کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-04 ساعت 11:14)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمائی بی دریغ دوستان
من خودم برنده ی اصلی هستم، می خواستم بدونم از همسرم هم مصاحبه میگیرن یا فقط من؟
والا نمی دونستم این سوال رو کجا مطرح کنم اگه جاش نیس پیش پیش معذرت

تمام اعضای خانواده حتما باید روز مصاحبه حاضر باشن و با همسرتون هم مصاحبه میکنند

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: samirakn ، farshad varaste ، azadeh2014 ، soli asali ، joybar
دوستان من الان یه سر انگشتی حساب کردم متوجه شدم سفر من و عیال با 5 شب اقامت 1 میلیون + ویزا +بلیط چارتر 1,7 میلیون + مدیکال 900 هزار + واکسن آبله مرغان عیال میگن 250 هزار +660 دلار دولتی برای سفارت برابر با 1,6 میلیون + خورد و خوراک 500 هزار + هزینه رفت و آمد 300 هزار ( ابوظبی و در ربی با مترو )
نزدیک به 7 میلیون میشه . نظری یا پیشنهادی یا تجربه ای برای کاهش هزینه ها دارید؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، amin arefi
(2014-05-26 ساعت 11:48)iris نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 16:15)rainolf نوشته:  خب به سلامتی ما هتلمون رو هم رزرو کردیم.... از booking.com هتل مارکو پولو رو گرفتم نزدیک مترو صلاح الدین و 2 تا ایستگاه تا NMC از عکسهاش به نظر میاد هتل خوبی باشه قیمت کل با مالیات و غیره در میاد 1043 درهم که فکر میکنم برای هتلی با این کلاس رقم قابل قبولی باشه.....

خیلی خوب گرفتی خیلی ، مفت بوده
کلا بوکینگ چون تخفیف های خوب می ده به صرفه است. حتی نسبت به تورها به صرفه تر در میاد.
من هتل اسکای لاین را گرفتم که سه ستاره بود فکر کنم، سه ستاره و نیم
1140 درهم هتل گرفت. برا 4 شب منم از بوکینگ رزرو کردم
هتل تازه یه 40 درهم اضافه کشید روش غیر از مالیات، ولی با همه اینها 10 درهم ارزونتر از چیزی که حساب می کردم گرفت. هتل کریستال ابوظبی هم 30-40 درهم ارزونتر از چیزی که حساب می کردم گرفت.

دوست عزیز چطور پول رو یرای بوکینگ پرداخت کردین؟
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-26 ساعت 11:53)spv نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 11:04)rainolf نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 10:46)rtt نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 09:24)rainolf نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 06:56)m.mirzaee نوشته:  سلام دوست عزیز
جهت رزرو اصلا احتیاج به دلار با قیمت بالا نیست
پس از انتخاب هتل از طریق Booking لینک و مشخصات رو بفرستید برای Tehranpeyment و با 20000تومن هتلتون رو رزرو کنید و پس از مسافرت همونجا پولشو بدید
اکثر هتلها Pay Lather هستند
بله دوست من ولی همین هتلی که من انتخاب کردم برای pay later به جای 220 دلاری که من دادم 245 دلار میگرفت که با احتساب همون 20000 تومن دقیقا همین قیمت در میاد.... اکثر هتلهای دیگه هم برای این حالت حدود 15 درصد گرونتر حساب مبکنن.... باز هم هرکس صلاح کار خودش رو بهتر میدونه....
خوب دوستان به جای این همه دردسر واسه پرداخت چرا سایت ایرانی بریم سفر رو امتحان نمی کنین؟؟؟ من خیلی مقایسه کردم قیمتاشو از بوکینگ ارزونتر در میاد و راحت هم می تونید با کارت شتاب پرداخت کنید. من برای ابوظبی از همین سایت رزرو کردم خیلی راضی بودم اگر همین هتلو می خواستم از بوکینگ بگیرم واسم گرونتر در میومد تازه باید تکس و مالیاتم جدا بدین وقتی از بوکینگ می گیرین ولی هزینه های بریم سفر مالیاتم شامل میشه و اونجا لازم نیست پولی پرداخت کنید
هتل با هتل فرق میکنه همین هتل که من با 948000 تومان گرفتم بریم سفر داره میده 1400000 تومان اون دوستمون هم که میگه خوب نگرفتی من نفری 1150000 تومان دادم باید بگم من برای 2 نفر و 5 شب کلا 948000 تومان دادم که اگر ویزا هم بهش اضافه بشه باز هم 900 درهم ارزونتر از ایشون در اومده برام.... ولی برای بعضی هتلها موافقم که berimsafarیا hotelbama بهتر هستن.....
سلام دوستان عزیز
ما می خواهیم بهترین کیس را برای رزرو هتل پیدا کنیم تا دوستان مخارجشون پایین بیاد
من همین هتل را در بوکینگ و بریم سفر چک کردم با همان شرایط بدون ویزا بدون نهار 5800000تومان
ما 4نفر ویزا داریم و 6 روز هم نهار داریم من تا حالا دبی نرفتم اما با این حساب کتاب دوستان به نظرم
خیلی خوب گرفتم چون شما 16%هم در دبی باید مالیات بدید

سوالی پیش اومده برام. اگر از سایت بوکینگ هتل بگیریم ویزا رو هم هتل واسمون میگیره؟
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-06-04 ساعت 18:41)م.ق نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 10:46)rtt نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 09:24)rainolf نوشته:  بله دوست من ولی همین هتلی که من انتخاب کردم برای pay later به جای 220 دلاری که من دادم 245 دلار میگرفت که با احتساب همون 20000 تومن دقیقا همین قیمت در میاد.... اکثر هتلهای دیگه هم برای این حالت حدود 15 درصد گرونتر حساب مبکنن.... باز هم هرکس صلاح کار خودش رو بهتر میدونه....
خوب دوستان به جای این همه دردسر واسه پرداخت چرا سایت ایرانی بریم سفر رو امتحان نمی کنین؟؟؟ من خیلی مقایسه کردم قیمتاشو از بوکینگ ارزونتر در میاد و راحت هم می تونید با کارت شتاب پرداخت کنید. من برای ابوظبی از همین سایت رزرو کردم خیلی راضی بودم اگر همین هتلو می خواستم از بوکینگ بگیرم واسم گرونتر در میومد تازه باید تکس و مالیاتم جدا بدین وقتی از بوکینگ می گیرین ولی هزینه های بریم سفر مالیاتم شامل میشه و اونجا لازم نیست پولی پرداخت کنید
هتل با هتل فرق میکنه همین هتل که من با 948000 تومان گرفتم بریم سفر داره میده 1400000 تومان اون دوستمون هم که میگه خوب نگرفتی من نفری 1150000 تومان دادم باید بگم من برای 2 نفر و 5 شب کلا 948000 تومان دادم که اگر ویزا هم بهش اضافه بشه باز هم 900 درهم ارزونتر از ایشون در اومده برام.... ولی برای بعضی هتلها موافقم که berimsafarیا hotelbama بهتر هستن.....
سلام دوستان عزیز
ما می خواهیم بهترین کیس را برای رزرو هتل پیدا کنیم تا دوستان مخارجشون پایین بیاد
من همین هتل را در بوکینگ و بریم سفر چک کردم با همان شرایط بدون ویزا بدون نهار 5800000تومان
ما 4نفر ویزا داریم و 6 روز هم نهار داریم من تا حالا دبی نرفتم اما با این حساب کتاب دوستان به نظرم

سوالی پیش اومده برام. اگر از سایت بوکینگ هتل بگیریم ویزا رو هم هتل واسمون میگیره؟
دوست من ویزا چه ربطی‌ به هتل داره آخه.

شما ویزا رو باید یا کفیل داشته باشید، یه اقامت یک کشور دیگه ، یا اگه ایرانی‌ خالص هستید باید از طریق یکی‌ از آژانس‌ها تو ایران اقدام کنید. ویزاتون هم ۱ برگ پرینت هست چیزی تو پاسپورتتون نمیچسبونن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، farshad varaste
(2014-06-04 ساعت 20:19)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 18:41)م.ق نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 10:46)rtt نوشته:  خوب دوستان به جای این همه دردسر واسه پرداخت چرا سایت ایرانی بریم سفر رو امتحان نمی کنین؟؟؟ من خیلی مقایسه کردم قیمتاشو از بوکینگ ارزونتر در میاد و راحت هم می تونید با کارت شتاب پرداخت کنید. من برای ابوظبی از همین سایت رزرو کردم خیلی راضی بودم اگر همین هتلو می خواستم از بوکینگ بگیرم واسم گرونتر در میومد تازه باید تکس و مالیاتم جدا بدین وقتی از بوکینگ می گیرین ولی هزینه های بریم سفر مالیاتم شامل میشه و اونجا لازم نیست پولی پرداخت کنید
سلام دوستان عزیز

دوست من ویزا چه ربطی‌ به هتل داره آخه.

شما ویزا رو باید یا کفیل داشته باشید، یه اقامت یک کشور دیگه ، یا اگه ایرانی‌ خالص هستید باید از طریق یکی‌ از آژانس‌ها تو ایران اقدام کنید. ویزاتون هم ۱ برگ پرینت هست چیزی تو پاسپورتتون نمیچسبونن.
دوستان چند نکته راجع به سفر به امارات: 1- سعی کنید حداقل از سه هفته قبل از یک ازانس معتبر درخواست ویزا کنید .موارد زیادی پیش میاد که ویزا با تاخیر میاد حتی ارجنت یا همون فوری هاش ضمن اینکه از هر طریقی درخواست ویزا براتون شده باشه اگر به مشکل بخوره تا از همون طریق رفع مشکل نشه نمیشه از جایی دیگه دوباره درخواست ویزا کرد 2- به مهلت اجازه ورود در ویزا دقت کنید بیشتر انها فقط دو هفته زمان دارد.3- اینروزها هتل ها در دبی عموما ارزان است یعنی حدود شبی 300 درهم دو تخته من توصیه میکنم برای چنین سفر مهمی برای دوستانی که تجربه و نیز کردیت کارت ندارند از سایت های انلاین استفاده نکنید 4-اگر یک ازانس خوب م مطمین پیدا کنید همه کارها را به انها بسپارید هر چند خودتان نیز با دقت کارشون را کنترل کنید .خیلی از ازانسهای حرفه ای تهران مجموع پکیج شان از نرخ بوکنیگ دات کام هم ارزونتر در میاد چون خودشان قبلا اتاق هایا حتی طبقات هتل را چارتر کرده اند پس میتوانند قیمت مناسب تر بدهند.5- یک نکته راجع به رزرو از طریق بوکینگ دات کام بگم که بدلیل همون چند درصد ارزانتر بودن ,بدترین اتاق هتل را بهتون میدن!؟ودر اخر اینکه سایت های انلاین برای مسافران کثیر السفر و دارای کردیت کارت مناسب است.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان: mpas89 ، reasonable ، iris ، exxedus ، soli asali ، m_yek ، amin arefi ، styvan ، farshad varaste
(2014-06-04 ساعت 18:27)م.ق نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 16:15)rainolf نوشته:  خب به سلامتی ما هتلمون رو هم رزرو کردیم.... از booking.com هتل مارکو پولو رو گرفتم نزدیک مترو صلاح الدین و 2 تا ایستگاه تا NMC از عکسهاش به نظر میاد هتل خوبی باشه قیمت کل با مالیات و غیره در میاد 1043 درهم که فکر میکنم برای هتلی با این کلاس رقم قابل قبولی باشه.....

کلا بوکینگ چون تخفیف های خوب می ده به صرفه است. حتی نسبت به تورها به صرفه تر در میاد.
هتل تازه یه 40 درهم اضافه کشید روش غیر از مالیات، ولی با همه اینها 10 درهم ارزونتر از چیزی که حساب می کردم گرفت. هتل کریستال ابوظبی هم 30-40 درهم ارزونتر از چیزی که حساب می کردم گرفت.

شماره مستر کارت یا بقیه کارتهای قابل قبول برای اون هتل که در سایت مشخصه را میخواد برای ضمانت فقط ، زمان تحویل نقد پرداخت می کنید ، فقط حواستون باشه موقع رزرو از بوکینگ بعضی هتل ها free cancelation ندارند
هتل عملا بدترین اتاق را نمی ده چون خودمون موقع رزرو انتخاب می کنیم
من حتی در دبی اتاقم را میخواستم عوض کنم که گفت فردا بیا اتاقامون خالی میشه و برو ببین اگر دوست داشتی عوض کن، که بعد هم مامانم گفت حال جابجایی نداره خوبه همین
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
(2014-05-19 ساعت 01:18)soli asali نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 00:28)پدی نوشته:  هتل سان اند سند نبود

افریییییییییییییییییییییییییییییییییییییین ! Smile
دوباره نوبتتون شد ؟ به سلامتی ...
پدی ه عزیز رفتید اونجا افیسر رو یه فس از طرف ما بزنید !

من متوچه نمیشم نوشتین جا مانده از 2013 اما دباره میرید مصاحبه؟
دوستان کسی star metro hotel apartman بوده ؟ اینکه وضعیتش کلاً چطوره؟
(2014-06-05 ساعت 04:00)م.ق نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 01:18)soli asali نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 00:28)پدی نوشته:  هتل سان اند سند نبود

افریییییییییییییییییییییییییییییییییییییین ! Smile
دوباره نوبتتون شد ؟ به سلامتی ...
پدی ه عزیز رفتید اونجا افیسر رو یه فس از طرف ما بزنید !

من متوچه نمیشم نوشتین جا مانده از 2013 اما دباره میرید مصاحبه؟

ایشون سال پیش همسرشون و فرزندشون رفته بودن و به ایشون ویزا نرسیده و الان همسرشون براشون اقدام کردن
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، moqadam ، farshad varaste
(2014-06-05 ساعت 00:28)iris نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 18:27)م.ق نوشته:  

شماره مستر کارت یا بقیه کارتهای قابل قبول برای اون هتل که در سایت مشخصه را میخواد برای ضمانت فقط ، زمان تحویل نقد پرداخت می کنید ، فقط حواستون باشه موقع رزرو از بوکینگ بعضی هتل ها free cancelation ندارند
هتل عملا بدترین اتاق را نمی ده چون خودمون موقع رزرو انتخاب می کنیم
من حتی در دبی اتاقم را میخواستم عوض کنم که گفت فردا بیا اتاقامون خالی میشه و برو ببین اگر دوست داشتی عوض کن، که بعد هم مامانم گفت حال جابجایی نداره خوبه همین
دوست عزیز >بله شما کلاس اتاق را خودتان انتخاب میکنید مثل لوکس یا دو لوکس و... ولی جاش و طبقه اش که نمی توانی انتخاب کنی انوقت است که وقتی میرسی متوجه میشی که یا رو سر دیسکو میدن که خواب نداری یا پشت و رو به دیوار میدن و... البته که این موضوع قطعی و مطلق نیست ولی عموما اینطوریه خصوصا تو های سیزن . هر چند بحث دوستان سر کاهش هزینه است نه انتخاب بهترین و اگر نه که شما از همین بوکینگ دات کام برج العرب هم میتونید رزرو کنید!
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، iris
(2014-06-03 ساعت 09:23)firouz mah نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 10:19)amin arefi نوشته:  [quote='moqadam' pid='505944' dateline='1401560014']
سلام دوستان
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.
درود
دوست عزیزهتل پارسیان باشگاه ایرانیان هم 4 ستاره داره و هم 3 ستاره ما از طریق هتل اوین تهران که نماینده باشگاه ایرانیان تو ایرانه کارمندی داره به نام خانم تاجیک که کارهای رزرو باشگاه ایرانیان رو انجام میده من و خانوادم تو عید اونجا بودیم هتل خوب و تمیزیه فقط خانمها باید داخل محوطه هتل یک شالی روسرشون باشه غذا باب طبع ما ایرانیان هست پرسنلش همه ایرانی بلدن و خیلی مودب هستند
جای خوبیه برای خانواده و بچه دارها
سلام دوست عزيز . ميشه آدرس و تلفنشو هم در ايران و هم در دبي به من بدين ؟ ضمنا هزينه هاش به چه صورت هست ؟

-
بادرود
توگوگل یک سرچی بزنی همه اطلاعات ور میتونی بدست بیاری
هزینه اش رو هم تو همینجا به ریال میگیرن نسبت به هتلهای دیگه هزینه اش کمتر هست
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، philter
بچه ها درسته که اتصالات سیم کارت مجانی میده تو فرودگاه؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-06-06 ساعت 13:01)farnama نوشته:  بچه ها درسته که اتصالات سیم کارت مجانی میده تو فرودگاه؟

بله درسته ولی‌ فقط اگه پروازتون امارت باشه تو ترمینلش هست من تو ترمینال ۱ ندیدم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali
(2014-06-06 ساعت 13:26)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 13:01)farnama نوشته:  بچه ها درسته که اتصالات سیم کارت مجانی میده تو فرودگاه؟

بله درسته ولی‌ فقط اگه پروازتون امارت باشه تو ترمینلش هست من تو ترمینال ۱ ندیدم.

من با پرواز غير از امارات يعني ايراني هم رفتم بود
و فقط هزينه شارژ را پرداخت كرديم
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
تشکر کنندگان: farshadm999 ، azadeh2014 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان