کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-09 ساعت 23:09)قصه گو نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 21:13)feel نوشته:  سلام دوستان من الان ابوظبی هستم یک سوال دارم آیا میشه آب شیر رو برای درست کردن چای استفاده کرد آخه من الان تو هتلم یک بطری آب مدنی رو 16 درهم ازم پول گرفت یکه واسم زور داشتم هرچی سعی کردم که به یکیشون حالی کنم که میشه از شیر آب تو هتل واسه چای استفاده کرد نتونستم کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه
ما که استفاده کردیم و هنوز زنده ایمBig Grin

ما هم تو دبی از شیر آب خوردیم و خدا را شکر هنوز زنده ایم البته 3 هفته تا حالا گذشته!!!!Big Grin
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، ghafari88 ، EKAM
(2013-12-09 ساعت 21:13)feel نوشته:  سلام دوستان من الان ابوظبی هستم یک سوال دارم آیا میشه آب شیر رو برای درست کردن چای استفاده کرد آخه من الان تو هتلم یک بطری آب مدنی رو 16 درهم ازم پول گرفت یکه واسم زور داشتم هرچی سعی کردم که به یکیشون حالی کنم که میشه از شیر آب تو هتل واسه چای استفاده کرد نتونستم کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه

16 درهممممممممممممممممممممممم؟! ... چه خبره؟ Sad .... مگه سر گردنس؟!
برید سوپر مارکت نهایتا 2-3 درهمه .... در مورد آب شیر هم ما کلاً چایی هامون رو با آب شیر درست کردیم و زدیم به بدن ... به قول دوستان هنوز که زنده ایم! Big Grin
البته ما دبی بودیم و نمی دونم آب ابوظبی چطوریه ولی تصور می کنم مثل هم باشن .... در کل آب معدنیتون رو سوپر مارکت بخرید و برای آشامیدن از اون استفاده کنید اما برای چای و نسکافه نو پرابلم! .... موفق باشید Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، ffrfar ، soli asali ، philter ، قصه گو ، sib 24
یادش به خیر، پارسال این موقع ما هم حال و هوای شما رو داشتیم.....امارات، بلیط،مصاحبه،.....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام بچه ها میگم من رفتم قسمت سفارت ابوظبی. نوشته بود 5 تا عکس 40mm در 35mm باید ببریم که اینطور که نشان داده بود سر باید یه کم بچرخه که گوش سمت راست کاملا مشخص باشه. ولی مثل اینکه بچه هایی که رفتن یه همچین مدل عکسی ندادن. چرا؟؟
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، mohamad92
دوستان رفتم سوپر مارکت 1 بکس 6 تایی آب معدنی خریدم 8 درهم نگران نباشید
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: قصه گو ، philter ، masuodrh ، soli asali ، mohamad92 ، ehsan2012 ، زری وحدتی
دوستان 1 هتل با قیمت مناسب تو ابوظبی که میشناسه معرفی کنه ممنون میشم من الان ابوظبی هستم که ایشالا اگه ویزا بهمون دادن باید یه هتل ارزون تر پیدا کنم ؟؟
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2013-12-12 ساعت 23:23)feel نوشته:  دوستان 1 هتل با قیمت مناسب تو ابوظبی که میشناسه معرفی کنه ممنون میشم من الان ابوظبی هستم که ایشالا اگه ویزا بهمون دادن باید یه هتل ارزون تر پیدا کنم ؟؟

سلام، دوستان 2013 هتل premier inn Abu Dhabi capital center رو به عنوان هتلی ارزان، تمیز و نزدیک به سفارت معرفی کرده بودن. برای فردا شب از سایت agoda شبی 187هزار تومن میشه رزرو کرد.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، زری وحدتی
(2013-12-13 ساعت 13:24)aaraam نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 23:23)feel نوشته:  دوستان 1 هتل با قیمت مناسب تو ابوظبی که میشناسه معرفی کنه ممنون میشم من الان ابوظبی هستم که ایشالا اگه ویزا بهمون دادن باید یه هتل ارزون تر پیدا کنم ؟؟

سلام، دوستان 2013 هتل premier inn Abu Dhabi capital center رو به عنوان هتلی ارزان، تمیز و نزدیک به سفارت معرفی کرده بودن. برای فردا شب از سایت agoda شبی 187هزار تومن میشه رزرو کرد.

میشه لینک کامل سایت رو بزارید لطفا؟!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 15:51)soli asali نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 13:24)aaraam نوشته:  

میشه لینک کامل سایت رو بزارید لطفا؟!

من تو سایت tripadvisor.com سرچ کردم وقتی اسم هتل و تاریخ اقامتتون رو بدید قیمتهای چند سایت مختلف از جمله xpedia, booking,agoda,hotels,.... رو براتون میاره و شما می تونید مقایسه و انتخاب کنید گاهی قیمتی که دو سایت مختلف برای یک هتل در یک زمان خاص میدن تا 5/2 برابر اختلاف داره. در ضمن خوبی دیگه تریپ ادوایزر اینه که عکسایی از هتلا گذاشته که الزامأ تبلیغات خود هتل نیست و توسط مسافرا گرفته شده و اگه ایرادی مثلأ از نظر نظافت داشته باشه نشون میده
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، ffrfar ، aghaghia ، ghafari88 ، mohamad92 ، amin arefi ، زری وحدتی
(2013-12-12 ساعت 01:58)sharareh amini نوشته:  سلام بچه ها میگم من رفتم قسمت سفارت ابوظبی. نوشته بود 5 تا عکس 40mm در 35mm باید ببریم که اینطور که نشان داده بود سر باید یه کم بچرخه که گوش سمت راست کاملا مشخص باشه. ولی مثل اینکه بچه هایی که رفتن یه همچین مدل عکسی ندادن. چرا؟؟

سلام. کسی جواب نداد. مدیـــــــــــــــــــــــر!!!!
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-13 ساعت 23:20)sharareh amini نوشته:  [quote='sharareh amini' pid='449298' dateline='1386797309']
سلام بچه ها میگم من رفتم قسمت سفارت ابوظبی. نوشته بود 5 تا عکس 40mm در 35mm باید ببریم که اینطور که نشان داده بود سر باید یه کم بچرخه که گوش سمت راست کاملا مشخص باشه. ولی مثل اینکه بچه هایی که رفتن یه همچین مدل عکسی ندادن. چرا؟؟

سلام دوست عزیز، برای سفارت شما باید 2 تا عکس 5*5 سانتیمتر ببرین، برای مدیکال 3 تا 3*4. شما تشریف ببرین یه عکاسی معتبر بگین عکس برای گرین کارت میخوام خودشون میدونن شرایطشو، فقط در 2 سایز بگین براتون چاپ کنن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، sharareh amini
سلام دوستان درباره هتل رویال گاردن کسی اطلاعات داره, نزدیک مترو هست ?
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-14 ساعت 01:41)nimamp3 نوشته:  سلام دوستان درباره هتل رویال گاردن کسی اطلاعات داره, نزدیک مترو هست ?

سلام ،هتل رویال گاردن، دو ستاره، نزدیک مترو، بدون دیسکو و بدون اینترنت رایگان اما بنا به گفته دوستانی که قبلا رفتن هتلی تمیز و با قیمت مناسبه. من تو سایت ttgroup قیمت شبی 140 درهم برای اتاق دو تخته در تاریخ اسفند دیدم! قیمت خیلی خوبیه ولی کردیت کارت میخواد که اکثرا نداریم. یکی از دوستان 2013 از طریق آژانس شاهین گشت شبی 175 درهم رزرو کرده بود.
بدون رزرو شبی 400درهمه.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mahbube
دوستان من سفرنامه ام رو با تاخیر نوشتم . . اگر دوست داشتید امیدوارم مفید باشد

http://mohajersara.com/thread-6843-post-...#pid449953
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، amin arefi ، soli asali ، mahbube
(2013-12-14 ساعت 02:19)aaraam نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 01:41)nimamp3 نوشته:  سلام دوستان درباره هتل رویال گاردن کسی اطلاعات داره, نزدیک مترو هست ?

سلام ،هتل رویال گاردن، دو ستاره، نزدیک مترو، بدون دیسکو و بدون اینترنت رایگان اما بنا به گفته دوستانی که قبلا رفتن هتلی تمیز و با قیمت مناسبه. من تو سایت ttgroup قیمت شبی 140 درهم برای اتاق دو تخته در تاریخ اسفند دیدم! قیمت خیلی خوبیه ولی کردیت کارت میخواد که اکثرا نداریم. یکی از دوستان 2013 از طریق آژانس شاهین گشت شبی 175 درهم رزرو کرده بود.
بدون رزرو شبی 400درهمه.
همان طور كه قبلاً گفتم چون كريديت كارت نداريم ميتونيم بعد از انتخاب هتل بريم تو سايت بازارگردي و با آقاي عالميان كانكت بشيم.فقط ٤٠هزار تومن كارمزد ميگيرن.مثلاً من هتلهامو از سايت booking انتخاب كردم و ايشون برام رزرو كردن.نرخ تبديل درهم يا دلار هم عادلانه به نظر ميرسيد.البته رزرو هتل دوحالت دارد:pay now or pay letter.كه pay now ارزانتر است اما در اينصورت هفت درصد بايد كارمزد بدهيد كه با توجه به اختلاف قيمتشون بسيار مي ارزيد.با همون ٤٠تومن چندين بار انتخابمونو عوض كرديم .چون همانطور كه ميدونيد كنسل هتل حتي تا يك ساعت قبل از check in مجانيه.در صورتي كه من از دو هفته قبلش هتل سيتي استارو از آژانس كنسل كردم از هر نفر مان ١١٨تومن كنسلي گرفت!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: aaraam ، soli asali ، mahbube ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان