کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-23 ساعت 00:18)Babaksafi نوشته:  دوستان عزیز سلام
یک سئوال داشتم میتونیم عکسهای 5 در 5 که برای KCC فرستادیم برای سفارت و همینطور برای مدیکال استفاده کنیم ؟ آخه من یک سری دیگه ازشون چاپ کردمSad

ظاهرا" عکس هایی که ما فرستاده بودیم سفارت هیچ موردی نداشتند و به همین خاطر سفارت ازمون عکس نگرفت.عکس هارو خودشون پشت نویسی کرده بودند.اما برای مدیکال از هر نفر سه عکس شش در چهار کفایت می کنه.من پنج در پنج دادم اینقدر ازش قیچی کرد که شد شش در چهار!! سه در چهار هم چاپ نکنید که اصلا" به دردتون نمیخوره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Babaksafi ، sasa6557 ، soli asali ، behfaza ، sib 24
(2013-11-22 ساعت 20:19)ali99sh نوشته:  سلام
من خیلی این سفرنامه ها و نظرات رو خوندم ولی یه سوال برام پیش اومده که اگه کسی تجربه داشته باشه راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم:
سفارت مارو به ابوظبی تغییر دادن ،خخخب ما باید بریم دوبی و کارهای مدیکال رو اونجا انجام بدیم و بعد ساعت 8 صبح دوشنبه ابوظبی باشیم برای مصاحبه، این رفت وآمد یه خورده ریسک دیر رسیدن و برای 2 نفر هزینه بیخودی داره... (ریسک موندن تو ترافیک یا بدقولی راننده ها مثل سفرنامه nedefarsi)
حالا سوال من اینه که میشه عایا ما تو ابوظبی هتل بگیریم و مدیکالمون رو همونجا انجم بدیم و همونجا هم بریم سفارت؟ چون مثل اینکه کسی اینکارو نکرده تاحالا! یا اگه کرده تو سفرنامه ها نبود!
اگه کسی تجربه یا آشنایی داره لطفاً راهنمایی کنید
با سپاس

من که این کارو هفته ی پیش انجام دادم و خیلی هم راضی بودم. از سایت booking نووتل را انتخاب کردم که چهار ستاره است و برای سه نفر شبی 500 درهم بود.مدیکالشم نیاز به نوبت قبلی نداره و ارزانتره. شنبه رفتم و یکشنبه ظهر جواب آماده بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ali99sh ، sasa6557 ، soli asali ، behfaza
(2013-11-23 ساعت 02:39)قصه گو نوشته:  
من خیلی این سفرنامه ها و نظرات رو خوندم ولی یه سوال برام پیش اومده که اگه کسی تجربه داشته باشه راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم:
سفارت مارو به ابوظبی تغییر دادن ،خخخب ما باید بریم دوبی و کارهای مدیکال رو اونجا انجام بدیم و بعد ساعت 8 صبح دوشنبه ابوظبی باشیم برای مصاحبه، این رفت وآمد یه خورده ریسک دیر رسیدن و برای 2 نفر هزینه بیخودی داره... (ریسک موندن تو ترافیک یا بدقولی راننده ها مثل سفرنامه nedefarsi)
حالا سوال من اینه که میشه عایا ما تو ابوظبی هتل بگیریم و مدیکالمون رو همونجا انجم بدیم و همونجا هم بریم سفارت؟ چون مثل اینکه کسی اینکارو نکرده تاحالا! یا اگه کرده تو سفرنامه ها نبود!
با سپاس

من که این کارو هفته ی پیش انجام دادم و خیلی هم راضی بودم. از سایت booking نووتل را انتخاب کردم که چهار ستاره است و برای سه نفر شبی 500 درهم بود.مدیکالشم نیاز به نوبت قبلی نداره و ارزانتره. شنبه رفتم و یکشنبه ظهر جواب آماده بود.

دوست عزیز لطفا یک سفرنامه بنویسید تا از شرایط اونجا مطلع بشیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، soli asali ، behfaza
(2013-11-21 ساعت 11:53)maryam_a نوشته:  سلامي باروووني از دوبي....... Big Grin
اينجا از صبح زود داره بارون ميباره...هوا عالي و خنك شده... جاتون خاااااااليه ...
ديشب مديكال رفتيم.... واااااااااااي خدا ... هنوز سر و صدا تو سرمه!!!! نميدووونيد چقدر اين بچه هاي عرب و هندي و بابا و مامانشون سر و صدا كردن... D: خيلييي شيك بلند بلند حرف ميزنن..!!!
تا ساعت 8.30 شب طول كشيد كارمون....
خدا رو شكر واكسن هاي ما كافي بود ...
سوالي بود در خدمتم...
راستي سيم كارت رو هم مجاني با 25 تا شارژ خريديم... كنار همون ماشين زرده كه جايزه گذاشتن كنار فري شاپ...

دوست عزیز ماهم قراره بریم ابوظبی.واکسن 2تا td و2تا MMR و یک انفلوآنزا زدیم.آبله مرغان هم قبلا گرفتیم.هپاتیتم زدیم. واکسن های شما هم همینطور بود؟
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
سلام دوستان عزیز. موردی برای ما پیش آمده که خواهش می کنم اگر اطلاعی دارید به ما در تصمیم گیری کمک کنید. وقت مصاحبه ما 2 هفته دیگر در ابوظبی تعیین شده و با اینکه از یک ماه پیش اقدام کردیم، دفتر مسافرتی الان اطلاع داده که ویزای همسرم درست شده ولی ویزای بنده به علل نامعلوم در اداره امنیت دبی گیر افتاده. آیا یک هفته مانده به مصاحبه میشه محل و زمان مصاحبه رو تغییر داد؟
تا به حال این مورد برای کسی پیش آمده؟
تشکر کنندگان: philter ، قصه گو ، soli asali ، behfaza
(2013-11-23 ساعت 11:54)reza.gh نوشته:  سلام دوستان عزیز. موردی برای ما پیش آمده که خواهش می کنم اگر اطلاعی دارید به ما در تصمیم گیری کمک کنید. وقت مصاحبه ما 2 هفته دیگر در ابوظبی تعیین شده و با اینکه از یک ماه پیش اقدام کردیم، دفتر مسافرتی الان اطلاع داده که ویزای همسرم درست شده ولی ویزای بنده به علل نامعلوم در اداره امنیت دبی گیر افتاده. آیا یک هفته مانده به مصاحبه میشه محل و زمان مصاحبه رو تغییر داد؟
تا به حال این مورد برای کسی پیش آمده؟
انشاله مشکل شما حل میشه
کاربر EKAM هم مشکل ویزا داشت که چند روز قبل از سفر حلش کرد و به مصاحبه رسید
با ایشون تماس بگیرین که بدونید از چه کانال هایی میشه اقدام کرد
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ghafari88 ، philter ، قصه گو ، soli asali ، behfaza
با سپاس

سلام،
ممنون میشم اگه اطلاعات مدیکال و سفرتون رو بگین .
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
با سلام
دوستان عزيزي كه سفارت رفتن و اطلاع دارند لطفا بفرمائيد كه براي سفارت رفتن بايد حتما لباس خاصي بپوشيم آخه من شنيدم كه بايد با لباس رسمي رفت مثلا آقايون با كت و شلوار و كراوات و خانم ها با كت و دامن درسته ؟
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2013-11-23 ساعت 14:51)Babaksafi نوشته:  با سلام
دوستان عزيزي كه سفارت رفتن و اطلاع دارند لطفا بفرمائيد كه براي سفارت رفتن بايد حتما لباس خاصي بپوشيم آخه من شنيدم كه بايد با لباس رسمي رفت مثلا آقايون با كت و شلوار و كراوات و خانم ها با كت و دامن درسته ؟

یک اصطلاحی بین دوستان مهاجرسرا متداول هست که می گن لباسی بپوشید که بتونید در اون لباس چندین ساعت راحت باشید. مطمئناً نباید لباس غیر رسمی پوشید، اما نه اینکه دیگه از اونور بوم بفتید. خیلی سخت نگیرید. من خودم روز مصاحبه یک پیراهن مردونه بدون کراوات با شلوار پارچه ای پوشیدم. Smile
موفق باشید. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: sasa6557 ، قصه گو ، soli asali ، behfaza
با سپاس

دوست عزيز فكر نمي كنيد اگر با تور هتل رو رزرو كنيم ارزانتر بشه ؟
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، behfaza
(2013-11-23 ساعت 15:39)hudson نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 23:51)far2014 نوشته:  سلام دوستان
من ویزای دبی را از طریق یک آژانس مسافرتی گرفته ام ولی عکس نداره . چه جوری مطمئن بشم که ویزا تقلبی نیست

سلام دوست عزیز
خیلی مراقب باشید
روزی که ما فرودگاه بودیم
دم پرواز دو نفر به دلیل ویزای تقلبی نتونستند بیان و به پرواز برسند
بنابراین حتما با یک آژانس مطمئن چک کنید یا به طرق دیگه که البته من اطلاع ندارم
ولی ظاهرا برخی از آژانس های غیرمعتبر این کار را می کنند
چون توی فرودگاه بحث بود که تا حالا خیلی این اتفاق افتاده
ولی برای شما خیلی مهم هست که به پروازتون و به مصاحبه تون برسید
بنابراین از اعتبار ویزاتون مطمئن بشید و حتما تاریخ اون را چک کنید

موفق باشید
تشکر کنندگان: ghafari88 ، masuodrh ، far2014 ، قصه گو ، soli asali ، behfaza ، philter ، ffrfar ، pari pariaaa ، sib 24
سلام دوستان،
می خواستم بپرسم آیا هنوز برای ابوظبی CSC احتیاج هست؟
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
تشکر کنندگان: philter ، soli asali
(2013-11-23 ساعت 16:43)Amin-AK نوشته:  سلام دوستان،
می خواستم بپرسم آیا هنوز برای ابوظبی CSC احتیاج هست؟

بهتر هست که ثبت نام کنید چون رسماً چیزی اعلام نکردن. اما در حال حاضر سفارت برای تحویل ویزاها و پاسپورت راساً عمل می کنه و کاری با اون نداره.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: philter ، sasa6557 ، قصه گو ، soli asali ، behfaza ، Amin-AK
سلام دوستان. من و همسرم با ویزای یک ضرب برگشتیم.
(2013-11-23 ساعت 19:31)maxima2012 نوشته:  سلام دوستان. من و همسرم با ویزای یک ضرب برگشتیم.
به به چه عالی..تبریک فراوان ما رو بپذیر
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: sani1348 ، قصه گو ، soli asali ، behfaza ، philter ، spv

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان