کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-09-16 ساعت 11:06)cpd نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 07:59)abiha نوشته:  سلام دوستان..
کی هفته ی اول اکتبر مصاحبه داره؟
کی زودتر از همه هست؟Smile

سلام ... من هفته اول اکتبرم اگه عمری باقی باشه تا او موقع Big Grin

من وهمسرم هم ....اکتبریم.امیدوارم ویزارو بگیریم

***هشدار***از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد. سعید
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: EKAM ، cpd ، maryam_a ، A_A
(2013-09-17 ساعت 23:10)soli asali نوشته:  من یه سوال در مورد این Booking.com داشتم ! اینهایی که از این سایت میگن هتل رزرو میکنن ! چه طوری ؟ این که کریدیت کارت میخواد پولشو باید آنلاین پرداخت کنیم!
کسی هست راهنمایی کنه ؟

شما حتما باید کریدیت کارت داشته باشید.اونایی هم که رزرو کردند احتمالا کسی رو خارج از ایران داشتند و از کارت اون استفاده کردند.ما هم میخواستیم از کارت یکی از بستگان استفاده کنیم که بعد دیدیم اگه از طریق آژانس هم بگیریم تفاوت زیادی نداره
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، A_A
(2013-09-18 ساعت 16:43)ELHAMKHALILI نوشته:  سلام دوستان
اگر احتمال ویزا یک ضرب را بدم و بخوام از همان دوبی برم آمریکا بهتر از ایران بلیط بگیرم یا از دوبی؟
سلام عزیزم
شما اگر مشکل مالی ندارین با پرواز امارات و بلیط سیستم با اعتبار 6 ماه برین بعد انشاالله یکضرب ویزا گرفتید از دوبی با پرواز امارات ارزونتر میتونید بگیرید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: ELHAMKHALILI ، A_A
(2013-09-19 ساعت 00:06)pooyan1920 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 12:11)spv نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 01:21)pooyan1920 نوشته:  سلام دوستان . ..

یه خواهش داشتم . . اگر کسی آژانس معتبر و معروفی رو میشناسه اگه میشه به من در پیام خصوصی یا همینجا بگه . . .

چرا که من کمی داستانم پیچیده شده و نیاز به مشورت و گرفتن بلیط و تور از آژانس با سابقه و قابل اعتماد دارم

سلام عزیزم اگر توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم
دوست عزیز منظورم اینه که من بتونم در مورد شرایطم که مشمولم و اینکه اگه بخوام نامه خروج از کشور زیارتی بگیرم مسیرم از اون کشور به محل مصاحبه ام چگونه خواهد شد . . و اینکه از خود دبی به آمریکا چه مسیر و حرکتی رو پیشنهاد می کنند . . ؟؟؟ازشون مشاوره بگیرم . .
سلام عزیزم اولا شما باید محل مصاحبت را انکارا یا ایروان انتخاب کنی چون اگر پاس زیارتی بگیری ویزای دبی را از کشور دیگه نمیتونید بگیرید
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، pooyan1920
(2013-09-20 ساعت 12:51)sepideh_ نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:34)Aryan2014 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:28)navid1054 نوشته:  سلام كسي مي دونه قيمت بليط و ويزاي دبي حدودا الان چقدره ممنون

هزینه ویزا اگه اشتباه نکنم ۲۶۰ درهم هستش.
قیمت بلیط از تقریبا ۵۰۰ برای بلیط چارتری شروع میشه تا ۷۸۰ برای بلیط ماهان رفت و برگشت. البته این قیمتا مال ۲ هفته پیشه.
دوست عزیز ویزا از 245 درهم تا 260 درهم در بین آژانسهای مختلف متغییر هست بلیط هم من از ایران ایر سیستمی گرفتم 560

دوست عزیز آژانسی رو میشناسی که ویزای 245 درهمی بده من هرجا پرسیدم 260 بود!!!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: EKAM ، A_A
(2013-09-21 ساعت 16:34)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:51)sepideh_ نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:34)Aryan2014 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:28)navid1054 نوشته:  سلام كسي مي دونه قيمت بليط و ويزاي دبي حدودا الان چقدره ممنون

هزینه ویزا اگه اشتباه نکنم ۲۶۰ درهم هستش.
قیمت بلیط از تقریبا ۵۰۰ برای بلیط چارتری شروع میشه تا ۷۸۰ برای بلیط ماهان رفت و برگشت. البته این قیمتا مال ۲ هفته پیشه.
دوست عزیز ویزا از 245 درهم تا 260 درهم در بین آژانسهای مختلف متغییر هست بلیط هم من از ایران ایر سیستمی گرفتم 560

دوست عزیز آژانسی رو میشناسی که ویزای 245 درهمی بده من هرجا پرسیدم 260 بود!!!
عزیزم فکر 15درهم و نکنید اژانسی که ویزا را تظمینی سر وقت میده پیدا کنید
تشکر کنندگان: soli asali ، nedafarsi ، maryam_a ، A_A ، r.bazargan
بچه های با تجربه در امر سفرهای خارجیBig Grin مظنه چقدری درهم و دلار نیاز داریم دبی؟ به غیر از 330تا که تو سفارت میدیم جای دیگه دلار نیاز داریم یا دیگه فقط درهم لازمه؟Wink
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، A_A
(2013-09-21 ساعت 17:16)uranus88 نوشته:  بچه های با تجربه در امر سفرهای خارجیBig Grin مظنه چقدری درهم و دلار نیاز داریم دبی؟ به غیر از 330تا که تو سفارت میدیم جای دیگه دلار نیاز داریم یا دیگه فقط درهم لازمه؟Wink

بجز سفارت كه دلار ميخواد بقيه جاها درهم بايد خرج كرد براي هزينه مديكال و رفت و اند درهم تهيه كنيد و مقدار دلاري كه مييرين بستگي داره ميخواين تفريح ويا خريد هم بكنيد يا نه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: storagemeter ، uranus88 ، soli asali ، behfaza ، A_A
(2013-09-21 ساعت 18:19)EKAM نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 17:16)uranus88 نوشته:  بچه های با تجربه در امر سفرهای خارجیBig Grin مظنه چقدری درهم و دلار نیاز داریم دبی؟ به غیر از 330تا که تو سفارت میدیم جای دیگه دلار نیاز داریم یا دیگه فقط درهم لازمه؟Wink

بجز سفارت كه دلار ميخواد بقيه جاها درهم بايد خرج كرد براي هزينه مديكال و رفت و اند درهم تهيه كنيد و مقدار دلاري كه مييرين بستگي داره ميخواين تفريح ويا خريد هم بكنيد يا نه

تقریبا چقدر ؟ نه خرید داریم نه هیچ کار دیگه به غیر از سفارت ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: uranus88 ، maryam_a ، A_A
(2013-09-21 ساعت 20:13)soli asali نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 18:19)EKAM نوشته:  

تقریبا چقدر ؟ نه خرید داریم نه هیچ کار دیگه به غیر از سفارت ! Smile

والا چي بگم Smile اگه واكسن ندارين ٤٢٥ درهم مديكال ، ١٠٠ درهم سيم كارتو بليط مترو ، ١٠٠ تا ١٥٠ درهم براي رفتن سفارت ، حداقل ٢٠٠ درهم تاكسي(لازم ميشه بخصوص شبها) و نوشيدني و فست فود و طبق تجارب خودم توصيه ميكنم يه مقدار پول اضافي داشته باشين خداي نكرده مريضي هست دزدي هست و ....
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: uranus88 ، سی سی ، ghafari88 ، behfaza ، maryam_a ، amin arefi ، میما ، آلیس-1980 ، A_A
(2013-09-17 ساعت 20:48)EKAM نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 16:28)ayyoub نوشته:  سلام به همه شما که اینقدر لطف میکنید به ما / سوالم اینه من ابوظبی مصاحبه دارم و چند تا سوال 1 = همه کسایی که ابوظبی مصاحبه دارن واسه دبی هتل میگیرن یا مدیکالشون رو دبی میرن . چرا ؟ 2= من ابوظبی مصاحبه دارم آیا میتونم دبی نرم و همون ابوظبی هتل بگیرم و میشه یه هتل ارزون نزدیک سفارت با آدرسش بهم بدین ؟ 3= آدرس پزشک سفارت رو از سایت سفارت گرفتم ولی نمی تونم تو گوگل ارث پیداش کنم آخه میخوام بدونم چقدر بهم نزدیکه میشه یه آدرس درست و دقیق بدین آخه میخوام مدیکالم رو اونجا انجام بدم نظرتون چیه ؟ با تشکر

همين دو صفحه آخرو بخونيد كلي اطلاعات هست كه انتخاب دبي يا ابوظبي سليقه ايه

سلام دوست عزیز منم ابوظبی مصاحبه دارم . چون ابوظبی جاهای تفریحی و دیدنی نداره همه میرن دبی . اما من اینکار رو نکردم . پول اضافه ندارم
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، maryam_a ، A_A ، r.bazargan
دوستان کسی راجع به داروهای مجاز که میشه برد دبی چیزی می دونه ؟ من تو سایت یه آژانس اینا رو پیدا کردم اما خودم یه قرص آرامبخش مصرف میکنم که با اینکه تو این لیست نیست میتونم ببرمش یا نه ! چنتا هم پماد پوستی دارم که باید ببرم ..کسی اطلاعات بیشتری داره راجع به این موضوع؟

رویه ها و مقررات بازرگانی مسافر

شماره : 923/م ب

تاریخ : 08/08/1390

به : روسای محترم شعب و دفاتر خدمات مسافرت هوایی

موضوع : ممنوعیت حمل داروی غیر مجاز به امارات

احتراما"، پیرو بخشنامه های شماره 491/م ب مورخ 18/05/78 ، 701/م ب مورخ 28/03/85 و حسب اعلام وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به آگاهی می رساند، وزارت بهداشت امارات متحده عربی ورود داروهای ذیل را به کشور مزبور ممنوع اعلام نموده و مجازات سنگینی برای دارندگان، مصرف کنندگان و توزیع کنندگان آن در نظر گرفته ، لذا داروهای فوق به فهرست 374 گانه داروهای روانگردان تحت کنترل امارات اضافه می گردد:

1- ترامادول هیدروکلراید

Tramadol Hydrochloride
2-اوربیافن

Orbifen

3-تری هگزی فنیدیل

Trihexyphenidil

4-کیما درین

Kemadrin

الف- از حمل هرگونه داروی آرام بخش اعم از آمپول ، شربت ، قرص های اعصاب ، خواب آورو مسکن های کدئینه خودداری گردد.

ب- افرادی که با تشخیص پزشک نیاز به استفاده از داروهای آرام بخش دارند، می بایست قبل از سفر نسخه مربوطه را به زبان عربی ترجمه و پس از تایید وزارت بهداشت ، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سفارت امارات در تهران به همراه داشته باشند.

ج-در چنین شرایطی باید مقدار داروی همراه بیمار با نسخه تایید شده توسط مراجع فوق الاشاره مطابقت داشته باشد.

ه-بیمارستان هلال احمر (ایرانیان) مستقر در دبی با کادر مجرب پزشکان ایرانی امکان تهیه بسیاری از داروهای ایرانی با تجویز پزشک فراهم می باشد.

و-لیست داروهای غیر مجاز بر اساس بخشنامه های اعلام شده به پیوست جهت بهره برداری ارسال می گردد.

پیوست بخشنامه 491/م ب مورخ 18/5/78

لیست داروهای مخدر غیر مجاز در کشورهای حوزه خلیج فارس
آمپول :
1. مرفین 10 میلیگرمی
2. متادون 5 میلی گرمی
3.پنتازوسین 50 میلی گرم
4. پتیدین 50 میلی گرم
5. پتیدین 100میلی گرم
6.الفنتانیل
7.فنتامیل
8.سوفنتاتیل
9.تالامونال
10.دی هیدروبلزپریدول
11.نالوکسال
قرص:
12.متادون 5 میلی گرم
13.مرفین 10 میلی گرم
14.اپیوم
15.کدئین فسفات 30 میلی گرم
16.قرص متیل فنیدیت( روانگردان) وارداتی
17.دیفنوکسیلات

پیوست بخشنامه شماره 701/م ب مورخ 28/03/85

متادون باکلوفن(قرص) لورازپام(قرص) مرفین 10 میلیگرمی (آمپول)
فنتانیل بی یریدین(آمپول) مپروبامات(قرص) متادون 5 میلی گرمی ( آمپول )
مورفین بی یریدین(قرص) متوکاربامول(آمپول) پنتازوسین 50 میلی گرم ( آمپول )
پتیدین کلردیازپوکسید(قرص) متوکاربامول(قرص) پتیدین 50 میلی گرم ( آمپول )
کدئین کلرپرومازین(آمپول) میدارولام(آمپول) پتیدین 100میلی گرم ( آمپول )
دکسترومتورفان کلرپرومازین(قرص) لورتریبتیلین(قرص) ( الفنتانیل ( آمپول
فنویاربیتال کلیدیئیم سی(قرص) اکزازپام(قرص) سوفنتاتیل ( آمپول )
باربیتالها کلومبیرامین(قرص) پانکوروئیوم(آمپول) تالامونال ( آمپول )
دیفنوکسیلات کلونازپام(قرص) پاروکستین(قرص) دی هیدروبلزپریدول ( آمپول )
امفتامین ها دکسترومتورفان(شربت) پرفنازین(آمپول) نالوکسال ( آمپول )
متیل فنیدیت دکسترومتورفان پی(شربت) پرفنازین(قرص) فئرباربیتال
میروبامات دکسترومتورفان(قرص) فنوباربیتال(شربت) مهربامات
اتیدامات دیازپام(آمپول) فنوباربیتال(قرص) اتینامات
پنتازوسین دیازپام(قرص) فنوباربیتال(آمپول) مپرومات
الپرازولام دیفنوکسیلات(قرص) فنی توئین کمپاند ترامادول هیدروکلراید
کلونازپام دکسپین(کپسول) پریمیدون(قرص) کیمادرین
کلوپازام فلووکسامین(قرص) پروپوفول(آمپول) اوربیافین
دیازپام فلوکستین(قرص) رمبرون(قرص) آرتین تری هگزوفنیدیل
استازولام فلوکستین(کپسول) تیوبنتال(آمپول) کدئین فسفات 30 میلی گرم
فلورازپام فلوفتازین(قرص) تیوبنتال(قرص) اپیوم
لورازپام فلوفتازین(آمپول) تیوریدازین(قرص)
میدازولام هالوپریدول(قطره) تیوتیکس(کپسول)
اکزازپام هالوپریدول(قرص) ترامادول(قرص)
تمازپام هالوپریدول(آمپول) ترامادول(آمپول)
کلودیارپوکساید هیدروکسی زین(شربت) تری فلویرازین(آمپول)
استامینوفن کدئینه هیدروکسی زین(آمپول) تری فلویرازین(قرص)
الپرازولام(قرص) هیدروکسی زین(قرص) تری هگزیفسدیل(قرص)
امانتادین(کپسول) ایمی پرامین(قرص) تریمیبرامین(قطره)
امی تریپنیلین(قرص) کتامین(آمپول) تریمیبرامین(قرص)
اسپرین کدئینه(قرص) لیتیوم کربنات(قرص) والبروات سدیم(قرص)
آتراکوریم(آمپول) اکسازپام اورازپام
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
تشکر کنندگان: EKAM ، soli asali ، maryam_a ، amin arefi
(2013-09-22 ساعت 09:34)ayyoub نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 20:48)EKAM نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 16:28)ayyoub نوشته:  سلام به همه شما که اینقدر لطف میکنید به ما / سوالم اینه من ابوظبی مصاحبه دارم و چند تا سوال 1 = همه کسایی که ابوظبی مصاحبه دارن واسه دبی هتل میگیرن یا مدیکالشون رو دبی میرن . چرا ؟ 2= من ابوظبی مصاحبه دارم آیا میتونم دبی نرم و همون ابوظبی هتل بگیرم و میشه یه هتل ارزون نزدیک سفارت با آدرسش بهم بدین ؟ 3= آدرس پزشک سفارت رو از سایت سفارت گرفتم ولی نمی تونم تو گوگل ارث پیداش کنم آخه میخوام بدونم چقدر بهم نزدیکه میشه یه آدرس درست و دقیق بدین آخه میخوام مدیکالم رو اونجا انجام بدم نظرتون چیه ؟ با تشکر

همين دو صفحه آخرو بخونيد كلي اطلاعات هست كه انتخاب دبي يا ابوظبي سليقه ايه

سلام دوست عزیز منم ابوظبی مصاحبه دارم . چون ابوظبی جاهای تفریحی و دیدنی نداره همه میرن دبی . اما من اینکار رو نکردم . پول اضافه ندارم
سلام دوستان
شما با پرواز الاتحاد میتونید مستقیم برید ابوظبی برای اطلاعات بیشتر میتونید با دفتر هواپیمای اتحاد در تهران تماس بگیرید
سلام
شما
تشکر کنندگان: maryam_a ، A_A
(2013-09-20 ساعت 20:53)pari pari نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 23:10)soli asali نوشته:  من یه سوال در مورد این Booking.com داشتم ! اینهایی که از این سایت میگن هتل رزرو میکنن ! چه طوری ؟ این که کریدیت کارت میخواد پولشو باید آنلاین پرداخت کنیم!
کسی هست راهنمایی کنه ؟

شما حتما باید کریدیت کارت داشته باشید.اونایی هم که رزرو کردند احتمالا کسی رو خارج از ایران داشتند و از کارت اون استفاده کردند.ما هم میخواستیم از کارت یکی از بستگان استفاده کنیم که بعد دیدیم اگه از طریق آژانس هم بگیریم تفاوت زیادی نداره

توی این سایت بعضی از گزینه ها رو زده pay later. می تونید از یکی درخواست کنید براتون فقط رزرو کنه و بعد شما روز اول زمان رسیدن به هتل پول را پرداخت کنید.
تشکر کنندگان: behfaza ، maryam_a ، EKAM ، soli asali ، A_A
سلام
جهت اطلاع دوستانی که تا تاریخ 15oct باید برن مصاحبه ابوظبی هواپیمای عمان یک آفر خوب گزاشته با پرواز عمان
قیمت بلیط حدودا 850000تومان و اعتبار بلیط یک ماهه است جهت اطلاع بیشتر با شماره تلفن دفتر عمان در تهران تماس
بگیرید 87111555 -021
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، ghafari88 ، maryam_a ، storagemeter ، EKAM ، nedafarsi ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان