کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-09-17 ساعت 23:26)behfaza نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 23:10)soli asali نوشته:  من یه سوال در مورد این Booking.com داشتم ! اینهایی که از این سایت میگن هتل رزرو میکنن ! چه طوری ؟ این که کریدیت کارت میخواد پولشو باید آنلاین پرداخت کنیم!
کسی هست راهنمایی کنه ؟
بیشتربرای افرادیست که یا اینجاکردیت کارد دارن
یا کسیو خارج از وطن دارن که براشون از سر لطف و مرحمت هزینه هتلو فعلا پرداخت کنه.Big Grin
وگرنه آژانس مسافرتی براتون هتل میگیره .

هر هتلی که خودمون بخواهیم میگیره برامون یا فقط هتل هایی رو فقط خودشون پیشنهاد میدن حق انتخاب داریم؟ مثالا من از بوکینگ پیدا کنم برم آژانس بگم فلان هتل رو میخوام برام اکی میکنه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: uranus88 ، محبت ، A_A

(2013-09-17 ساعت 23:40)soli asali نوشته:  هر هتلی که خودمون بخواهیم میگیره برامون یا فقط هتل هایی رو فقط خودشون پیشنهاد میدن حق انتخاب داریم؟ مثالا من از بوکینگ پیدا کنم برم آژانس بگم فلان هتل رو میخوام برام اکی میکنه ؟

پیداکنید و بپرسید البته از آژانسهای متعدد. چون همشون با همه هتلها کارنمیکنن. البته راحت ترش اینه که درمورد هتلهای پیشنهادی اونها اطلاعات کسب کنین و انتخاب کنین.
نزدیکی به ایستگاه مترو مهم هست. هتل ها الزاما دارای اینترنت رایگان نیستند حتی اگردر تبلیغات هتل ذکرشده باشدکه دارند.ترجیحا هتل با صبحانه و ناهار بگیرید خوراکی ها و نوشیدنی که توی یخچال اتاق هتل چندین برابر بیرون قیمتش هست.پس به مینی بار هتل دست نزنید .
هتل هايي كه داراي ديسكو ميباشند تا ساعت 4 صبح سر و صداي زيادي دارند كه خوابتان را مختل ميكند.ساعت چک این 14 و چک آوت 12 هست.از قبول پیشنهاد تورهای شهری بهتر است پرهیزکنید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، EKAM ، amin arefi ، exxedus ، A_A
سلام دوستان . ..

یه خواهش داشتم . . اگر کسی آژانس معتبر و معروفی رو میشناسه اگه میشه به من در پیام خصوصی یا همینجا بگه . . .

چرا که من کمی داستانم پیچیده شده و نیاز به مشورت و گرفتن بلیط و تور از آژانس با سابقه و قابل اعتماد دارم
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: cpd ، ghafari88 ، EKAM
(2013-09-18 ساعت 01:21)pooyan1920 نوشته:  سلام دوستان . ..

یه خواهش داشتم . . اگر کسی آژانس معتبر و معروفی رو میشناسه اگه میشه به من در پیام خصوصی یا همینجا بگه . . .

چرا که من کمی داستانم پیچیده شده و نیاز به مشورت و گرفتن بلیط و تور از آژانس با سابقه و قابل اعتماد دارم

سلام عزیزم اگر توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 12:11)spv نوشته:  

شماره يه آژانس رو براتون فرستادم ايشالا بتونه كمكتون كنه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، محبت
سلام دوستان
اگر احتمال ویزا یک ضرب را بدم و بخوام از همان دوبی برم آمریکا بهتر از ایران بلیط بگیرم یا از دوبی؟
تشکر کنندگان: پدی ، ffrfar ، A_A
دوستان گواهي سو پيشينه آيا برا ابوظبي لازمه يا نه ؟ چون تو سايت سفارت جز مدارك نوشته!
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 18:36)omid05 نوشته:  دوستان گواهي سو پيشينه آيا برا ابوظبي لازمه يا نه ؟ چون تو سايت سفارت جز مدارك نوشته!
گواهی سوء پیشنه از ایرانیان نمی خواهند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ffrfar ، storagemeter ، EKAM ، محبت ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 16:43)ELHAMKHALILI نوشته:  سلام دوستان
اگر احتمال ویزا یک ضرب را بدم و بخوام از همان دوبی برم آمریکا بهتر از ایران بلیط بگیرم یا از دوبی؟

بهتره از دبي با پرواز امارت برين ايشالا بسلامتي
UAE→USA
تشکر کنندگان: ELHAMKHALILI ، محبت ، behfaza ، A_A
(2013-09-18 ساعت 23:04)EKAM نوشته:  

اینطوری از ایرن مجبورم حتما بلیط برگشت به ایران را داشت باشم اینطور که از حرف های آژانسی ها فهمیدم. این بلیط می سوزه درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 12:11)spv نوشته:  

دوست عزیز منظورم اینه که من بتونم در مورد شرایطم که مشمولم و اینکه اگه بخوام نامه خروج از کشور زیارتی بگیرم مسیرم از اون کشور به محل مصاحبه ام چگونه خواهد شد . . و اینکه از خود دبی به آمریکا چه مسیر و حرکتی رو پیشنهاد می کنند . . ؟؟؟ازشون مشاوره بگیرم . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: EKAM ، A_A
(2013-09-18 ساعت 23:10)ELHAMKHALILI نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 23:04)EKAM نوشته:  

اینطوری از ایرن مجبورم حتما بلیط برگشت به ایران را داشت باشم اینطور که از حرف های آژانسی ها فهمیدم. این بلیط می سوزه درسته؟

بليط سيستمي نبايد بسوزه !!! برگشت اپن بگيرين يا با پرواز امارات برين كه همون جا به بليط امريكا تبديل بشه
UAE→USA
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، behfaza ، ELHAMKHALILI ، A_A
سلام كسي مي دونه قيمت بليط و ويزاي دبي حدودا الان چقدره ممنون
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 12:28)navid1054 نوشته:  سلام كسي مي دونه قيمت بليط و ويزاي دبي حدودا الان چقدره ممنون

هزینه ویزا اگه اشتباه نکنم ۲۶۰ درهم هستش.
قیمت بلیط از تقریبا ۵۰۰ برای بلیط چارتری شروع میشه تا ۷۸۰ برای بلیط ماهان رفت و برگشت. البته این قیمتا مال ۲ هفته پیشه.
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza ، yasejavan ، A_A ، r.bazargan
(2013-09-20 ساعت 12:34)Aryan2014 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:28)navid1054 نوشته:  سلام كسي مي دونه قيمت بليط و ويزاي دبي حدودا الان چقدره ممنون

هزینه ویزا اگه اشتباه نکنم ۲۶۰ درهم هستش.
قیمت بلیط از تقریبا ۵۰۰ برای بلیط چارتری شروع میشه تا ۷۸۰ برای بلیط ماهان رفت و برگشت. البته این قیمتا مال ۲ هفته پیشه.
دوست عزیز ویزا از 245 درهم تا 260 درهم در بین آژانسهای مختلف متغییر هست بلیط هم من از ایران ایر سیستمی گرفتم 560
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان