2014-01-06 ساعت 01:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-06 ساعت 01:27 توسط farshadm999.)
(2014-01-01 ساعت 18:40)Babaksafi نوشته:(2013-12-28 ساعت 01:34)farshadm999 نوشته:دوست عزیز سلام من دوبی زیاد سفر کردم و تقریبا هر دفعه هم ماشین اجاره کردیم ، کی گفته که به همراه گواهینامه بین المللی باید گواهینامه اصل هم همراه باشه من هر دفعه با همون گواهینامه گرفتم و هیچ وقت هم مشکلی پیش نیومده ، اگر اصل گواهینامه لازم باشه پس گواهینامه بین المللی یعنی چی ؟ شاید سر کارتون گذاشتن!! ضمنا برای اجاره حتما کردیت نمی خواد میتونید یک سری به میدان ماهی بزنید اونجا رنت کار زیاده و با 1000 درهم دپازیت میتونید ماشین اجاره کنید ولی بعد از پس دادن ماشین دپازیتو همون موقع بهتون پس نمی دن و حدود یک هفته بعد قابل برگشته اگر خلافی نداشتید(2013-12-28 ساعت 01:21)نام کاربری somi نوشته:(2013-12-24 ساعت 21:17)derakht01 نوشته: ببخشید من یه سوال فنی دارم. ما خانوادگی داریم میریم، 5 نفریم، به نظرتون بهتر نیست برای رفت و آمد در دبی، ماشین کرایه کنیم؟ میخوام بدونم از دوستان کسی تجربه داره که از نظر هزینه کدوم به صرفه تره؟
سلام
ما همین مرداد ماه دوبی بودیم و با گواهینامه بین المللی و مصمم برای کرایه ماشین...
ولی متاسفانه برای اون کارم کردیت کارد لازمه
اصن ضایع شدیم یه وضی...
بله برای رنت ماشین باید کردیت کارت داشته باشید چون اونا کارت رو سواپ میکنن و یه مقدار مشخص از پول رو بلاک میکنن تا ماشین رو که پس آوردید دوباره پول آزاد میشه. فقط یادتون باشه برای رنت کردیت کارت مورد قبول هست نه دبیت کارت.
یه راه هم دارید که از شرکتهای متفرقه ماشین بگیرید. شرکتهای معتبر مثل هرتز،... حتما کردیت کارت میخواد.
یک چیزیو رو هم جا انداختم ، یادتون باشه گواهینامه بین المللی فقط و فقط در کنار اصل گواهینامه ایران اعتبار داره، یعنی وقتی تشریف میبرید خارج از ایران باید هر ۲ تا گواهینامه همراهتون باشه و گرنه اون گواهینامه دفترچیی بدون اصل گواهینامه کاغذ پارهی بیش نیست.
دوست عزیز بنده سال هست خارج از ایران زندگی میکنم کسی سر کارم نذاشته این قانون هست در سر تا سر دنیا، شما این سایت رو نگاه کن جوابتون رو میبینید.
http://tac.org.ir/TacDetailsPage.asp?idn=7
قابل توجه متقاضیان دریافت گواهینامه بینالمللی:
برای سفر به کشورهای آمریکایی و اتحادیه اروپا به همراه داشتن اصل گواهینامه ملی(ایرانی) در کنار گواهینامه بینالمللی الزامی است.
حتی اگه همون گواهینامه دفترچیی رو باز کنید توش نوشته فقط در کنار اصل گواهینامه اعتبار داره.
در مورده کردیت کرد اگر ۱ بار تشریف ببرید شرکتهای معتبر برای رنت ماشین حتما ازتون کردیت کارت میخوان و یک قانون هست در سر تا سر دنیا، اگر این مشکلو تو دوبی نداشتید بخاطر این بوده که از جاهای رسمی ماشین نگرفتید باز هم اگه شک دارید میتونید به سایت هرتز (متربرترین شرکت رنت ماشین ) مراجعه کنید.
https://www.hertz.se
خوشحالم.