موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2013-12-20 ساعت 05:03)sib 24 نوشته: دوستان کسی اطلاع دارد کدام یک از هتلهای دبی اینترنت رایگان دارد؟
لند مارك گراند هتل چهار ستاره كنار مترو الاتحاد يا يونيون نزديك پاساژ الغرير.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(امروز 09:33 AM)pari pari نوشته است:
(امروز 04:03 AM)sib 24 نوشته است:
دوستان کسی اطلاع دارد کدام یک از هتلهای دبی اینترنت رایگان دارد؟
هتل نواتل تو ديره.ولي ميگن سرعتش پايينه
هتل سيتي سيزن نزديك سيتي سنتر
هتل الجوهره گاردنز W5 مجاتی و سرعت متوسط هتل کپتورن اینترنت کابلی مجانی سرعت عالی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم کارت اعتباری نداریم، و نمیتونیم خودمون بووک کنیم
دوستانی که از سایت booking.com برای رزرو هتل استفاده کردند، خودشون کارت اعتباری داشتند؟
(2013-12-23 ساعت 23:14)soli asali نوشته: (2013-12-23 ساعت 22:17)farshadm999 نوشته: دوستانی که شاید هزینه براشون مطرح هستش میتونن از هاستل هم استفاده کنن قیمتش تقریبا ۱/۳ هتل هست امکاناتش هم خوب هست (ولی فکر کنم بیشتر به درد مردهای مجرد میخوره ) حالا در هر صورت میتونید از لینک زیر هاستلهای خوب دوبی رو پیدا کنید. قیمت هاش از شبی ۱۰ هزار تومن شروع میشه به بالا.
http://www.hostelworld.com
یعنی خانم ها نمیتونن استفاده کنن ؟؟؟
من تو یه پست خوندک که یکی از عزیزان خانم هم بود اتفاقا تو هاستل بودن!
الان مشکل اصلی ما اینه که چه طور باید بووک کرد. اگه بدون بووک بری مثل اینکه قیمتش گرون تر از این چیزی میشه که توی سایت اعلام میشه !
کسی اگه میدونه راهنمایی کنه لطفا.
درضمن اتاق اقایون و خانم ها گویا جداس @@@@
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. پکیج کامل تور ارزان هفته اول فروردین سراغ دارید؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
[quote='derakht01' pid='452066' dateline='1387825971']
ما هم کارت اعتباری نداریم، و نمیتونیم خودمون بووک کنیم
دوستانی که از سایت booking.com برای رزرو هتل استفاده کردند، خودشون کارت اعتباری داشتند؟
دوست عزيز زين پيشتر گفته ام و بار دگر نيز مي گويم نه فقط از سايت بوكينك كه از هر سايت ديگه كه فكر مي كنيد قيمتهاش مناسبتره،هتل رو انتخاب كنيد، بعد سايت بازار گردي رو سرچ كنيد و با آقاي عالميان كانكت بشيد.خودشون راهنماييتون مي كنند.دردسرش براي ما كم نبود ولي به هر حال حق انتخاب با شماست
بهتون بيشنهاد مي كنم به آژانس سكاندار فرشي در ونك ابتداي وليعصر شمالي سري بزنيد،به طور مستقيم با هتل ها كار مي كنند.موفق باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال