کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-24 ساعت 21:32)قصه گو نوشته:  بهترين كارو مي كنيد دوست عزيز.البته آژانس به من گفت همون قيمت ماهان بهتون بليط دادم ٧٣٨٣٠٠تومن بود فكر كنم.خدا ميدونهRolleyesويزا هم نفري ٢٧٠هزار تومن شد .فقط مانده بود هتل كه از سايت بوكينگ استفاده كرديم و از آقاي عالميان كمك خواستيم.براي رزرو و پرداخت پول خيلي دردسر كشيديم و همسرم به معناي واقعي خون دل خورد و همش در حال ايميل زدن به سايت بوكينگ يا به هتل بود.تا دو هفته بعد از برگشتنمون هنوز مشكلمون حل نشده بود. اما اگر اين كار جا بيوفتد بسيار نيكوست!!ما كه خيلي از هتل ها راضي بوديم،نووتل هتل در ابوظبي و گراند لندمارك هتل در دوبي. همسرم مي گويد از قول من به دوستان مهاجرسرايي بگو از همون آژانس اقدام كنند و هر هتلي كه توي سايت انتخاب كردند پيشنهاد بدن به آژانس،ارزش اين همه سختيو نداره. وقتي كريديت كارد نداري خيلي مشكل پيش مياد از كارد يكي ديگه حتي آقاي عالميان بخواي استفاده كني.به اميد روزي كه ايرانيان مقيم ايران هم بتوانند صاحب كريديت كارت بشن!؟!Tongue
سلام کار بسیار درستیه گرفتن هتل و بلیط از آژانسها بهتر و کم هزینه تره ضمنا خیالتون هم راحته اگه دنبال دردسر نمی گردید اینکارو بکنید
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، پدی ، EKAM ، amin arefi
(2013-12-19 ساعت 09:34)EKAM نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 05:37)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

در سایت، در رابطه با ابوظبی و ایروان نوشته که باید ۳ تا عکس ۳ رخ، که بیشتر از ۳۰ روز ازشون نگذشته باشه قبل از مدیکال و ۲ تا زمان مصاحبه همراهمون باشه !! شما چنین چیزی داشتین ؟ عکس ۳ رخ باید بگیریم ؟ که روتوش نشده هم باشه ؟

[عکس: 82643822941788078900.jpg]

در مورد این مساله آدرس سایت این هست

http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._3742.html

وقتی‌ وارد شدید در قسمت مشخص شده ابوظبی یا ایروان رو انتخاب کنید!!

و همین طور در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران به ۱ جمله برخوردم که خطاب به برندگان لاتاری بود که میگفت زمانی‌ کنسولگری اعلام کرد باید فرمی رو پر کنید و به همراه دیگر موارد ذکر شده با خود به سفارت ببریم ، این فور چه فرمی هست ، آیا شما چنین چیزی داشتید ؟

سایت این قسمت هم این هست

http://persian.iran.usembassy.gov/entran...check.html

پایین پایین در قسمتی‌ که با تیتر "مورد توجه همه شرکت کنندگان موفق در قرعه کشی:" شروع میشود

البته در مورد این فرم که صحبت کرده فکر می‌کنم منظور همان فرم‌های ۱۲۲ و ۲۳۰ هست که در ابتدا پر می‌کنیم ، ولی‌ گفتم باز سوال کنم که شکی نداشته باشم

ممنون میشم اگر من رو راهنمایی‌ کنید ، مرسی‌

دوست عزيز فقط 2 تا عكس 5 در 5 ميدين كه فرمتشو هر عكاسي ميدونه اصلا 3 رخ نيست البته اگه قبلا با مداركتون پست كردين كه ديگه ازتون نميگيرن.
هيچ فرم ديگه اي از ما نخواستن پر كنيم.
دوست عزیز سفارت فقط 2 تا عکس از شما میگیره ما که همون عکسهائی رو که در فرمها داده بودیم بردیم هم به بیمارستان دادیم و هم به سفارت هیچ مشکلی هم نداشت
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، OXyGeNziX ، پدی ، نام کاربری somi ، EKAM
(2014-01-01 ساعت 18:45)Babaksafi نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 02:16)soli asali نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 01:27)نام کاربری somi نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 23:42)derakht01 نوشته:  ما هم کارت اعتباری نداریم، و نمیتونیم خودمون بووک کنیم Sad
دوستانی که از سایت booking.com برای رزرو هتل استفاده کردند، خودشون کارت اعتباری داشتند؟

(2013-12-23 ساعت 23:14)soli asali نوشته:  یعنی خانم ها نمیتونن استفاده کنن ؟؟؟
من تو یه پست خوندک که یکی از عزیزان خانم هم بود اتفاقا تو هاستل بودن!
الان مشکل اصلی ما اینه که چه طور باید بووک کرد. اگه بدون بووک بری مثل اینکه قیمتش گرون تر از این چیزی میشه که توی سایت اعلام میشه !
کسی اگه میدونه راهنمایی کنه لطفا.
درضمن اتاق اقایون و خانم ها گویا جداس @@@@

ببخشید پس توی بوکینگ دات کام
این گزینه ی free cancellation /pay later جریانش چیه؟یخورده از این که پولشو انلاین بدی گرونتره ولی ظاهرا اگه کارت اعتباری نخواد بازم بصرفه تر از آژانس درمیاد،نه؟

باید کارت اعتباری داشته باشی و شماره کارتت رو وارد سایت کنی ولی پولی کم نمکنه !
سلام تو سایت بوکینگ دات کام خیلی از هتلها هستند که بدون کارت هم براتون رزرو انجام میدن بعد که رفتید دوبی از تون میگیرن اگه یکم بگردید پیدا می کنید ضمنا میتونید با هتل مورد نظر تماس بگیرید تلفنی هم این کارو براتون میکنند من تابستان امسال این کارو کردم .

پس اطلاعات کارت اعتباری هم نمیخواد دیگه؟همون free cancellation/pay later؟
اونطوری باشه عالیه.به همون نرخ بوکینگ دات کام
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
امروز یه ایمیل مبنی بر تغییر زمان مصاحبه از سفارت دریافت کردیم!! خیلی مسخرست، ما هم بلیط گرفتیم هم هتل رزرو کردیم Sad((
هیچ جوری نمیشه زمان همون قبلی بمونه؟؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، قصه گو
(2014-01-02 ساعت 20:42)derakht01 نوشته:  امروز یه ایمیل مبنی بر تغییر زمان مصاحبه از سفارت دریافت کردیم!! خیلی مسخرست، ما هم بلیط گرفتیم هم هتل رزرو کردیم Sad((

حتما یه موردی بوده که نتونستن درهمون تاریخ باشمامصاحبه کنن.
شما هم که هتل وبلیطرو گرفتین .میشه این تاریخ رو عقب انداخت ولی زودتر نمیشه.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
الان مصاحبه افتاده پنج شنبه، به نظرتون دوشنبه خوبه دبی باشیم؟ و اینکه احتمال ویزای یه ضرب اگه باشه بهتره تا کی هتل بگیریم؟ بذاریم اونجا تمدید کنیم یا نه بذاریم ببینیم نتیجه چی میشه؟ اگه لازم شد تمدید کنیم؟

(2014-01-02 ساعت 21:05)philter نوشته:  
(2014-01-02 ساعت 20:42)derakht01 نوشته:  امروز یه ایمیل مبنی بر تغییر زمان مصاحبه از سفارت دریافت کردیم!! خیلی مسخرست، ما هم بلیط گرفتیم هم هتل رزرو کردیم Sad((

CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-02 ساعت 21:11)derakht01 نوشته:  الان مصاحبه افتاده پنج شنبه، به نظرتون دوشنبه خوبه دبی باشیم؟ و اینکه احتمال ویزای یه ضرب اگه باشه بهتره تا کی هتل بگیریم؟ بذاریم اونجا تمدید کنیم یا نه بذاریم ببینیم نتیجه چی میشه؟ اگه لازم شد تمدید کنیم؟

شما ميتونيد ٣شنبه تشريف ببرين دبي و بهتره تا ٢شنبه اونجا باشين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: philter ، derakht01 ، soli asali
(2014-01-02 ساعت 22:50)EKAM نوشته:  
(2014-01-02 ساعت 21:11)derakht01 نوشته:  الان مصاحبه افتاده پنج شنبه، به نظرتون دوشنبه خوبه دبی باشیم؟ و اینکه احتمال ویزای یه ضرب اگه باشه بهتره تا کی هتل بگیریم؟ بذاریم اونجا تمدید کنیم یا نه بذاریم ببینیم نتیجه چی میشه؟ اگه لازم شد تمدید کنیم؟

شما ميتونيد ٣شنبه تشريف ببرين دبي و بهتره تا ٢شنبه اونجا باشين

بنظر من بهتره هتل رو تا پنج شنبه که روز مصاحبه س بگیرید و اگه انشاالله یکضرب شدید از طریق آژانستون هتل رو تمدید کنید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: derakht01 ، soli asali ، قصه گو
با سلام،
دوستانی که با اتوبوس به ابوظبی رفتن، آیا اتوبوس فقط در ایستگاه اصلی ابوظبی توقف می کنه یا به محض ورود هر جا خواستیم میشه پیاده شد؟
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
سلام . ما برای هفته دوم فوریه مصاحبه داریم . از دوستان هستن در اون تاریخ تا در صورت تمایل با هم همسفر باشیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، philter
(2014-01-03 ساعت 18:30)hariri-a نوشته:  با سلام،
دوستانی که با اتوبوس به ابوظبی رفتن، آیا اتوبوس فقط در ایستگاه اصلی ابوظبی توقف می کنه یا به محض ورود هر جا خواستیم میشه پیاده شد؟

سلام
در مسیر رفت فقط یک ایستگاه در حدودا اواخر مسیر داره و برگشت به دبی هم فقط در یکی از ایستگاههای مترو نگه میداره
هرجا که خواستی نمیتونی پیاده شی باید بری ترمینال ابوظبی بعد تاکسی سوار بشی برای سفارت که حدود 20 درهم میشه.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، hariri-a
کسی‌ میدونه مدیکال ابوظبی کلا قیمتش چقدر می‌شه؟؟ کله هزینه مدیکال می‌خوام یه مقایسه بکنم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-01-04 ساعت 01:12)farshadm999 نوشته:  کسی‌ میدونه مدیکال ابوظبی کلا قیمتش چقدر می‌شه؟؟ کله هزینه مدیکال می‌خوام یه مقایسه بکنم.

سلام
والا اینجور که دوستان گفتن 425 درهم بدون واکسن البته اگر مرکز nmc دبی برید اگر ابوظبی برید 375 درهم میشه Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، aaraam ، soli asali ، philter ، pari pari
(2014-01-04 ساعت 01:52)mr art نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 01:12)farshadm999 نوشته:  کسی‌ میدونه مدیکال ابوظبی کلا قیمتش چقدر می‌شه؟؟ کله هزینه مدیکال می‌خوام یه مقایسه بکنم.

سلام
والا اینجور که دوستان گفتن 425 درهم بدون واکسن البته اگر مرکز nmc دبی برید اگر ابوظبی برید 375 درهم میشه Smile

عجبا ، چرا اینقدر قیمت فرق داره. الان تو استوکهلم مدیکال نوشته ۲۸۰۰ کرون یعنی‌ ۱۴۰۰ درهم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، philter
با سلام خدمت همه دوستان

براي رزرو هتل من به اين آدرس ايميل زدم و اسم هتل مورد نظر خودم رو براشون ارسال كردم ، با پرداخت هزينه اندك در كمتر از يك روز ووچر رزرو هتل رو برام فرستادن ، با اين تفاوت كه كل هزينه اقامت رو در حين ورود به هتل پرداخت خواهم كرد. اگر مايل بوديد پيغام خصوصي بديد تا آدرس رو براتون ارسال كنم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان