کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان.
من توی سایت سفارت ابوظبی دنبال لینکی هستم که تاریخ و ساعت کلیه ی مصاحبه هاشو توی ماه آتی می زنه.توی سایت سفارت آنکارا پیداش کردم. کسی می تونه کمکم کنه؟
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، behfaza ، shahrbanooMajlesi
(2013-09-23 ساعت 12:48)abiha نوشته:  سلام دوستان.
من توی سایت سفارت ابوظبی دنبال لینکی هستم که تاریخ و ساعت کلیه ی مصاحبه هاشو توی ماه آتی می زنه.توی سایت سفارت آنکارا پیداش کردم. کسی می تونه کمکم کنه؟

سلام
من هن همین سوالو دارم! سایت سفارت ترکیه لیست مصاحبه هارو آورده, آیا در مورد ابوظبی هم چنین چیزی هست؟
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: sharifian ، EKAM ، behfaza ، A_A
(2013-09-23 ساعت 18:01)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
من هن همین سوالو دارم! سایت سفارت ترکیه لیست مصاحبه هارو آورده, آیا در مورد ابوظبی هم چنین چیزی هست؟
ممنون
سلام.
من هر چی گشتم پیدا نکردم. ممنون می شم اگه کسی می دونه کمک کنه.
تشکر کنندگان: shahrbanooMajlesi
(2013-09-24 ساعت 09:35)abiha نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:01)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
ممنون
سلام.
من هر چی گشتم پیدا نکردم. ممنون می شم اگه کسی می دونه کمک کنه.

سايت ابوظبي نه چك ليست مدارك نه ليست مصاحبه شونده ها داره...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، A_A
خط شکن های مصاحبه امسال اگر تور یا بلیط سیستمی را گرفتین اطلاع رسانی کنید..ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: behfaza ، میما ، r.bazargan
از آژانس پرسیدم که ظاهراً پرواز آسمان ارزون تره. گفت آره. فقط اگر بخوای برگشتشو اُپن بگیری یه مقدار اذیتت می کنن. الله اعلم! Rolleyes
میگه ماهان بگیر!
چه کنیم به نظرتون بچه ها؟!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، میما ، A_A ، r.bazargan
(2013-09-24 ساعت 16:15)ghafari88 نوشته:  از آژانس پرسیدم که ظاهراً پرواز آسمان ارزون تره. گفت آره. فقط اگر بخوای برگشتشو اُپن بگیری یه مقدار اذیتت می کنن. الله اعلم! Rolleyes
میگه ماهان بگیر!

منم فکر میکنم ماهان بهتره .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، A_A
(2013-09-24 ساعت 17:34)mehdieb نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 16:15)ghafari88 نوشته:  از آژانس پرسیدم که ظاهراً پرواز آسمان ارزون تره. گفت آره. فقط اگر بخوای برگشتشو اُپن بگیری یه مقدار اذیتت می کنن. الله اعلم! Rolleyes
میگه ماهان بگیر!

آسمان ارزون تره ولی واقعا اذیت میشین تو سفر..مخصوصا برای کسانی که بچه دارند. ما قبلا یکبار با پرواز آسمان سفر کردیم و پشیمون شدیم.. تأخیر پرواز..صندلی های خراب..تنگ..که همسرم مجبور بود به پهلو بشینه چون پاهاش جا نمیشد..خدمات بد .. ترمینال ورودی افتضاح تو دبی.. مخصوصا موقع برگشت که خسته سفر هم هستید..خلاصه زیاد غیبت آسمان رو نکنم..
اونقدر اختلاف قیمت زیاد نیست که به خاطرش خودتون رو اذیت کنید.. من هم ماهان رو توصیه میکنم..خودم هم برای ماهان اقدام میکنم
انشاله سفر خوبی داشته باشید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، میما ، amin arefi ، A_A
میگه ماهان بگیر!

عمواحسان سلام
من آسمان گرفتم فعلا ولی از شیراز که فقط یکشنبه ها و چهارشنبه ها داره. شش عصر رفت هست و ده صبح برگشت . تغییر برگشتشم هزینه داره .
تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، A_A
(2013-09-24 ساعت 17:34)mehdieb نوشته:  
میگه ماهان بگیر!

(2013-09-24 ساعت 18:49)behfaza نوشته:  
میگه ماهان بگیر!

عمواحسان سلام
من آسمان گرفتم فعلا ولی از شیراز که فقط یکشنبه ها و چهارشنبه ها داره. شش عصر رفت هست و ده صبح برگشت . تغییر برگشتشم هزینه داره .

آخه می دونید. الان دقیق تر فهمیدم. تقریباً 400 هزار تومن اختلافشه ( برای دو نفر ) .... نمی دونم والا چه کنم .... ظاهراً 100 درهم هم جریمه تغییر تاریخ پروازش هست! ..... ماهان جریمه تغییر پرواز نداره؟!
ضمناً نکته منفی دیگه اینه که آسمان ترمینال 2 می شینه!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، amin arefi ، A_A
دوستان عزيز...
نميدونم كسي بين شما هست كه خدمات تور رو براي رفتن به مصاحبه انتخاب كرده باشه؟؟؟ ترجيح شما روي كدوم مورده؟ ما بايد 5 روزه بريم و نميدونم به صرفه هست كه خودمون هتل و بليط بگيريم؟؟؟
نظرتون چيه؟
تشکر کنندگان: behfaza ، A_A
(2013-09-24 ساعت 19:14)maryam_a نوشته:  دوستان عزيز...
نميدونم كسي بين شما هست كه خدمات تور رو براي رفتن به مصاحبه انتخاب كرده باشه؟؟؟ ترجيح شما روي كدوم مورده؟ ما بايد 5 روزه بريم و نميدونم به صرفه هست كه خودمون هتل و بليط بگيريم؟؟؟
نظرتون چيه؟
ما کیس نامبرمون 400 تا بیشتر از شماست ولی یک هفته زودتر میریم برای مصاحبه
من دیروز حساب کردم برای خودمون که احتمال زیاد کلیر میخوریم..دیدم تور به صرفه تر هست.. ولی شما اگر احتمال یک ضرب رو میدین تور نگیرین..چون تغییر پرواز براتون سخت میشه
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، A_A
(2013-09-24 ساعت 19:33)masuodrh نوشته:  
نظرتون چيه؟
من دیروز حساب کردم برای خودمون که احتمال زیاد کلیر میخوریم..دیدم تور به صرفه تر هست.. ولی شما اگر احتمال یک ضرب رو میدین تور نگیرین..چون تغییر پرواز براتون سخت میشه

ممنونم دوست عزيز... شما از الان تونستيد تور رو براي تاريخ مورد نظر رزرو كنيد؟ نميدونم الان بازشدن تورهاي آبان؟؟ با توجه به نزديكي تاريخ‌هاي مصاحبه‌مون اگر ممكنه آژانس خوب و معتبر با قيمت خوب ديديد براي من هم پيغام خصوصي بگذاريد ممنووون ميشم... Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، A_A
(2013-08-22 ساعت 17:34)spv نوشته:  سلام دوستان
در ابوظبی NMC برای انجام مدیکال هست اگر هست میشه وقت قبلی گرفت؟
سلام .بله هست من تماس گرفتم وقت گرفتم . اصلا اونجا کسی فارسی بلد نیست.
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، A_A
(2013-09-24 ساعت 19:37)maryam_a نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 19:33)masuodrh نوشته:  
نظرتون چيه؟

ممنونم دوست عزيز... شما از الان تونستيد تور رو براي تاريخ مورد نظر رزرو كنيد؟ نميدونم الان بازشدن تورهاي آبان؟؟ با توجه به نزديكي تاريخ‌هاي مصاحبه‌مون اگر ممكنه آژانس خوب و معتبر با قيمت خوب ديديد براي من هم پيغام خصوصي بگذاريد ممنووون ميشم... Smile
الان فقط تورهای اکتبر هست یعنی تا 9 آبان..فعلا نوامبر باز نشده..اگر باز شد و اوکی کردم بهتون خبر میدم فقط یک پیغام خصوصی برام بگذارید تا اسم کاربری شما رو فراموش نکنم
تشکر کنندگان: maryam_a ، EKAM ، behfaza ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان