کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-19 ساعت 09:49)iris نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 09:14)م.ق نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 22:30)behfaza نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 20:43)iris نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 11:58)behfaza نوشته:  آفرین . این شد حرف حساب ! یک کلام و ختم کلام .Wink
پرسیدم چرا نوبت من نشد دفترش را نشون داد گفت ببین همه وقت گرفتند
این نشون دادن دفتر را جدی نگیرید . این را جدی میگویم.
کسی نمیگه وقت نگیرید .
گرفتن وقت برای اطلاع از حضور دکتر در روز موردنظرشما مفید هست .

دوستان کسی ایمیل دکتر شوکلا در ان ام سی ابوظبی رو داره ؟ یا مرجعی که از اونجا پیدا کنیم؟
صفحه 149 همین موضوع یکی از پست ها توضیحاتش هست
تشکر دوست عزیز Smile
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: soli asali ، iris
سلام خدمت همه دوستان
خواهش میکنم از کسانی که در روز 14 MAY مصاحبه داشتند پیام خصوصی بذارن یا همینجا پست بذارن
یادمه یک خانواده مازندرانی با 3 دختر ، یک خانواده اصفهانی و آقایی با مدرک دکتری از شهر رفسنجان و زن و شوهری هم که کیس برنده خانم بود و آقا هم سربازیش رو سپاه رفته بود حضور داشتن
ممنون میشم میخوام از روند پرونده های هم خبر داشته باشیم ، یه جور دلگرمیه
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-17 ساعت 14:30)reasonable نوشته:  دوستان عزیزی که سیمکارت اتصالات میخرید. ممکنه بهتون زنگ بزنن و بگن شما توی قرعه کشی مثلا 1000درهم برنده شدید .حتی ممکنه بهتون از خود اتصالات پیامک بزنن . باور نکنید میخواهند ازتون کلاهبرداری کنن.Wink

در تکمیل صحبت دوستمون باید بگم که 35 درهم قیمت سیم کارته و هیچ شارژی هم نداره که از باجه اتصالات در فرودگاه میشه خرید
(2014-05-18 ساعت 01:54)iris نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 20:32)sami8000 نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 16:53)ahmad amin saadat نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 18:28)iris نوشته:  ان ام سی را حتما وقت بگیرید ، اگر وقت نگیرید کارتون حل میشه نهایتا ولی معطلی زیاد دارید من وقت نداشتم و اول کسانی که وقت گرفته بودند طبق هر ساعتی که بهشون وقت داده بودند میومدند و انجام می دادند (ان ام سی ابوظبی)
الان هم هتل اسکای لاین دبی هستم هتل خوبی نیست، هندیه و یه بوی عجیبی توش میاد رو اعصاب منه و خیلی هم تر و تمیز نیست
و حتما یکی دو روز ابوظبی را ببینید و بگردید خیلی شهر لوکس و تمیزیه ، مسجد شیخ زاید هم ببینید ارزشش دیدن داره قشنگه لوسترش طلاست ، جزو 16 بنای اول دنیاست که ارزش دیدن داره

سلام دوست عزیز
من میخوام تو دبی برم آزمایشات و انجام بدم. باید وقت بگیرم ؟
اگه آره چطوری باید اینکارو بکنم ؟
من دوشنبه 29 اردیبهشت پروازمه.
ممنون
سلام دوست عزیز
نه دوبی نیازی به وقت گرفتن نیست من 7 می مصاحبه داشتم 5 می صبح رفتم و 6 می عصر جواب آزمایشاتو گرفتم . اصلا نگران نباشید ، کل این مراحل آسونتر از اون چیزیه که فکر می کنین . به امید موفقیت برا همه بچه های لاتاری.

من خودمم بدون وقت رفتم جواب هم یک روزه گرفتم ولی 4 ساعت در ان ام سی معطل شدم وقتی پرسیدم چرا گفتند اول کسانی که وقت از دکتر داشتند را دکتر می بینه ،
ادرس ایمیل دکترهای معتمد دبی در مهاجرسرا هست ایمیل بزنید بگید روزی که در نظر دارید برید مدیکال براتون وقت بذارند بگید برا usa visa میخواهید مدیکال انجام بدید
احتمالا شما ابوظبی مدیکالتون رو انجام دادین. چون ابوظبی شلوغتره
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-19 ساعت 00:22)پدی نوشته:  هفنه اول جون مصاخبه نبود.......بریم/////رفتیما::::::::::::::

سلام دکتر پدی عزیز
خیلی خوشحالم که کارهاتون داره انجام میشه و انشاا... به زودی میرید پیش خانوادتون.
من از پارسال که تازه وارد مهاجرسرا کارهای تمامی بچه ها رو دنبال میکردم و شما هم یکی از اونها بودید که همیشه براتون دعا میکردم.
دکتر جان ما هم هفته اول مصاحبه داریم . امیدوارم از نزدیک ببینیمتون
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، meisam14
سلام به همه دوستان.بهتره از اینجا دلار ببریم دبی یا درهم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی
سلام دوستان
یه سوال داشتم میخام بدونم واسه مترو دبی باید به تعداد افراد بلیط سیلور خرید یا اگه یه بلیط رو شاژ کنیم میشه تو یه سفر واسه همه استفاده کرد
(2014-05-19 ساعت 20:35)lucky star نوشته:  سلام به همه دوستان.بهتره از اینجا دلار ببریم دبی یا درهم؟
به میزان دوبرابر هزینه مدیکال و حمل ونقل و خورد و خوراک و خرید احتمالی درهم و بقیه هم دلار محض احتیاط . چون معمولا هزینه های پیش بینی نشده در سفر پیش میاد.
تشکر کنندگان: پدی ، philter ، azadeh2014 ، exxedus
سلام دوستان اگر کسی برای رفتن به ابوظبی ماشین خواست با این شماره تماس بگیرید 0558824014
بچه ها، من بليط إمارات براي ١٣ جون گرفتم، وقت مديكال رو هم از NMC براي ١٤ جون ساعت ١١، هتل رو هم در محوطة Dubai Marina، هتل Sheraton Jumeirah، برگشت رو هم براي شنبه ٢١ جون، كه اگه خدا خواست و يه ضرب گرفتيم مشكلي پيش نياد.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali ، azadeh2014 ، exxedus
(2014-05-20 ساعت 00:19)Tabassomshojaat نوشته:  بچه ها، من بليط إمارات براي ١٣ جون گرفتم، وقت مديكال رو هم از NMC براي ١٤ جون ساعت ١١، هتل رو هم در محوطة Dubai Marina، هتل Sheraton Jumeirah، برگشت رو هم براي شنبه ٢١ جون، كه اگه خدا خواست و يه ضرب گرفتيم مشكلي پيش نياد.

سلام دوست عزیز ، 14 جون شنبه است پس حتما مطمئن شو دکتر تو مطبش باشه امیدوارم ویزای یکضرب بگیری. موفق باشی
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، soli asali
(2014-05-20 ساعت 00:28)meisam14 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 00:19)Tabassomshojaat نوشته:  بچه ها، من بليط إمارات براي ١٣ جون گرفتم، وقت مديكال رو هم از NMC براي ١٤ جون ساعت ١١، هتل رو هم در محوطة Dubai Marina، هتل Sheraton Jumeirah، برگشت رو هم براي شنبه ٢١ جون، كه اگه خدا خواست و يه ضرب گرفتيم مشكلي پيش نياد.

سلام دوست عزیز ، 14 جون شنبه است پس حتما مطمئن شو دکتر تو مطبش باشه امیدوارم ویزای یکضرب بگیری. موفق باشی

ممنونم، خود NMC، با ايميل بهم وقت داد، يعني ممكنه كه برم و نباشه؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali ، زری وحدتی
(2014-05-20 ساعت 00:31)Tabassomshojaat نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 00:28)meisam14 نوشته:  

ممنونم، خود NMC، با ايميل بهم وقت داد، يعني ممكنه كه برم و نباشه؟

اگر هماهنگ کردید به نظر نمی رسه مشکلی باشه امید وارم موفق باشی. در ضمن منم چند روز قبل از شما می رم سفارت برای منم دعا کنیدWink
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، Tabassomshojaat ، زری وحدتی
(2014-05-19 ساعت 22:00)رضا صالحی نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم میخام بدونم واسه مترو دبی باید به تعداد افراد بلیط سیلور خرید یا اگه یه بلیط رو شاژ کنیم میشه تو یه سفر واسه همه استفاده کرد

به تعداد افراد باید کارت بخرین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، زری وحدتی
شاید باور کردنی نباشه اما این بار ششم است که به ابوظبی میرم(یکبار هم کنسولگری دبی رفتم)
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: aghaghia ، meisam14 ، rtt ، philter ، reasonable ، soli asali ، firouz mah ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان