کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی هست که 10 دسامبر در ابوظبی مصاحبه داشته باشه؟
لطفا پیغام خصوصی بده که با هم هماهنگ کنیم
متشکر
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-05 ساعت 14:55)sisily. نوشته:  
(2013-12-05 ساعت 00:40)ffrfar نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 23:53)sisily. نوشته:  سلام. می شه لطفا بگید گرفتن سوپیشینه برای مصاحبه لازم هست یا نه؟؟

خیر دوست عزیزلازم نیست,ضمنا" شما با 57 ارسال چرا هنوز امضا نداری؟؟؟دادن حداقل اطلاعات از خودتون مانعی نداره!!!!!!!!!!!!!ببینیم این دوست خوب سیسیلی ما حدود شماره کیسش چنده و کجا مصاحبه داره و.....Rolleyes
سلام . کیس من ازدواجی هست و مصاحبه اخرای دی در ابوظبی .در بعضی سفر نامه ها دوستان قید کردند سو پیشینه را خواستند ولی چون من مدارک اصل را فرستادم و شناسنامه ندارم .بدون شناسنامه نمی تونم برای سوپیشینه اقدام کنم چون پلیس +10 گفت حتما شناسنامه باید باشه

KCC این مورد رو صراحتا اعلام کرده و مطمئن باشید که نیاز نیست،
و پیشنهاد من در همچین شرایطی رجوع به منابع موثقِ کی سی سی و سفارت هاست نه هیچ جای دیگه
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، philter ، EKAM
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی هست که 10 دسامبر در ابوظبی مصاحبه داشته باشه؟
لطفا پیغام خصوصی بده که با هم هماهنگ کنیم
متشکر
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
(2013-11-22 ساعت 15:16)benitto نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 14:31)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 14:28)benitto نوشته:  سلام
تعطیلی رسمی امارات کی هست؟ به ما یکشنیه وقت دادند. ضمناً از کجا میشه تعطیلی رسمی سفارت رو فهمید؟
سفارت در کشور امارات جمعه ها و شنبه ها تعطیل هست.

تعطیلات رسمی رو می تونید از این صفحه ببینید.

سلام تشکر
اما ما ژانویه 2014 باید بریم. تعطیلی رو هنوز نزدن انگار. ما روز مصاحبه مون یکشنبه هست. اگر جمعه و شنبه تعطیل هست، چند روز زودتر برم واسه پزشکی؟ چهارشنبه قبلش خوبه یا سه شنبه یا روز دیگه ای؟
تا جایی که من دیدم تعطیلی ژانویه 2014 فقط روز اول ژانویه ( یعنی چهارشنبه) است مدیکال شنبه ها بازه و با توجه به اینکه میتونید پاسخ مدیکال رو شنبه بگیرید همون پنج شنبه مناسبه باز هم می تونید با nmc مکاتبه کنید که هیچ ریسکی نداشته باشه.
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، EKAM
(2013-12-07 ساعت 16:35)viva.capio نوشته:  سلام ببخشیدثبت نام csc چی هست؟لطفا کمک کنید.

به این تاپیک مراجعه کنید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali
(2013-11-22 ساعت 01:46)masuodrh نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 01:40)omid05 نوشته:  سلام بچه ها ما الان هتل كاپتورن هستيم صبح مديكالمونو انجام داديم منو همسرم واكسن نخورديم ولي پسر طفلكم ٥ تا همزمان خورد الانم تب داره و بالاسرش نشستم اين دكتر شوكلا نامرد ١ ميليون و دويست فقط واكسن برا پسرم تجويز كرد كلا مديكالمون شد يك و هفتصد!!!
من تو همون بیمارستان یک نسخه گرفتم برای پسرم و از داروخانه شربت ضد تب گرفتم که خیلی عالی بود
راستی..با این اعداد و ارقام..یعنی مدیکال شما و همسرتون 500 تومن شد؟
دوست عزيز پسر شما چند سالشه ، شما تو ايران هيچ واكسني براش نزده بوديد يا كارت واكسيناسيون بين المللي رو براش نگرفته بوديد؟
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
(2013-12-04 ساعت 18:06)masuodrh نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 17:53)nika نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 14:24)EKAM نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 14:41)پدی نوشته:  بین مسافر برها از همه خوش قیمت تر علی خمیس معروف به علی ایرانیه.نفری 100 می بره اما اگه خانواده 4 نفری در بست باشه نفری 75 میبره .تلفن او در تاپیک بچه های 2013 است

والا همه خوبن جز این خانم ملیکا که همه اصرار دارن باهاش برن
نفری 150 گرون میگیره Sad

دست خانم ملیکا درد نکنه که از ما که نفری 100درهم گرفت Shy

ما با خانوم ملیکا نرفتیم و نفری 75 درهم دادیم ولی...ولی،،.خانوم ملیکا در قبال هزینه بیشتری که میگیرن خب خدماتی هم در قبالش دارن و اون هم اینکه کل مراحل مدیکال رو میدیدم که همراه مسافراش بودن و برای گرفتن جواب هم خودشون میرن
پس کسانی که فک میکنن نیاز به کمک ایشون پیدا میکنن حتما با ایشون هماهنگ کنن چون خیلی مهربون و همراه بودن ظاهرا
البته پشت سرشون حرف هایی هم هست در بین لیدرها همینطور بقیه راننده ها..من چیزی رو که دیدم گفتم
سلام ممكنه شماره تلفن اين آقاي علي خميس رو براي ما ارسال كنيد . مرسي
در مورد خانم مليكا هم اگر ليدر هاي ديگه پشت سرش حرف ميزنند بعيد نيست شايد ايشون تو كارش موفقه و بقيه اينو دوست ندارند! من تلفني از ايران با ايشون صحبت كردم بنظر خانم خوبي مياد قرار شد وقتي رفتيم دبي با ايشون هماهنگ كنيم.
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، philter
(2013-12-07 ساعت 17:41)Babaksafi نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 18:06)masuodrh نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 17:53)nika نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 14:24)EKAM نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 14:41)پدی نوشته:  بین مسافر برها از همه خوش قیمت تر علی خمیس معروف به علی ایرانیه.نفری 100 می بره اما اگه خانواده 4 نفری در بست باشه نفری 75 میبره .تلفن او در تاپیک بچه های 2013 است

والا همه خوبن جز این خانم ملیکا که همه اصرار دارن باهاش برن
نفری 150 گرون میگیره Sad

دست خانم ملیکا درد نکنه که از ما که نفری 100درهم گرفت Shy

ما با خانوم ملیکا نرفتیم و نفری 75 درهم دادیم ولی...ولی،،.خانوم ملیکا در قبال هزینه بیشتری که میگیرن خب خدماتی هم در قبالش دارن و اون هم اینکه کل مراحل مدیکال رو میدیدم که همراه مسافراش بودن و برای گرفتن جواب هم خودشون میرن
پس کسانی که فک میکنن نیاز به کمک ایشون پیدا میکنن حتما با ایشون هماهنگ کنن چون خیلی مهربون و همراه بودن ظاهرا
البته پشت سرشون حرف هایی هم هست در بین لیدرها همینطور بقیه راننده ها..من چیزی رو که دیدم گفتم
سلام ممكنه شماره تلفن اين آقاي علي خميس رو براي ما ارسال كنيد . مرسي
در مورد خانم مليكا هم اگر ليدر هاي ديگه پشت سرش حرف ميزنند بعيد نيست شايد ايشون تو كارش موفقه و بقيه اينو دوست ندارند! من تلفني از ايران با ايشون صحبت كردم بنظر خانم خوبي مياد قرار شد وقتي رفتيم دبي با ايشون هماهنگ كنيم.
ما كه با خانم مليكا رفتيم خيلي راضي بوديم.ايشون تا جايي كه از دستشون بر مياد به بچه ها كمك ميكنند و اطلاعات خوبيرو در اختيار ميذارند.اين دليل نميشه چون خيلي از ليدرها براي جذب مشتري بيشتر پشت سر ايشون حرف ميزنند ما هم قبول كنيم.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، ghafari88 ، maryam_a ، philter
(2013-12-07 ساعت 17:35)Babaksafi نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 01:46)masuodrh نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 01:40)omid05 نوشته:  سلام بچه ها ما الان هتل كاپتورن هستيم صبح مديكالمونو انجام داديم منو همسرم واكسن نخورديم ولي پسر طفلكم ٥ تا همزمان خورد الانم تب داره و بالاسرش نشستم اين دكتر شوكلا نامرد ١ ميليون و دويست فقط واكسن برا پسرم تجويز كرد كلا مديكالمون شد يك و هفتصد!!!
من تو همون بیمارستان یک نسخه گرفتم برای پسرم و از داروخانه شربت ضد تب گرفتم که خیلی عالی بود
راستی..با این اعداد و ارقام..یعنی مدیکال شما و همسرتون 500 تومن شد؟
دوست عزيز پسر شما چند سالشه ، شما تو ايران هيچ واكسني براش نزده بوديد يا كارت واكسيناسيون بين المللي رو براش نگرفته بوديد؟

پسر من سه سال و نیم داره..کارت زرد هم براش تو ایران گرفته بودم ولی برای بچه ها فقط آنفولانزا رو اینجا تزریق میکنن
بقیه واکسن ها رو از روی کارت بهداشت خودش وارد کارت زرد کردند
آبله مرغان هم قبلا گرفته بود..بنابراین فقط دو تا واکسن تو nmc براش تزریق کردند.
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، mehdikhosro ، philter ، amin arefi
سلام دوستان من الان ابوظبی هستم یک سوال دارم آیا میشه آب شیر رو برای درست کردن چای استفاده کرد آخه من الان تو هتلم یک بطری آب مدنی رو 16 درهم ازم پول گرفت یکه واسم زور داشتم هرچی سعی کردم که به یکیشون حالی کنم که میشه از شیر آب تو هتل واسه چای استفاده کرد نتونستم کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2013-12-09 ساعت 21:13)feel نوشته:  سلام دوستان من الان ابوظبی هستم یک سوال دارم آیا میشه آب شیر رو برای درست کردن چای استفاده کرد آخه من الان تو هتلم یک بطری آب مدنی رو 16 درهم ازم پول گرفت یکه واسم زور داشتم هرچی سعی کردم که به یکیشون حالی کنم که میشه از شیر آب تو هتل واسه چای استفاده کرد نتونستم کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه

دوست خوبم..آب شیر آشامیدنی نیست..الان برین بیرون. ..اگر تو منطقه دیره هستین..سوپری فراوونه..آب معدنی در هر سایزی بخواین با قیمت مناسب تر از هتل به راحتی گیرتون میاد
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، philter ، EKAM
(2013-12-09 ساعت 21:17)masuodrh نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 21:13)feel نوشته:  سلام دوستان من الان ابوظبی هستم یک سوال دارم آیا میشه آب شیر رو برای درست کردن چای استفاده کرد آخه من الان تو هتلم یک بطری آب مدنی رو 16 درهم ازم پول گرفت یکه واسم زور داشتم هرچی سعی کردم که به یکیشون حالی کنم که میشه از شیر آب تو هتل واسه چای استفاده کرد نتونستم کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه

دوست خوبم..آب شیر آشامیدنی نیست..الان برین بیرون. ..اگر تو منطقه دیره هستین..سوپری فراوونه..آب معدنی در هر سایزی بخواین با قیمت مناسب تر از هتل به راحتی گیرتون میاد

دوست عزیز من الان تو ابوظبی هستم آخه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: philter ، soli asali
(2013-12-09 ساعت 21:39)feel نوشته:  

دوست عزیز من الان تو ابوظبی هستم آخه
ببخشید حواسم نبود..
تشکر کنندگان: philter ، soli asali

آشاميدنيه.يكي از بستگان ما اونجا زندگي ميكنه.ما ازشون پرسيديم گفتند مشكلى نداره چون اب امارات تقطير ميشه و كاملا بهداشتيه.فقط چون املاح مورد نياز بدن رو نداره براي طولاني مدت بهتره از اب معدني استفاده كنيد.ما هم معمولا براي درست كردن چاى استفاده ميكرديم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، philter ، soli asali ، ghafari88 ، azadeh2014 ، feel ، asher ، sib 24
ما که استفاده کردیم و هنوز زنده ایمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: philter ، masuodrh ، soli asali ، ghafari88 ، EKAM ، azadeh2014 ، hossien_501

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان