کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-17 ساعت 23:19)bayat_r نوشته:  یادش بخیر پارسال این موقع من هم حال الان بعضی هاتون رو داشتم...
تو امضای من یک سری مطلب هست درباره سفرنامه من به دبی، که فکر کنم بدردتون بخوره، یه نگاهی بندازید....
موفق باشید و پیروز

جناب بیات ممنون که بچه های 2014 رو تنها نمیگذارید سفرنامه شما برای من از هر نقشه ای مفید تر بود 3 بار خوندم و کلی استفاده بردم ممنوووووووووون و موفق باشید.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: ghafari88 ، قصه گو ، EKAM ، soli asali ، behfaza ، nedaba ، mastane1364
آقای بیات عزیز امروز مصاحبه داشتم و تا دیشب سفرنامه ی شما را مرور می کردم.واقعا" سپاس گزارم از این که ما را تنها نگذاشتید.کلیرنس خوردیم خیلی محترمانه!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، mastane1364 ، amin arefi
(2013-11-18 ساعت 11:37)قصه گو نوشته:  آقای بیات عزیز امروز مصاحبه داشتم و تا دیشب سفرنامه ی شما را مرور می کردم.واقعا" سپاس گزارم از این که ما را تنها نگذاشتید.کلیرنس خوردیم خیلی محترمانه!!

حالا بعد از چند روز اومدم يه سري بزنم خوشحال بشم خورد تو ذوقم Sad
دوستم ناراحت نباش ايشالا زود زود زود كلير بشين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، قصه گو ، nedaba
(2013-11-18 ساعت 12:46)EKAM نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 11:37)قصه گو نوشته:  آقای بیات عزیز امروز مصاحبه داشتم و تا دیشب سفرنامه ی شما را مرور می کردم.واقعا" سپاس گزارم از این که ما را تنها نگذاشتید.کلیرنس خوردیم خیلی محترمانه!!

حالا بعد از چند روز اومدم يه سري بزنم خوشحال بشم خورد تو ذوقم Sad
دوستم ناراحت نباش ايشالا زود زود زود كلير بشين

مرسی دوست خوبم.من هم امیدوارم..نه به خاطر زمان ویزا،به خاطر تمدید مدیکال.کلی باید خرج اضافه کنیم.به هر حال عیبی نداره.همینقدر که آفیسر با اطمینان باهام حرف زد خودش خیلی موجب دلگرمیه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، ghafari88 ، behfaza ، hudson
سلام به همه دوستان
ما امروز یکضرب گرفتیم
و 5 شنبه می ریم واسه گرفتن پاس ها
برگردیم تو اولین فرصت سفرنامه رو آماده می کنم
از کلیه مدیران محترم و اعضا عزیز بابت اطلاعات خوبشون تشکر و قدردانی می کنم
من طی کردن این پروسه و اطلاعاتم رو مدیون سایت مهاجر سرا هستم
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، soli asali ، artam2 ، ffrfar ، behfaza ، poem ، philter ، sepideh_ ، hudson ، قصه گو ، mehdikhosro ، sasa6557 ، maryam_a ، sani1348 ، nedaba ، amin arefi
دوستان عزیز من می خوام برای خودم یه تعداد لباس بگیرم از جمله یه کت تک Big Grin به نظرتون دوبی جنس خوب با کیفیت مناسب می تونم بگیرم یا از تهران بگیرم? لطفا در نظر بگیرن که اگه یه لباسی با کیفیت مشابه بخوابم از تهران بگیرم قیمت دوبی با تهران فرق دارن با هم یا نه؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، sepideh_
(2013-11-18 ساعت 22:02)میما نوشته:  دوستان عزیز من می خوام برای خودم یه تعداد لباس بگیرم از جمله یه کت تک Big Grin به نظرتون دوبی جنس خوب با کیفیت مناسب می تونم بگیرم یا از تهران بگیرم? لطفا در نظر بگیرن که اگه یه لباسی با کیفیت مشابه بخوابم از تهران بگیرم قیمت دوبی با تهران فرق دارن با هم یا نه؟

سلام
من همسرم همین تهران خرید. اما توی دبی کت های زیبایی دیدیم. فقط نکته اساسی تفاوت قیمت هست. اونجا تقریباً قیمتش دو برابر تهران بود. البته خوب جنس هم تاثیرگذاره و اونی که ما خریدیم تهران مارک ترکیه ای بود و اونایی که اونجا می دیدیم برندهای مختلف.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، philter ، behfaza ، nedaba ، soli asali ، میما ، amin arefi
(2013-11-18 ساعت 10:04)omid05 نوشته:  بچه ها كلا برا مصاحبه و مديكال در ابوظبي چندتا عكس لازمه؟

مدیکال ابوظبی سه تا عکس می خواست پنج در پنج دادم که اینقدر کوچکش کرد که شد شش در چهار!!از اولش هم گفت سایز پاسپورت.ولی سفارت عکس نخواست چون قبلا" فرستاده بودم.
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، میما
(2013-11-18 ساعت 10:07)سیمین راد نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 10:04)omid05 نوشته:  بچه ها كلا برا مصاحبه و مديكال در ابوظبي چندتا عكس لازمه؟

مدیکال 3 تا، سفارت 2 تا. عکسای سفارت رو بهتره که پشت نویسی کنین

نیازی نیست خودمون پشت نویسی کنیم.خودشون انجام میدن.خودتونو خسته نکنید.بذارید به میل خودشون کارا انجام بشه.
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، sasa6557
(2013-11-18 ساعت 19:32)amir-fazli نوشته:  سلام به همه دوستان
ما امروز یکضرب گرفتیم

تبریک میگم دوست عزیز.منهم با خانواده ام اونجا بودم و کلیرنس خوردیم.بلیط ما تا پنج شنبه است...آخه فکر می کردم یه ضرب بگیرم!! برای سه روز بعدی اقامت در دوبی رو انتخاب کردم. واقعا" سه روز اول که در ابوظبی اقامت داشتیم خیلی خوب بود .مدیکال ابوظبی رفتیم.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، parmisv ، mrpahlevani ، mastane1364 ، reasonable
به دوستان توصیه می کنم نگران زود رسیدن به سفارت نباشید چون کلش یه ساعت بیشتر طول نمیکشه.زود که برین بیشتر استرس بهتون وارد میشه بیخود توی صف معطل میشین.تازه ساعت 7:45 از حراست رد میشین و شماره می گیرین و ساعت 8:10 پرسنل میان. تو سالن فضای خوبیه.از استرستون کم میشه.موقع دادن مدارک با آرامش این کارو انجام بدین.چون ما ایرانیا ذاتا" هول میزنیم و همین کارو خراب می کنه. همون خانم تپل که توی باجه 8 هستش و خیلی ها می گفتن بداخلاقه ،با خوش اخلاقی تمام باهام برخورد کرد و همین باعث آرامشم شد.عکس ها هم خودش پشت نویسی کرده بود.گفت حالا که پرونده هاتون جداگونه ست بدین خودم هر چی خواستم بردارم.
باز هم به نظرم تقسیم سفرمون به دو تا سه روز توی ابوظبی و دوبی بسیار کار خوبی بود.هرچند اگر میدونستیم چک می خوریم دوشنبه بر می گشتیم. از هتل های آفر خورده توی بوکینگ استفاده کنید.مثلا" نووتل ابوظبی شبی 500 درهم بود برای سه نفر.الانم لندمارک دوبی هستیم.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، sepideh_ ، farnama ، soli asali ، omid05 ، amir-fazli ، azadeh2014 ، میما ، amin arefi ، reasonable
سلام و تبريك امير جان
با آروزي موفقيت براي شما و همسر گرامي
قربانت مهدي
(2013-11-18 ساعت 19:32)amir-fazli نوشته:  سلام به همه دوستان
ما امروز یکضرب گرفتیم
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: soli asali ، amir-fazli ، behfaza ، shadi79 ، قصه گو ، spv
ما امروز مصاحبه داشتیم بهمون گفتندانشاالله پنجشنبه بیایید
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
خوب من چند صفحه اطلاعات کامل واسه مسافران امارات آماده کردم.چجوری بزارم بهتره؟ الان تو ورد هست
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، behfaza ، قصه گو ، میما
(2013-11-19 ساعت 15:39)farnama نوشته:  خوب من چند صفحه اطلاعات کامل واسه مسافران امارات آماده کردم.چجوری بزارم بهتره؟ الان تو ورد هست

با تشکر از شما، تبدیل به پی دی افش کنید در سایتی مثل http://uploadboy.com/?up=Business%20file...%20hosting آپلودش کنید و لینکش رو بذارید توی امضاتون، البته اگر شبیه سفرنامه هم هست می تونید بذارید تو بخش سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، behfaza ، قصه گو ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان