کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-25 ساعت 03:37)sksara نوشته:  دوستان عزیز سلام . من مصاحبه ام 6 ژانویه در ابوظبیه. از اونجایی که اول ژانویه(چهارشنبه) تعطیله و پنج شنبه روزکاریه و مجددا جمعه و شنبه تعطیله اگه روز پنج شنبه دوم ژاونویه دوبی باشم به کارهای مدیکال و اخذ جواب میرسم ؟

دوستان عزیز سلام . من مصاحبه ام 6 ژانویه در ابوظبیه. از اونجایی که اول ژانویه(چهارشنبه) تعطیله و پنج شنبه روزکاریه و مجددا جمعه و شنبه تعطیله اگه روز پنج شنبه دوم ژاونویه دوبی باشم به کارهای مدیکال و اخذ جواب روز یکشنبه میرسم ( با توج به اینکه دوشنبه 8صبح وقت مصاحبه ام تعیین شده؟Sad

ما هم 6 ژانویه مصاحبه داریم و وقت مدیکال را برای 4 ژانویه ست کردیم.
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، pari pariaaa
The U.S. Embassy will be officially closed on Thursday, November 28,
2013, in observance of Thanksgiving and Sunday, December 1 and Monday,
December 2, 2013
, in observance of UAE National Day.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: قصه گو ، artam2 ، میما ، EKAM ، ffrfar ، aghaghia ، soli asali ، philter ، pari pariaaa ، پدی
(2013-11-24 ساعت 16:50)navid1054 نوشته:  سلام ضمن تشكر از همه عزيزان مهاجرسرا كه خيلي به من كمك كردند من ١٩ نوامبر مصاحبه داشتم و ويزا يكضرب گرفتم همه چيز خيلي ساده و سريع اتفاق افتاد ساده تر از انچه فكرش را بكنيد

سلام ضمن تبریک و آروزی زندگی موفق در آمریکا، میشه راجع به مشخصاتتون بگین اینکه سربازی رفتین یا نه و آیا کار دولتی دارین یا خیر؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، masuodrh ، soli asali ، pari pariaaa ، mehdikhosro ، ehsan2012
(2013-11-26 ساعت 13:34)pari pari نوشته:  دوستان عزيز هر چند هنوز كلير نشديم و منتظريم ولى گفتم شايد با نوشتن سفرنامم بتونم كمكى بكنم.
همسر من برنده اصلى بودند وما ٧ اكتبر تو ابوظبى مصاحبه داشتيم.پرواز ماهان،هتل توي شيخ زايد
..............

ممنون از سفرنامه مختصر و مفیدتون.
فقط میشه بگید این 150 درهم که ملیکا میگیره برای رفت هست یا رفت و برگشت؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mehdikhosro ، پدی
(2013-11-26 ساعت 13:40)ali99sh نوشته:  ممنون از سفرنامه مختصر و مفیدتون.

رفت و برگشت هست دوست عزیز
راستی ضمن تشکر از pari pari عزیز از مدیران محترم خواهش می کنم پست ایشون رو به تاپیک سفرنامه های ابوظبی منتقل کنند. ممنون. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، ali99sh ، soli asali ، pari pariaaa
(2013-11-26 ساعت 13:40)ali99sh نوشته:  
(2013-11-26 ساعت 13:34)pari pari نوشته:  دوستان عزيز هر چند هنوز كلير نشديم و منتظريم ولى گفتم شايد با نوشتن سفرنامم بتونم كمكى بكنم.
همسر من برنده اصلى بودند وما ٧ اكتبر تو ابوظبى مصاحبه داشتيم.پرواز ماهان،هتل توي شيخ زايد
..............

ممنون از سفرنامه مختصر و مفیدتون.

براى رفت و بر گشت.ما از تاكسى هاي دوبى هم قيمت گرفتيم تقريبا دو برابر اين قيمت بود
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: ali99sh ، ffrfar ، soli asali ، philter
ببخشید دوستان خانم ملیکا نفری صد و پنجاه درهم میگرن ,یا دربستی انقدر میگیره, یعنی من و خانمم سیصد درهم میشه? رفت و برگشت یا صد و پنجاه
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: soli asali
اىشون نفرى 150 مى گىرند.اما ما با اقا على اىهامى رفتىم .سه خانواده که تو مهاجرسرا دوست شدىم.و با ىک شورلت اومد دنبالمون .خانواده اى 150 .رفت و برگشت.
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: maryam_a ، philter ، soli asali ، masuodrh ، pari pariaaa ، mehdikhosro ، amin arefi
(2013-11-26 ساعت 21:25)nimamp3 نوشته:  ببخشید دوستان خانم ملیکا نفری صد و پنجاه درهم میگرن ,یا دربستی انقدر میگیره, یعنی من و خانمم سیصد درهم میشه? رفت و برگشت یا صد و پنجاه

نفري 150 درهم ميگيرند يعنى دو نفر 300 درهم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی
نفری 150-125
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی
(2013-11-26 ساعت 12:31)میما نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 16:50)navid1054 نوشته:  سلام ضمن تشكر از همه عزيزان مهاجرسرا كه خيلي به من كمك كردند من ١٩ نوامبر مصاحبه داشتم و ويزا يكضرب گرفتم همه چيز خيلي ساده و سريع اتفاق افتاد ساده تر از انچه فكرش را بكنيد

سلام ضمن تبریک و آروزی زندگی موفق در آمریکا، میشه راجع به مشخصاتتون بگین اینکه سربازی رفتین یا نه و آیا کار دولتی دارین یا خیر؟
ممنون دوست عزيز من سربازي نرفتم ضمنا شغل من هم ازاد است و كار دولتي ندارم
به دوستاني كه هنوز مصاحبه نرفتند توصيه مي كنم اصلا اضطراب نداشته باشند به سوال هاي افيسر به دقت و مختصر جواب بدند توضيحات اضافه نه تنها مفيد نيست كه به ضرر شما مي شه مثلا افيسر از من پرسيد شما سربازي رفتيد من جواب دادم خير چرا :معاف شدم چطور :پزشكي .فقط جواب همان سوال را دادم نه بيشتر ضمن اينكه حواستون به حركات و رفتارتون با خانواده هنگام مصاحبه باشه در اينصورت اعتماد افيسر جلب مي شه وسط حرف هم نپريد از بچه هشت ساله من پرسيد كلاس چندمي :سوم سال ديگه مي ري راهنمايي .همين لحظه بچه من گيج شد اما من و خانمم به هيچ وجه كمكئ نداديم وانمود كرديم خيلي هم ريلكس هستيم فقط مي خنديديم موقع ورود به اتاق خانمم وارد شد من صندلي رو براش عقب كشيدم تا نشست پسر بزرگم و كمك كردم تا رو صندلي پشت سر من بشينه و بعد بچه كوچكم و رو باهام نگه داشتم و نشستم اين موضوعات ساده احترام به خانم و بچه ها بسيار براي افيسر مهم است چون همه چيز رو زيركانه كنترل مي كنه و سپس تصميم مي گيره كه به شما اعتماد كنه يا شما رو كلير كنه اين موضوع غير از اين است كه شما شغل دولتي داريد يا سربازي رفتيد
ببخشيد اگر پر حرفي كردم
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
سلام دوستان
قبل از مصاحبه از سفارت برای تایید وقت سفارت ایمیل می رسه ؟ یا خودمون باید ایمیل بزنیم و وقت مصاحبه رو تایید کنیم یا نیازی به تایید نیست ؟
كيس نامبر: 2014AS25XX
ابوظبی - هفته اول دسامبر - ویزا یکضرب
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، پدی
(2013-11-27 ساعت 12:11)far2014 نوشته:  سلام دوستان
قبل از مصاحبه از سفارت برای تایید وقت سفارت ایمیل می رسه ؟ یا خودمون باید ایمیل بزنیم و وقت مصاحبه رو تایید کنیم یا نیازی به تایید نیست ؟

ممکنه. اما بسیاری از اوقات اینطوری نیست و ایمیلی نمیاد. نیازی هم به تائید نیست. اما باز اگر می خواهید مطمئن بشید می تونید با سفارت تماس بگیرید. ( از طریق تلفن یا این سایت )
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: far2014 ، philter ، peymanmohajer ، soli asali ، mehdikhosro ، پدی
دوستان برای رفت و برگشت به ابوظبی نفری 100 درهم و برای دربستی 300 تا 350 درهم میگیرن . اگر هم گفتن نفری 150 درهم با کمی چونه زدن حل میشه و 100 درهم قبول میکنن ، نگران نباشید .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، ffrfar ، soli asali ، philter ، ali99sh ، amin arefi ، قصه گو ، mahbube ، mehdikhosro ، پدی ، sib 24
(2013-11-26 ساعت 23:20)pari pari نوشته:  
(2013-11-26 ساعت 21:25)nimamp3 نوشته:  ببخشید دوستان خانم ملیکا نفری صد و پنجاه درهم میگرن ,یا دربستی انقدر میگیره, یعنی من و خانمم سیصد درهم میشه? رفت و برگشت یا صد و پنجاه

نفري 150 درهم ميگيرند يعنى دو نفر 300 درهم
سلام دوست عزیز البته خانم ملیکا اگه ماشینشون پر باشه 125 درهم هم میگیرن
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، mahbube ، mehdikhosro ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان