کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
ما بالاخره در ابوظبی هتل گرفتیم. هتل چهار ستاره The Royal International Hotel در خیابان سلام. شبی 345 درهم برای اتاق دولوکس با صبحانه.
و پرواز سیستمی ماهان رفت 7 صبح برگشت 10 شب 700 هزار تومان
تشکر کنندگان: behfaza ، pooyan1920 ، soli asali ، azadeh2014 ، masuodrh ، philter ، amin arefi ، farid1364 ، قصه گو
(2013-10-27 ساعت 16:48)wahid64 نوشته:  یه سوال از اساتید بزرگ دارم !مصاحبه من روز چهارشنبه 4 دسامبر هست من و واسه دوشنیه 2 دسامبر بلیط تهیه کردم !سوال من این هست چون 2 دسامبر روز ملی امارت هست و احتمالا همه جا تعطیل ایا سه شنبه صبح به مدیکال برم تا شب جواب آماده میشه ! ممنون میشم کمکم کنید !

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable.
این متن میل خود مدیکال هستش در حالت طبیعی که میشه همون دو روز کاری باید 425 درهم بپردازید و در صورتی که صبح برید برای انجام مدیکال و همون بعد از ظهر جواب را بخواهید باید 225 درهم اضافه پرداخت کنید البته بدون شک این قوانین کتبی شون است من در سفرنامه های سال های پیش هم خوندم که دوستانی رفتن و خودشون بهشون گفتن که همون بعد از ظهر بیا بگیر . . خیلی سخت نگیرید
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، azadeh2014 ، amin arefi ، قصه گو
(2013-10-28 ساعت 03:45)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 16:48)wahid64 نوشته:  یه سوال از اساتید بزرگ دارم !مصاحبه من روز چهارشنبه 4 دسامبر هست من و واسه دوشنیه 2 دسامبر بلیط تهیه کردم !سوال من این هست چون 2 دسامبر روز ملی امارت هست و احتمالا همه جا تعطیل ایا سه شنبه صبح به مدیکال برم تا شب جواب آماده میشه ! ممنون میشم کمکم کنید !

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable.
این متن میل خود مدیکال هستش در حالت طبیعی که میشه همون دو روز کاری باید 425 درهم بپردازید و در صورتی که صبح برید برای انجام مدیکال و همون بعد از ظهر جواب را بخواهید باید 225 درهم اضافه پرداخت کنید البته بدون شک این قوانین کتبی شون است من در سفرنامه های سال های پیش هم خوندم که دوستانی رفتن و خودشون بهشون گفتن که همون بعد از ظهر بیا بگیر . . خیلی سخت نگیرید
عزیزم حالا بهتر شد که ایمیل گرفتید حالا میتوانی بهتر برنامه برنامه ریزی کنی انشالله که همه چیز به خوبی پیش رود و یک ضرب ویزا تون رو بگیرید. منتظر خبر خوشتان هستیم .موفق باشیBig Grin
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، behfaza ، philter ، soli asali
سلام دوستان
ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی برنده رو باید برای مصاحبه لاتری ببریم؟ بقیه چطور؟

برای تماس با دکتر شوکلا یا همون nmc دبی با کدوم ایمیل باید مکاتبه کرد؟ ایمیل زدم جواب نداد
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-28 ساعت 09:03)farnama نوشته:  سلام دوستان
ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی برنده رو باید برای مصاحبه لاتری ببریم؟ بقیه چطور؟

برای تماس با دکتر شوکلا یا همون nmc دبی با کدوم ایمیل باید مکاتبه کرد؟ ایمیل زدم جواب نداد

دوست عزيز ريز نمرات نميگيرن و احتياجي به وقت گرفتن از دكتر نيست.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، masuodrh ، philter ، soli asali ، artam2
دوستان عزیز یه مشکل بسیار بسیار بزرگ پیش اومده . . . میشه به من بگید که 2شنبه هفته آینده مدیکال دبی تعطیل است یا خیر ؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 14:06)pooyan1920 نوشته:  دوستان عزیز یه مشکل بسیار بسیار بزرگ پیش اومده . . . میشه به من بگید که 2شنبه هفته آینده مدیکال دبی تعطیل است یا خیر ؟؟؟

پویان معطل این داستانا نشو. زنگ بزن تلفنی بپرس.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، EKAM ، soli asali ، artam2 ، behfaza
(2013-10-28 ساعت 14:50)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 14:06)pooyan1920 نوشته:  دوستان عزیز یه مشکل بسیار بسیار بزرگ پیش اومده . . . میشه به من بگید که 2شنبه هفته آینده مدیکال دبی تعطیل است یا خیر ؟؟؟

پویان معطل این داستانا نشو. زنگ بزن تلفنی بپرس.

آره دارم پیگیری می کنم . .. فکر می کنم اینکه سه شنبه صبح برم مدیکال و پول بیشتر هم بدم تا بعد از ظهر بگیرم جواب رو به صرفه تر باشه . . . آقا شما هم خبر بدید اگه خبری شد
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، philter ، soli asali ، behfaza
هتل شما با ما!

یکی از نگرانی‌ها ما هنگام سفرهای خارجی پیدا کردن و رزرو هتل‌های مناسب با توان مالی ما و رزرو کردن آنهاست.

حتی اگر سابقه چند بار سفر به شهری داشته باشید، باز هم این فرایند دشوار و گاه تنش‌آور است. اتکا به تجربیات دوستان و آشنایان هم همیشه نتیجه‌بخش نیست.

چطور می‌شود، این مشکل را حل کرد.

«هتل با ما» می‌کوشد که این مشکل را برای شما به کلی حل کند.

[عکس: 10-28-2013-01-21-54-AM.jpg]

با کمک این سایت می‌توانید:

- به صورت آنی هتل‌ها را رزرو کنید

- به ریال یا پوند، یورو یا دلار پرداخت داشته باشید.

[عکس: 10-28-2013-01-22-49-AM.jpg]

- پس از پرداخت به صورت آنی واچر دریافت کنید.

- از حداقل تخفیف ۵ درصدی ویژه آژانس‌ها برخوردار شوید.

پوشش «هتل با ما» جهانی است و صد هزار هتل را تحت پوشش دارد، به علاوه هر گاه مایل به لغو رزرو بودید، می‌توانید بدون جریمه یا حداقل جریمه این کار را انجام بدهید.

در سایت می‌توانید اطلاعاتی در مورد هتل‌ها کسب کنید، مثل نوع اتاق‌ها، وعده‌های غذایی که در هتل سررو می‌شوند، امکانات جانبی هتل، موقعیت دقیق آن به همراه عکس و نقشه.

در صفحه اول سایت در بخش راست و بالا، باکسی تعبیه شده است که جستجو و دسترسی به اطلاعات را بسیار سهل می‌کند.

[عکس: 10-28-2013-01-22-41-AM.jpg]

دفتر فروش و امور مشتریان تهران
میدان ولیعصر، خیابان شقایق، پلاک ۱۷، طبقه ۵،
تلفن : به خاطر قوانین مهاجرسرا تلفن تماس رو اینجا نگذاشتم. در خود وبسایت هتل با ما در قسمت "تماس با ما" می تونید شماره تلفن رو پیدا کنید

آدرس سایت : www.hotelbama.com

منبع : سایت یک پزشک
تشکر کنندگان: soli asali ، pooyan1920 ، shishipapa ، behfaza ، artam2 ، قصه گو ، EKAM ، amin arefi ، exxedus
دوستان هفته آینده سفارت ( ابوظبی ) یکشنبه یا دوشنبه و یا هردو، تعطیله. در جریان باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: soli asali ، kiana11 ، EKAM ، behfaza
من یه مقدار سردرگم هستم الان
من از NMC Deira برای پنج شنبه 21 نوامبر وقت مدیکال گرفتم و 24 نوامبر مصاحبه دارم الان سوال اینجاس که اگه من برای 7:30 صبح روز پنج شنبه بلیط بگیرم آیا به موقع برای مدیکال می رسم یا نه، بعدش اینکه با توجه به اینکه جمعه و شنبه اونجا تعطیل هست آیا پاسخ مدیکال رو روز شنبه بهم می دن یا نه؟ من جایی خونده بودم که اونا روز شنبه هم جواب آزمایشات رو می دن، و اگر این به این معنی باشه که شنبه ها اونها مدیکال انجام نخواهند داد یعنی به نظرم خیلی ریسکش بالا میره که حتی یک روز اداری هم بین مدیکال و مصاحبه وجود نداره. دوستان پیشنهادتون چیه؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2013-10-29 ساعت 12:07)میما نوشته:  من یه مقدار سردرگم هستم الان
من از NMC Deira برای پنج شنبه 21 نوامبر وقت مدیکال گرفتم و 24 نوامبر مصاحبه دارم الان سوال اینجاس که اگه من برای 7:30 صبح روز پنج شنبه بلیط بگیرم آیا به موقع برای مدیکال می رسم یا نه، بعدش اینکه با توجه به اینکه جمعه و شنبه اونجا تعطیل هست آیا پاسخ مدیکال رو روز شنبه بهم می دن یا نه؟ من جایی خونده بودم که اونا روز شنبه هم جواب آزمایشات رو می دن، و اگر این به این معنی باشه که شنبه ها اونها مدیکال انجام نخواهند داد یعنی به نظرم خیلی ریسکش بالا میره که حتی یک روز اداری هم بین مدیکال و مصاحبه وجود نداره. دوستان پیشنهادتون چیه؟

مشکلی نیست دوست عزیز. شما همون پنجشنبه تشریف ببرید مدیکال و جوابتون هم بهتون شنبه می دن.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: میما ، soli asali ، behfaza ، shishipapa
(2013-10-29 ساعت 12:12)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:07)میما نوشته:  من یه مقدار سردرگم هستم الان

مشکلی نیست دوست عزیز. شما همون پنجشنبه تشریف ببرید مدیکال و جوابتون هم بهتون شنبه می دن.

به نظرتون اگه 7:30 از تهران بلند شیم با احتمال نیم ساعت تاخیر به موقع برای مدیکال میرسم؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
سلامممم دوستان عزيزمم!من با كلي خبر هاي خوب اومدم!امروز من شماره ٧ بودم و سفارت تا من به همه ويزا يك ضرب داد!كليييي انرژي مثبت براي همتونن!
(2013-10-29 ساعت 12:40)abiha نوشته:  سلامممم دوستان عزيزمم!من با كلي خبر هاي خوب اومدم!امروز من شماره ٧ بودم و سفارت تا من به همه ويزا يك ضرب داد!كليييي انرژي مثبت براي همتونن!

خدا از دهنت بشنوه abiha جان. امیدوارم این روند ادامه داشته باشه Big Grin
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: قصه گو ، masuodrh ، soli asali ، pooyan1920 ، philter ، EKAM ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان