2014-05-26 ساعت 20:14
(2014-05-26 ساعت 17:43)m.mirzaee نوشته:عزیزم دوستان هیچ کدام قصد ناراحت کردن کسی را ندارن(2014-05-26 ساعت 10:12)rainolf نوشته:سلام(2014-05-26 ساعت 09:49)spv نوشته:(2014-05-25 ساعت 21:11)rainolf نوشته:سلام(2014-05-25 ساعت 20:35)shandiz نوشته: برای چند شب این قیمت؟
5 شب از سه شب قبل مصاحبه تا 2 شب بعدش که اگر یکضرب گرفتیم بتونیم ویزا بگیریم آخه مصاحبمون سه شنبه اس و طبق سفرنامه دوستان در صورت یکضرب بودن ویزا تا پنجشنبه ساعت 2 صادر میشه..... بلیط برگشتمون رو هم ساعت 22 گرفتیم که به همه کارها برسیم....
خیلی خوبم نگرفتید من سیتی سیزن سویت را گرفتم باینکه امتیازش از مارکوپو لو هم بالا تر در دیره برای 6شب با سویت دو خوابه با صبحانه و نهار و ویزا برای 4نفر نفری 1150000تومان
نفری 1150000 تومان؟؟؟
من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم ، عذر میخوام
اما در نرخ Pay Now و Pay Lather فرقی نیست
ضمناً من بهتون هتل آپارتمان Lotus Down Town Metro رو پیشنهاد میدم ، با محاسبه مالیات و عوارض(20درصد) که شامل همه هتلها میشه واسه 6 شب مبلغ 2100 درهم دادم که میشه حدود 2میلیون تومن ، امکاناتش تو Booking هست اما من بگم که یک آپارتمان 98 متری با یک خواب و 2تا LCD و 2تا دستشویی و حمام و اینترنت وای فای مجانی برای هر نفر و آرام ، کف پارکت،آشپزخانه با وسایل کامل از جمله یخچال ، چای ساز ، ماشین لباسشویی ، safe Box ،اتو و ... ، جای مناسب بطوریکه با ایستگاه اصلی یعنی الاتحاد 50 قدم فاصله داشت و کنترل زیادی رو ورود و خروج نداشتن و شما اگر با تعداد بیشتر هم بخواین میتونید وارد آپارتمان بشید ، کلا مناسب بود.
راستی استخر هم واسه شنا و ... داشت
در ضمن پیشنهاد میدم از آقای حسین پور برای جابجایی به ابوظبی کمک بگیرید،آدم منصف و با معرفتیه.
من و خانمم رو برد ابوظبی و برگردوند 300 درهم تازه کلی هم بنده خدا رو تو مسجد شخ زاید حیرون کردیم که با اصرار من 50 درهم دیگه هم قبول کرد،مهمترین مزیتش اینه که 2 نفر رو با مزدا 6 میبره تو راه نباید قصه مسافرای دیگه رو گوش کنی و بهت استرس وارد کنن و قرار نیست تو ون 7 نفره که بعضی از لیدرها دارن و تا نفر آخر پرش میکنن و هر نفر 150 درهم هم میگیرن رو تحمل کنید
دارم یه سفرنامه مینویسم براتو میذارم
همه در این مهاجر سرا سعی بر انجام وظیفه و کمک به دوستان را دارند حالا دوستانی هستن که تجربه بیشتری دارند
باید نظر خود را نسبت به پیشنهاد دوستان بدن ، حالا بنده گرچه دبی تا به حال نرفتم اما از نظر تهیه هتل و بلیط پرواز خارجی به انداز کافی تجربه دارم شما دوستان فقط قیمت همان روزی که گرفتید را اعلام می کنید در صورتی که
قیمت برای تاریخ ها متفاوت است ،
شما همه موارد را در نظر بگیرین چون با بوکینگ و بریم سفر یا از این قبیل شاید در بعضی هتل ها شاید به مشکلی بر نخورید اما احتمالا اگر مشکلی باشد کسی در ان شرایت پاسخ گوی شما نیست شما هر هتلی که از تریق این سایتها قیمت می گیرین با اژانس های معتبر داخلی هم چک کنید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX