کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان سلام
چرا هیچ کس علاقه ای به اقامت در خود ابوظبی نشان نمی دهد و همه تمایل دارند در دبی هتل بگیرند! واقعا ابوظبی جایی خوبی برای ماندن نیست؟
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2013-10-26 ساعت 13:31)hiva_obs نوشته:  دوستان سلام
چرا هیچ کس علاقه ای به اقامت در خود ابوظبی نشان نمی دهد و همه تمایل دارند در دبی هتل بگیرند! واقعا ابوظبی جایی خوبی برای ماندن نیست؟

اتفاقا ایشان پایتخت امارات هستن و از ارج و مقام بالا برخوردارند. به همین سبب گاهی اوقات بعضی هزینه ها بالاتر از سایر مناطق هستن ولی شما بد به دلتون راه ندین و به شرایط و جیب مبارک نگاهی بیندازید و سفرنامه های ابوظبی راهم بخوانیدو تادیر نشده است تصمیم مقتضی را اخذ کنید Big Grin. فی امان الله.Smile
تشکر کنندگان: EKAM ، azadeh2014 ، sepideh_ ، soli asali ، زری وحدتی ، shishipapa
(2013-10-25 ساعت 23:39)sepideh_ نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 18:09)EKAM نوشته:  ويزاي تكضرب Cool خيلي پروسه راحتيه اصلا نگران نباشين Wink

مبارکه اکام جان خیلی خوشحال شدم.

مرسي دوستم من برگشتم و الان دارم سفرنامه مينويسم
جند صفحه اي كه غايب بودم و خوندم توصيه ميكنم عوارض رو بدين زياد به اميد فرودگاه نباشين كه اگه مثل روز پرواز من ازدهام پرواز و جمعيت مواجه شدين استرس پرداخت اين يكيو نداشته باشين
اصلا نيازي به وقت دكتر نيست Cool
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-10-26 ساعت 14:09)EKAM نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 18:09)EKAM نوشته:  ويزاي تكضرب Cool خيلي پروسه راحتيه اصلا نگران نباشين Wink

جند صفحه اي كه غايب بودم و خوندم توصيه ميكنم عوارض رو بدين زياد به اميد فرودگاه نباشين كه اگه مثل روز پرواز من ازدهام پرواز و جمعيت مواجه شدين استرس پرداخت اين يكيو نداشته باشين
دوست جون بی صبرانه منتظر خوندن سفر نامت هستم من فردا عازم هستم 3 شنبه مصاحبه دارم
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، EKAM ، زری وحدتی ، قصه گو ، ghafari88
(2013-10-26 ساعت 13:36)behfaza نوشته:  

اتفاقا ایشان پایتخت امارات هستن و از ارج و مقام بالا برخوردارند. به همین سبب گاهی اوقات بعضی هزینه ها بالاتر از سایر مناطق هستن ولی شما بد به دلتون راه ندین و به شرایط و جیب مبارک نگاهی بیندازید و سفرنامه های ابوظبی راهم بخوانیدو تادیر نشده است تصمیم مقتضی را اخذ کنید Big Grin. فی امان الله.Smile

اما اينطور نيست، قيمت مديكال در ابوظبي و در موارد زيادي هتل هم ارزان تر است. به همين دليل من شك كردم شايد جاي خوشايندي نباشد! شايد بهتر باشد به قول شما بد به دلم راه ندهم! ما كه قبلا چند بار دبي رفته ايم اما هيچ وقت ابوظبي نرفته ايم بد نيست أين شهر را هم ببينيم!
تشکر کنندگان: گل نهال ، soli asali ، زری وحدتی ، قصه گو ، behfaza
(2013-10-26 ساعت 17:20)hiva_obs نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 13:36)behfaza نوشته:  

اما اينطور نيست، قيمت مديكال در ابوظبي و در موارد زيادي هتل هم ارزان تر است. به همين دليل من شك كردم شايد جاي خوشايندي نباشد! شايد بهتر باشد به قول شما بد به دلم راه ندهم! ما كه قبلا چند بار دبي رفته ايم اما هيچ وقت ابوظبي نرفته ايم بد نيست أين شهر را هم ببينيم!
بله دقیقا بنده هم به همین خاطر عرض کردم که سفرنامه های دوستانی که ابوظبی بودن رو خوب بخوونین . الخیر فی ماوقع . Wink
تشکر کنندگان: masuodrh ، azadeh2014 ، زری وحدتی ، soli asali ، sepideh_
(2013-10-26 ساعت 15:50)sepideh_ نوشته:  

دوست جون بی صبرانه منتظر خوندن سفر نامت هستم من فردا عازم هستم 3 شنبه مصاحبه دارم
دوست خوبم اصلا به دلت بد راه نده با خیال آسوده برو همه چیز را راحت بگیر انشاالله یکضرب می گیری
تشکر کنندگان: EKAM ، زری وحدتی ، maryam_a ، قصه گو ، ghafari88 ، behfaza ، azadeh2014 ، soli asali ، sepideh_
(2013-10-26 ساعت 21:03)ali 1346 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 15:50)sepideh_ نوشته:  

دوست خوبم اصلا به دلت بد راه نده با خیال آسوده برو همه چیز را راحت بگیر انشاالله یکضرب می گیری

ايشالا ٥شنبه شب با پاس ويزا خورده برميگردي هالوين خوش بگذره Big Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-10-25 ساعت 17:15)h..h نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 11:37)hani.saray نوشته:  6 قطعه عکس که روز مصاحبه میدهیم باید پشت نویسی شود?

کسی نیست جواب بده???

سفارت فقط 2 تا عكس ميخواد كه اگه با مدارك اوليه فرستاده باشي هيچي
نام و شماره كيس را خيلي نرم بنويسيد

برا NMC هم 3 تا عكس پشتنويسي شده ببريد برا بچه هاي زير 14 سال 1 عكس
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، azadeh2014 ، soli asali ، قصه گو

[/quote]

ضمن تبریک مجدد، اگر لطف کنید و در مورد مدت ویزای امارات هم در سفرنامه تون توضیح دهید ممنون می شم.
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، میما ، قصه گو

اتفاقا ابوظبی خیلی با کلاس تره ، 31 اکتبر هم الیسا داره میاد اونجا برید کنسرتش Big Grin
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، میما
ویزا و نامه هتل و بلیط و این حرف ها هم اومد خدارو شکر . . . Smile
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، میما ، soli asali ، قصه گو ، behfaza
خسته نباشید به همه دوستان این آخر شبی . . دو تا سوال
برای تبدیل دلار به درهم در صرافی های داخل کشور باید 2 تا کارمزد بپردازیم یا یکی؟؟یعنی دلار رو مستقیم به درهم تبدیل می کنند یا اینکه اول به ریال و بعد به درهم؟؟
من شب دیروقت به دبی می رسم و صبح زود هم وقت مدیکال دارم احتمالا وقتی برای چنج دلار نداشته باشم از اینجا چند درهم ببرم کارم راه میوفته؟؟ صبح صرافی ها در دبی فعال هستند؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، behfaza ، میما
(2013-10-27 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته:  خسته نباشید به همه دوستان این آخر شبی . . دو تا سوال
برای تبدیل دلار به درهم در صرافی های داخل کشور باید 2 تا کارمزد بپردازیم یا یکی؟؟یعنی دلار رو مستقیم به درهم تبدیل می کنند یا اینکه اول به ریال و بعد به درهم؟؟
من شب دیروقت به دبی می رسم و صبح زود هم وقت مدیکال دارم احتمالا وقتی برای چنج دلار نداشته باشم از اینجا چند درهم ببرم کارم راه میوفته؟؟ صبح صرافی ها در دبی فعال هستند؟؟

تو خود فرودگاه چنج کنید ! یا توی خود دبی که دوستان تو همین تاپیک جند تا صرافی خوب رو معرفی کرده بودن!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pooyan1920 ، قصه گو ، behfaza
(2013-10-27 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته:  خسته نباشید به همه دوستان این آخر شبی . . دو تا سوال

اگر وقت داری در ایران مقداری درهم بخر ولی در ایران دلار به درهم چینج نکن در امارات در فرودگاه هم چینج میکنند در مدیکل هم دلار برمیدارند ولی با قیمت پایین .برای هر نفر بزرگ سال در مدیکال 425 درهم بدون واکسن زدن وبرای اطفال هم 250 درهم بدون واکسن زدن در مدیکال لازمه و اگر واکسنها کامل نباشد صورتحسابتان بیشتر می شود.
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، ghafari88 ، soli asali ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان