کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-22 ساعت 16:39)bahram2014 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 13:47)m_me789 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 12:43)mehdi16 نوشته:  با سلام مصاحبه ما هم معلوم شد اول مردادماه. ميتونيد واسه ابوضبي يه هتل مناسب نزديك سفارت معرفي كنيد
كيسمون ٢نفره ست

مهدي جان
نزديك سفارت ، بيرون شهره. البته بنا به گفته دوستان در سفرنامه. ولي اطراف nmc هتل هست.
دوستان اگر تجربه اي دارند بگن
نظر من اینه که ما 5 تا 6 روز اونجا هستیم ولی 1 روزشو میریم سفارت پس باید مرکز شهر بگیریم که به همه جا راه باشه . من خودم میخوام هتل سیتی سیزن بگیرم بچه ها رفتن راضی بودند مرکز شهره

هتل سیتی سیزن هتل بسیار خوبی من پرسیدم شبی330درهم گفتن
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: mehdi16 ، soli asali ، bahram2014
(2014-05-22 ساعت 16:45)spv نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 16:39)bahram2014 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 13:47)m_me789 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 12:43)mehdi16 نوشته:  با سلام مصاحبه ما هم معلوم شد اول مردادماه. ميتونيد واسه ابوضبي يه هتل مناسب نزديك سفارت معرفي كنيد
كيسمون ٢نفره ست

مهدي جان
نزديك سفارت ، بيرون شهره. البته بنا به گفته دوستان در سفرنامه. ولي اطراف nmc هتل هست.
دوستان اگر تجربه اي دارند بگن
نظر من اینه که ما 5 تا 6 روز اونجا هستیم ولی 1 روزشو میریم سفارت پس باید مرکز شهر بگیریم که به همه جا راه باشه . من خودم میخوام هتل سیتی سیزن بگیرم بچه ها رفتن راضی بودند مرکز شهره

هتل سیتی سیزن هتل بسیار خوبی من پرسیدم شبی330درهم گفتن
من هتل کریستال بودم ابوظبی در منطقه مدینه زاید ، تا ان ام سی 5 دقیقه پیاده روی داره، نزدیک مرکز تجاری مدینه زاید، هتل عالی ای بود من از booking رزرو کردم و 16% مالیات اضافه شد به هر شب ،اتاقمون برای دو نفر بود که البته یه بچه زیر 9 سال هم می شد رایگان ببریم، بدون مالیات شبی340 درهم بود ، پرسنلش هم خیلی مودب بودند ، حتی موقع تحویل گرفتن اتاق نرفتن اتاق را چک کنند ، کلا ابوظبی شهر لارجی هست بر عکس دبی
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: mehdi16 ، soli asali ، amin arefi ، bahram2014 ، زری وحدتی
مرسي دوستان از راهنمايهاي مفيدو خوبتان يه سوال ديكه هم دارم واي شايد جاش اينجا نباشه ميخواستم بدونم بايد براي سفارت مدراك شغلي هم ببريم مثلا من كه بوتيك دارم و جواز كسب به اسم خودم نيست و من شريكم ومغازه فقط يه قولنامه داره كه ارزش ترجمه نداره ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون جايي نديدم راجب اين موضوع جاي چيزي نديدم
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali
(2014-05-21 ساعت 18:00)farshad varaste نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 15:42)quasimodo نوشته:  سلام دوستان عزیز. من و خانمم دیروز از امارات برگشتیم و خدا رو شکر ویزا یکضرب گرفتیم. اصلا نگران نباشید همه چیز ساده تر از اون چیزیه که میشنوید . از مهاجرسرا خیلی ممنونم و همچنین از خانم ملیکا و شوهرشون تشکر ویژه دارم واقعا انسانهای شریف و دوستداشتنی هستن اگه میرید به امارات حتما از وجودشون استفاده کنین و همینجا بهتون بگم که فریب حرف دوستانی که فکر میکنن راهنمای تور هستن رو نخورید ایشالا همه ویزا بگیرین
سلام دوست عزیز تبریک میگم بهتون و امیدوارم بقیه مراحل رو هم با موفقیت طی کنید فقط یه سوال دارم در مورد امضاتون. چرا سفارت رو آنکارا زدین ولی ابوظبی مصاحبه شدین!!!!؟
دوست عزیز سفارت ما رو تغییر داده بودن من تو امضا فراموش کردم تغییر بدم
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، farshad varaste ، nedaba ، sahar66
(2014-05-22 ساعت 18:46)mehdi16 نوشته:  مرسي دوستان از راهنمايهاي مفيدو خوبتان يه سوال ديكه هم دارم واي شايد جاش اينجا نباشه ميخواستم بدونم بايد براي سفارت مدراك شغلي هم ببريم مثلا من كه بوتيك دارم و جواز كسب به اسم خودم نيست و من شريكم ومغازه فقط يه قولنامه داره كه ارزش ترجمه نداره ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون جايي نديدم راجب اين موضوع جاي چيزي نديدم

اگر مدرک تحصیلی دیپلم 12 ساله یا مدرک تحصیلی بالاتری دارید نه نیازی نیست
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، farshad varaste ، nedaba
دوستانم...کسی از تعطیلات رسمی دبی در ماه جون خبر داره ؟ ایا سایتی هست که بشه چک کرد ؟ وایا 4 جون در دبی تعطیل رسمیه ؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: soli asali
سلام بر شما ماه جون 29 یکشنبه مصادف با 8 تیر و اول ماه رمضان که گویا در امارات تعطیل هست.
تشکر کنندگان: soli asali ، nazanin fatemi ، amin arefi ، زری وحدتی
(2014-05-22 ساعت 09:00)meisam14 نوشته:  سلام دوستان عزیز من در طول اقامتم در امارات، شارجه خواهم بود. کسی می دونه از شارجه چه جوری می شه رفت ابوظبی؟ ممنونم.

دوستان سلام لطفا اگر جواب این سوال را کسی می دونه به من کمک کنه .از لطف شما ممنونم
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-23 ساعت 14:12)meisam14 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 09:00)meisam14 نوشته:  سلام دوستان عزیز من در طول اقامتم در امارات، شارجه خواهم بود. کسی می دونه از شارجه چه جوری می شه رفت ابوظبی؟ ممنونم.

دوستان سلام لطفا اگر جواب این سوال را کسی می دونه به من کمک کنه .از لطف شما ممنونم

سلام
شما باید ترمیتال اتوبوسهای شارجه رو پیداکنین ببینید اتوبوسها کی میرن ابوظبی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، meisam14 ، زری وحدتی
(2014-05-23 ساعت 00:52)azadeh2014 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 23:56)nazanin fatemi نوشته:  دوستانم...کسی از تعطیلات رسمی دبی در ماه جون خبر داره ؟ ایا سایتی هست که بشه چک کرد ؟ وایا 4 جون در دبی تعطیل رسمیه ؟
سلام پست اول همین تاپیک قسمت سایر ادرس ها رو ببینید .موفق باشید

بالاخره تعطیلات سفارت واسه 2014 پیدا کردم لطف کردن گذاشتن تو CSC

تعطیلات
‪ ‬
بخش کنسولگری در تاریخ های زیر در سال 2014 تعطیل است:
تعطیلات تاریخ کشور
روز ملی 2-1 - دسامبر 2013 یکشنبه – دوشنبه امارات متحده عربی
روز کریسمس 25 - دسامبر 2013 چهارشنبه ایالات متحده آمریکا
روز سال نو 1 ژانویه 2014 چهارشنبه ایالات متحده آمریکا
میلاد حضرت محمد* 13 ژانویه 2014 دوشنبه امارات متحده عربی
روز تولد مارتین لوتر کینگ، جونیور 19 ژانویه 2014 یکشنبه ایالات متحده آمریکا
روز تولد واشنگتن 16 فوریه 2014 یکشنبه ایالات متحده آمریکا
روز یادبود 26 مه 2014 دوشنبه ایالات متحده آمریکا
روز معراج حضرت محمد (ص)* 27 مه 2014 سه شنبه امارات متحده عربی
روز استقلال (برگزاری جشن) 3 جولای 2104 پنج شنبه ایالات متحده آمریکا
عید فطر* 29-31 جولای 2014 سه شنبه-پنج شنبه امارات متحده عربی
روز کارگر 31 آگوست 2014 یکشنبه ایالات متحده آمریکا
روز عرفه (حج)* 4 اکتبر 2014 شنبه امارات متحده عربی
عید قربان* 5-6 اکتبر 2014 یکشنبه-دوشنبه امارات متحده عربی
روز کلمبوس 12 اکتبر 2014 یکشنبه ایالات متحده آمریکا
سال نو اسلامی* 25 اکتبر 2014 شنبه امارات متحده عربی
تشکر کنندگان: nedaba ، behfaza ، soli asali ، nazanin fatemi ، reasonable ، behdist ، زری وحدتی ، amin arefi
(2014-05-22 ساعت 18:46)mehdi16 نوشته:  مرسي دوستان از راهنمايهاي مفيدو خوبتان يه سوال ديكه هم دارم واي شايد جاش اينجا نباشه ميخواستم بدونم بايد براي سفارت مدراك شغلي هم ببريم مثلا من كه بوتيك دارم و جواز كسب به اسم خودم نيست و من شريكم ومغازه فقط يه قولنامه داره كه ارزش ترجمه نداره ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون جايي نديدم راجب اين موضوع جاي چيزي نديدم

شما همون آخرین مدرک تحصیلی رو ببرین که حداقل دیپلم باشه چون من دیدم که جواز کسب قبول نکردن و حتی شرکتنامه رو زیاد تحویل نگرفتن
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، mehdi16
(2014-05-23 ساعت 14:12)meisam14 نوشته:  

من می دونم از main bus terminal ابوظبی اتوبوس داره به شارجه
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali ، farshad varaste
بچه ها یه توصیه دارم اگر خواستید برید دبی مال از مترو استفاده نکنید ، اگرچه از ایستگاه مترو یه پل هوایی هست که ورودی داره به پاساژ اما این مسیر خیلی خیلی خیلی طولانی هست عملا وقتی برسی دبی مال همه انرژیت رفته ، یا با تاکسی برید یا با اتوبوس ، اتوبوسها هم اگر جی پی اس داشته باشی به راحتی میتونید شماره ها و ایستگاهها را پیدا کنید
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، farshad varaste ، meisam14 ، زری وحدتی
(2014-05-23 ساعت 22:55)iris نوشته:  بچه ها یه توصیه دارم اگر خواستید برید دبی مال از مترو استفاده نکنید ، اگرچه از ایستگاه مترو یه پل هوایی هست که ورودی داره به پاساژ اما این مسیر خیلی خیلی خیلی طولانی هست عملا وقتی برسی دبی مال همه انرژیت رفته ، یا با تاکسی برید یا با اتوبوس ، اتوبوسها هم اگر جی پی اس داشته باشی به راحتی میتونید شماره ها و ایستگاهها را پیدا کنید

طولانیه ولی لذت بخشه ! Smile خیلی خوبه به نظر من که دیدنه همین راه هم میتونه جالب باشه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: farshad varaste ، m.sabet ، meisam14 ، Sam2014
(2014-05-23 ساعت 22:55)iris نوشته:  بچه ها یه توصیه دارم اگر خواستید برید دبی مال از مترو استفاده نکنید ، اگرچه از ایستگاه مترو یه پل هوایی هست که ورودی داره به پاساژ اما این مسیر خیلی خیلی خیلی طولانی هست عملا وقتی برسی دبی مال همه انرژیت رفته ، یا با تاکسی برید یا با اتوبوس ، اتوبوسها هم اگر جی پی اس داشته باشی به راحتی میتونید شماره ها و ایستگاهها را پیدا کنید

خیلی خیلی خیلی طولانی ؟ :-O

به نظر من که ساده ترین راه رفتن مترو هست و اون راه رو هم دیدنیست
نزدیک مال هم ساخت و ساز میکنن که ابزار کارشون دیدنی هست
مثل دستگاه جوش دورانی که در محل مشغول کار بود البته جذابیت ها بسیار است Wink
تشکر کنندگان: meisam14 ، behfaza ، Sam2014 ، soli asali ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان