کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-15 ساعت 13:12)EKAM نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 11:05)ali99sh نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 10:38)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 10:28)ali99sh نوشته:  سلام...
من به مشکلی برخوردم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
متاسفانه الان به من خبر دادن که ویزای دوبی برای من صادر نشده! و یا به اصطلاح خودشون document شده! البته دارن پیگیری میکنن که مشکل رفع بشه.
من 20 روز دیگه مصاحبه دارم الان میتونم سفارت رو تغییر بدم ؟ یا کسی این مشکل رو داشته؟
درضمن من تاحالا دبی یا کشورهای همسایه نرفتم ولی 5 تا شینگن دارم.
اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم.

نگران نباشید. یکی دیگه از دوستان هم حدود یک ماه و خورده ای پیش همین مشکل براشون پیش اومد و حل شد. فکر می کنم EKAM عزیز بودند. اگر اشتباه نکنم با ضمانت یکی از دفاتر توریستی یا ویزایی امارات در همون کشور مشکل حل شد و فقط یق مقدار پول اضافه تر گرفته بودند. باید ببینید علت اینکه ویزا بهتون ندادند چیه. ضمناً به نظر من به فکر تغییر سفارت نباشید. ( نظر شحصی من هست )
مرسی...
من پستهای ایشون رو خوندم، مشکل ایشون نخوردن مهر خروج سفر قبلیشون به دبی بوده، ولی من اصلاً تا حالا دبی نرفتم!
فعلاً منتظرم ببینم آژانس میتونه مشکلو بفهمه...
اگه من با دبی مشکل داشته باشم خدا به داد یو اس برسه!

دوست عزيز همون اول به كفيل آژانس ميگن مشكلتون چيه كه كفيل در فرودگاه دبي با گرفتن هزينه ايي مشكلو حل كنه.... متاسفانه دبي كاري نداره رفتين اونجا مهر خورده و ..... يه راه جديد آزار ايراني ها و گرفتن درهم بيشتر ياد گرفتن Sad

مرسی...
البته در اینکه پول مشکلات رو حل میکنه و اونها هم دارن ایرانی آزاری میکنن شکی نیست! اگر سفر تفریحی بود اصلاً نگرانی نداشتم، الان فقط نگران رسیدن به مصاحبه هستم و امیدوارم تو این 2 هفته که تا مصاحبه وقت دارم درست بشه.
چه با هزینه چه بی هزینه!
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، قصه گو ، mahbube ، farshadm999 ، EKAM
(2013-12-15 ساعت 10:24)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 10:02)EKAM نوشته:  تا حالا كسي تونسته وضعيت ويزاشو چك كنه؟؟؟!!!! انگار هنوز فعال نيست !!!!

نه EKAM جان. هنوز فعال نیست. تصور می کنم از یک ماه دیگه راه بیفته. ( طبق تجربه پارسال )

نه دوستان من امروز اینجا چک کردم شناخت

http://www.abudhabiivo.net
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mpas89 ، ghafari88 ، farshadm999 ، EKAM
(2013-12-15 ساعت 13:50)ali99sh نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 10:38)ghafari88 نوشته:  
متاسفانه الان به من خبر دادن که ویزای دوبی برای من صادر نشده! و یا به اصطلاح خودشون document شده! البته دارن پیگیری میکنن که مشکل رفع بشه.
من 20 روز دیگه مصاحبه دارم الان میتونم سفارت رو تغییر بدم ؟ یا کسی این مشکل رو داشته؟

نگران نباشید. یکی دیگه از دوستان هم حدود یک ماه و خورده ای پیش همین مشکل براشون پیش اومد و حل شد. فکر می کنم EKAM عزیز بودند. اگر اشتباه نکنم با ضمانت یکی از دفاتر توریستی یا ویزایی امارات در همون کشور مشکل حل شد و فقط یق مقدار پول اضافه تر گرفته بودند. باید ببینید علت اینکه ویزا بهتون ندادند چیه. ضمناً به نظر من به فکر تغییر سفارت نباشید. ( نظر شحصی من هست )
مرسی...
من پستهای ایشون رو خوندم، مشکل ایشون نخوردن مهر خروج سفر قبلیشون به دبی بوده، ولی من اصلاً تا حالا دبی نرفتم!

دوست عزيز همون اول به كفيل آژانس ميگن مشكلتون چيه كه كفيل در فرودگاه دبي با گرفتن هزينه ايي مشكلو حل كنه.... متاسفانه دبي كاري نداره رفتين اونجا مهر خورده و ..... يه راه جديد آزار ايراني ها و گرفتن درهم بيشتر ياد گرفتن Sad

مرسی...
البته در اینکه پول مشکلات رو حل میکنه و اونها هم دارن ایرانی آزاری میکنن شکی نیست! اگر سفر تفریحی بود اصلاً نگرانی نداشتم، الان فقط نگران رسیدن به مصاحبه هستم و امیدوارم تو این 2 هفته که تا مصاحبه وقت دارم درست بشه.
چه با هزینه چه بی هزینه!

نگران نباشید ویرای امارات 2 روزه حاضر میشه. معمولا آرانس ها دیر اقدام میکنند ولی به شما نمیگند.
تشکر کنندگان: mahbube ، ghafari88 ، soli asali ، قصه گو ، ali99sh ، farshadm999 ، EKAM
(2013-12-15 ساعت 18:11)feel نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 10:02)EKAM نوشته:  تا حالا كسي تونسته وضعيت ويزاشو چك كنه؟؟؟!!!! انگار هنوز فعال نيست !!!!

نه EKAM جان. هنوز فعال نیست. تصور می کنم از یک ماه دیگه راه بیفته. ( طبق تجربه پارسال )

سلام ، شما ظاهرا بعد از ما مصاحبه شدين ولي متاسفانه چرا كيس ما رو همين سايت ابوظبي هنوز نمي شناسه؟!
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2013-12-15 ساعت 20:55)alinaghi نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 13:50)ali99sh نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 10:38)ghafari88 نوشته:  نگران نباشید. یکی دیگه از دوستان هم حدود یک ماه و خورده ای پیش همین مشکل براشون پیش اومد و حل شد. فکر می کنم EKAM عزیز بودند. اگر اشتباه نکنم با ضمانت یکی از دفاتر توریستی یا ویزایی امارات در همون کشور مشکل حل شد و فقط یق مقدار پول اضافه تر گرفته بودند. باید ببینید علت اینکه ویزا بهتون ندادند چیه. ضمناً به نظر من به فکر تغییر سفارت نباشید. ( نظر شحصی من هست )
مرسی...

مرسی...
چه با هزینه چه بی هزینه!

نگران نباشید ویرای امارات 2 روزه حاضر میشه. معمولا آرانس ها دیر اقدام میکنند ولی به شما نمیگند.

حتما با آژانس چك كن كه اگه كفيلش نميتونه زودتر از طريق ديگه اقدام كني و نبايد بيشتر از 530 درهم بدين
نگران نباش ويزاي من حدود 3 روز مونده به پروازم اومد با كلي دادستان Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ali99sh ، storagemeter ، قصه گو ، soli asali
دوست عزيز اگر 20 روز ديگه بايد بريد نگران نباشيد ويزاي شما صادر خواهد شد براي ويزاي امارات بعضي وقت ها اين اتفاق مي افته حتي گاهي اوقات يك يا دو روز مانده به پرواز ويزا دست شما ميرسه نگران نباشيد
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ali99sh ، قصه گو ، soli asali ، nika
(2013-12-15 ساعت 18:11)feel نوشته:  

چه خوب هنوز منو نميشناسه Cool
UAE→USA
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 11:47)bayat_r نوشته:  یادش به خیر، پارسال این موقع ما هم حال و هوای شما رو داشتیم.....امارات، بلیط،مصاحبه،.....
من حال و هوای الان شما رو بیشتر میپسندمSmile
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: EKAM ، ali99sh ، ghafari88 ، aaraam ، soli asali ، قصه گو
سلام دوستان

در سایت، در رابطه با ابوظبی و ایروان نوشته که باید ۳ تا عکس ۳ رخ، که بیشتر از ۳۰ روز ازشون نگذشته باشه قبل از مدیکال و ۲ تا زمان مصاحبه همراهمون باشه !! شما چنین چیزی داشتین ؟ عکس ۳ رخ باید بگیریم ؟ که روتوش نشده هم باشه ؟

[عکس: 82643822941788078900.jpg]

در مورد این مساله آدرس سایت این هست

http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._3742.html

وقتی‌ وارد شدید در قسمت مشخص شده ابوظبی یا ایروان رو انتخاب کنید!!

و همین طور در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران به ۱ جمله برخوردم که خطاب به برندگان لاتاری بود که میگفت زمانی‌ کنسولگری اعلام کرد باید فرمی رو پر کنید و به همراه دیگر موارد ذکر شده با خود به سفارت ببریم ، این فور چه فرمی هست ، آیا شما چنین چیزی داشتید ؟

سایت این قسمت هم این هست

http://persian.iran.usembassy.gov/entran...check.html

پایین پایین در قسمتی‌ که با تیتر "مورد توجه همه شرکت کنندگان موفق در قرعه کشی:" شروع میشود

البته در مورد این فرم که صحبت کرده فکر می‌کنم منظور همان فرم‌های ۱۲۲ و ۲۳۰ هست که در ابتدا پر می‌کنیم ، ولی‌ گفتم باز سوال کنم که شکی نداشته باشم

ممنون میشم اگر من رو راهنمایی‌ کنید ، مرسی‌
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2013-12-19 ساعت 05:37)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

در سایت، در رابطه با ابوظبی و ایروان نوشته که باید ۳ تا عکس ۳ رخ، که بیشتر از ۳۰ روز ازشون نگذشته باشه قبل از مدیکال و ۲ تا زمان مصاحبه همراهمون باشه !! شما چنین چیزی داشتین ؟ عکس ۳ رخ باید بگیریم ؟ که روتوش نشده هم باشه ؟

و همین طور در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران به ۱ جمله برخوردم که خطاب به برندگان لاتاری بود که میگفت زمانی‌ کنسولگری اعلام کرد باید فرمی رو پر کنید و به همراه دیگر موارد ذکر شده با خود به سفارت ببریم ، این فور چه فرمی هست ، آیا شما چنین چیزی داشتید ؟

سایت این قسمت هم این هست

پایین پایین در قسمتی‌ که با تیتر "مورد توجه همه شرکت کنندگان موفق در قرعه کشی:" شروع میشود

البته در مورد این فرم که صحبت کرده فکر می‌کنم منظور همان فرم‌های ۱۲۲ و ۲۳۰ هست که در ابتدا پر می‌کنیم ، ولی‌ گفتم باز سوال کنم که شکی نداشته باشم

دوست عزيز فقط 2 تا عكس 5 در 5 ميدين كه فرمتشو هر عكاسي ميدونه اصلا 3 رخ نيست البته اگه قبلا با مداركتون پست كردين كه ديگه ازتون نميگيرن.
هيچ فرم ديگه اي از ما نخواستن پر كنيم.
UAE→USA
تشکر کنندگان: aghaghia ، smh1614 ، amin arefi ، philter ، soli asali ، farshadm999
سلام به همگی...
بالاخره بعد از یک هفته پیگیری و کچل کردن سر آژانس! تازه ویزای دوبی ما صادر شد.
به دوستانی که سفارت ابوظبی میرن توصیه می کنم زمان کافی برای مشکلات احتمالی ویزا در نظر بگیرن چون این مشکل من دقیقاً یک هفته طول کشید تا کاملاً حل شد!

و دوباره لینک سایتی رو که دوستان قبلاً برای بررسی صحت ویزای صادره معرفی کرده بودن رو میزارم:
http://ednrd.ae/portal/pls/portal/INIMM_...saValidity
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
(2013-12-19 ساعت 09:34)EKAM نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 05:37)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

سایت این قسمت هم این هست

دوست عزيز فقط 2 تا عكس 5 در 5 ميدين كه فرمتشو هر عكاسي ميدونه اصلا 3 رخ نيست البته اگه قبلا با مداركتون پست كردين كه ديگه ازتون نميگيرن.
هيچ فرم ديگه اي از ما نخواستن پر كنيم.

شما لینکی‌ که من گذشتم رو دیدید؟

اون لینک جزئی از مراحل تکمیل مدارک برای کسانی‌ هست که نامهٔ دومشون را دریافت کردن

سوال من اینه آیا قبلان هم این فرم بوده یا به تازگی گذاشته شده ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999
عکس ۳ رخ دیگه چیه؟ اولین بار حتی اسمشو می‌شنوم. هم چین عکسیم مگه داریم؟
خوشحالم.
دوستان کسی اطلاع دارد کدام یک از هتلهای دبی اینترنت رایگان دارد؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

(2013-12-20 ساعت 05:03)sib 24 نوشته:  دوستان کسی اطلاع دارد کدام یک از هتلهای دبی اینترنت رایگان دارد؟

هتل نواتل تو ديره.ولي ميگن سرعتش پايينه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: sib 24 ، soli asali ، EKAM ، farshadm999 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان