کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-26 ساعت 17:43)m.mirzaee نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 10:12)rainolf نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 09:49)spv نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 21:11)rainolf نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 20:35)shandiz نوشته:  برای چند شب این قیمت؟

5 شب از سه شب قبل مصاحبه تا 2 شب بعدش که اگر یکضرب گرفتیم بتونیم ویزا بگیریم آخه مصاحبمون سه شنبه اس و طبق سفرنامه دوستان در صورت یکضرب بودن ویزا تا پنجشنبه ساعت 2 صادر میشه..... بلیط برگشتمون رو هم ساعت 22 گرفتیم که به همه کارها برسیم....
سلام
خیلی خوبم نگرفتید من سیتی سیزن سویت را گرفتم باینکه امتیازش از مارکوپو لو هم بالا تر در دیره برای 6شب با سویت دو خوابه با صبحانه و نهار و ویزا برای 4نفر نفری 1150000تومان

نفری 1150000 تومان؟؟؟
سلام
من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم ، عذر میخوام
اما در نرخ Pay Now و Pay Lather فرقی نیست
ضمناً من بهتون هتل آپارتمان Lotus Down Town Metro رو پیشنهاد میدم ، با محاسبه مالیات و عوارض(20درصد) که شامل همه هتلها میشه واسه 6 شب مبلغ 2100 درهم دادم که میشه حدود 2میلیون تومن ، امکاناتش تو Booking هست اما من بگم که یک آپارتمان 98 متری با یک خواب و 2تا LCD و 2تا دستشویی و حمام و اینترنت وای فای مجانی برای هر نفر و آرام ، کف پارکت،آشپزخانه با وسایل کامل از جمله یخچال ، چای ساز ، ماشین لباسشویی ، safe Box ،اتو و ... ، جای مناسب بطوریکه با ایستگاه اصلی یعنی الاتحاد 50 قدم فاصله داشت و کنترل زیادی رو ورود و خروج نداشتن و شما اگر با تعداد بیشتر هم بخواین میتونید وارد آپارتمان بشید ، کلا مناسب بود.
راستی استخر هم واسه شنا و ... داشت
در ضمن پیشنهاد میدم از آقای حسین پور برای جابجایی به ابوظبی کمک بگیرید،آدم منصف و با معرفتیه.
من و خانمم رو برد ابوظبی و برگردوند 300 درهم تازه کلی هم بنده خدا رو تو مسجد شخ زاید حیرون کردیم که با اصرار من 50 درهم دیگه هم قبول کرد،مهمترین مزیتش اینه که 2 نفر رو با مزدا 6 میبره تو راه نباید قصه مسافرای دیگه رو گوش کنی و بهت استرس وارد کنن و قرار نیست تو ون 7 نفره که بعضی از لیدرها دارن و تا نفر آخر پرش میکنن و هر نفر 150 درهم هم میگیرن رو تحمل کنید
دارم یه سفرنامه مینویسم براتو میذارم
عزیزم دوستان هیچ کدام قصد ناراحت کردن کسی را ندارن
همه در این مهاجر سرا سعی بر انجام وظیفه و کمک به دوستان را دارند حالا دوستانی هستن که تجربه بیشتری دارند
باید نظر خود را نسبت به پیشنهاد دوستان بدن ، حالا بنده گرچه دبی تا به حال نرفتم اما از نظر تهیه هتل و بلیط پرواز خارجی به انداز کافی تجربه دارم شما دوستان فقط قیمت همان روزی که گرفتید را اعلام می کنید در صورتی که
قیمت برای تاریخ ها متفاوت است ،
شما همه موارد را در نظر بگیرین چون با بوکینگ و بریم سفر یا از این قبیل شاید در بعضی هتل ها شاید به مشکلی بر نخورید اما احتمالا اگر مشکلی باشد کسی در ان شرایت پاسخ گوی شما نیست شما هر هتلی که از تریق این سایتها قیمت می گیرین با اژانس های معتبر داخلی هم چک کنید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، exxedus
(2014-05-26 ساعت 20:14)spv نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 09:49)spv نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 21:11)rainolf نوشته:  5 شب از سه شب قبل مصاحبه تا 2 شب بعدش که اگر یکضرب گرفتیم بتونیم ویزا بگیریم آخه مصاحبمون سه شنبه اس و طبق سفرنامه دوستان در صورت یکضرب بودن ویزا تا پنجشنبه ساعت 2 صادر میشه..... بلیط برگشتمون رو هم ساعت 22 گرفتیم که به همه کارها برسیم....
سلام
خیلی خوبم نگرفتید من سیتی سیزن سویت را گرفتم باینکه امتیازش از مارکوپو لو هم بالا تر در دیره برای 6شب با سویت دو خوابه با صبحانه و نهار و ویزا برای 4نفر نفری 1150000تومان

نفری 1150000 تومان؟؟؟
سلام
ضمناً من بهتون هتل آپارتمان Lotus Down Town Metro رو پیشنهاد میدم ، با محاسبه مالیات و عوارض(20درصد) که شامل همه هتلها میشه واسه 6 شب مبلغ 2100 درهم دادم که میشه حدود 2میلیون تومن ، امکاناتش تو Booking هست اما من بگم که یک آپارتمان 98 متری با یک خواب و 2تا LCD و 2تا دستشویی و حمام و اینترنت وای فای مجانی برای هر نفر و آرام ، کف پارکت،آشپزخانه با وسایل کامل از جمله یخچال ، چای ساز ، ماشین لباسشویی ، safe Box ،اتو و ... ، جای مناسب بطوریکه با ایستگاه اصلی یعنی الاتحاد 50 قدم فاصله داشت و کنترل زیادی رو ورود و خروج نداشتن و شما اگر با تعداد بیشتر هم بخواین میتونید وارد آپارتمان بشید ، کلا مناسب بود.
در ضمن پیشنهاد میدم از آقای حسین پور برای جابجایی به ابوظبی کمک بگیرید،آدم منصف و با معرفتیه.
من و خانمم رو برد ابوظبی و برگردوند 300 درهم تازه کلی هم بنده خدا رو تو مسجد شخ زاید حیرون کردیم که با اصرار من 50 درهم دیگه هم قبول کرد،مهمترین مزیتش اینه که 2 نفر رو با مزدا 6 میبره تو راه نباید قصه مسافرای دیگه رو گوش کنی و بهت استرس وارد کنن و قرار نیست تو ون 7 نفره که بعضی از لیدرها دارن و تا نفر آخر پرش میکنن و هر نفر 150 درهم هم میگیرن رو تحمل کنید
همه در این مهاجر سرا سعی بر انجام وظیفه و کمک به دوستان را دارند حالا دوستانی هستن که تجربه بیشتری دارند
باید نظر خود را نسبت به پیشنهاد دوستان بدن ، حالا بنده گرچه دبی تا به حال نرفتم اما از نظر تهیه هتل و بلیط پرواز خارجی به انداز کافی تجربه دارم شما دوستان فقط قیمت همان روزی که گرفتید را اعلام می کنید در صورتی که
شما همه موارد را در نظر بگیرین چون با بوکینگ و بریم سفر یا از این قبیل شاید در بعضی هتل ها شاید به مشکلی بر نخورید اما احتمالا اگر مشکلی باشد کسی در ان شرایت پاسخ گوی شما نیست شما هر هتلی که از تریق این سایتها قیمت می گیرین با اژانس های معتبر داخلی هم چک کنید
دوستم این booking.com رو من چندین سال هست که باهاش کار می‌کنم از معتبر‌ترین معتبر‌ترین آژانس‌های دنیا معتبر تر هستن!

شما در لینک زیر به ترافیک سایت توجه کنید.

http://www.alexa.com/siteinfo/booking.com#trafficstats

سایت ۳۰۶ أم دنیا هستن یعنی‌ یه چیزی در حد فیضبوک خودمون.

من یه توصیه دیگه هم دارم به دوستانی که کردیت کارت دارن وارد این سایت بشید:

www.cheapoair.com

از اون بالا وکیشن پکیج رو انتخاب کنی‌ این شما ارزون‌ترین پکیج برایه بلیط و هتل رو هم رو میده الان من چک کردم بلیط از ایران به دوبی‌ با ۷ روز هتل ۸۰۰ دلار آمریکا.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-26 ساعت 20:36)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 20:14)spv نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 09:49)spv نوشته:  سلام

نفری 1150000 تومان؟؟؟
سلام
دوستم این booking.com رو من چندین سال هست که باهاش کار می‌کنم از معتبر‌ترین معتبر‌ترین آژانس‌های دنیا معتبر تر هستن!

شما در لینک زیر به ترافیک سایت توجه کنید.

http://www.alexa.com/siteinfo/booking.com#trafficstats

سایت ۳۰۶ أم دنیا هستن یعنی‌ یه چیزی در حد فیضبوک خودمون.

من یه توصیه دیگه هم دارم به دوستانی که کردیت کارت دارن وارد این سایت بشید:

www.cheapoair.com

از اون بالا وکیشن پکیج رو انتخاب کنی‌ این شما ارزون‌ترین پکیج برایه بلیط و هتل رو هم رو میده الان من چک کردم بلیط از ایران به دوبی‌ با ۷ روز هتل ۸۰۰ دلار آمریکا.
اعتبار این دوسایت عالی بحثی درش نیست اما من و شما مشکل در کل جزعیات این دو سایت را شاید بدونیم اما دوستانی هستن که فقط به قیمت کلی نگاه می اندازن دیگه چیزای دیگه را چک نمی کنند مثلا تکس یا با صبحانه یا بدون صبحانه
عزیزم شما همین سیتی سیزن سوییت را در این سایتها چک کن برای6 شب برای 4نفر در تاریخ تیر ماه ببین با صبحانه چند می شه برای همه دوستان اعلام کن من منتظرام در ضمن ان قیمت بلیط و هتلی که گفتی اول ببین برای چه تاریخی زده و دوما ببین با چه هتلی گفته سوما یک حساب سر انگشتی بکن ببین با ویزا و مخارج دیگه چقدر مشه گویا حساب نکردی
800دلارش می شود2616000 تومان برای هر نفر فقط بلیط و هتل
با تشکر از دوستان ببخشید فقط نظرم کمک به دوستان هست
تشکر کنندگان: shandiz ، soli asali ، farshadm999 ، exxedus
دوست من فرمایشات شما کاملا صحیحه ولی بهتره به جای چک کردن با آژانسها (که خودشون واسطه هستن) با خود هتل چک کنید.... من با همه هتلها توی رنج قیمتی که میخواستم تماس گرفتم و دقیقا شرایط رو پرسیدم.... ضمنا بعد از رزرو کردن تماس گرفتم و تاکید کردم اتاق غیر سیگاری و آروم میخوام و مدیر رزرویشن گفت انجام میشه ولی من بازم گیر دادم که همین خواسته های من و قول انجامشون رو ایمیل کنن که همین الان ایمیلشون هم به دستم رسید.....
تشکر کنندگان: amin arefi ، farshad varaste
نقل قول:اعتبار این دوسایت عالی بحثی درش نیست اما من و شما مشکل در کل جزعیات این دو سایت را شاید بدونیم اما دوستانی هستن که فقط به قیمت کلی نگاه می اندازن دیگه چیزای دیگه را چک نمی کنند مثلا تکس یا با صبحانه یا بدون صبحانه
عزیزم شما همین سیتی سیزن سوییت را در این سایتها چک کن برای6 شب برای 4نفر در تاریخ تیر ماه ببین با صبحانه چند می شه برای همه دوستان اعلام کن من منتظرام در ضمن ان قیمت بلیط و هتلی که گفتی اول ببین برای چه تاریخی زده و دوما ببین با چه هتلی گفته سوما یک حساب سر انگشتی بکن ببین با ویزا و مخارج دیگه چقدر مشه گویا حساب نکردی

[عکس: 68730100570261798324.jpg]
خدمت دوست عزیزم.

نفری ۶۰۰$ حالا من از قیمت‌های ایران خیلی‌ اطلاع دقیقی‌ ندارم ولی‌ احساس می‌کنم ۶۰۰$ پرواز رفت و برگشت، ۶ شب هتل خیلی‌ قیمت منصفانه باشه. باز دوستان ساکن ایران بهتر شاید نظر بدن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، lida55
(2014-05-26 ساعت 22:32)farshadm999 نوشته:  
نقل قول:اعتبار این دوسایت عالی بحثی درش نیست اما من و شما مشکل در کل جزعیات این دو سایت را شاید بدونیم اما دوستانی هستن که فقط به قیمت کلی نگاه می اندازن دیگه چیزای دیگه را چک نمی کنند مثلا تکس یا با صبحانه یا بدون صبحانه

خدمت دوست عزیزم.

نفری ۶۰۰$ حالا من از قیمت‌های ایران خیلی‌ اطلاع دقیقی‌ ندارم ولی‌ احساس می‌کنم ۶۰۰$ پرواز رفت و برگشت، ۶ شب هتل خیلی‌ قیمت منصفانه باشه. باز دوستان ساکن ایران بهتر شاید نظر بدن.

دوست من قیمت این سایت عادی (رو به گرون) هست یکی از دوستان همین هتل رو با ویزا نفری 1150000 تومان رزرو کرده بلیط سیستمی هم در میاد نفری 750000 تومان که مجموعش تقریبا همون نفری 600$ که پیشنهاد این سایته میشه در ضمن پکیج این سایت شامل ویزا نمیشه که باید 260 درهم بابت هر نفر به این 600 دلار اضافه بشه جمعا 673$ معادل 2221000 تومان البته با نرخ دلار بازار .....
تشکر کنندگان: farshadm999 ، farshad varaste
(2014-05-26 ساعت 23:12)rainolf نوشته:  

خدمت دوست عزیزم.

دوست من قیمت این سایت عادی (رو به گرون) هست یکی از دوستان همین هتل رو با ویزا نفری 1150000 تومان رزرو کرده بلیط سیستمی هم در میاد نفری 750000 تومان که مجموعش تقریبا همون نفری 600$ که پیشنهاد این سایته میشه در ضمن پکیج این سایت شامل ویزا نمیشه که باید 260 درهم بابت هر نفر به این 600 دلار اضافه بشه جمعا 673$ معادل 2221000 تومان البته با نرخ دلار بازار .....
نمیدونستم. من به نظرم خیلی‌ به صرفه اومد.

آره حق با شماس ویزا هم هست.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste
فرشاد رفتی مصاحبه؟ چه کار کردی ویزا گرفتی؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: farshadm999 ، meisam14 ، soli asali
(2014-05-27 ساعت 01:04)iris نوشته:  فرشاد رفتی مصاحبه؟ چه کار کردی ویزا گرفتی؟

دست رو دلم نزار که بد جوری خونه مثل ۱ مرد تو منتظر سرا ۶۱ روزه شدم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 23:30)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 23:12)rainolf نوشته:  

خدمت دوست عزیزم.

نمیدونستم. من به نظرم خیلی‌ به صرفه اومد.

آره حق با شماس ویزا هم هست.
در ضمن 6تا 60 درهم 360 درهم ناهار هم هست وپرورز گلف ایر پرواز مستقیم نیست اول میره بحرین با2ساعت ترانزیت حد اقل بعد میره دبی
درود بر همه دوستان

اینجا صحبت از سایتهای مختلف برای رزرو هتل می شه
ولی کسی از berimsafar.com حرفی نمیزنه
من تا حالا سه سفر به اروپا داشتم و الان هم برای رزرو هتل در ابوظبی از این سایت استفاده کردم. تا حالا که خوب بوده و مهمتر از همه اینکه مالیات نداره و با کارت شتاب می تونید پرداخت کنید
فقط مشکلش اینه که اطلاعات هتلهاش کامل و دقیق نیست که من خودم شخصا از booking و یا سایتهای دیگه هتل را انتخاب می کنم ولی از berimsafar خریداری میکنم
برسی کردنش ضرر نداره ولی نتیجه بررسی را بهم خبر بدید تا اگه اشتباه میکنم حداقل تکرارش نکنم و به کسی معرفی هم نکنمش

با سپاس
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، behfaza ، amin arefi ، soli asali ، farshad varaste ، exxedus
دوست من یکی از معروف ترین سایتهای این تاپیک بریم سفر هست شما 3 یا 4 پست قبل رو بخونید همه میشناسنش ولی از نظر تنوع و تعداد به اندازه بوکینگ نیست اما کاملا معتبر هستن من هم چند بار از خدماتشون استفاده کردم و کاملا راضیم....
تشکر کنندگان: farshad varaste ، reza16
بد نیست قیمتها رو باwww.irantravels.ir هم مقایسه کنید بریم سفر گاهی خوبه گاهی گرون همونطور که دوستان گفتن از چند منبع چک کنید
تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi ، soli asali
(2014-05-27 ساعت 16:32)lida55 نوشته:  بد نیست قیمتها رو باwww.irantravels.ir هم مقایسه کنید بریم سفر گاهی خوبه گاهی گرون همونطور که دوستان گفتن از چند منبع چک کنید

دوست عزیز من رفتم سایت ایران تراولز اما نمیتونم باهاش کار کنم . انگار فقط تلفنی باید قیمت هتلی که مد نظر داری بپرسی؟!
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi
(2014-05-29 ساعت 09:38)م.ق نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 16:32)lida55 نوشته:  بد نیست قیمتها رو باwww.irantravels.ir هم مقایسه کنید بریم سفر گاهی خوبه گاهی گرون همونطور که دوستان گفتن از چند منبع چک کنید

دوست عزیز من رفتم سایت ایران تراولز اما نمیتونم باهاش کار کنم . انگار فقط تلفنی باید قیمت هتلی که مد نظر داری بپرسی؟!
کدام هتل را می خواهید چک کنید؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان