کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-26 ساعت 23:25)meisam14 نوشته:  مرسي دوستم من برگشتم و الان دارم سفرنامه مينويسم

ضمن تبریک مجدد، اگر لطف کنید و در مورد مدت ویزای امارات هم در سفرنامه تون توضیح دهید ممنون می شم.
[/quote]

من ديروز از آژانس پرسيدم گفت از تاريخ صدور ويزا ١٤روز وقت داري وارد خاك دوبي بشي و بعد از ورود ١٤روز ميتوني أقامت كني. اگه تا يك ماه بموني از نظر دوبي موردي نداره ولي ما پول مابه التفاوت رو به صورت تعهد مالي پيش از دادن ويزا ازتون مي گيريم كه اگه استفاده نشد بهتون بر مي گردونيم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: behfaza ، shishipapa ، ghafari88 ، azadeh2014 ، soli asali
دوستان عزیز میشه آدرس مدیکال ابوظبی و دوبی رو به من بدید هرچی می گردم پیدا نمیکنم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-27 ساعت 09:48)shishipapa نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 09:36)feel نوشته:  دوستان عزیز میشه آدرس مدیکال ابوظبی و دوبی رو به من بدید هرچی می گردم پیدا نمیکنم

US Embassy-approved panel physicians

New Medical Center
P. O. Box 6222
ABU DHABI TEL. NO: 02-6332255

OR

Oasis Hospital
P. O. Box 1016
AL AIN TEL. NO: 03-7221251

OR

New Medical Center
P. O. Box 7832
DUBAI TEL. NO: 04-2683131

new medical center در دبی مقابل مترو استیشن ابوهیل هست .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: feel ، behfaza ، soli asali ، philter ، میما
(2013-10-25 ساعت 15:05)uranus88 نوشته:  بالاخره بعد از 4روز من تونستم واردشم. نميدونم چرا پسوردمو قبول نميکرد. الان جاي همگي خالي تو پارک جميرا تنهايي نشستم. فعلا باگوشي نميشه سفونامه نوشت فقط بگم من و دوتا خانواده که باهم رفتيم ابوظبي همه چک خورديم. قبل ماهم خانم mastane بودن که يضرب گرفتن و يه خانواده ديگه که چک خوردن. فقط به مجرداي مثه خودم توصيه ميکنم تنهايي نيايد. من که ترکيدم بس تنهايي رفتم اينور اونور. آدم يه همسفري ميخاد تابهش خوش بگذره.

'uranus88' عزیز درک میکنم چی میگی منم الان دو روزه اینجام حوصله ام حسابی سر رفته از تنهایی Sad
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behfaza ، mehdieb ، قصه گو ، philter ، soli asali ، میما
(2013-10-27 ساعت 01:58)soli asali نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته:  خسته نباشید به همه دوستان این آخر شبی . . دو تا سوال
برای تبدیل دلار به درهم در صرافی های داخل کشور باید 2 تا کارمزد بپردازیم یا یکی؟؟یعنی دلار رو مستقیم به درهم تبدیل می کنند یا اینکه اول به ریال و بعد به درهم؟؟
من شب دیروقت به دبی می رسم و صبح زود هم وقت مدیکال دارم احتمالا وقتی برای چنج دلار نداشته باشم از اینجا چند درهم ببرم کارم راه میوفته؟؟ صبح صرافی ها در دبی فعال هستند؟؟

تو خود فرودگاه چنج کنید ! یا توی خود دبی که دوستان تو همین تاپیک جند تا صرافی خوب رو معرفی کرده بودن!

دوست عزيز بهتره تو فرودگاه چنج نكني از اينجا يه مقداري درهم ببر مثلا هزار درهم تو دبي صرافي زياد هست كه عموما نرخ همه يكيه اما تو فرودگاه ممكنه يه مقداري فرق كنه
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، قصه گو ، soli asali ، behfaza
(2013-10-27 ساعت 10:42)navid1054 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 01:01)pooyan1920 نوشته:  خسته نباشید به همه دوستان این آخر شبی . . دو تا سوال
برای تبدیل دلار به درهم در صرافی های داخل کشور باید 2 تا کارمزد بپردازیم یا یکی؟؟یعنی دلار رو مستقیم به درهم تبدیل می کنند یا اینکه اول به ریال و بعد به درهم؟؟
من شب دیروقت به دبی می رسم و صبح زود هم وقت مدیکال دارم احتمالا وقتی برای چنج دلار نداشته باشم از اینجا چند درهم ببرم کارم راه میوفته؟؟ صبح صرافی ها در دبی فعال هستند؟؟

تو خود فرودگاه چنج کنید ! یا توی خود دبی که دوستان تو همین تاپیک جند تا صرافی خوب رو معرفی کرده بودن!

دوست عزيز بهتره تو فرودگاه چنج نكني از اينجا يه مقداري درهم ببر مثلا هزار درهم تو دبي صرافي زياد هست كه عموما نرخ همه يكيه اما تو فرودگاه ممكنه يه مقداري فرق كنه

بله من هم همین رو شنیدم. بهتر هست دو جا چنج نکنید: فرودگاه ، هتل !!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، azadeh2014 ، قصه گو ، soli asali ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-27 ساعت 10:49)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 10:42)navid1054 نوشته:  

بله من هم همین رو شنیدم. بهتر هست دو جا چنج نکنید: فرودگاه ، هتل !!

والا من هرجا بردم کمیسیون میگیرن
3.65 هم بیشتر چنج ندیدم بکنن
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، philter ، soli asali ، behfaza
(2013-10-27 ساعت 10:20)feel نوشته:  من الان داشتم به این فکر میکردم که برای دریافت ویزا بهد از قبولی در سفارت باید مبلغی پرداخت کنیم ؟؟؟ چون تو سایت اصلی یه چیزایی دیدم
Fee Payment

At your visa interview you must pay the DV lottery fee. Learn more about Fees. You should make arrangements to have payment available before your interview date and time the following instructions of the U.S. embassy or consulate where you will be interviewed. Other fees an applicant can expect include medical exam fees, as an example.

http://www.travel.state.gov/visa/visa_4761.html
پست موقت
الان سفر به امارت چه ربطی به هزینه ویزا در سفارت داره!!!!!!!!!
خیر قبلش 330 تا رو ازتون میگیرن، ولی موقع گررفتن پاسپورت ویزا خورده دیگه هزینه ای نمیگیرن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: قصه گو ، philter ، EKAM ، ffrfar ، soli asali ، behfaza
(2013-10-22 ساعت 16:39)alimomen نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 23:21)lilac نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 18:50)mrpahlevani نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 08:41)TI2012 نوشته:  دوستان عزیز سلام
یک سئوالی داشتم از کسانی که به ابوظبی رفته اند. آیا کسی بوده در ابوظبی ،سفارت فرم 9 سئوالی را داده باشد؟ در آنکارا به بعضی از بچه های قبلی که فوق لیسانس بودند داده شده است.

با سلام دوست عزیز
من و خانواده ام ابوظبی مصاحبه داشتیم . به ما که فرم ۹ سوالی ندادند و کسی رو هم ندیدم که در ابوظبی فرم ۹ سوالی گرفته باشه .
موفق باشید

نکته جالبی که در مورد سفارت ابوظبی وجود داره اینه که تا به حال در طی این چند سالی که دوستان در مهاجرسرا آمار میدهند به هیچ کدام فرم ۹ سوالی داده نشده... کیس ما در هر سفارت دیگری جز ابوظبی بود بطور حتم فرم ۹ سوالی میگرفت... این هم به نظر من یکی دیگه از مزیت های سفارت در ابوظبی هست.

دوست عزیز فکر کنم داری اشتباه میکنی اگر پستهای سالهای قبل رو بخونی و به منتظر سرا مراجعه کنی متوجه میشی افرادی که فرم 9 سوالی گرفتند زودتر کلیر میشن چرا که تو این فرم به ابهامات احتمالی افیسر پاسخ داده شده و در نتیجه پروسه کلیرنس کمتر طول میکشه
نه دوست عزیزم
اینطوری نیست که زودتر کلیر بشوند. من جا مانده از لاتری 2012 هستم که در آنکارا بهم فرم 9 سئوالی دادن و من هم دو روز بعد از مصاحبه جوابش رو براشون فرستادم . آنها هم تایید کردند که ایمیل من را دریافت کردند اما متاسفانه سه ماه بعد به من خبر دادند چرا شما جواب فرم را نمی دهید... من دوباره همان ایمیل را فرستادم ولی زمان از دست رفته بود و خلاصه تا 30 سپتامبر ویزای من نیامد :-(
تشکر کنندگان: soli asali ، masuodrh ، philter ، behfaza ، amin arefi ، NIKKI ، میما
یه سوال از اساتید بزرگ دارم !مصاحبه من روز چهارشنبه 4 دسامبر هست من و واسه دوشنیه 2 دسامبر بلیط تهیه کردم !سوال من این هست چون 2 دسامبر روز ملی امارت هست و احتمالا همه جا تعطیل ایا سه شنبه صبح به مدیکال برم تا شب جواب آماده میشه ! ممنون میشم کمکم کنید !
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 16:48)wahid64 نوشته:  یه سوال از اساتید بزرگ دارم !مصاحبه من روز چهارشنبه 4 دسامبر هست من و واسه دوشنیه 2 دسامبر بلیط تهیه کردم !سوال من این هست چون 2 دسامبر روز ملی امارت هست و احتمالا همه جا تعطیل ایا سه شنبه صبح به مدیکال برم تا شب جواب آماده میشه ! ممنون میشم کمکم کنید !
طبق توضیحاتی که خود nmc برای ما ارسال کرده بود اگر قبل از ساعت 9 اونجا باشید برای انجام تست و مشکل خاصی هم نداشته باشید با گرفتن یک هزینه اضافه جواب شما رو آخر وقت همون روز میدن
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: wahid64 ، amin arefi ، behfaza ، soli asali
(2013-10-27 ساعت 16:48)wahid64 نوشته:  یه سوال از اساتید بزرگ دارم !مصاحبه من روز چهارشنبه 4 دسامبر هست من و واسه دوشنیه 2 دسامبر بلیط تهیه کردم !سوال من این هست چون 2 دسامبر روز ملی امارت هست و احتمالا همه جا تعطیل ایا سه شنبه صبح به مدیکال برم تا شب جواب آماده میشه ! ممنون میشم کمکم کنید !
فکر نکنم چون حداقل دو روز کاری وقت لازم است
(2013-10-27 ساعت 17:37)ali 1346 نوشته:  
لطفا اگر اطلاعات موثق ندارید..با پاسخ خودتون دوستان رو نگران نکنید.
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2013-10-27 ساعت 19:04)masuodrh نوشته:  

بايد هزينه بيشتر بدين تا شب جواب حاضر بشه ولي بهتره ريسك نكنيد بليطتونو يه روز جلو بندازيد
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، pooyan1920 ، soli asali ، میما
(2013-10-27 ساعت 19:04)masuodrh نوشته:  
دوست عزیز من 19 اکتبر مدیکال داشتم به تمام کسانی که برای سفارت معاینه داشتند می گفتند حداقل دو روز کاری جواب می دهند .شما می توانید ایمیل بزنید به مدیکال و خودتان سوال سوال کنید. موفق باشید.
تشکر کنندگان: soli asali ، میما

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان