کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-19 ساعت 15:39)farnama نوشته:  خوب من چند صفحه اطلاعات کامل واسه مسافران امارات آماده کردم.چجوری بزارم بهتره؟ الان تو ورد هست

به نظر من بهتر هست که در قالب PDF ارائه کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: farnama ، soli asali ، behfaza ، قصه گو
(2013-11-19 ساعت 11:50)قصه گو نوشته:  تبریک میگم دوست عزیز.منهم با خانواده ام اونجا بودم و کلیرنس خوردیم.بلیط ما تا پنج شنبه است...آخه فکر می کردم یه ضرب بگیرم!! برای سه روز بعدی اقامت در دوبی رو انتخاب کردم. واقعا" سه روز اول که در ابوظبی اقامت داشتیم خیلی خوب بود .مدیکال ابوظبی رفتیم.
پست موقت
معلومه که شما روحیه خوبی دارین که با این که همسرتون سربازی سپاه و کار دولتی داشتن باز امیدوار بودین یکضرب بگیرن، امیدوارم با همین روحیه خوب ادامه بدین Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، poem ، behfaza ، قصه گو
سفرنامه خودم رو می تونید تو امضا ببینید
سوالی چیزی بود خوشحال میشم به دوستا و هموطنای گلم پاسخ بدم
شما کمک کردید تا اینجا پیش بریم.پس حالا هم نوبت منه
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، sasa6557 ، amohammadiazar ، behfaza ، قصه گو ، میما ، amin arefi
(2013-11-19 ساعت 16:06)farnama نوشته:  سفرنامه خودم رو می تونید تو امضا ببینید

ضمن عرض تشکر مجدد از شما دوست خوبم، ممنون می شم لینکتون رو در قالب یک پست در بخش سفرنامه های ابوظبی درج کنید. چون بیشتر دوستانی که دنبال سفرنامه هستند به اونجا مراجعه می کنند. شاد باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: soli asali ، sasa6557 ، behfaza ، farnama ، قصه گو ، amin arefi

سفر نامه تونو چه سايتي گذاشتين ؟ نتونستم دانلود كنم ميشه همينجا كپي پيست كنيد ممنون ميشم
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، sasa6557
دوستان خوبم...
به اميد خدا فردا رااااهي هستيم....
انرژي هاي مثبت رو مثل هميشه بدرقه راه كنيد.............. Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، behfaza ، shadi79 ، ghafari88 ، mrpahlevani ، artam2 ، farnama ، قصه گو ، philter ، mehdikhosro ، میما
(2013-11-19 ساعت 19:18)amohammadiazar نوشته:  

سفر نامه تونو چه سايتي گذاشتين ؟ نتونستم دانلود كنم ميشه همينجا كپي پيست كنيد ممنون ميشم

من هم نتونستم دانلود کنم...اگه ممکنه توی سفرنامه بذارید.تشکر.
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: farnama ، behfaza ، soli asali
اینم سفرنامه من که دوستان نتوستن دانلود کنن
http://mohajersara.com/thread-6843-post-...#pid443567
تشکر کنندگان: behfaza ، parmisv ، ghafari88 ، philter ، soli asali ، sasa6557 ، amohammadiazar
ما دیشب برگشتیم..با برگه آبی..
هتل ما اسکای لاین بود دقیقا کنار هتل ارکید. و روبروی هتل دلمون ..به این خاطر گفتم چون نقشه های تو اینترنت و سایت هتل درست نشون نمیدن
هتل بسیار تمیز..سویت های جادار.. رفتار پرسنل خوب..اینترنت رایگان در اتاق ها با سرعت خیلی خوب..بدون دیسکو..تا مترو رقه 3 دقیقه پیاده..
من توصیه میکنم اگر به این هتل میرین فقط صبحانه بگیرین چون ناهارش خیلی به مذاق ما ایرانی ها خوش نیست و تنها ایراد این هتل بالش های حجیم و سفت و رستوران کوچیک اون هست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aghaghia ، poem ، soli asali ، sasa6557 ، behfaza ، قصه گو ، amohammadiazar ، amin arefi
(2013-11-20 ساعت 17:10)masuodrh نوشته:  ما دیشب برگشتیم..با برگه آبی..
هتل ما اسکای لاین بود دقیقا کنار هتل ارکید. و روبروی هتل دلمون ..به این خاطر گفتم چون نقشه های تو اینترنت و سایت هتل درست نشون نمیدن
هتل بسیار تمیز..سویت های جادار.. رفتار پرسنل خوب..اینترنت رایگان در اتاق ها با سرعت خیلی خوب..بدون دیسکو..تا مترو رقه 3 دقیقه پیاده..
من توصیه میکنم اگر به این هتل میرین فقط صبحانه بگیرین چون ناهارش خیلی به مذاق ما ایرانی ها خوش نیست و تنها ایراد این هتل بالش های حجیم و سفت و رستوران کوچیک اون هست

میشه بگید نفری چقدر شد هزینه هتل ؟ ( هر 1 شب )
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 17:28)soli asali نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 17:10)masuodrh نوشته:  ما دیشب برگشتیم..با برگه آبی..

میشه بگید نفری چقدر شد هزینه هتل ؟ ( هر 1 شب )
سویت 34 متری با کلیه امکانات من با صبحانه و ناهار 370 درهم گرفتم که وقتی اونجا به واسط ایرانی که هتل ها رو میخره برای آژانس های ایرانی گفتم شاخ درآورد..گفت خیلی با سود کم بهت داده و عالی بوده
اگر خواستین اونجا برین از تاپ تورز بگیرین
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، philter ، behfaza ، hudson
من نیز امشب راهی هستم Smile
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، behfaza ، far2014 ، قصه گو ، maryam_a ، ghafari88
سلامي باروووني از دوبي....... Big Grin
اينجا از صبح زود داره بارون ميباره...هوا عالي و خنك شده... جاتون خاااااااليه ...
ديشب مديكال رفتيم.... واااااااااااي خدا ... هنوز سر و صدا تو سرمه!!!! نميدووونيد چقدر اين بچه هاي عرب و هندي و بابا و مامانشون سر و صدا كردن... D: خيلييي شيك بلند بلند حرف ميزنن..!!!
تا ساعت 8.30 شب طول كشيد كارمون....
خدا رو شكر واكسن هاي ما كافي بود ...
سوالي بود در خدمتم...
راستي سيم كارت رو هم مجاني با 25 تا شارژ خريديم... كنار همون ماشين زرده كه جايزه گذاشتن كنار فري شاپ...
تشکر کنندگان: masuodrh ، azadeh2014 ، ghafari88 ، aghaghia ، sasa6557 ، soli asali ، philter ، behfaza ، sepideh_ ، قصه گو ، artam2 ، میما ، amin arefi ، sib 24
با سلام
ابن لیست سفرهای خارجیه که میگن باید تهیه بشه فقط واسه انکارا هست؟؟؟من امشب دارم میرم دبی ولی لیستی تهیه نکردم!!
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، قصه گو
(2013-11-21 ساعت 14:22)azadehjjaberi نوشته:  با سلام
ابن لیست سفرهای خارجیه که میگن باید تهیه بشه فقط واسه انکارا هست؟؟؟من امشب دارم میرم دبی ولی لیستی تهیه نکردم!!
از ما و بقیه دوستان تو ابوظبی..همچین لیستی نخواستن اصلا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان