کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-25 ساعت 15:33)lida55 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 15:12)spv نوشته:  سلام دوستان عزیز
من به یک مشکلی خوردم خواهش می کنم از دوستانی که یکشنبه یا دوشنبه می خوان بیان دبی به من اطلاع بدن من مدرک پیش دانشگاهیم را روز یکشنبه قرار با ترجمه در تهران تحویل یکی از اقوام بدن برام بفرستن ممن؟ن می شم کمک کنید

دوست عزیز با ملیکا هماهنگ کنین کسی رو داره مسافر بیاره و خودشون میرن فرودگاه میگیرن من دیدم که این کارو کرده
ممنون ملیکا تو تهران کسی را داره؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-24 ساعت 16:45)م.ق نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 01:21)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 11:49)phsadeghi نوشته:  درود بر دوستان عزیز

من هفته گذشته برای مصاحبه رفتم ابوظبی محصول این سفر
1- برگ آبی کلیرنس بود
2- یک سیم کارت و کارت بلیط مترو و اتوبوس

سیم کارتم تا یک ماه اعتبار خواهد داشت و اگه بخواهید با اتوبوس برید ابوظبی کارت را باید 10 درهم خریداری کنید ولی برای من فقط جا اشغال کرده

اگه کسی لازم داره پیام خصوصی بده

ارادتمند

خدا رو شکر اینجا همه دارا هستند و گویا سیم کارت و بلیط مترو دبی لازم ندارند. من فکر میکردم ارایه ایندو کلی مشتاق داشته باشه

دوست عزیز من برای شما پیام خصوصی دادم . من اخر ماه عازم هستم و میخواستم که از لطف شما بهره مند بشم بابت سیم کارت و کارت مترو

دوست عزیز سلام
معذرت می خواهم تاخیر داشتم راستش امروز فرصت کردم به اینجا سر بکشم
در ضمن پیام خصوصی شما غیر فعال است اینه که نتونستم پیام بدم

به هر حال سیم کارت موبایلم تا 22 تیر فعال خواهد بود و کارت مترو که اعتبارش بیشتره
اگه برنامه سفرتان قبل از 22 تیر هست لطفا یک شماره تماس برام خصوصی ارسال کنید تا هماهنگ کنم بدستتون برسه

با تشکر
تشکر کنندگان: babak12 ، soli asali ، قصه گو
(2014-06-25 ساعت 17:44)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 16:45)م.ق نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 01:21)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 11:49)phsadeghi نوشته:  درود بر دوستان عزیز

من هفته گذشته برای مصاحبه رفتم ابوظبی محصول این سفر
1- برگ آبی کلیرنس بود
2- یک سیم کارت و کارت بلیط مترو و اتوبوس

سیم کارتم تا یک ماه اعتبار خواهد داشت و اگه بخواهید با اتوبوس برید ابوظبی کارت را باید 10 درهم خریداری کنید ولی برای من فقط جا اشغال کرده

اگه کسی لازم داره پیام خصوصی بده

ارادتمند

خدا رو شکر اینجا همه دارا هستند و گویا سیم کارت و بلیط مترو دبی لازم ندارند. من فکر میکردم ارایه ایندو کلی مشتاق داشته باشه

دوست عزیز من برای شما پیام خصوصی دادم . من اخر ماه عازم هستم و میخواستم که از لطف شما بهره مند بشم بابت سیم کارت و کارت مترو

دوست عزیز سلام
معذرت می خواهم تاخیر داشتم راستش امروز فرصت کردم به اینجا سر بکشم
در ضمن پیام خصوصی شما غیر فعال است اینه که نتونستم پیام بدم

به هر حال سیم کارت موبایلم تا 22 تیر فعال خواهد بود و کارت مترو که اعتبارش بیشتره
اگه برنامه سفرتان قبل از 22 تیر هست لطفا یک شماره تماس برام خصوصی ارسال کنید تا هماهنگ کنم بدستتون برسه

با تشکر
سلام
اگر دوستمون قبل از 22تیر نرفت به من پیام بدید سیم کارت خیلی واسه من زروری چون من جمعه باید برم و ایران باید به چند نفر شماره بدم بامن هماهنگ کنن مدرکم را برام بفرستن
(2014-06-25 ساعت 16:15)spv نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 15:33)lida55 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 15:12)spv نوشته:  سلام دوستان عزیز
من به یک مشکلی خوردم خواهش می کنم از دوستانی که یکشنبه یا دوشنبه می خوان بیان دبی به من اطلاع بدن من مدرک پیش دانشگاهیم را روز یکشنبه قرار با ترجمه در تهران تحویل یکی از اقوام بدن برام بفرستن ممن؟ن می شم کمک کنید

دوست عزیز با ملیکا هماهنگ کنین کسی رو داره مسافر بیاره و خودشون میرن فرودگاه میگیرن من دیدم که این کارو کرده
ممنون ملیکا تو تهران کسی را داره؟
بله تهران و شیراز دفتر دارن یا بهتر بگم شریک کاری
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
یه هتل مناسب که غذا هاش خوب باشه و نزدیک مترو باشه و اینترنت مجانی داشته باشه در دوبی میتونید معرفی کنید؟
کسی هتل کامفورت این نزدیک مترو یونیون رفته؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-06-26 ساعت 01:44)AZAR 1335 نوشته:  یه هتل مناسب که غذا هاش خوب باشه و نزدیک مترو باشه و اینترنت مجانی داشته باشه در دوبی میتونید معرفی کنید؟
کسی هتل کامفورت این نزدیک مترو یونیون رفته؟

sun & sand
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، iris ، babak12
سلام دوستان
این کد رو برای سیم کارت اتصالات استفاده کنید تا قیمت تماساتون با ایران داخل شهری حساب بشه
170#*
بعد از زدن این کد یه سری سوال میپرسه که شما باید گزینه تماس بین المللی را فعال کنید
موفق باشید

تشکر کنندگان: poem ، soli asali ، iris ، Sam2014 ، A_A
سلام دوستان

اگه میشه یکی از دوستان شماره ی جدید خانم ملیکا رو واسم بفرسته
ممنون میشم
graghist عزیز من هم 23 جولای ساعت 8:30 صبح مصاحبه دارم..اگر دوست داشتی تو این سفر باهم باشیم لطفا پیغام خصوصی بده
(2014-06-30 ساعت 05:26)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

اگه میشه یکی از دوستان شماره ی جدید خانم ملیکا رو واسم بفرسته
ممنون میشم

0567889083
0567855002
از ایران باید یه 00971 به جای صفرش بزارید

تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، amin arefi ، melis
سلام دوستان. دو باري كه براي مديكال دبي رفتيم توي دو تا هتل مختلف بوديم خواستم تجربه خودمو به دوستان بگم.
هتل هاي سوها سيتي و كاپتورن هر دو 4 ستاره و خوب و از نظر قيمت تقريبا توي يك رنج قيمت هست .
هر دو نزديك سيتي سنتر ديره . كاپتورن داراي اتاق هاي بزرگ و تميزه تر ، غذاي خوب ، خيلي نزديك به دي تو دي يعني 2 دقيقه پياده و سيتي سنتر 5 دقيقه پياده روي داره ولي اينترنتش مجاني نيست قيمت اتاق دو تخته شبي 400 درهم و سه تخته شبي 510 درهم با صبحانه و نهار يا شام براي ما حساب شد . سوها اينترنت مجاني و اتاق دو تخته 355 درهم است و با صبحانه و نهار و يا شام ولي غذا به باب ذائقه ما نيست .
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: exxedus ، pouria.narimisa ، soli asali ، amin arefi
دوستان اگه ازانسی میشناسید که کارش خوبه برای گرفتن ویزای امارات ممنون میشم توپیام خصوصی تلفن یا ادرسشو بدید ممنون
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، poem
دوستانم،دو هفته پيش رفتيم هتل فلورا گراند نزديك مترو الرقه،اينترنتش مجاني نبود و مي گفت در صورتي كه بوك مي كرديد مجاني ميشد.ناهار با شام جابه جا ميشد و اين خيلي خيلي خوب بود!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: hamid.eng ، soli asali ، amin arefi ، A_A ، sepideh jan
(2014-07-04 ساعت 21:26)shandiz نوشته:  دوستان اگه ازانسی میشناسید که کارش خوبه برای گرفتن ویزای امارات ممنون میشم توپیام خصوصی تلفن یا ادرسشو بدید ممنون
سلام
با هواپیمای ماهان در میرداماد تماس بگیرید
تشکر کنندگان: shandiz ، soli asali
(2014-07-04 ساعت 21:26)shandiz نوشته:  دوستان اگه ازانسی میشناسید که کارش خوبه برای گرفتن ویزای امارات ممنون میشم توپیام خصوصی تلفن یا ادرسشو بدید ممنون

اگه با پولش مشكلي نداريد از هواپيمايي امارات بليط بگيريد براتون شيك و سريع ويزا هم ميگيرن.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: سیمین راد ، shandiz ، mamandiana ، soli asali ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان