کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
قشنگه ولی خسته کننده
شایدم من تنبلم چون موقع برگشت گریه ام گرفته بود
مالزی هم از برج دو قلوها تا پاویلیون یه همچین پلی هست ولی کمتره مسیرش
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali ، زری وحدتی
دوستان سلام
من و همسر گرام فردا صبح راهی دبی خواهیم بود. قول میدم با دست پر برمیگردم و البته سفرنامه ای پر و پیمان چون قصد داریم تا میشه صرفه جویی کنیم برای 10 رور اقامت هم برای هر ساعتش برنامه ریختیم .برگشتم اگه برنامه ریزیمون جواب داده باشه براتون کامل توضیح میدم .برامون ذعا کنیذ و انرژی مثبت بفرستید که با یه ضرب برگردیم .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، meisam14 ، poem ، behfaza ، rtt ، m.sabet ، mamandiana ، tartar ، Tabassomshojaat ، OXyGeNziX ، soli asali ، exxedus ، Syassan ، lida55 ، amin arefi
(2014-05-25 ساعت 01:06)زری وحدتی نوشته:  دوستان سلام
من و همسر گرام فردا صبح راهی دبی خواهیم بود. قول میدم با دست پر برمیگردم و البته سفرنامه ای پر و پیمان ... .... ....
دست خدا همراهتان . به امید خدا موفق میشوید .
تشکر کنندگان: firouz mah ، azadeh2014 ، Tabassomshojaat ، meisam14 ، lida55 ، sara esm
(2014-05-25 ساعت 08:11)behfaza نوشته:  
من و همسر گرام فردا صبح راهی دبی خواهیم بود. قول میدم با دست پر برمیگردم و البته سفرنامه ای پر و پیمان ... .... ....
دست خدا همراهتان . به امید خدا موفق میشوید .
به اميد خدا .
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، behfaza ، meisam14 ، soli asali
من و همسر گرام فردا صبح راهی دبی خواهیم بود. قول میدم با دست پر برمیگردم و البته سفرنامه ای پر و پیمان چون قصد داریم تا میشه صرفه جویی کنیم برای 10 رور اقامت هم برای هر ساعتش برنامه ریختیم .برگشتم اگه برنامه ریزیمون جواب داده باشه براتون کامل توضیح میدم .برامون ذعا کنیذ و انرژی مثبت بفرستید که با یه ضرب برگردیم .

زری جان از اول صرفه جویی تون ایراد داره ! 10 روز !!! چرا اینهمه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، meisam14 ، soli asali ، پدی
سلام
از کجا میشه چک کرد که سفارت ابوظبی اخرین کیس نامبری که اعلام کرده چی بوده؟ تو سایتش من پیدا نکردم ! آخه سفارت آنکارا تاریخ مصاحبه هارو میزنه با کیس نامبرشون
[font=Verdana]
clear your mind out of can't
[/font]
تشکر کنندگان: soli asali ، ali1376
خب به سلامتی ما هتلمون رو هم رزرو کردیم.... از booking.com هتل مارکو پولو رو گرفتم نزدیک مترو صلاح الدین و 2 تا ایستگاه تا NMC از عکسهاش به نظر میاد هتل خوبی باشه قیمت کل با مالیات و غیره در میاد 1043 درهم که فکر میکنم برای هتلی با این کلاس رقم قابل قبولی باشه.....
تشکر کنندگان: aghaghia ، farshadm999 ، exxedus ، amin arefi
(2014-05-25 ساعت 12:21)sselinaa نوشته:  سلام
از کجا میشه چک کرد که سفارت ابوظبی اخرین کیس نامبری که اعلام کرده چی بوده؟ تو سایتش من پیدا نکردم ! آخه سفارت آنکارا تاریخ مصاحبه هارو میزنه با کیس نامبرشون

سلام دوست عزیز، سایت ابوظبی و ایروان مثل سایت آنکارا لیست مصاحبه ها رو اعلام نمیکنن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، sselinaa
(2014-05-25 ساعت 16:15)rainolf نوشته:  خب به سلامتی ما هتلمون رو هم رزرو کردیم.... از booking.com هتل مارکو پولو رو گرفتم نزدیک مترو صلاح الدین و 2 تا ایستگاه تا NMC از عکسهاش به نظر میاد هتل خوبی باشه قیمت کل با مالیات و غیره در میاد 1043 درهم که فکر میکنم برای هتلی با این کلاس رقم قابل قبولی باشه.....

دوست عزیز چند ستاره است این هتل ؟ و برای چند شب شده این قیمت؟و شما چند نفرید؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-25 ساعت 16:15)rainolf نوشته:  خب به سلامتی ما هتلمون رو هم رزرو کردیم.... از booking.com هتل مارکو پولو رو گرفتم نزدیک مترو صلاح الدین و 2 تا ایستگاه تا NMC از عکسهاش به نظر میاد هتل خوبی باشه قیمت کل با مالیات و غیره در میاد 1043 درهم که فکر میکنم برای هتلی با این کلاس رقم قابل قبولی باشه.....

سلام دوست عزيز از طريق booking چطوري مبلغش را پرداخت ميكنيد؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
دوستان این هتل چهار ستاره است البته 4 ستاره تاپ با امکانات کامل (اینترنت، استخر و باشگاه رایگان) و ما 2 نفر هستیم برای رزرو از booking.com هم از طریق یکی از دوستانم ویزا کارت یکبار مصرف به قیمت هر دلار 3560 گرفتم که با توجه به اینکه فقط یک اتاق با اون قیمت مونده بود عملا از همین الان سود هم کردم ضمنا الان باهاشون تماس گرفتم و گفتم یک اتاق آروم دور از کلاب میخوام که غیر سیگاری هم باشه که خیلی خوش برخورد و با لهجه غلیظ هندی گفت حتما انجام میشه.....
تشکر کنندگان: shandiz ، amin arefi
(2014-05-25 ساعت 20:11)rainolf نوشته:  دوستان این هتل چهار ستاره است البته 4 ستاره تاپ با امکانات کامل (اینترنت، استخر و باشگاه رایگان) و ما 2 نفر هستیم برای رزرو از booking.com هم از طریق یکی از دوستانم ویزا کارت یکبار مصرف به قیمت هر دلار 3560 گرفتم که با توجه به اینکه فقط یک اتاق با اون قیمت مونده بود عملا از همین الان سود هم کردم ضمنا الان باهاشون تماس گرفتم و گفتم یک اتاق آروم دور از کلاب میخوام که غیر سیگاری هم باشه که خیلی خوش برخورد و با لهجه غلیظ هندی گفت حتما انجام میشه.....

برای چند شب این قیمت؟
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-05-25 ساعت 20:35)shandiz نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 20:11)rainolf نوشته:  دوستان این هتل چهار ستاره است البته 4 ستاره تاپ با امکانات کامل (اینترنت، استخر و باشگاه رایگان) و ما 2 نفر هستیم برای رزرو از booking.com هم از طریق یکی از دوستانم ویزا کارت یکبار مصرف به قیمت هر دلار 3560 گرفتم که با توجه به اینکه فقط یک اتاق با اون قیمت مونده بود عملا از همین الان سود هم کردم ضمنا الان باهاشون تماس گرفتم و گفتم یک اتاق آروم دور از کلاب میخوام که غیر سیگاری هم باشه که خیلی خوش برخورد و با لهجه غلیظ هندی گفت حتما انجام میشه.....

برای چند شب این قیمت؟

5 شب از سه شب قبل مصاحبه تا 2 شب بعدش که اگر یکضرب گرفتیم بتونیم ویزا بگیریم آخه مصاحبمون سه شنبه اس و طبق سفرنامه دوستان در صورت یکضرب بودن ویزا تا پنجشنبه ساعت 2 صادر میشه..... بلیط برگشتمون رو هم ساعت 22 گرفتیم که به همه کارها برسیم....
تشکر کنندگان: shandiz ، exxedus ، meisam14 ، aghaghia ، amin arefi
(2014-05-25 ساعت 21:11)rainolf نوشته:  

برای چند شب این قیمت؟

5 شب از سه شب قبل مصاحبه تا 2 شب بعدش که اگر یکضرب گرفتیم بتونیم ویزا بگیریم آخه مصاحبمون سه شنبه اس و طبق سفرنامه دوستان در صورت یکضرب بودن ویزا تا پنجشنبه ساعت 2 صادر میشه..... بلیط برگشتمون رو هم ساعت 22 گرفتیم که به همه کارها برسیم....
سلام دوست عزیز
جهت رزرو اصلا احتیاج به دلار با قیمت بالا نیست
پس از انتخاب هتل از طریق Booking لینک و مشخصات رو بفرستید برای Tehranpeyment و با 20000تومن هتلتون رو رزرو کنید و پس از مسافرت همونجا پولشو بدید
اکثر هتلها Pay Lather هستند
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 06:56)m.mirzaee نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 21:11)rainolf نوشته:  

برای چند شب این قیمت؟

سلام دوست عزیز
جهت رزرو اصلا احتیاج به دلار با قیمت بالا نیست
پس از انتخاب هتل از طریق Booking لینک و مشخصات رو بفرستید برای Tehranpeyment و با 20000تومن هتلتون رو رزرو کنید و پس از مسافرت همونجا پولشو بدید
اکثر هتلها Pay Lather هستند
بله دوست من ولی همین هتلی که من انتخاب کردم برای pay later به جای 220 دلاری که من دادم 245 دلار میگرفت که با احتساب همون 20000 تومن دقیقا همین قیمت در میاد.... اکثر هتلهای دیگه هم برای این حالت حدود 15 درصد گرونتر حساب مبکنن.... باز هم هرکس صلاح کار خودش رو بهتر میدونه....
تشکر کنندگان: amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان