کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
من ٣شنبه (ديروز) با پرواز ٧:٣٠ ماهان اومدم دوبي با ٤٠ دقيقه تاخير تا از فرودگاه بيام بيرون شد١١:٤٥ ديگه سريع وسايل رو گذاشتم هتل و با شوهر مليكا دربستي رفتم ابوظبي دستش درد نكنه تخته گاز رفت و دقيقا ٢ بعد از ظهر تو سفارت بودم ، برگه ابي رو با پاس ها دادم ولي بي انصاف تاريخ زد واسه ٣شنبه ديگه !!! اميدوارم تا ٥ شنبه پاس ها رو پس بگيرم وگرنه بايد الكي پول هتل بدم و بليط برگشتم هم باطل ميشه !!
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: قصه گو ، masuodrh ، ffrfar ، soli asali ، EKAM ، philter ، maryam_a ، hudson ، behfaza ، artam2 ، rtt ، pari pariaaa
كسايي كه مصاحبه رفتن ميشه لطفا بگن داخل سفارت ميشه چه وسايليو برد؟ مثلا موبايل يا تبلت يا دوربين عكاسي(اگه همشون خاموش باشه) اجازه داريم ببريم داخل؟ يا كالسكه بچه و غذا بچه و لوازمش؟ كيف دستي چطور؟ آخه ما همون روز مصاحبه پرواز برگشتمونه و بايد صبح زود هتلو check out كنيم و بيايم ابوظبي! و جز چمدونا بايد بعضي چيزا همراهمون باشه.مرسي از همه
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_a ، behfaza
(2013-11-06 ساعت 12:16)omid05 نوشته:  كسايي كه مصاحبه رفتن ميشه لطفا بگن داخل سفارت ميشه چه وسايليو برد؟ مثلا موبايل يا تبلت يا دوربين عكاسي(اگه همشون خاموش باشه) اجازه داريم ببريم داخل؟ يا كالسكه بچه و غذا بچه و لوازمش؟ كيف دستي چطور؟ آخه ما همون روز مصاحبه پرواز برگشتمونه و بايد صبح زود هتلو check out كنيم و بيايم ابوظبي! و جز چمدونا بايد بعضي چيزا همراهمون باشه.مرسي از همه

عجب برنامه ريزي خوشگلي! اين جوري كه كلي بار استرس رو بايد به دوش بكشي.اگه به اميد خدا گفتند دو روز ديگه بيا ويزاتون آماده ميشه چكار مي كنيد؟! تازه هتلو بايد ساعت ١٢تحويل بدي ، تا اون موقع به اميد خدا برگشتي دوبي.سفرنامه هاي قبلي تأييد مي كنه كه اگه زود برين سفارت تا ١٠:٣٠ كارتون تموم ميشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، EKAM ، maryam_a ، behfaza ، omid05 ، uranus88
غذای بچه رو یا شیر و اب رو دم در میگند ازش کمی بخورید و ببرید تو تا مطمئن شن میتونید پوشک هم ببرید اما بقیه وسایل رو بزارید تو ماشینی که باهاش میرید کریر بچه هم میشه برد اگه با افرادی که دوستان نام بردن برین که شناخته شدن تمامی وسایل رو میشه گذاشت اونا بیرون میمونن تا شما برگردین
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_a ، behfaza ، azadeh2014 ، omid05 ، philter
(2013-11-06 ساعت 12:35)قصه گو نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 12:16)omid05 نوشته:  كسايي كه مصاحبه رفتن ميشه لطفا بگن داخل سفارت ميشه چه وسايليو برد؟ مثلا موبايل يا تبلت يا دوربين عكاسي(اگه همشون خاموش باشه) اجازه داريم ببريم داخل؟ يا كالسكه بچه و غذا بچه و لوازمش؟ كيف دستي چطور؟ آخه ما همون روز مصاحبه پرواز برگشتمونه و بايد صبح زود هتلو check out كنيم و بيايم ابوظبي! و جز چمدونا بايد بعضي چيزا همراهمون باشه.مرسي از همه

عجب برنامه ريزي خوشگلي! اين جوري كه كلي بار استرس رو بايد به دوش بكشي.اگه به اميد خدا گفتند دو روز ديگه بيا ويزاتون آماده ميشه چكار مي كنيد؟! تازه هتلو بايد ساعت ١٢تحويل بدي ، تا اون موقع به اميد خدا برگشتي دوبي.سفرنامه هاي قبلي تأييد مي كنه كه اگه زود برين سفارت تا ١٠:٣٠ كارتون تموم ميشه.

بجز كالسكه پوشك و غذاي بچه اگه بزارن بقيه رو بايد بزارين تو كيف و تحويل سكيوريتي بدين. درضمن اگه نياز به چيزي باشه ميتونيد بياد بيرون چون يكي پولشو جا گذاشته بود رفت و برگشت.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_a ، sargol2001@yahoo.com ، behfaza ، omid05 ، قصه گو

برادر عزیز درب اول سفارت که وارد شدید موبایل را خاموش می کنید و وسائل همراه خود را بجز مدارک می توانید به امانت گذاشته و رسید در یافت کنید . در برگشت از سفارت شماره را پس می دهید وسائل را تحویل می گیرید
تشکر کنندگان: soli asali ، ghafari88 ، omid05 ، behfaza ، قصه گو

ما يه ضرب نمي گيريم چون من سربازي رفتم و خانومم كارش دولتي Smile تا يك شنبه هم پرواز نبود مجبور شديم مرسي از راهنماييتون ممنون
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو
سلام به همه دوستان
من 10 دسامبر ابوظبی مصاحبه دارم
کسی هست که اون روز مصاحبه داشته باشه؟
با هم یه ماشین بگیریم برای ابوظبی....
لطفا پیغام خصوصی بدبن
متشکر
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
ویزای یکضرب ???
شرمنده از غیبت، امروز من ویزای یکضرب گرفتم
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
ایشالا تا اخر این هفته وارد امریکا که بشم یه سفرنامه تپل تقدیم میکنم
تشکر کنندگان: mrpahlevani ، soli asali ، poem ، EKAM ، rtt ، ffrfar ، amin arefi ، hudson ، behfaza ، inforfang ، میما ، azadehjjaberi ، pari pariaaa
(2013-11-07 ساعت 01:58)pooyan1920 نوشته:  ایشالا تا اخر این هفته وارد آمریکا که بشم یه سفرنامه تپل تقدیم میکنم

تبریک می گم خدمتتون بابت ویزای یک ضرب
شما یعنی از همون دبی مستقیما تشریف می برین بلاد کفر؟؟؟
مشمول هستین؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، behfaza
(2013-11-06 ساعت 21:52)omid05 نوشته:  

ما يه ضرب نمي گيريم چون من سربازي رفتم و خانومم كارش دولتي Smile تا يك شنبه هم پرواز نبود مجبور شديم مرسي از راهنماييتون ممنون

همه هتلها luggage room دارند.شما می تونین بعد از check out وسایلتون را داخل هتل بگذارید و بعد از مصاحبه ازبرید هتل و تحویل بگیرید.ببنابراین استرس چمدان و وسایل دیگر را نخواهید داشت.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، قصه گو ، behfaza ، soli asali ، maryam_a
(2013-11-07 ساعت 11:30)rtt نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 01:58)pooyan1920 نوشته:  ایشالا تا اخر این هفته وارد آمریکا که بشم یه سفرنامه تپل تقدیم میکنم

تبریک می گم خدمتتون بابت ویزای یک ضرب
شما یعنیn از همون دبی مستقیما تشریف می برین بلاد کفر؟؟؟
مشمول هستین؟؟؟؟

بله من مشمولم و از دبی یکسره میرم بلاد کفر ?

دوست عزیز شما هرچی که ببرید داخل و اضافه باشه رو ازتون همون لب در میگیرند و موقع برگشت پس میدن بهتون ?
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، ffrfar ، قصه گو ، soli asali ، philter ، omid05 ، EKAM
سلام دوستان از ایران دلار ببریم یا درهم؟ (به جز 330 دلار سفارت)
واسه هزینه ها اینجا درهم بگیریم یا دلار ببریم اونجا چنج کنیم؟ کدوم به صرفه تره
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان