کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان سلام
من توي يه تاپيك ديده بودم كه براي پشت نويسي عكسها نوشته بود علاوه بر نام و نام خوانوادگي بايد كيس نامبر و اطلاعات ديگري هم نوشته بشه.
كسي اطلاعاتي داره كه بتونه كمك كنه؟
ممنون ميشم
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-07-06 ساعت 09:38)mamandiana نوشته:  دوستان سلام
من توي يه تاپيك ديده بودم كه براي پشت نويسي عكسها نوشته بود علاوه بر نام و نام خوانوادگي بايد كيس نامبر و اطلاعات ديگري هم نوشته بشه.
كسي اطلاعاتي داره كه بتونه كمك كنه؟
ممنون ميشم

فرق نداره عزیزم، عملا پشت نویسی عکسها برا اینه اگر احیانا از دستشون افتاد یا قاطی شد با عکسای دیگه بدونند کی به کیه ، اینکه پشتش چی می نویسی فرق نداره ، کیس نامبر و اسم و فامیل خیلی خوبه
تمام عکسها به فرمها منگنه می شه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: قصه گو ، mamandiana ، soli asali ، exxedus
(2014-07-06 ساعت 10:45)chamandoost نوشته:  سلام.من رفت 19 jul ساعت 15:00 گرفتم و برگشت 28 jul ساعت 17:00 گرفتم..تک نفره شد 2 میلیون و تک نفرش میشه 1/300/000 تومن...مصاحبم 23 jul ساعت 8:30 صبح هست ..اگر دوست دارید تو این سفر با من باشید که تور وهزینه هاتون کمتر دربیاد خیلی زود به من خبر بدید تا هماهنگ کنیم...
هتل 3 ستاره..صبحانه و نهار..ترانسفر فرودگاهی..راهنمای فارسی زبان..سرویس رایگاه رفت وبرگشت به مراکز خرید و ساحل...پرواز آسمان

منتظر هستم...09121984338

سلام.من رفت 19 jul ساعت 15:00 گرفتم و برگشت 28 jul ساعت 17:00 گرفتم..تک نفره شد 2 میلیون و تک نفرش میشه 1/300/000 تومن...مصاحبم 23 jul ساعت 8:30 صبح هست ..اگر دوست دارید تو این سفر با من باشید که تور وهزینه هاتون کمتر دربیاد خیلی زود به من خبر بدید تا هماهنگ کنیم...
هتل 3 ستاره..صبحانه و نهار..ترانسفر فرودگاهی..راهنمای فارسی زبان..سرویس رایگاه رفت وبرگشت به مراکز خرید و ساحل...پرواز آسمان

منتظر هستم...
سلام
دوست عزیز، با توجه به تعداد ارسالهای شما متوجه شدم که گویا به شرایط آشنا نیستید!
خواستم برای احتیاط مواردی را خاطرنشان کنم
هم برای شما، و هم برای بقیه دوستان
از ساختن اکانت با اسم و فامیلیه واقعی در صورتی که برنده لاتاری و یا قصد مهاجرت دارید پرهیز کنید.
از ارتباطات نزدیک، مثل دادن شماره تلفن و دیگر مشخصات در سایت و دیگر سایتها به شدت پرهیز کنید.
زیرا در دنیای مجازی هیچ اعتباری به موجه بودن و سوءاستفاده نکردن از شما نیست.
این هشداری است که مدیران سایت بارها و بارها تاکید کرده اند.
موفق و پیروز باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-13 ساعت 20:59)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:51)lucky star نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:34)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:31)lucky star نوشته:  سلام دوستان.من هر چی تو سایت نگاه می کنم متوجه نمی شم سایز عکس باید 5×5 باشه یا 3×4؟

5x5

شک کردم چون یکی از دوستان نوشته کهnmcعکس 3×4 می خواهد

آهان راجب مدیکال صحبت می‌کنید؟ مدیکال رو یادم نمیاد من ولی‌ سفارت که یادمه ۵x۵ دادم بهشون.

دوست عزیز، من به nmc عکس ۵*۵ دادم و ایرادی نگرفت.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 23:19)USA2014 نوشته:  [quote

من ابوظبی می خوام برم، اونجا خوبه به نظرتون ؟ کارم زودتر راه میوفته ؟
من خودم تجربه ای در این مورد ندارم ولی این رو میدونم که مدیکالش ارزونتره از دبی فکر کنم 375 درهم بدون واکسن میشه وخلوت تر هم هست. ولی فکر نکنم کسی بتونه اونجا فارسی صحبت کنه با شما که البته اصلا مهم نیست . بازم میگم سخت نگیرید کار روتینی هست و اصلا استرس نداشته باشید.
موفق باشید.
[/quote]

من برای مصاحبه، سفرم رو اینطوری تنظیم کردم:
اول رفتم دبی هتل گرفتم، و مدیکال انجام دادم
بعد که جواب مدیکال و گرفتم با اتوبوس رفتم ابوظبی و یک شب هتل رزرو کردم و صبح با پای پیاده رفتم سفارت
تو ابوظبی هتل centro capital centre by rotana رو رزرو کرده بودم و بسیار راضی بودم.
هتلهای ابوظبی خیلی خیلی بهتر از دبی هستن
مثلا این هتل ۳ ستاره بود ولی مثل هتل های ۵ ستاره بود!
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، exxedus ، pouria.narimisa ، قصه گو ، USA2014 ، A_A ، nedaba ، reasonable ، AbbasHTC
(2014-07-06 ساعت 14:00)chamandoost نوشته:  سلام.
سفر من برای مصاحبه به امارات به شکل زیر است .اگر همسفر من میشید خوشحال میشم...من رفت 19 jul ساعت 15:00 گرفتم و برگشت 28 jul ساعت 17:00 گرفتم..تک نفره شد 2 میلیون و تک نفرش میشه 1/300/000 تومن...مصاحبم 23 jul ساعت 8:30 صبح هست ..اگر دوست دارید تو این سفر با من باشید که تور وهزینه هاتون کمتر دربیاد خیلی زود به من خبر بدید تا هماهنگ کنیم...
هتل 3 ستاره Golden Square..صبحانه و نهار..ترانسفر فرودگاهی..راهنمای فارسی زبان..سرویس رایگاه رفت وبرگشت به مراکز خرید و ساحل...پرواز آسمان

منتظر هستم...09121984338
دوست گرامی با سلام
شما ظاهراً پاسخ armin021 عزیز رو چند تا پست بالاتر ملاحظه نکردید.
تکرار مکرر یک پست چه معنی داره . لطفاً توجه کنید و تاپیک را شلوغش نکنید.
ای بابا !!!
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
سلام
حق با شماست..لطف کنید پیغامهای من را پاک کنید...منو ترسوندید....ممنون میشم کل پیغامهامو پاک کنید...متشکر
تشکر کنندگان: soli asali ، Sam2014 ، قصه گو ، nedaba
سلام.ببخشید یه سوال داشتم تیم ملیکا چند میگیرن ببرن از دوبی سفارت و برگردونن؟
امید و بلند پروازی حق ماست
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-07-06 ساعت 21:33)tari نوشته:  سلام.ببخشید یه سوال داشتم تیم ملیکا چند میگیرن ببرن از دوبی سفارت و برگردونن؟
دوست عزیز نفری 150 درهم میگیرن و واقعا هم مطمئن هستنSmile
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، pouria.narimisa ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، mamandiana
سلام دوستان . ما هنوز کلیر نشدیم که بریم برای مدیکال مجدد ولی داریم راجع بهش فکر میکنیم . سوالی که برام پیش اومده اینه که کسی بلیت مستقیم به ابوظبی نگرفته که ما از تجربش استفاده کنیم؟
ازون جهت که ما برای مصاحبه بلافاصله رفتیم ابوظبی و از هتل بسیار راضی بودیم همچنین اقامت در ابوظبی .
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، reasonable
(2014-07-07 ساعت 02:21)Arash2013 نوشته:  سلام دوستان . ما هنوز کلیر نشدیم که بریم برای مدیکال مجدد ولی داریم راجع بهش فکر میکنیم . سوالی که برام پیش اومده اینه که کسی بلیت مستقیم به ابوظبی نگرفته که ما از تجربش استفاده کنیم؟
ازون جهت که ما برای مصاحبه بلافاصله رفتیم ابوظبی و از هتل بسیار راضی بودیم همچنین اقامت در ابوظبی .

هواپيمايي اتحاد پرواز مستقيم خيلي خوبي رو از تهران به ابوظبي داره. بليطش حدود 900 تومنه. شنيدم كه پذيرايي خوبي هم داره. فرودگاه ابوظبي هم از شهر فاصله اي نداره.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، Arash2013 ، سیمین راد ، nedaba
(2014-06-24 ساعت 14:13)iris نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 21:09)soli asali نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 14:11)teacherm نوشته:  کسی تجربه سفر تو ماه رمضون به دبی داره? میگن فست فودها بستس و نمیشه تو خیابون چیزی خورد نه?

یکی از دوستان توضیح داده بود که رستوران و فست فود ها باز هستن فقط تو خیابون نمیتونید چیزی میل کنید !

دبی حتی قوانینش سختگیرانه تر از ایران عزیزمونه ، فست فودها همه می بندند بعضی رستورانها و رستورانهای هتل بازند

کاملا درسته خیلی سختگیرند. به ما گفتند اگر شرطه ها ببینند که کسی در ملا عام بخورد یا بیاشامد تا آخر ماه رمضان نگهش میدارند. در ضمن من تمام فست فودهای نزدیک هتلمان از جمله مک دونالد ،کینگ برگر و غیره را زیر پا گذاشتم هیچ کدامشان باز نبودند ،اگر در ماه رمضان به امارات میروید حتما هتل با صبحانه ونهار بگیرید.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، soli asali ، Sam2014 ، قصه گو ، moqadam ، amin arefi ، nedaba
(2014-07-07 ساعت 07:04)peymanmohajer نوشته:  
(2014-07-07 ساعت 02:21)Arash2013 نوشته:  سلام دوستان . ما هنوز کلیر نشدیم که بریم برای مدیکال مجدد ولی داریم راجع بهش فکر میکنیم . سوالی که برام پیش اومده اینه که کسی بلیت مستقیم به ابوظبی نگرفته که ما از تجربش استفاده کنیم؟

هواپيمايي اتحاد پرواز مستقيم خيلي خوبي رو از تهران به ابوظبي داره. بليطش حدود 900 تومنه. شنيدم كه پذيرايي خوبي هم داره. فرودگاه ابوظبي هم از شهر فاصله اي نداره.

ممنون پیمان جان ولی برام عجیبه که کسی چرا مستقیم به ابوظبی نمیره با توجه به اینکه قیمتشم بد نیست
من که به همه دوستان اقامت تو ابوظبی برای رفتن به مصاحبرو توصیه میکنم اگه کمکی خواستین من در خدمتم
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، soli asali ، nedaba ، reasonable
(2014-07-08 ساعت 00:48)Arash2013 نوشته:  
(2014-07-07 ساعت 07:04)peymanmohajer نوشته:  

ممنون پیمان جان ولی برام عجیبه که کسی چرا مستقیم به ابوظبی نمیره با توجه به اینکه قیمتشم بد نیست
من که به همه دوستان اقامت تو ابوظبی برای رفتن به مصاحبرو توصیه میکنم اگه کمکی خواستین من در خدمتم

آرش عزيز در مورد خودم بخوام بگم با توجه به اينكه بين تحويل دادن و گرفتن پاسپورت به و از سفارت از يكشنبه تا پنج شنبه فاصله زياد بود و با در نظر گرفتن متنوع تر بودن امكانات تفريحي، خريد و رفاهي دوبي، ترجيح دادم برم دوبي و زحمت اومدن به ابوظبي رو براي دو بار به خودم بدم وگرنه براي انتخاب دوبي به جاي ابوظبي دليل خيلي محكمي وجود نداره و من و همسر بانو با هم راجع به اقامت تو ابوظبي هم زياد فكر و صحبت كرديم.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، amin arefi ، سیمین راد ، nedaba ، pouria.narimisa
سلام دوستان
آژانسي كه ما ازش بليت گرفتيم بهمون گفت از اينجا درهم نخريد. به نفعتونه كه دلار ببريد اونجا چنج كنيد براتون ارزونتر در مياد. به نظر دوستاني كه رفتن دبي آيا چنين حرفي درسته؟ با عقل من كه جور در نمياد.....معمولا كلاه ميره سر آدم
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان