کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-10 ساعت 21:41)philter نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 19:41)farnama نوشته:  دوستان عزیز یه سوال
امارات برقش چه مدلیه؟
2 شاخه یا 3 شاخه؟ وسایل برقی از ایران ببریم تبدیلی چیزی می خواد؟

سلام
پریزها ازنوع MK هستند وشما به تبدیل دوبه سه نیاز دارین. به راحتی میتونید از الکتریکی محلتون تهیه کنید
[عکس: K2747WHI.jpg]
ولی ما چند سفر که رفتیم دو شاخه های خودمون به پریزهای سه تایی آنها میخوره..یعنی برای شارژ موبایل مشکلی نداشتیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: behfaza ، philter ، farnama ، soli asali ، maryam_a
(2013-11-10 ساعت 21:41)philter نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 19:41)farnama نوشته:  دوستان عزیز یه سوال
امارات برقش چه مدلیه؟
2 شاخه یا 3 شاخه؟ وسایل برقی از ایران ببریم تبدیلی چیزی می خواد؟

سلام
پریزها ازنوع MK هستند وشما به تبدیل دوبه سه نیاز دارین. به راحتی میتونید از الکتریکی محلتون تهیه کنید
[عکس: K2747WHI.jpg]

تبدیل 3 به 2 یا 2 به 3؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: philter ، soli asali
تبدیل 3 به 2 یا 2 به 3؟

دو به سه
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: soli asali
ولی ما چند سفر که رفتیم دو شاخه های خودمون به پریزهای سه تایی آنها میخوره..یعنی برای شارژ موبایل مشکلی نداشتیم
[/quote]

بله.من دریه سفرفقط یه تبدیل همراهم بود و مجبورشدم باکلید روی پریز برق رو قطع کردم و با چوب کبریت ضامن داخل ارت رو به پایین فشاردادم تا پلاستیک محافظ ورودی فازونول بازشه و همزمان دو شاخه رو داخل پریز زدم.Big Grin البته کار درستی نبود.
شما دوتا ببرکه خیالت راحت باشه.

[عکس: 05500431357190696240.jpg]
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: masuodrh ، قصه گو ، soli asali
(2013-11-10 ساعت 22:38)philter نوشته:  ولی ما چند سفر که رفتیم دو شاخه های خودمون به پریزهای سه تایی آنها میخوره..یعنی برای شارژ موبایل مشکلی نداشتیم

بله.من دریه سفرفقط یه تبدیل همراهم بود و مجبورشدم باکلید روی پریز برق رو قطع کردم و با چوب کبریت ضامن داخل ارت رو به پایین فشاردادم تا پلاستیک محافظ ورودی فازونول بازشه و همزمان دو شاخه رو داخل پریز زدم.Big Grin البته کار درستی نبود.
شما دوتا ببرکه خیالت راحت باشه.

[عکس: 05500431357190696240.jpg]
[/quote]
ولی ما بدون تبدیل اینکارو کردیم..فقط کمی زحمت بیشتر میخواد تا دوشاخه داخل پریز بره Smile
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: philter ، behfaza ، soli asali ، قصه گو
(2013-11-11 ساعت 03:05)behfaza نوشته:  1. آیا میدان جمال عبدالناصر همان میدان بنی یاس است ؟
2. آیا حوالی میدان جمال عبدالناصر ایستگاه مترو هست ؟
بله میدان بنی یاس همان جمال عبدالناصر هست
و به همین نام یعنی بنی یاس اسکور ایستگاه مترو هم هست روی خط سبز
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، قصه گو ، sasa6557 ، behfaza
(2013-11-10 ساعت 19:00)pooyan1920 نوشته:  امشب به سوي دالاس

ورود به آمریکا مبارکتون باشه لطفا در خصوص ادامه کارها اطلاع رسانی کنید ممنون
موفق باشید
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، maryam_a ، mari83
(2013-11-10 ساعت 14:50)sargol2001@yahoo.com نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 23:09)hudson نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 11:41)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
میدونم غیبتم خیلی طولانی شد اما دیگه موندم ویزا بگیرم یهو خبرش رو بدم!Big Grin
لينك سفرنامه تو امضام هستWink
خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بربیاد برای دوستان مهاجرسرایی انجام بدم

سلام و تبریک بابت ویزا Smile

یک سوال در مورد عکس داشتم، هم از شما و هم از سایر دوستان اگر اطلاع دارند
شما عکسی که همراه تون بردید چه ویژگی هایی داشت؟ یعنی از نظر انداره و اینکه عکس تون سه رخ بود یا تمام رخ
چون در مورد عکس دو سری اطلاعات گذاشته شده، یکی اطلاعاتی که در مورد سفارت ابوظبی هست که عکس سه رخ خواسته و با اندازه 35mm * 40mm، و یکی عکس عادی ویزا و پاسپورت که مربع کامل هست 51mm * 51mm و با سر صاف

ممنون از شما و همه دوستان

منم همين سوالو داشتم.اگه ميشه مديران محترم بگن.مرسيSmile
در ابوظبی شما برای مدیکال عکس 3*4 احتیاج دارین و برای سفارت اگر قبلا پست کردین با فرمها که هیچ و اگر نکردین عکس 5*5 میخواین.بقیه سفارت ها رو نمیدونم.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: soli asali ، EKAM ، behfaza ، philter ، hudson
(2013-11-11 ساعت 13:59)mehdieb نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 14:50)sargol2001@yahoo.com نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 23:09)hudson نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 11:41)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
میدونم غیبتم خیلی طولانی شد اما دیگه موندم ویزا بگیرم یهو خبرش رو بدم!Big Grin
لينك سفرنامه تو امضام هستWink
خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بربیاد برای دوستان مهاجرسرایی انجام بدم

سلام و تبریک بابت ویزا Smile

یک سوال در مورد عکس داشتم، هم از شما و هم از سایر دوستان اگر اطلاع دارند
شما عکسی که همراه تون بردید چه ویژگی هایی داشت؟ یعنی از نظر انداره و اینکه عکس تون سه رخ بود یا تمام رخ
چون در مورد عکس دو سری اطلاعات گذاشته شده، یکی اطلاعاتی که در مورد سفارت ابوظبی هست که عکس سه رخ خواسته و با اندازه 35mm * 40mm، و یکی عکس عادی ویزا و پاسپورت که مربع کامل هست 51mm * 51mm و با سر صاف

ممنون از شما و همه دوستان

منم همين سوالو داشتم.اگه ميشه مديران محترم بگن.مرسيSmile
در ابوظبی شما برای مدیکال عکس 3*4 احتیاج دارین و برای سفارت اگر قبلا پست کردین با فرمها که هیچ و اگر نکردین عکس 5*5 میخواین.بقیه سفارت ها رو نمیدونم.

من تو مدیکال و سفارت ابوظبی عکس 5*5 تحویل دادم
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: soli asali ، masuodrh ، قصه گو ، EKAM ، behfaza ، philter ، hudson
بچه ها من برگشتم و دارم ذره ذره سفرنامه ام رو آماده می کنم براتون. امیدوارم که به دردتون بخوره. فقط می خواستم بدونم چه نکاتی بیشتر براتون مهم تره یا سواله که اگر بهشون برخورده بودم توی سفرنامم از الان لحاظ کنم. ممنون می شم از طریق پیام خصوصی برام بنویسید. فقط پیشاپیش معذرت می خوام اگر جواب نمی دم. اما قطعاً می بینم و در سفرنامم لحاظ می کنم. ممنونم از همتون.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، قصه گو ، hudson ، soli asali ، philter ، maryam_a ، mpas89 ، amir-fazli ، sepideh_ ، amin arefi ، sasa6557
(2013-11-13 ساعت 21:49)ghafari88 نوشته:  بچه ها من برگشتم و دارم ذره ذره سفرنامه ام رو آماده می کنم براتون. امیدوارم که به دردتون بخوره. فقط می خواستم بدونم چه نکاتی بیشتر براتون مهم تره یا سواله که اگر بهشون برخورده بودم توی سفرنامم از الان لحاظ کنم. ممنون می شم از طریق پیام خصوصی برام بنویسید. فقط پیشاپیش معذرت می خوام اگر جواب نمی دم. اما قطعاً می بینم و در سفرنامم لحاظ می کنم. ممنونم از همتون.
ما جمعه عازمیم..لذا قبلش منتظر سفرنامه پربار شما هستیم دوست دلسوز
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، قصه گو ، hudson ، soli asali ، sepideh_
(2013-11-13 ساعت 22:13)masuodrh نوشته:  
(2013-11-13 ساعت 21:49)ghafari88 نوشته:  بچه ها من برگشتم و دارم ذره ذره سفرنامه ام رو آماده می کنم براتون. امیدوارم که به دردتون بخوره. فقط می خواستم بدونم چه نکاتی بیشتر براتون مهم تره یا سواله که اگر بهشون برخورده بودم توی سفرنامم از الان لحاظ کنم. ممنون می شم از طریق پیام خصوصی برام بنویسید. فقط پیشاپیش معذرت می خوام اگر جواب نمی دم. اما قطعاً می بینم و در سفرنامم لحاظ می کنم. ممنونم از همتون.
ما جمعه عازمیم..لذا قبلش منتظر سفرنامه پربار شما هستیم دوست دلسوز

مسعود جان بعید می دونم تا جمعه تموم بشه. شماره همراهم رو توی پیغام خصوصی می ذارم برات اگر سوالی داشتی بزنگ قبل رفتنت با هم صحبت کنیم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، hudson ، قصه گو ، soli asali ، philter ، maryam_a ، sepideh_
سلام بچه ها خيلي خوشحالم سايت درست شد.. يه سوال برا مصاحبه چند قطعه عكس لازمه؟ برا مديكال چندتا؟و آيا سايز عكس برا مديكال ٥*٥ باشه يا ٣*٤ ؟ مرسي از همه به خصوص مديران

يه سوال ديگه هم دارم آدرس nmc ديره مي خوام ؟ يعني به تاكسي بايد بگيم كجا بره؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو
(2013-11-14 ساعت 01:37)omid05 نوشته:  سلام بچه ها خيلي خوشحالم سايت درست شد.. يه سوال برا مصاحبه چند قطعه عكس لازمه؟ برا مديكال چندتا؟و آيا سايز عكس برا مديكال ٥*٥ باشه يا ٣*٤ ؟ مرسي از همه به خصوص مديران

يه سوال ديگه هم دارم آدرس nmc ديره مي خوام ؟ يعني به تاكسي بايد بگيم كجا بره؟
دوست عزیز مدیکال از من 3تا عکس پشت نویس شده گرفت .. فرقی نداره که 3*4 باشه یا 5*5 . . من 3 در 4 دادم بهشون
برای مصاحبه هم عکس 5 در 5 میگیرن ولی از من کلا عکس نگرفت مثل اینکه عکس هایی که با فرم ها براشون فرستاده بودم کافی بود براشون
Nmc هم شما اگه با مترو برید می تونید ایستگاه ابوهیل پیاده بشید و بیمارستان جلوتونه اگر هم نه با تاکسی برید که من خودمم با تاکسی رفتم بگید می خوام برم ایستگاه مترو ابوهیل بسیار راحت و ساده
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، hudson ، omid05 ، masuodrh ، قصه گو ، soli asali ، maryam_a ، ghafari88 ، aghaghia ، amin arefi
سلام به دوستان عزيز
كسي مي دونه وضعيت انتن دهي و هزينه سيم كارت ايرانسل در دبي و ابوظبي چطوره
ممنون
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان