موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 13:46)farnama نوشته: (2013-11-10 ساعت 12:15)aghaghia نوشته: (2013-11-10 ساعت 10:37)farnama نوشته: دوستانی که رفتن مصاحبه آیا پرینت css رو واسه لاتاری خواستن یا نه؟
دوست عزیز شما این سوال رو قبلا پرسیدین و در صفحه قبل هم جواب گرفتین، لطفا وقتی سوالی میپرسین و بعد از یکی 2 روز مراجعه می کنید چند صفحه قبل رو یه نگاهی بندازین!
الان دیدم که قبلا هم جواب داده بودن.ندیده بودمش
دوستان کسی از هتل 4 ستاره گرند سنترال خبری داره؟ وضعیتش؟
دوست گرامي
من توي پيدا كردن هتل براي خودم به يه جاهايي رسيدم كه فكر مي كنم خيلي بدرد بخوره. شما براي هر هتل تو هر شهري تو دنيا مي تونيد به رنكينگ اون هتل تو گوگل دست پيدا كنيد. مثلا براي مقايسه هتلاي دوبي مي تونيد از كليد واژه هاي Dubai hotel ranking تو گوگل براي بدست اوردن جايگاه هتل نسبت به بقيه هتلاي دوبي و مقايسه استفاده كنيد (مثلا براي همين كلمات تو اولين جستجو سايت www.tripadvisor.com مياد كه شامل همه اطلاعاتيه كه مورد نياز براي انتخاب و مقايسه هتلا هست) . اگر تونستيد با توجه به رنكينگ، تعداد ستاره ها و قيمت هتل چند تا هتل مناسب خودتون پيدا كنيد مي تونيد با مطالعه كامنتايي كه استفاده كنندگان هتل تو همون سايت گذاشتن از كل خوبي و بدياي هر هتل اطلاع كامل پيدا كنيد. خوبيش اينه كه اين رنكينگ از امتياز دهي تعداد زيادي كاربر بدست اومده و تقريباً نزديك به يقين قابل اعتماده. مطمئنم با اين روش مي تونيد ادعا كنيد بهترين هتل متناسب با شرايط خودتون رو پيدا كرده ايد. به نظر من با توصيه و تعريف يكي دو نفر كه شايد نهايتاً دو سه بار دوبي رفتن نميشه بهترين انتخاب رو داشت.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 14:08)peymanmohajer نوشته: (2013-11-10 ساعت 13:46)farnama نوشته: (2013-11-10 ساعت 12:15)aghaghia نوشته: (2013-11-10 ساعت 10:37)farnama نوشته: دوستانی که رفتن مصاحبه آیا پرینت css رو واسه لاتاری خواستن یا نه؟
دوست عزیز شما این سوال رو قبلا پرسیدین و در صفحه قبل هم جواب گرفتین، لطفا وقتی سوالی میپرسین و بعد از یکی 2 روز مراجعه می کنید چند صفحه قبل رو یه نگاهی بندازین!
الان دیدم که قبلا هم جواب داده بودن.ندیده بودمش
دوستان کسی از هتل 4 ستاره گرند سنترال خبری داره؟ وضعیتش؟
دوست گرامي
من توي پيدا كردن هتل براي خودم به يه جاهايي رسيدم كه فكر مي كنم خيلي بدرد بخوره. شما براي هر هتل تو هر شهري تو دنيا مي تونيد به رنكينگ اون هتل تو گوگل دست پيدا كنيد. مثلا براي مقايسه هتلاي دوبي مي تونيد از كليد واژه هاي Dubai hotel ranking تو گوگل براي بدست اوردن جايگاه هتل نسبت به بقيه هتلاي دوبي و مقايسه استفاده كنيد (مثلا براي همين كلمات تو اولين جستجو سايت www.tripadvisor.com مياد كه شامل همه اطلاعاتيه كه مورد نياز براي انتخاب و مقايسه هتلا هست) . اگر تونستيد با توجه به رنكينگ، تعداد ستاره ها و قيمت هتل چند تا هتل مناسب خودتون پيدا كنيد مي تونيد با مطالعه كامنتايي كه استفاده كنندگان هتل تو همون سايت گذاشتن از كل خوبي و بدياي هر هتل اطلاع كامل پيدا كنيد. خوبيش اينه كه اين رنكينگ از امتياز دهي تعداد زيادي كاربر بدست اومده و تقريباً نزديك به يقين قابل اعتماده. مطمئنم با اين روش مي تونيد ادعا كنيد بهترين هتل متناسب با شرايط خودتون رو پيدا كرده ايد. به نظر من با توصيه و تعريف يكي دو نفر كه شايد نهايتاً دو سه بار دوبي رفتن نميشه بهترين انتخاب رو داشت.
و اما در مورد وضعيت هتل اشاره شده اضافه كنم:
دوست عزيز من اين هتل نرفتم ولي طبق اطلاعاتي كه براتون از اينترنت به روشي كه در قبل توضيح دادم در اوردم اينا رو ميشه فهميد:
داراي امتياز سه و هفت دهم از 5 توسط كاربران و رنكينگ 226 از 464 در مقايسه هتلهاي دوبي (1 بهترين هتل و 464 بدترين هتله). نزديك به فرودگاه و مترو، موقعيت خوب در مركزيت شهر، رزرو اوليه بدون صبحانه است (زمان رزرو حتماً چك كنيد)، هتل و اتاقهاي بسيار تميز، كارمندان خوب، براي اينترنت بايد پول پرداخت كنيد، سرويس خشكشويي نداره.
در كل به نظر يه هتل نسبتا خوب مياد. ولي اگر قطعي نشده با اين وضعيت مي توني هتلاي بهتري هم پيدا كني. راستش اطلاعات خيلي زيادي ميشه راجع به هتلا داد ولي اينجا جاي بحث مفصلش نيست. اگه بازم اطلاعات خواستي خوشحال مي شم كمك كنم.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
الان قیمت یه هتل 3 ستاره تر و تمیز چقدر هست؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 15:28)farnama نوشته: الان قیمت یه هتل 3 ستاره تر و تمیز چقدر هست؟
حدوداً بین 300 تا 350 درهم برای یک شب..اگر سه ستاره معمولی بخواین قیمت کمی پایین تر هم هست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2013-11-10 ساعت 17:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-10 ساعت 19:17 توسط قصه گو.)
با سلام خدمت دوستان عزیزم...کم کم داشتم نگران می شدم که نکنه این تاپیک تار عنکبوت ببنده.بد جوری معتادش شدم. غرض از مزاحمت، همانطور که قبلا" اشاره کردم چون آزانس ها هیچ تخفیفی در مورد قیمت بلیط هواپیما و ویزا نمیتونن یا می تونن ولی نمیدن ، تصمیم گرفتیم هتل به انتخاب خودمون باشه و ترجیح دادیم تا جایی که ممکنه به سمت هتل هایی که با آزانس های ایران قرارداد می بندند نریم ! خیلی سایت های مختلف هست که میتونه مارو در انتخاب هتل کمک کنه مثل booking.comکه آفرهای بسیارمناسبی میده (البته همشون آفر دارن ).باور کنید تقریبا"به همان قیمت آزانس در میاد فقط میمونه مساله ی کریدیت کارت که سایت بازار گردی و آقای عالمیان کمکتون می کنه. به خاطر این که استرس سفارتو نداشته باشیم از جمعه تا دوشنبه ابوظبی هستیم و به مدیکال ابوظبی هم میرویم که خوشبختانه ارزانتر است!دوشنبه بعد از مصاحبه به دوبی میرویم تا پنج شنبه که به ایران برمی گردیم ( حالا یا با دستان پر یا خالی ).فقط اقاقیا جان بگو عکس جدید بگیرم یا نه؟ به هر حال مال 6 ماه پیشه.ولی اینطور که شنیدم اگه نقص مدارک ارسالی داشته باشیم انتهای نامه ی دوم ذکر می کردند، درسته؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2013-11-10 ساعت 18:12)aghaghia نوشته: (2013-11-10 ساعت 17:59)قصه گو نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزم... فقط اقاقیا جان بگو عکس جدید بگیرم یا نه؟ به هر حال مال 6 ماه پیشه.ولی اینطور که شنیدم اگه نقص پرونده باشه انتهای نامه ی دوم ذکر می کردند، درسته؟
سلام دوست عزیز، اگر 6 ماه از عکس تون گذشته حتما 2 باره عکس بگیرید بخصوص اگر همون عکس رو همراه با فرم ها فرستادید... منظورتون از نقص پرونده رو متوجه نمیشم؟! شما میرید مصاحبه و اگر اونجا افیسر از شما مدرکی خواست که شما همراه نداشتید، نقص پرونده میخورید، ربطی به نامه دوم نداره...
تصحیح می کنم: نقص مدارک ارسالی.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوال
امارات برقش چه مدلیه؟
2 شاخه یا 3 شاخه؟ وسایل برقی از ایران ببریم تبدیلی چیزی می خواد؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
هفته دوم نوامبر کسی ابوظبی مصاحبه نداشته؟ هیچ خبری نیست؟؟؟؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما که 3 نفریم مثلا مدارک عدم سو پیشینه هر 3 نفر رو تو یه پوشه بزاریم؟ آفیسر مال هرکس رو جدا میگیره یا مثلا میگه همه ی مدارک سو پیشنه همه افراد رو با هم بدید؟
سفرنامه من
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
امکانش هست بگید مدیکال ابوظبی و دبی چقدره ؟
ابوظبی: 375 درهم دوبی : 425 درهم