کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-30 ساعت 16:30)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 16:19)سیمین راد نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 16:14)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 16:07)سیمین راد نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 16:01)ghafari88 نوشته:  دوست عزیزم
نیاز به تلاش زیاد هم نداشت. این تاپیکش مربوطه اش هست:
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC

ببخشید عمواحسان مگه این روال برای گرفتن ویزا و پاسپورت، امسال هم برقراره؟
دیگه ابوظبی ثبت نام این سایت رو نمی خواد،همون جا موقع تحویل مدارک این برگه رو به من پس داد وگفت لازم نیست

از ما هم چنین چیزی نخواستند

من پاسخ دوستمون رو دادم؛ اما خیر. سفارت فعلا از این سیستم استفاده نمی کنه. البته چون به صورت رسمی چیزی اعلام نکردن من توصیه ام این بوده که ثبت نام در این سایت رو انجام بدید. باز هرطور صلاح می دونید.
ضمناً سیمین خانم، ثبت نام در این سایت رو زمانی که بخوان ویزا رو بدن نیاز داشتند و افرادی مثل من و شما که کلیرنس خوردن روز مصاحبه نیازی به این موضوع نداشتند. هرچند که کلاً منتفی شده.

Big Grin اصل قضیه همون منتفی شدنشه Big Grin
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، EKAM ، Vahid2014
(2013-11-28 ساعت 23:11)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام وظیفه خودم دانستم بعضی از موارد مدیکال دبی را به کسانی که می خواهند بروند اطلاع رسانی کنم
۱- بچه ها کفته بودند که وقت برای مدیکال دبی لازم نیست ،و واقعیت هم همین جوری بود . ما وقت نگرفتیم ساعت ۸:۴۵ صبح رفتیم وکسانی بودند که ساعت ۹ وقت مدیکال داشتند یک ربع بعد از ما امدند به بیمارستان وعملا کارشان بعد از ما انجام شد ومهم برای انها زمان ورود به بیمارستان است ونه چیز دیکری ، اینها را گفتم به این نتیجه برسیم که مثلا اگر ساعت ۹ به شما وقت دادند وشما برای اینکه به ان وقت برسید یک روز زودتر به امارات بروید کار غیر منطقی است ،چون همان روز می توانید بروید وبه جای ساعت ۹ مثلا ساعت ۱۱ بروید بیمارستان ، پس خودتان را اذیت نکنید
۲- من دو بچه ۴ و ۱۳ سال دارم که اصلا در دبی تست سلی روی انها صورت نکرفت که به واسطه ان بایستی ۴ روز زودتر انجا بود ،،،،، ازمایش خون من وخانمم ،،،،،عکس قفسه سینه من وخانمم ،،،،،، معاینه قد و وزن ومعاینه چشم من وخانم وبچه ها ،،،،،،،، معاینه پزشک توسط خانم شوکلا همکی ، شنبه رفتیم بیمارستان ودوشنبه اماده شد جواب ، واگر زودتر بود مصاحبه من (سه شنبه) قطعا روز یکشنبه جواب اماده بود ، واگر می خواست تست سلی انجام شود که جواب ان ۷۲ ساعت بایستی طول بکشد جواب را روز دوشنبه به من نمی دادند پس تست سلی برای بچه ها انجام نمی شود ،،،موفق باشید
سلام دوست عزيز : ما هم ٣ نفريم و بچه من هم ١٣ سالشه و هفته سوم ژانويه هم مصاحبه داريم لطف كنيد راهنمايي كنيد كدام هتل خوبه واز لاحظ اقتصادي مرقون بصرفه هست ،دوم اينكه آدرس بيمارستان و اسم بيمارستان كه خانم دكتر شوكلا تشريف دارن رو بنويسيد و از كدام آژانس أقدام كرديد براي ويزا ممنون ؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، mahbube ، پدی
(2013-11-30 ساعت 23:03)sani1348 نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 23:11)kiana11 نوشته:  بچه ها سلام وظیفه خودم دانستم بعضی از موارد مدیکال دبی را به کسانی که می خواهند بروند اطلاع رسانی کنم
۱- بچه ها کفته بودند که وقت برای مدیکال دبی لازم نیست ،و واقعیت هم همین جوری بود . ما وقت نگرفتیم ساعت ۸:۴۵ صبح رفتیم وکسانی بودند که ساعت ۹ وقت مدیکال داشتند یک ربع بعد از ما امدند به بیمارستان وعملا کارشان بعد از ما انجام شد ومهم برای انها زمان ورود به بیمارستان است ونه چیز دیکری ، اینها را گفتم به این نتیجه برسیم که مثلا اگر ساعت ۹ به شما وقت دادند وشما برای اینکه به ان وقت برسید یک روز زودتر به امارات بروید کار غیر منطقی است ،چون همان روز می توانید بروید وبه جای ساعت ۹ مثلا ساعت ۱۱ بروید بیمارستان ، پس خودتان را اذیت نکنید
۲- من دو بچه ۴ و ۱۳ سال دارم که اصلا در دبی تست سلی روی انها صورت نکرفت که به واسطه ان بایستی ۴ روز زودتر انجا بود ،،،،، ازمایش خون من وخانمم ،،،،،عکس قفسه سینه من وخانمم ،،،،،، معاینه قد و وزن ومعاینه چشم من وخانم وبچه ها ،،،،،،،، معاینه پزشک توسط خانم شوکلا همکی ، شنبه رفتیم بیمارستان ودوشنبه اماده شد جواب ، واگر زودتر بود مصاحبه من (سه شنبه) قطعا روز یکشنبه جواب اماده بود ، واگر می خواست تست سلی انجام شود که جواب ان ۷۲ ساعت بایستی طول بکشد جواب را روز دوشنبه به من نمی دادند پس تست سلی برای بچه ها انجام نمی شود ،،،موفق باشید
سلام دوست عزيز : ما هم ٣ نفريم و بچه من هم ١٣ سالشه و هفته سوم ژانويه هم مصاحبه داريم لطف كنيد راهنمايي كنيد كدام هتل خوبه واز لاحظ اقتصادي مرقون بصرفه هست ،دوم اينكه آدرس بيمارستان و اسم بيمارستان كه خانم دكتر شوكلا تشريف دارن رو بنويسيد و از كدام آژانس أقدام كرديد براي ويزا ممنون ؟؟؟؟؟؟؟
دوست من سلام ،من نمی توانم نسخه ای بابت هتل برای شما بپیچم ،چون نمی دانم چقدر می خواهید هزینه کنید ، ولی من در هتل ۴ ستاره تاپ سوها سیتی بودم وبسیار راضی که در سایتی دیدم ۹۱ ٪ رضایت مندی داشت ،صبحانه ،نهار ، اینترنت پر سرعت رایگان ،ساحل بر ،بازاربر ،لیدر بسیار خوب وبا کلاس ،روبروی سیتی سنتر (یک دقیقه) ،۵ دقیقه فاصله تا دی تو دی جدید و بسیار نزدیک به بیمارستان nmc, به تاکسی بگویی می خواهم بروم ایستگاه مترو ابوهیل ،راحت شما را می برند ،وقتی پیاده شدی بیمارستان روبروی شما هست ، پیشنهاد می کنم سفرنامه دوستان را بخوانید Wink
تشکر کنندگان: mahbube ، قصه گو ، ghafari88 ، philter ، ffrfar ، amin arefi ، derakht01 ، soli asali ، EKAM ، پدی ، gbtm ، smh1614 ، behfaza ، pari pariaaa ، sib 24
سایت ceas هنوز کیس من رو میگه invalid??چراااا؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، smh1614
(2013-12-01 ساعت 15:15)azadehjjaberi نوشته:  سایت ceas هنوز کیس من رو میگه invalid??چراااا؟؟

اگر قدری تاپیک ها رو مطالعه کنید متوجه می شید که این سایت فعلاً هیچ کدوم از کیس ها رو نمی شناسه و این مشکل فقط مربوط به کیس شما نیست دوست عزیز.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: artam2 ، قصه گو ، ffrfar ، soli asali ، EKAM ، پدی ، azadehjjaberi ، behfaza ، pari pariaaa
دوستان عزیز
من که سرم بی کلاه مونده البته خوشحالم چون بابا و مامان و خواهرم و داماد میرن واسه ویزا به ابوظبی
2 تا سوال
1-روز مصاحبه تا چه ساعتی طول میکشه کارشون؟؟
2-اگر کسی رو در امارات داشته باشیم امکانش هست اون کارهای بعد از روز مصاحبه رو انجام بده منظورم گرفتن پاسپورتهاست؟؟؟
ممنون از دوستانTongue
CN:2017AS0000/Ankara/برنده :دوست عزیز/تعداد:4نفر Big Grin
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali ، pari pariaaa
(2013-12-02 ساعت 09:54)smh1614 نوشته:  دوستان عزیز
من که سرم بی کلاه مونده البته خوشحالم چون بابا و مامان و خواهرم میرن واسه ویزا به ابوظبی
2 تا سوال
1-روز مصاحبه تا چه ساعتی طول میکشه کارشون؟؟
2-اگر کسی رو در امارات داشته باشیم امکانش هست اون کارهای بعد از روز مصاحبه رو انجام بده منظورم گرفتن پاسپورتهاست؟؟؟
ممنون از دوستانTongue

سلام
ایشالا شما هم کارهاتون درست میشه
1- اگر 8 برن داخل نهایتاً حتی اگر جز نفرات آخر هم باشند تا 9:30 - 10 میان بیرون ...
2- بله. می تونند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: smh1614 ، ffrfar ، پدی ، philter ، soli asali ، قصه گو ، behfaza ، sasa6557 ، pari pariaaa
بین مسافر برها از همه خوش قیمت تر علی خمیس معروف به علی ایرانیه.نفری 100 می بره اما اگه خانواده 4 نفری در بست باشه نفری 75 میبره .تلفن او در تاپیک بچه های 2013 است
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: gbtm ، ali99sh ، aaraam ، philter ، soli asali ، قصه گو ، aghaghia ، feel ، behfaza ، EKAM ، sasa6557 ، pari pariaaa ، sib 24 ، amin arefi
(2013-12-02 ساعت 14:41)پدی نوشته:  بین مسافر برها از همه خوش قیمت تر علی خمیس معروف به علی ایرانیه.نفری 100 می بره اما اگه خانواده 4 نفری در بست باشه نفری 75 میبره .تلفن او در تاپیک بچه های 2013 است

والا همه خوبن جز این خانم ملیکا که همه اصرار دارن باهاش برن
نفری 150 گرون میگیره Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: قصه گو ، sasa6557 ، soli asali ، pari pariaaa ، philter ، mahbube ، behfaza ، پدی ، sib 24
(2013-12-04 ساعت 14:24)EKAM نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 14:41)پدی نوشته:  بین مسافر برها از همه خوش قیمت تر علی خمیس معروف به علی ایرانیه.نفری 100 می بره اما اگه خانواده 4 نفری در بست باشه نفری 75 میبره .تلفن او در تاپیک بچه های 2013 است

نفری 150 گرون میگیره Sad

دست خانم ملیکا درد نکنه که از ما که نفری 100درهم گرفت Shy
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: ghafari88 ، hudson ، soli asali ، EKAM ، pari pariaaa ، philter
(2013-12-04 ساعت 17:53)nika نوشته:  

نفری 150 گرون میگیره Sad

ما با خانوم ملیکا نرفتیم و نفری 75 درهم دادیم ولی...ولی،،.خانوم ملیکا در قبال هزینه بیشتری که میگیرن خب خدماتی هم در قبالش دارن و اون هم اینکه کل مراحل مدیکال رو میدیدم که همراه مسافراش بودن و برای گرفتن جواب هم خودشون میرن
پس کسانی که فک میکنن نیاز به کمک ایشون پیدا میکنن حتما با ایشون هماهنگ کنن چون خیلی مهربون و همراه بودن ظاهرا
البته پشت سرشون حرف هایی هم هست در بین لیدرها همینطور بقیه راننده ها..من چیزی رو که دیدم گفتم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: sasa6557 ، maryam_a ، ghafari88 ، soli asali ، ffrfar ، EKAM ، mehdieb ، pari pariaaa ، amir-fazli ، philter ، پدی
سلام. می شه لطفا بگید گرفتن سوپیشینه برای مصاحبه لازم هست یا نه؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-04 ساعت 23:53)sisily. نوشته:  سلام. می شه لطفا بگید گرفتن سوپیشینه برای مصاحبه لازم هست یا نه؟؟

خیر دوست عزیزلازم نیست,ضمنا" شما با 57 ارسال چرا هنوز امضا نداری؟؟؟دادن حداقل اطلاعات از خودتون مانعی نداره!!!!!!!!!!!!!ببینیم این دوست خوب سیسیلی ما حدود شماره کیسش چنده و کجا مصاحبه داره و.....Rolleyes
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، قصه گو ، Vahid2014 ، philter ، amin arefi
(2013-12-04 ساعت 18:06)masuodrh نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 17:53)nika نوشته:  

نفری 150 گرون میگیره Sad

ما با خانوم ملیکا نرفتیم و نفری 75 درهم دادیم ولی...ولی،،.خانوم ملیکا در قبال هزینه بیشتری که میگیرن خب خدماتی هم در قبالش دارن و اون هم اینکه کل مراحل مدیکال رو میدیدم که همراه مسافراش بودن و برای گرفتن جواب هم خودشون میرن
پس کسانی که فک میکنن نیاز به کمک ایشون پیدا میکنن حتما با ایشون هماهنگ کنن چون خیلی مهربون و همراه بودن ظاهرا
البته پشت سرشون حرف هایی هم هست در بین لیدرها همینطور بقیه راننده ها..من چیزی رو که دیدم گفتم

من شخصا از رفتارشون خوشم نیومد و این نظر شخصیه هر کی با هر راننده ای دوست داره بره مهم صورت خندان دوستان بعد از خروج از سفارته
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، ffrfar ، philter ، پدی ، artam2 ، sib 24
(2013-12-05 ساعت 00:40)ffrfar نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 23:53)sisily. نوشته:  سلام. می شه لطفا بگید گرفتن سوپیشینه برای مصاحبه لازم هست یا نه؟؟

خیر دوست عزیزلازم نیست,ضمنا" شما با 57 ارسال چرا هنوز امضا نداری؟؟؟دادن حداقل اطلاعات از خودتون مانعی نداره!!!!!!!!!!!!!ببینیم این دوست خوب سیسیلی ما حدود شماره کیسش چنده و کجا مصاحبه داره و.....Rolleyes
سلام . کیس من ازدواجی هست و مصاحبه اخرای دی در ابوظبی .در بعضی سفر نامه ها دوستان قید کردند سو پیشینه را خواستند ولی چون من مدارک اصل را فرستادم و شناسنامه ندارم .بدون شناسنامه نمی تونم برای سوپیشینه اقدام کنم چون پلیس +10 گفت حتما شناسنامه باید باشه
تشکر کنندگان: soli asali ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان