کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-16 ساعت 23:13)SOLTANI11 نوشته:  سلام بچه ها ، کسی هست روز ۲۶ یا ۲۷ نوامبر تو ابوظبی مصاحبه داشته باشد؟ فدای شما

آری هستند دوستانی با چنین سرنوشتی ! Big Grin
تشکر کنندگان: kiana11 ، soli asali
خوب ما هم از مصاحبه برگشتیم. و کلیرنس خوردیم و آفیسر گفت معمولا 2-3 ماه این پروسه طول میکشه.
معمولا طبق تجربه چقدر طول کشیده؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: soli asali ، میما ، aghaghia ، ghafari88 ، behfaza ، قصه گو ، nedaba
ما دیروز مدیکال داشتیم با اینکه ساعت 8 صبح اونجا بودیم ولی کارمان تا ساعت 1:40 طول کشید من وخانمم هرکدام 3 عکس 5 در 5 دادیم کارت واکسن را هم بعداز وارد کردنش بهمون پس داند . چندتا خانواده ایرانی هم اونجا بودندخانم ملیکا هم اونجا بود 50 درهم بیعانه گرفت برای بردنمون به ابوظبی . دکتر ما خانم دکتر سوناتا بود و بهمون گفت دو روز دیگه ساعت 5 بعدازظهر بیایید جوابتون را بگیرید مدیکال خیلی خیلی اسان بود و به سادگی هرچه تمام گذشت. اخر وقت هم یک اقایی با دخترکوچولوش بودند که زبان بلد نبود پرستار منو صدا زد براش ترجمه کردم و چون اون اقا دوشنبه مصاحبه داشت دکتر بهش گفت که یکشنبه ساعت 10 شب بیا جوابتو بگیر یعنی روزهایی که شلوغه هرکی که مصاحبش نزدیکتره را زود راه میندازند.
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، sasa6557 ، soli asali ، SOLTANI11 ، قصه گو ، میما ، nedaba
با مترو به همه جای دبی می تونید برید پس بیهوده هزینه تاکسی ندید از فرودگاه هم میشه سوار مترو شد داخل مترو نقشه کامل و واضحی گذاشته و میتونید مسیرتون رو بسادگی پیدا کنید. امروز با مترو رفتیم دبی مول و بغل اون برج خلیفه قرار داره . قیمتهای دوبی مول هم بسیار بسیار گران است
تشکر کنندگان: aghaghia ، kiana11 ، behfaza ، sasa6557 ، soli asali ، قصه گو ، amin arefi ، میما ، farnama ، nedaba
برای استفاده از مترو دبی کارت nol نقره ای رنگ بگیرید 20 درهم هزینش میشه و توش 14 درهم هست گمان کنم هر سوار شدنی دو و نیم درهم کم میشه
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، amin arefi
(2013-11-17 ساعت 15:56)sauv نوشته:  برای استفاده از مترو دبی کارت nol نقره ای رنگ بگیرید 20 درهم هزینش میشه و توش 14 درهم هست گمان کنم هر سوار شدنی دو و نیم درهم کم میشه

کلش رو درست فرمودید فقط این آخرش رو اشتباه گمان کردید! Tongue
بسته به تعداد ایستگاه و زونی که سوار بشید از اعتبارتون کم میشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، قصه گو ، EKAM ، amin arefi
(2013-11-16 ساعت 14:07)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 13:56)artam2 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 12:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 12:33)artam2 نوشته:  دوستان
يك موضوع خيلي خيلي مهم
در مورد سيم كارت اتصالات فكر مي كنم دوستان اشتباه مي كنند،ما از فرودگاه دبي 50 درهم داديم و يك سيم كارت گرفتيم بعد از ٣ ساعت فعال شد باهاش يك بار تماس گرفتيم و وقتي شارژ را چك كرديم نوشته بود ٠ درهم ولي بعد متوجه شديم كه بايد سيم كارت را فعال كنيم از روي همان قبضي كه موقع خريد بهمون دادند سيم كارت را شارژ كرديم و فكر مي كنم حدود ٥٠ درهم شارژ شد كه الان حدود ٢٠ درهمه باقيمانده با وجود اين كه تماس داخلي زياد داشتيم و حتي ٣ بار با ايران و ١ بار با آلمان تماس داشتيم و مطلب ديگه اين كه در فرودگاه سيم كارت ٤٠ درهمي نداشتند فقط ٢٥ -٥٠ و .... و البته اينترنت هم داشت فكر كنم ٢٠٠ مگا بايت

artam جان شما کی گرفتید سیم کارت رو؟
ما از اون باجه اتصالات بغل صرافی توی فرودگاه خریدیم. البته بعد که می خرید می پرسه که می خواید شارژ کنید که بعضی از دوستان می گن بله و اون هم معمولا ده درهم شارژ می کنه. سیم کارتش هم روش نوشته Wasel!
احتمالا همون ده درهم رو شارژ کرده براتون و توی همون تماس اول تموم شده چون واقعا هزینه تماس بالاست. در کل ما بدون اینکه بخوایم توی فرودگاه شارژش کنیم برامون فعال بود. تازه نه یک سیم کارت! .. سه تاااااا! Big Grin
ضمناً شارژهاش داخل شهر زیر 25 درهم نیست شارژ بعدی میشه 50 درهم. شاید منظورشون این بوده.

عمو غفاري عزيز منظورم اين بود كه ٥٠ درهم داديم سيم كارت را خريديم و ٥٠ درهم هم شارژ داشتيم ولي بايد از روي قبضي كه بهمون دادند آن را فعال مي كرديم چون شما فرموديد كه سيم كارتتون ٥درهم شارژ داشته، البته فكر كنم يا من منظور شما را متوجه نشدم و يا شما منظور من را درست متوجه نشديدBig Grin

چی بگم والا! ... در کل ده درهم اختلافشه که ما کمتر دادیم! Tongue Big Grin

دوستان عزيز
با راهنمايي شما ما هم از فري شاپ و از بغل اون ماشين زرده سيم كارت گرفتيم
كه سيم كارت مجاني مي دادند و فقط ما شارژ ٢٥ و ٥٠ درهمي خريديم
اون دوستاني كه از اتصالات گرفتند ٤٠ درهم هزينه كردند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، قصه گو ، behfaza ، maryam_a ، EKAM ، amin arefi
یادش بخیر پارسال این موقع من هم حال الان بعضی هاتون رو داشتم...
تو امضای من یک سری مطلب هست درباره سفرنامه من به دبی، که فکر کنم بدردتون بخوره، یه نگاهی بندازید....
موفق باشید و پیروز
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: پدی ، قصه گو ، ghafari88 ، aghaghia ، behfaza ، maryam_a ، artam2 ، soli asali ، SOLTANI11 ، hudson ، sepideh_ ، azadeh2014 ، EKAM ، amin arefi ، sasa6557 ، میما ، nedaba ، parmisv ، mari83
(2013-11-17 ساعت 23:19)bayat_r نوشته:  یادش بخیر پارسال این موقع من هم حال الان بعضی هاتون رو داشتم...
تو امضای من یک سری مطلب هست درباره سفرنامه من به دبی، که فکر کنم بدردتون بخوره، یه نگاهی بندازید....
موفق باشید و پیروز

آقای بیات عزیز
خیلی خوشحالم و مفتخرم که شما دوست خوب و دلسوز رو در این تاپیک می بینم. قطعاً حضور گرم بچه های قدیمی دلگرمی خیلی خوبی برای بچه های سال جاری هست. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، قصه گو ، artam2 ، soli asali ، sepideh_ ، EKAM ، amin arefi ، nedaba
(2013-11-17 ساعت 21:10)hudson نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 14:07)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 13:56)artam2 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 12:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 12:33)artam2 نوشته:  دوستان
يك موضوع خيلي خيلي مهم
در مورد سيم كارت اتصالات فكر مي كنم دوستان اشتباه مي كنند،ما از فرودگاه دبي 50 درهم داديم و يك سيم كارت گرفتيم بعد از ٣ ساعت فعال شد باهاش يك بار تماس گرفتيم و وقتي شارژ را چك كرديم نوشته بود ٠ درهم ولي بعد متوجه شديم كه بايد سيم كارت را فعال كنيم از روي همان قبضي كه موقع خريد بهمون دادند سيم كارت را شارژ كرديم و فكر مي كنم حدود ٥٠ درهم شارژ شد كه الان حدود ٢٠ درهمه باقيمانده با وجود اين كه تماس داخلي زياد داشتيم و حتي ٣ بار با ايران و ١ بار با آلمان تماس داشتيم و مطلب ديگه اين كه در فرودگاه سيم كارت ٤٠ درهمي نداشتند فقط ٢٥ -٥٠ و .... و البته اينترنت هم داشت فكر كنم ٢٠٠ مگا بايت

artam جان شما کی گرفتید سیم کارت رو؟
ما از اون باجه اتصالات بغل صرافی توی فرودگاه خریدیم. البته بعد که می خرید می پرسه که می خواید شارژ کنید که بعضی از دوستان می گن بله و اون هم معمولا ده درهم شارژ می کنه. سیم کارتش هم روش نوشته Wasel!
احتمالا همون ده درهم رو شارژ کرده براتون و توی همون تماس اول تموم شده چون واقعا هزینه تماس بالاست. در کل ما بدون اینکه بخوایم توی فرودگاه شارژش کنیم برامون فعال بود. تازه نه یک سیم کارت! .. سه تاااااا! Big Grin
ضمناً شارژهاش داخل شهر زیر 25 درهم نیست شارژ بعدی میشه 50 درهم. شاید منظورشون این بوده.

عمو غفاري عزيز منظورم اين بود كه ٥٠ درهم داديم سيم كارت را خريديم و ٥٠ درهم هم شارژ داشتيم ولي بايد از روي قبضي كه بهمون دادند آن را فعال مي كرديم چون شما فرموديد كه سيم كارتتون ٥درهم شارژ داشته، البته فكر كنم يا من منظور شما را متوجه نشدم و يا شما منظور من را درست متوجه نشديدBig Grin

چی بگم والا! ... در کل ده درهم اختلافشه که ما کمتر دادیم! Tongue Big Grin

دوستان عزيز
با راهنمايي شما ما هم از فري شاپ و از بغل اون ماشين زرده سيم كارت گرفتيم
كه سيم كارت مجاني مي دادند و فقط ما شارژ ٢٥ و ٥٠ درهمي خريديم
اون دوستاني كه از اتصالات گرفتند ٤٠ درهم هزينه كردند
من هم دقيقا از همون جا خريدم،قابل توجه عمو غفاري عزيزTongue
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، hudson ، ghafari88 ، behfaza
سلام دوستان گرامی. انشالله فیض ویزای یکضرب نصیب همه تون بشه. اگر یکی از دوستان لطف کنه و شماره خانم ملیکا رو تو دبی پیغام خصوصی کنه ممنون میشم. برای یکی از آشنا ها میخوام و خودم شمارشو گم کردم .
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، philter
من واسه دوشنبه 16 دسامبر بلیط گرفتم ساعت یک و چهل دقیقه پرواز آسمان فکر کنم تا ساعت چهار برسم دبی, واسه مدیکال تا ساعت چند باز هستن, من چهارشنبه 18 دسامبر مصاحبه دارم
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: soli asali
بچه ها كلا برا مصاحبه و مديكال در ابوظبي چندتا عكس لازمه؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-18 ساعت 10:04)omid05 نوشته:  بچه ها كلا برا مصاحبه و مديكال در ابوظبي چندتا عكس لازمه؟

مدیکال 3 تا، سفارت 2 تا. عکسای سفارت رو بهتره که پشت نویسی کنین
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: soli asali ، omid05 ، mastane1364
(2013-11-18 ساعت 07:58)nimamp3 نوشته:  من واسه دوشنبه 16 دسامبر بلیط گرفتم ساعت یک و چهل دقیقه پرواز آسمان فکر کنم تا ساعت چهار برسم دبی, واسه مدیکال تا ساعت چند باز هستن, من چهارشنبه 18 دسامبر مصاحبه دارم

بعد از ظهر هم از ساعت 4 پذیرش دارند و ساعت 5 تازه دکتر شوکلا تشریف می آورند و فکر می کنم که برسید کارهاتون را انجام دهید چون اگر روز بعد انجام دهید پول بیشتری برای آماده کردن فوری جواب می گیرند.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان