کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
واسه اینکه بعد از مصاحبه ویزا رو کجا بفرستن یا همون csc از کجا باید ثبت نام کنیم‌؟
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-05-21 ساعت 01:15)امید برنده نوشته:  واسه اینکه بعد از مصاحبه ویزا رو کجا بفرستن یا همون csc از کجا باید ثبت نام کنیم‌؟
دوست من سفارت امارات ویزا رو جایی نمیفرسته خودتون تشریف میبرید از سفارت تحویل میگیرید برای همین هم ثبت نام CSC نیاز نداره..... Wink
تشکر کنندگان: meisam14 ، farshad varaste ، mahan L ، aghaghia ، زری وحدتی
دوستان سلام
من هفته سوم جولاي ابوظبي مصاحبه دارم كه خب حتما مي دونين كه توي ماه مبارك رمضان هست. يه نفر بهم گفت توي ماه رمضان دبي يا ابوظبي از صبح تا وقتي كه افطار بشه مثل شهر اموات مي مونه و تمام رستورانها و مراكز خريد و غيره تعطيلن و حتي در صورتي كه پليس ببينه داي چيزي مي خوري دستگيرت مي كنه!!!!!
حالا سوالاي من ايناست:
1- با توجه به توريستي بودن دبي و اينكه قطعا همه توريستها هم مسلمان نيستند آيا چنين مقرراتي واقعا وجود داره؟؟؟
2- من بيشتر نگران بچم هستم كه 3 ساله هست و طاقت گرسنگي و تشنگي رو نداره!!!! آيا بايد براش از اينجا غذاهاي آماده ببرم؟؟؟
3- ما براي اينكه در مدت اقامتمون بتونيم علاوه بر قضيه سفارت تفريح هم كرده باشيم تصميم گرفتيم دبي هتل بگيريم و روز مصاحبه به ابوظبي بريم. اما اگه قرار باشه واقعا چنين شرايطي باشه اصلا نمي صرفه كه استرس و صبح زود بيدار شدن رو به خودمون تحميل كنيم.
لطفا نظرتون رو بگين.ممنون
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، exxedus
واسه تست مدیکال باید ناشتا بریم ؟چون آزمایش خون می گیرن واسم سوال شد Smile
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-21 ساعت 10:00)امید برنده نوشته:  واسه تست مدیکال باید ناشتا بریم ؟چون آزمایش خون می گیرن واسم سوال شد Smile

نه دوست عزیز، احتیاج نیست ناشتا باشید.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: amin arefi ، farshad varaste ، aghaghia ، soli asali ، mahan L
(2014-05-21 ساعت 10:00)امید برنده نوشته:  واسه تست مدیکال باید ناشتا بریم ؟چون آزمایش خون می گیرن واسم سوال شد Smile

نه احتیاجی نیست
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: amin arefi ، farshad varaste ، mahan L ، aghaghia ، soli asali

آزمایش خون چند تا تست الایزا برا چند تا ویروسه بنابراین نیاز نیست ناشتا باشید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: mahan L ، farshad varaste ، soli asali
بچه ها برا مصاحبه ، سوالات از فرمهاست و انتظار آفیسر شنیدن جوابیه که تو فرمها نوشتید ، خیلی ساده است ، تنها سوال خارج از فرمها اینه که چرا میخوای بری آمریکا شما هم خیلی مطمءن جواب بدید ، یا چند بار لاتاری شرکت کردی، در مورد ادرسی که از امریکا نوشتید هم هر سوالی میپرسه برا اینه که بدونه اصلا شما این طرف را میشناسید یا نه .
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: aghaghia ، m_yek ، farshad varaste ، mamandiana ، soli asali ، Syassan ، زری وحدتی
(2014-05-21 ساعت 08:52)mamandiana نوشته:  دوستان سلام
من هفته سوم جولاي ابوظبي مصاحبه دارم كه خب حتما مي دونين كه توي ماه مبارك رمضان هست. يه نفر بهم گفت توي ماه رمضان دبي يا ابوظبي از صبح تا وقتي كه افطار بشه مثل شهر اموات مي مونه و تمام رستورانها و مراكز خريد و غيره تعطيلن و حتي در صورتي كه پليس ببينه داي چيزي مي خوري دستگيرت مي كنه!!!!!
حالا سوالاي من ايناست:
1- با توجه به توريستي بودن دبي و اينكه قطعا همه توريستها هم مسلمان نيستند آيا چنين مقرراتي واقعا وجود داره؟؟؟
2- من بيشتر نگران بچم هستم كه 3 ساله هست و طاقت گرسنگي و تشنگي رو نداره!!!! آيا بايد براش از اينجا غذاهاي آماده ببرم؟؟؟
3- ما براي اينكه در مدت اقامتمون بتونيم علاوه بر قضيه سفارت تفريح هم كرده باشيم تصميم گرفتيم دبي هتل بگيريم و روز مصاحبه به ابوظبي بريم. اما اگه قرار باشه واقعا چنين شرايطي باشه اصلا نمي صرفه كه استرس و صبح زود بيدار شدن رو به خودمون تحميل كنيم.

سلام
من از یکی از دوستام که ساکن دبی هست پرسیدم براتون ، گفت قوانین دقیقا مثل ایرانه و اجراش سختگیری بیشتری دارند. تا افطار هم هیچ رستورانی باز نیست مگر اینکه مجوز داشته باشند
توی هتل ها مثل اسکای لاین و بعضی هتل آپارتمانهای دیگه میشه آشپزی کرد مثلا ما اسکای لاین بودیم هم گاز داشت هم آون هم یخچال فریزر بزرگ ، قابلمه ماهی تابه و... سوپر مارکت ها هم مواد خوراکی دارند روغن مرغ برنج ماهی گوشت و ... حتی انواع سبزی
البته با اینکه نظافت و سرویس هتل اسکای لاین خوب بود ولی فرنیشش خیلی کثیف بود هتل هندی بود و ورودش هم یه بوی عطر خاصی می داد که رو اعصاب من بود
فکر کنم رستورانهای هتل ها هم باز باشند
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus ، amin arefi ، meisam14
سلام دوستان عزیز. من و خانمم دیروز از امارات برگشتیم و خدا رو شکر ویزا یکضرب گرفتیم. اصلا نگران نباشید همه چیز ساده تر از اون چیزیه که میشنوید . از مهاجرسرا خیلی ممنونم و همچنین از خانم ملیکا و شوهرشون تشکر ویژه دارم واقعا انسانهای شریف و دوستداشتنی هستن اگه میرید به امارات حتما از وجودشون استفاده کنین و همینجا بهتون بگم که فریب حرف دوستانی که فکر میکنن راهنمای تور هستن رو نخورید ایشالا همه ویزا بگیرین
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
(2014-05-21 ساعت 15:39)iris نوشته:  
حالا سوالاي من ايناست:

سلام
من از یکی از دوستام که ساکن دبی هست پرسیدم براتون ، گفت قوانین دقیقا مثل ایرانه و اجراش سختگیری بیشتری دارند. تا افطار هم هیچ رستورانی باز نیست مگر اینکه مجوز داشته باشند
توی هتل ها مثل اسکای لاین و بعضی هتل آپارتمانهای دیگه میشه آشپزی کرد مثلا ما اسکای لاین بودیم هم گاز داشت هم آون هم یخچال فریزر بزرگ ، قابلمه ماهی تابه و... سوپر مارکت ها هم مواد خوراکی دارند روغن مرغ برنج ماهی گوشت و ... حتی انواع سبزی
البته با اینکه نظافت و سرویس هتل اسکای لاین خوب بود ولی فرنیشش خیلی کثیف بود هتل هندی بود و ورودش هم یه بوی عطر خاصی می داد که رو اعصاب من بود

اره عزیزم حتی فوت کورت مراکز خرید تعطیلن ولی در عوض از افطار تا سحر مثل جشنه بی پایانه و شبها خوش میگذره به نظرم هتل با صبحانه و ناهار بگیرین که بچه اذیت نشه اگه دور و بر سیتی سنتر دیره هتل بگیرین مثل الجوهره 3 دقیقه تا کارفور راه هست که همه غذای اماده ای از پیتزا و ساندویچ تا انواع غذای هندی با برنج و سمبوسه و مرغ کنتاکی و بریون و خیلی چیزا داره . مواد ساندویچ سرد هم پک تمیز به مقدار صرف یک وعده هست. اگر بخواین همون جا میزاره تو مایکرو فر باید بیارین تو هتل بخورین هم قیمت مناسبه هم طعمش بیش از حد عربی نیست.
هر جا میرین یک شیشه اب دنبالتون باشه واسه بچه . از ملیکا بپرسین میگه کجا بازه که برین .
یه چند تا کنسرو هم از اینجا ببرین بجوشونین که اما مصرف باشه میتونین با کتری اب رو جوش بیارین بندازین تو اب جوش تا کمی گرم بشه و چند تا ظرف کوچیک تمیز برین داخلش چیزی که بچه دوست داره بریزین دنبالتون باشه .
من هم بچم سه سالشه خودش صبحانه نمی خورد ولی یکی دوتا شیرینی صبحانه همیشه همرام بود با شیر پاکتی میخریدم می خورد
تشکر کنندگان: m_yek ، mamandiana ، soli asali ، mahan L ، amin arefi ، exxedus
(2014-05-21 ساعت 15:42)quasimodo نوشته:  سلام دوستان عزیز. من و خانمم دیروز از امارات برگشتیم و خدا رو شکر ویزا یکضرب گرفتیم. اصلا نگران نباشید همه چیز ساده تر از اون چیزیه که میشنوید . از مهاجرسرا خیلی ممنونم و همچنین از خانم ملیکا و شوهرشون تشکر ویژه دارم واقعا انسانهای شریف و دوستداشتنی هستن اگه میرید به امارات حتما از وجودشون استفاده کنین و همینجا بهتون بگم که فریب حرف دوستانی که فکر میکنن راهنمای تور هستن رو نخورید ایشالا همه ویزا بگیرین
سلام دوست عزیز تبریک میگم بهتون و امیدوارم بقیه مراحل رو هم با موفقیت طی کنید فقط یه سوال دارم در مورد امضاتون. چرا سفارت رو آنکارا زدین ولی ابوظبی مصاحبه شدین!!!!؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
سلام دوستان همیشه ماندگار
از غزیزان ابوظبی کسی هست که تاریخ مصاحبه اش را تغییر داده باشه؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
(2014-05-21 ساعت 15:42)quasimodo نوشته:  سلام دوستان عزیز. من و خانمم دیروز از امارات برگشتیم و خدا رو شکر ویزا یکضرب گرفتیم. اصلا نگران نباشید همه چیز ساده تر از اون چیزیه که میشنوید . از مهاجرسرا خیلی ممنونم و همچنین از خانم ملیکا و شوهرشون تشکر ویژه دارم واقعا انسانهای شریف و دوستداشتنی هستن اگه میرید به امارات حتما از وجودشون استفاده کنین و همینجا بهتون بگم که فریب حرف دوستانی که فکر میکنن راهنمای تور هستن رو نخورید ایشالا همه ویزا بگیرین

تبریک بهتون میگم، برای بقیه بچه ها هم دعا کنید
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، firouz mah ، زری وحدتی ، exxedus
(2014-05-21 ساعت 16:15)lida55 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 15:39)iris نوشته:  
حالا سوالاي من ايناست:

سلام

اره عزیزم حتی فوت کورت مراکز خرید تعطیلن ولی در عوض از افطار تا سحر مثل جشنه بی پایانه و شبها خوش میگذره به نظرم هتل با صبحانه و ناهار بگیرین که بچه اذیت نشه اگه دور و بر سیتی سنتر دیره هتل بگیرین مثل الجوهره 3 دقیقه تا کارفور راه هست که همه غذای اماده ای از پیتزا و ساندویچ تا انواع غذای هندی با برنج و سمبوسه و مرغ کنتاکی و بریون و خیلی چیزا داره . مواد ساندویچ سرد هم پک تمیز به مقدار صرف یک وعده هست. اگر بخواین همون جا میزاره تو مایکرو فر باید بیارین تو هتل بخورین هم قیمت مناسبه هم طعمش بیش از حد عربی نیست.
هر جا میرین یک شیشه اب دنبالتون باشه واسه بچه . از ملیکا بپرسین میگه کجا بازه که برین .
یه چند تا کنسرو هم از اینجا ببرین بجوشونین که اما مصرف باشه میتونین با کتری اب رو جوش بیارین بندازین تو اب جوش تا کمی گرم بشه و چند تا ظرف کوچیک تمیز برین داخلش چیزی که بچه دوست داره بریزین دنبالتون باشه .
من هم بچم سه سالشه خودش صبحانه نمی خورد ولی یکی دوتا شیرینی صبحانه همیشه همرام بود با شیر پاکتی میخریدم می خورد
از راهنماییتون بی نهايت سپاسگزارم
پس با این تفاسیر:
1)توی هتل میشه صبحانه و ناهار خورد
2)مراکز خرید روزها باز هستند
3) از سوپر مارکت میشه برای بچه آب تهیه کرد
4) خانم ملیکا در این موارد هم راهنمایی میدن ( چون من فکر میکردم فقط در زمینه ترانسفر میشه ازش کمک گرفت)
تشکر کنندگان: mahan L ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان