کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام بچه ها امیدوارم که حال همه خوب باشه،
میگم کسی میدونه سایت بریم سفر معتبر؟تا حالا کسی ازش هتل رزرو کرده؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-18 ساعت 15:47)rtt نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 15:16)mar84 نوشته:  دوستان ما هفته آینده ابوظبی مصاحبه داریم. امروزبه تلفن محل کار من از سفارت تماس گرفته بودن، البته من اون موقع پشت میزم نبودم. به نظرتون دلیلش چی بوده ؟ من خودم سعی کردم به همون شماره تماس بگیرم ولی پشت خط اپراتور می گفت که به سایتمون مراجعه کنید.

احتمالن می خواستن تاریخ مصاحبه رو عوض کنن. این اتفاق برای یکی از بچه ها هم افتاده بود که باهاش تماس گرفته بودن و مصاحبشو چند روز عقب انداخته بودن

همون طور که شما گفتین به همسر من ایمیل زدن و تاریخ مصاحبه را عوض کردن و فقط یک روزی انداختن که من دیدم جزو تعطیلات سفارت هست، مگه تو تعطیلات سفارت هم مصاحبه انجام میشه؟
یک سوال دیگه هم داشتم نامه مصاحبه ما هنوز همون تاریخ قبل هست ، آیا اون هم update میشه ؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-20 ساعت 08:24)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها امیدوارم که حال همه خوب باشه،
میگم کسی میدونه سایت بریم سفر معتبر؟تا حالا کسی ازش هتل رزرو کرده؟

بله من واسه ابوظبی از بریم سفر هتل رزرو کردم خیلی راضی بودم قیمتاشم خیلی خوبه از بوکینگ اینا ارزونتره
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-05-20 ساعت 09:15)mar84 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 15:16)mar84 نوشته:  دوستان ما هفته آینده ابوظبی مصاحبه داریم. امروزبه تلفن محل کار من از سفارت تماس گرفته بودن، البته من اون موقع پشت میزم نبودم. به نظرتون دلیلش چی بوده ؟ من خودم سعی کردم به همون شماره تماس بگیرم ولی پشت خط اپراتور می گفت که به سایتمون مراجعه کنید.

احتمالن می خواستن تاریخ مصاحبه رو عوض کنن. این اتفاق برای یکی از بچه ها هم افتاده بود که باهاش تماس گرفته بودن و مصاحبشو چند روز عقب انداخته بودن

همون طور که شما گفتین به همسر من ایمیل زدن و تاریخ مصاحبه را عوض کردن و فقط یک روزی انداختن که من دیدم جزو تعطیلات سفارت هست، مگه تو تعطیلات سفارت هم مصاحبه انجام میشه؟
یک سوال دیگه هم داشتم نامه مصاحبه ما هنوز همون تاریخ قبل هست ، آیا اون هم update میشه ؟

نه نامه شما آپدیت نمیشه اما حتما از ایمیلی که براتون فرستادن و تاریخ جدید و بهتون اعلام کردن یک پرینت بگیرین و همراه با نامه دوم روز مصاحبه همراهتون ببرین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2014-05-20 ساعت 09:27)rtt نوشته:  

نه نامه شما آپدیت نمیشه اما حتما از ایمیلی که براتون فرستادن و تاریخ جدید و بهتون اعلام کردن یک پرینت بگیرین و همراه با نامه دوم روز مصاحبه همراهتون ببرین
ممنونم از پاسختون ، اینکه اون روز جزو تعطیلات سفارت هست چی ؟ یعنی در روز های تعطیل هم مصاحبه انجام میدن؟
(2014-05-15 ساعت 17:49)spv نوشته:  باسلام دوست عزیز
من درخواست تغییر تاریخ کردم تلفنی برام یک ایمیل با این متن امد
میخواستم بدونم با ایمیلی که برای شما امده متنش یکی؟

Appointment Confirmation
(DO NOT REPLY TO THIS E-MAIL)

You have successfully scheduled an appointment for your visa interview. To print a copy of this page for your records, click on Printable Version. Here are the details of your appointment:
Confirmation Number:
Reschedule/Cancel Deadline:
Reference ID:
Embassies District, Plot 38
Sector W59-02
Street No. 4
Abu Dhabi
Address: Um Al Ramoul oppisiste al mawakeb school - Marakish st Behind DNATA
Dubai , 1
32200
Once the documents are ready for pickup, the applicant(s) 18 years and older must bring a government-issued form of identification to the selected EMPOST Service Point location within 30 days to retrieve the documents. For easier pick-up, the applicant can also present the Shipment Waybill (SWB) Number in addition to their identification. (SWB number can be found in the applicant’s profile at http://usvisa-info.com)
a. Official Identification can be one of the following:
i. Government-issued Identity Card (with photo)
ii. Government-issued Driving License (with photo)
b. If the applicant cannot present any of the above mentioned forms of identification, he/she will be asked for an original birth certificate for the EMPOST personnel to copy and attach to the Proof of Delivery file. The EMPOST agent will also review the information on the visa and in the passport being delivered to make sure that the document is being handed to the correct person.
c. Parents must prove their identity with one of the above documents, and must also provide a copy of their child’s Birth Certificate or Adoption Certificate, if applicable.
d. If an applicant cannot collect his own passport, he may write a letter (in English) to authorize an agent to do so on his behalf. The agent must present this letter with an original signature from the applicant and a copy of the applicant’s government-issued identity document to collect the passport.
e. If the applicant is unable to sign his name, he may use an "x" or fingerprint.
As the time it takes to adjudicate an applicant's case is at the sole discretion of the Consular Section, we cannot provide you any information regarding when your personal documents will be turned over to EMPOST.
Thank you in advance.
'Unsubscribe from future emails'.t
Reply, Reply All or Forward | More
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2014-05-20 ساعت 09:57)mar84 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 09:27)rtt نوشته:  

ممنونم از پاسختون ، اینکه اون روز جزو تعطیلات سفارت هست چی ؟ یعنی در روز های تعطیل هم مصاحبه انجام میدن؟
راستش در اون مورد من اطلاعی ندارم ولی وقتی به شما ایمیل زدن و اون تاریخو دادن حتما اونروز مصاحبه انجام میدن دیگه!!!
(2014-05-19 ساعت 20:35)lucky star نوشته:  سلام به همه دوستان.بهتره از اینجا دلار ببریم دبی یا درهم؟

330$ که حتما برا سفارت میخواهید
برا مدیکال و هتل درهم می گیرند
صرافی ها با نرخ 3.66 و 3.65 دلار را به درهم تبدیل می کنند اما هتلها 3.5
ببین وقتی رسیدی فرصت داری بری صرافی اگر فرصت داری دلار ببر اونجا change کن اگر نه اندازه پول ان ام سی درهم ببر و هتل هم اگر خودتون حساب می کنید درهم ببرید
هر بار change کردن در صرافی هم 2 درهم مزد می گیرند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، Syassan ، farshad varaste ، amin arefi ، زری وحدتی
(2014-05-19 ساعت 22:00)رضا صالحی نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم میخام بدونم واسه مترو دبی باید به تعداد افراد بلیط سیلور خرید یا اگه یه بلیط رو شاژ کنیم میشه تو یه سفر واسه همه استفاده کرد

باید به تعداد بخرید چون هر کارت در یک ایستگاه یکبار میشه استفاده کرد ، دو بار بزنید قبول نمی کنه، کارت ها را میشه برا اتوبوسهای داخل شهری دبی هم استفاده کرد
اتوبوس دبی به ابوظبی هم با این کارت حتما باید سوار شد ، بلیط نمیفروشند، از دبی حتما باید کارت داشته باشید ولی از ابوظبی باید بلیط بخرید
عملا این کارت نول فقط در دبی قابل استفاده است
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
(2014-05-20 ساعت 10:14)spv نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 17:49)spv نوشته:  باسلام دوست عزیز
من درخواست تغییر تاریخ کردم تلفنی برام یک ایمیل با این متن امد
میخواستم بدونم با ایمیلی که برای شما امده متنش یکی؟

Appointment Confirmation
(DO NOT REPLY TO THIS E-MAIL)

You have successfully scheduled an appointment for your visa interview. To print a copy of this page for your records, click on Printable Version. Here are the details of your appointment:
Confirmation Number:
Reschedule/Cancel Deadline:
Reference ID:
Embassies District, Plot 38
Sector W59-02
Street No. 4
Abu Dhabi
Address: Um Al Ramoul oppisiste al mawakeb school - Marakish st Behind DNATA
Dubai , 1
32200
Once the documents are ready for pickup, the applicant(s) 18 years and older must bring a government-issued form of identification to the selected EMPOST Service Point location within 30 days to retrieve the documents. For easier pick-up, the applicant can also present the Shipment Waybill (SWB) Number in addition to their identification. (SWB number can be found in the applicant’s profile at http://usvisa-info.com)
a. Official Identification can be one of the following:
i. Government-issued Identity Card (with photo)
ii. Government-issued Driving License (with photo)
b. If the applicant cannot present any of the above mentioned forms of identification, he/she will be asked for an original birth certificate for the EMPOST personnel to copy and attach to the Proof of Delivery file. The EMPOST agent will also review the information on the visa and in the passport being delivered to make sure that the document is being handed to the correct person.
c. Parents must prove their identity with one of the above documents, and must also provide a copy of their child’s Birth Certificate or Adoption Certificate, if applicable.
d. If an applicant cannot collect his own passport, he may write a letter (in English) to authorize an agent to do so on his behalf. The agent must present this letter with an original signature from the applicant and a copy of the applicant’s government-issued identity document to collect the passport.
e. If the applicant is unable to sign his name, he may use an "x" or fingerprint.
As the time it takes to adjudicate an applicant's case is at the sole discretion of the Consular Section, we cannot provide you any information regarding when your personal documents will be turned over to EMPOST.
Thank you in advance.
'Unsubscribe from future emails'.t
Reply, Reply All or Forward | More
این سوال ما جواب نداره
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2014-05-20 ساعت 00:59)پدی نوشته:  شاید باور کردنی نباشه اما این بار ششم است که به ابوظبی میرم(یکبار هم کنسولگری دبی رفتم)

ابوظبی خیلی شهر قشنگ و لوکسیه برق میزنه ، کاش منم بتونم بازم برم
تشکر کنندگان: meisam14 ، amin arefi ، soli asali ، پدی ، زری وحدتی
اتوبوس x28 که هم سیتی سنتر ایستگاه داره هم دناتا نزدیک میدون ساعت مسیرش پارک جمیرا و برجالعرب و کلا ساحل هست
تشکر کنندگان: meisam14 ، amin arefi ، soli asali ، زری وحدتی
(2014-05-20 ساعت 00:59)پدی نوشته:  شاید باور کردنی نباشه اما این بار ششم است که به ابوظبی میرم(یکبار هم کنسولگری دبی رفتم)
دوست عزیز میرید برای پیگیری کارای لاتاری یا سفر تفریحی رفتین؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: ffrfar ، meisam14 ، ebi1988 ، soli asali ، پدی ، زری وحدتی
(2014-05-20 ساعت 12:37)farshad varaste نوشته:  
دوست عزیز میرید برای پیگیری کارای لاتاری یا سفر تفریحی رفتین؟

با اجازه دکتر پدی عزیز،
دوست عزیز
ایشان دکتر پدی از جاماندگان لاتاری 2013 هستند البته اعضای خانواده شان موفق به دریافت ویزا شدند و برای ویزای خانوادگی اقدام کرده اند.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: meisam14 ، farshad varaste ، amin arefi ، soli asali ، aghaghia ، پدی ، زری وحدتی
(2014-05-20 ساعت 00:35)meisam14 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 00:31)Tabassomshojaat نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 00:28)meisam14 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 00:19)Tabassomshojaat نوشته:  بچه ها، من بليط إمارات براي ١٣ جون گرفتم، وقت مديكال رو هم از NMC براي ١٤ جون ساعت ١١، هتل رو هم در محوطة Dubai Marina، هتل Sheraton Jumeirah، برگشت رو هم براي شنبه ٢١ جون، كه اگه خدا خواست و يه ضرب گرفتيم مشكلي پيش نياد.

سلام دوست عزیز ، 14 جون شنبه است پس حتما مطمئن شو دکتر تو مطبش باشه امیدوارم ویزای یکضرب بگیری. موفق باشی

ممنونم، خود NMC، با ايميل بهم وقت داد، يعني ممكنه كه برم و نباشه؟

اگر هماهنگ کردید به نظر نمی رسه مشکلی باشه امید وارم موفق باشی. در ضمن منم چند روز قبل از شما می رم سفارت برای منم دعا کنیدWink
به اميد خدا به ضرب ميگيرين????
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، mahan L ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان