کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-28 ساعت 01:34)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 01:21)نام کاربری somi نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 21:17)derakht01 نوشته:  ببخشید من یه سوال فنی دارم. ما خانوادگی داریم میریم، 5 نفریم، به نظرتون بهتر نیست برای رفت و آمد در دبی، ماشین کرایه کنیم؟ میخوام بدونم از دوستان کسی تجربه داره که از نظر هزینه کدوم به صرفه تره؟ Tongue

سلام
ما همین مرداد ماه دوبی بودیم و با گواهینامه بین المللی و مصمم برای کرایه ماشین...
ولی متاسفانه برای اون کارم کردیت کارد لازمهSad
اصن ضایع شدیم یه وضی... Cool

بله برای رنت ماشین باید کردیت کارت داشته باشید چون اونا کارت رو سواپ می‌کنن و یه مقدار مشخص از پول رو بلاک می‌کنن تا ماشین رو که پس آوردید دوباره پول آزاد می‌شه. فقط یادتون باشه برای رنت کردیت کارت مورد قبول هست نه دبیت کارت.

یه راه هم دارید که از شرکت‌های متفرقه ماشین بگیرید. شرکت‌های معتبر مثل هرتز،... حتما کردیت کارت می‌خواد.

یک چیزیو رو هم جا انداختم ، یادتون باشه گواهینامه بین المللی فقط و فقط در کنار اصل گواهینامه ایران اعتبار داره، یعنی‌ وقتی‌ تشریف می‌برید خارج از ایران باید هر ۲ تا گواهینامه همراهتون باشه و گرنه اون گواهینامه دفترچیی بدون اصل گواهینامه کاغذ پارهی بیش نیست.

نه از هیچ شرکتی عملی نیست،چون اونم 1000 دلار باید گرو بذاری که تا یکماه بعدم پس نمیدن چون بعضی جریمه های ماشین ممکنه بعد از خروج شما از کشور بیاد،بعدا کی میره پولو پس بگیره و... خلاصه بیخیال Big Grin
تشکر کنندگان: EKAM ، soli asali ، philter ، قصه گو
دوستان سلام :من در ماه ژانویه درسفارت ابوظبی مصاحبه دارم اگر خدای نکرده کلیرنس بخورم همان لحظه پاسم رو میدن یا باید 2تا4روزکاری درامارات صبر کنم
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2013-12-30 ساعت 01:14)chobod نوشته:  دوستان سلام :من در ماه ژانویه درسفارت ابوظبی مصاحبه دارم اگر خدای نکرده کلیرنس بخورم همان لحظه پاسم رو میدن یا باید 2تا4روزکاری درامارات صبر کنم

سلام دوست عزیز، خیر اگر کلیرینس بخورین، همون موقع پاسپورتتون رو بهتون پس میدن و میتونید برگردید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، chobod ، قصه گو ، azadeh2014 ، EKAM
(2013-12-30 ساعت 01:14)chobod نوشته:  دوستان سلام :من در ماه ژانویه درسفارت ابوظبی مصاحبه دارم اگر خدای نکرده کلیرنس بخورم همان لحظه پاسم رو میدن یا باید 2تا4روزکاری درامارات صبر کنم

ایشالا که کیلیرنس نمیخورید. اگه کیلیرنس نخوردید یه دستی‌ به سر ما هم بکشید. Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، sdf2004r
(2013-08-24 ساعت 11:43)sepideh_ نوشته:  دوستان برای کسی که روز 3شنبه مصاحبه داره با توجه به تعطیلی جمعه و شنبه که نمیتونه مدیکال انجام بده یکشنبه برای انجام مدیکال و گرفتن جواب کافیه؟یا محتمل شارژ اضافه برای جواب مدیکال تو دبی می شه؟
عزیزم نگران نباش من توانستم روز شنبه از دکتر شوکا وقت معاینه بگیرم.
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-08-24 ساعت 11:43)sepideh_ نوشته:  دوستان برای کسی که روز 3شنبه مصاحبه داره با توجه به تعطیلی جمعه و شنبه که نمیتونه مدیکال انجام بده یکشنبه برای انجام مدیکال و گرفتن جواب کافیه؟یا محتمل شارژ اضافه برای جواب مدیکال تو دبی می شه؟

عزیزم نگران نباش شما میتوانید برای روزشنبه ازدکترشوکا وقت بگیری.
(2013-08-24 ساعت 12:04)ghafari88 نوشته:  [quote='sepideh_' pid='400738' dateline='1377328397']
دوستان برای کسی که روز 3شنبه مصاحبه داره با توجه به تعطیلی جمعه و شنبه که نمیتونه مدیکال انجام بده یکشنبه برای انجام مدیکال و گرفتن جواب کافیه؟یا محتمل شارژ اضافه برای جواب مدیکال تو دبی می شه؟

سلام: جای نگرانی نیست شماتوسط ایمیل میتوانید درخواست مدیکال در روز شنبه کنیدappointmentdeiradxb@nmc.ae
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، hossien_501
سلام دوستان خوبم
من یک سوالی دارم اگر ممکنه جوابه من رو بدید
من روزه سه شنبه مصاحبه دارم و قاعدتا باید یک روز قبل جواب مدیکالم حاضر باشه به همین خاطر روز شنبه از دکتر وقت مدیکال گرفتم .
حالا بعد از مصاحبه باید 4 روز منتظر باشم که پاسه من رو بهم بدن یا دقیقا همون روز بعد از مصاحبه پاس رو بهم تحویل میدن؟
یا اینکه بعد از 4 روزه کاری معلوم میشه که کلیرنس خوردم یا بعد از مصاحبه مشخص میشه که کلیرنس خوردم یا نه چون برای هتل نمیدونم چند روز باید رزرو کنم
(2013-12-30 ساعت 11:06)sdf2004r نوشته:  سلام دوستان خوبم
من یک سوالی دارم اگر ممکنه جوابه من رو بدید
من روزه سه شنبه مصاحبه دارم و قاعدتا باید یک روز قبل جواب مدیکالم حاضر باشه به همین خاطر روز شنبه از دکتر وقت مدیکال گرفتم .
حالا بعد از مصاحبه باید 4 روز منتظر باشم که پاسه من رو بهم بدن یا دقیقا همون روز بعد از مصاحبه پاس رو بهم تحویل میدن؟
یا اینکه بعد از 4 روزه کاری معلوم میشه که کلیرنس خوردم یا بعد از مصاحبه مشخص میشه که کلیرنس خوردم یا نه چون برای هتل نمیدونم چند روز باید رزرو کنم

سلام دوست عزیز، خیر اگر کلیرینس بخورین، همون موقع پاسپورتتون رو بهتون پس میدن و میتونید برگردید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، sdf2004r ، soli asali ، EKAM
سلام به همه ی دوستان:
دیروز واسه مصاحبه برنامه سفرم رو تقریبا اوکی کردم:
بلیط 450تا 503 هزار تومان -آسمان-30 ژانویه 8صبح ----> 2 فوریه 15:30
ویزا 250درهم هر نفر-هتل رویال گاردن 660درهم دو نفر
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: philter ، azadeh2014 ، soli asali ، ghafari88 ، قصه گو ، hossien_501 ، EKAM ، amin arefi ، پدی
(2013-12-14 ساعت 10:08)nimamp3 نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 02:19)aaraam نوشته:  [quote='nimamp3' pid='449909' dateline='1386969088']
سلام دوستان درباره هتل رویال گاردن کسی اطلاعات داره, نزدیک مترو هست ?

سلام ،هتل رویال گاردن، دو ستاره، نزدیک مترو، بدون دیسکو و بدون اینترنت رایگان اما بنا به گفته دوستانی که قبلا رفتن هتلی تمیز و با قیمت مناسبه. من تو سایت ttgroup قیمت شبی 140 درهم برای اتاق دو تخته در تار۱ضیخ اسفند دیدم! قیمت خیلی خوبیه ولی کردیت کارت میخواد که اکثرا نداریم. یکی از دوستان 2013 مساز طریق آژانس شاهین گشت شبی 175 درهم رزرو کرده بود.
بدون رزرو شبی 400درهمه.

ممنونم دوست عزیز من یه آژانس مسافرتی واسم روزرو کرد با هزینه چارتر هوا پیما و پول ویزا و هتل رویال واسه هفت شب هشت روز شد نفری یک و صد و پنجاه به پول خودمون
[
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، ffrfar ، ehsan2012 ، EKAM ، amin arefi
(2013-12-24 ساعت 21:17)derakht01 نوشته:  ببخشید من یه سوال فنی دارم. ما خانوادگی داریم میریم، 5 نفریم، به نظرتون بهتر نیست برای رفت و آمد در دبی، ماشین کرایه کنیم؟ میخوام بدونم از دوستان کسی تجربه داره که از نظر هزینه کدوم به صرفه تره؟ Tongue

سلام
ما همین مرداد ماه دوبی بودیم و با گواهینامه بین المللی و مصمم برای کرایه ماشین...

بله برای رنت ماشین باید کردیت کارت داشته باشید چون اونا کارت رو سواپ می‌کنن و یه مقدار مشخص از پول رو بلاک می‌کنن تا ماشین رو که پس آوردید دوباره پول آزاد می‌شه. فقط یادتون باشه برای رنت کردیت کارت مورد قبول هست نه دبیت کارت.

یه راه هم دارید که از شرکت‌های متفرقه ماشین بگیرید. شرکت‌های معتبر مثل هرتز،... حتما کردیت کارت می‌خواد.

یک چیزیو رو هم جا انداختم ، یادتون باشه گواهینامه بین المللی فقط و فقط در کنار اصل گواهینامه ایران اعتبار داره، یعنی‌ وقتی‌ تشریف می‌برید خارج از ایران باید هر ۲ تا گواهینامه همراهتون باشه و گرنه اون گواهینامه دفترچیی بدون اصل گواهینامه کاغذ پارهی بیش نیست.
دوست عزیز سلام من دوبی زیاد سفر کردم و تقریبا هر دفعه هم ماشین اجاره کردیم ، کی گفته که به همراه گواهینامه بین المللی باید گواهینامه اصل هم همراه باشه من هر دفعه با همون گواهینامه گرفتم و هیچ وقت هم مشکلی پیش نیومده ، اگر اصل گواهینامه لازم باشه پس گواهینامه بین المللی یعنی چی ؟ شاید سر کارتون گذاشتن!! ضمنا برای اجاره حتما کردیت نمی خواد میتونید یک سری به میدان ماهی بزنید اونجا رنت کار زیاده و با 1000 درهم دپازیت میتونید ماشین اجاره کنید ولی بعد از پس دادن ماشین دپازیتو همون موقع بهتون پس نمی دن و حدود یک هفته بعد قابل برگشته اگر خلافی نداشتید
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، EKAM
(2013-12-28 ساعت 02:16)soli asali نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 01:27)نام کاربری somi نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 23:42)derakht01 نوشته:  ما هم کارت اعتباری نداریم، و نمیتونیم خودمون بووک کنیم Sad
دوستانی که از سایت booking.com برای رزرو هتل استفاده کردند، خودشون کارت اعتباری داشتند؟

(2013-12-23 ساعت 23:14)soli asali نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 22:17)farshadm999 نوشته:  دوستانی که شاید هزینه براشون مطرح هستش می‌تونن از هاستل هم استفاده کنن قیمتش تقریبا ۱/۳ هتل هست امکاناتش هم خوب هست (ولی‌ فکر کنم بیشتر به درد مرد‌های مجرد می‌خوره ) حالا در هر صورت میتونید از لینک زیر هاستل‌های خوب دوبی‌ رو پیدا کنید. قیمت هاش از شبی ۱۰ هزار تومن شروع می‌شه به بالا.

http://www.hostelworld.com

یعنی خانم ها نمیتونن استفاده کنن ؟؟؟
من تو یه پست خوندک که یکی از عزیزان خانم هم بود اتفاقا تو هاستل بودن!
الان مشکل اصلی ما اینه که چه طور باید بووک کرد. اگه بدون بووک بری مثل اینکه قیمتش گرون تر از این چیزی میشه که توی سایت اعلام میشه !
کسی اگه میدونه راهنمایی کنه لطفا.
درضمن اتاق اقایون و خانم ها گویا جداس @@@@

ببخشید پس توی بوکینگ دات کام
این گزینه ی free cancellation /pay later جریانش چیه؟یخورده از این که پولشو انلاین بدی گرونتره ولی ظاهرا اگه کارت اعتباری نخواد بازم بصرفه تر از آژانس درمیاد،نه؟

باید کارت اعتباری داشته باشی و شماره کارتت رو وارد سایت کنی ولی پولی کم نمکنه !
سلام تو سایت بوکینگ دات کام خیلی از هتلها هستند که بدون کارت هم براتون رزرو انجام میدن بعد که رفتید دوبی از تون میگیرن اگه یکم بگردید پیدا می کنید ضمنا میتونید با هتل مورد نظر تماس بگیرید تلفنی هم این کارو براتون میکنند من تابستان امسال این کارو کردم .
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، پدی ، amin arefi

سلام

دوست عزیز یادم رفت بگم اگر میخواهید ماشین اجاره کنید باید حتما به خیابانهای دوبی آشنائی داشته باشی خصوصا به قوانین و مقررات اونجا اگر خلاف کنید مثل سرعت زیاد که باید به تابلوهای سرعت دقت کنید چون دوربین ها بشکل نا محسوس عکس میگیرند و تازه پلیس هم هست یا از بین خطوط خارج شوید اونوقت جریم های بسیار سنگین که از پس اونها برنمی یای اگر هم بخواهی با ماشینت بری سفارت در اوظبی به نظر من این ریسکو نکنید چون اگر بلد نباشید از کجا برید تو دردسر بزرگی میافتید و وقت سفارت رو هم از دست میدید. موفق باشید
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، پدی ، amin arefi
(2013-12-30 ساعت 04:08)chobod نوشته:  

عزیزم نگران نباش شما میتوانید برای روزشنبه ازدکترشوکا وقت بگیری.
دوست عزیز بیمارستان برای روز شنبه بازه و کار شمارو انجام میده ضمنا زیاد نگران گرفتن وقت نباشید بدون وقت هم کار شمارو انجام میدن
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، پدی ، EKAM ، azadeh2014 ، amin arefi ، hossien_501

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان