کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
سوال اول: من کیس هستم و کارت معافی سربازی دارم شغل دولتی هم نداشتم و ندارم. تحصیلاتم لیسانسه. خانومم دکتر دامپزشک هست و در اداره دامپزشکی شهرمون کار میکنه اما نیروی طرح است و استخدام نیست. ما در فرما شغل خانومم رو veterinary departement officer قید کردیم. آیا به نظرتون ما میتونیم یک ضرب ویزا بگیریم یا نه؟ اگر براشون توضیح بدیم که نیروی طرح بوده و استخدام نیست فایده داره؟

سوال دوم: من میخواستم از کسانی که تجربه اجاره ماشین در دبی رو دارن بپرسم که آیا اجاره ماشین گزینه خوبی برای انتخاب هست؟ آیا از نظر هزینه ای مقرون به صرفه هست؟ آیا با توجه به رفت و آمد به ابوظبی داشتن ماشین راحتر است یا خیر؟ رانندگی در شهر دبی آسان است؟

با تشکرShy
تشکر کنندگان: soli asali ، philter
(2014-01-09 ساعت 22:51)saeed.zangiabadi نوشته:  سلام دوستان
سوال اول: من کیس هستم و کارت معافی سربازی دارم شغل دولتی هم نداشتم و ندارم. تحصیلاتم لیسانسه. خانومم دکتر دامپزشک هست و در اداره دامپزشکی شهرمون کار میکنه اما نیروی طرح است و استخدام نیست. ما در فرما شغل خانومم رو veterinary departement officer قید کردیم. آیا به نظرتون ما میتونیم یک ضرب ویزا بگیریم یا نه؟ اگر براشون توضیح بدیم که نیروی طرح بوده و استخدام نیست فایده داره؟

سوال دوم: من میخواستم از کسانی که تجربه اجاره ماشین در دبی رو دارن بپرسم که آیا اجاره ماشین گزینه خوبی برای انتخاب هست؟ آیا از نظر هزینه ای مقرون به صرفه هست؟ آیا با توجه به رفت و آمد به ابوظبی داشتن ماشین راحتر است یا خیر؟ رانندگی در شهر دبی آسان است؟

با تشکرShy

هیچ چیزی معلوم نمیکنه که شما کلرنس میخورید یا نه !
اما با وضعیت شما بعید نیست. ولی شرایط همسر شما یک مقدار شاید تاثیر بزاره.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان:
(2014-01-09 ساعت 22:51)saeed.zangiabadi نوشته:  سلام دوستان

با تشکرShy

به قول دوستان ویزای یک ضرب قابل پیش بینی نیست، ولی شما احتمال بیشتر رو (حداقل برای اقامت در دبی) برای یک ضرب بده.
و من خودم در دبی ماشین اجاره نکردم، اگر برای تفریح بود حتما این کارو انجام میدادم ولی این احتمال رو بدین که اگر صبح قبل از مصاحبه پلیس جلوتون رو بگیره یا خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که وقتتونو بگیره چه استرسی ایجاد میکنه؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: derakht01 ، soli asali ، pari pari ، ffrfar ، poem ، قصه گو ، amin arefi
(2013-10-18 ساعت 22:50)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 22:16)abiha نوشته:  سلام دوستان . می شه آدرس سفارت را در ابوظبی اینجا بگذارید. آخه مثل اینکه دو تا آدرس داره..

این آدرس و مشخصاتی هست که در نامه دوم ما قید شده :

ABU DHABI
EMBASSY OF THE UNITED STATES VISA UNIT AL-SUDAN ST PO BOX 4009
ABU DHABI UNITED ARAB EMIRATES 971-2-414-2200

دوستان عزیز آنها که آدرس سفارت‌، NMCرو ‌می‌خواهند به ترتیب زیر عمل کنند.
ابتدا به سایت گوگل‌مپ که آدرس آنرا درزیرمی‌نویسم بروند.
https://maps.google.com/
حال در بخش جستجوی آن (درکنار آنجا که نوشته گوگل را مشاهده می‌کنید) کلمات زیر را کپی‌پیست کنیدو کلید اینتر را بفشارید.

*** برای مشخص شدن محل سفارت در نقشه کلمات زیر
US Embassy - Al Safarat - Abu Dhabi - United Arab Emirates

*** برای مشخص شدن محل NMC دبی کلمات زیر ( اگه اشتباه نکنم اونی که تو دیره هست).
Medical Director, NMC Hospital, Deira, Dubai

***برای مشخص شد محل NMC ابوظبی کلمات زیر
New Medical Centre Hospital - Madinat Zayed - Abu Dhabi - United Arab Emirates

اگه اشتباه کردم لطفا مرا تصحیح کنید.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، amin arefi ، reasonable
(2014-01-09 ساعت 20:11)ehsan2012 نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 17:53)ali99sh نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 11:37)aghaghia نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 03:24)pari pari نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 02:07)aghaghia نوشته:  بله 2 تا 5*5 برای مصاحبه و 3 تا 3*4 برای مدیکال برای هر نفر...

ولي اقاقياي عزيز از ما 5*5 خواستن هم براى مديكال هم مصاحبه

پری پری جان، چی بگم والا، یکی از دوستان هم گفتن ما عکس 5*5 داشتیم اینقدر از اطرافش بریدن تا شد اندازه 3*4، البته شما چون مصاحبه رفتین، حتما حرف شما صحیحه Smile

ما هم 3 تا 5*5 برای مدیکال دادیم و همونارو قبول کرد حتی کوچیکشم نکرد.
برای اطمینان هم 4*3 هم 5*5 می بریم Smile
سلام دوستان عزیزم در فایل پی‌دی‌افی که به عنوان راهنمای مصاحبه در ابوظبی مشخص شده اینطور آمده که
***عکس باید 3.5x4 باشند
*** سر باید در قاب عکس فیت باشد و ابعاد آن باید ( ارتفاع 3.5 و عرض 2.6 سانتیمتر باشد.)
*** 3/4 رخ به طوری که لاله گوش راست شما باید در عکس مشخص باشد ( حتی افرادی که محجبه هستند می‌توانند حجاب داشته باشند مشروط براینکه گوش سمت راستشان درعکس مشخص باشد).
*** با پس‌زمینه سفید و کاغذ براق
*** سه عکس برای معاینه پزشکی و دو عکس برای مصاحبه.
*** پشت عکس‌ها به وسیله روان‌نویس نرم نام صاحب عکس نوشته شود.
آدرس دستورالعمل در زیر خدمتتان ارائه می‌گردد.

http://travel.state.gov/content/dam/visa...0Dhabi.pdf
اگه نشد بر روی لینک زیر کلیک کیند.
http://www.travel.state.gov/pdf/suppleme...3-0704.pdf
اگه نشد روی لینک زیر کلیک کنید و دستورالعمل رفتن به پی‌دی‌اف رو از روی پست مربوطه بخوانید و اجرا کنید
درضمن داخل نامه گفته شده که روز مصاحبه یک کپی از این نامه را به مسئول پذیرش ارائه بدهیم.
http://mohajersara.com/thread-6800-post-...#pid457013

اگر هم عکاسی خواستید که بدونه باید چیکار کنه به عکاسی فوکا در خیابان ملاصدرا مراجعه کنید. کافیه با یه پرینت از پی‌دی‌اف دستورالعمل سفارت تشریف ببرید پیش‌شون تا فریادشون دربیاد (چون یاد اذیت‌های من می‌افتن) ( آخه تقصیر خودشونه می‌خواستن عکس‌منو روتوش کنن) ولی خانم حسین‌زاده عکاس خوبی هستند من قبلا دو جا دیگه رفته بودم و درست در نیاورده بودن .

نشانی : ونک، خیابان ملاصدرا ، بین چهارراه شیراز و شیخ بهایی، طبقه فوقانی بانک دی، پلاک 158
تلفن تماس : 88051190
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، Vigor 2014 ، EKAM ، قصه گو ، amin arefi
دوستان سلام
ما تا یکی دو هفته دیگه ابوظبی مصاحبه داریم. به نظر شما اگر دبی اقامت کنیم بهتره یا خود ابوظبی؟ از نظر هزینه ها کدوم مقرون به صرفه تره؟
من تو سایت برای رزرو هتل که نگاه می کردم هتل های دبی از ابوظبی ارزان تر بود.
دوستانی که تجربه مصاحبه در ابوظبی رو دارند لطفاً راهنمایی کنند.
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-11 ساعت 10:55)farzadsmile نوشته:  دوستان سلام
ما تا یکی دو هفته دیگه ابوظبی مصاحبه داریم. به نظر شما اگر دبی اقامت کنیم بهتره یا خود ابوظبی؟ از نظر هزینه ها کدوم مقرون به صرفه تره؟
ما كه از فرودگاه با تاكسي (با مترو ارزانتره و راحتتر) رفتيم ايستگاه الغبيبه و از آنجا با اتوبوس رفتيم ابوظبي.به راننده ي تاكسي پرينت نقشه ي هتل نووتل را نشان داديم كه از سايت بوكينگ با آفر رزرو كرده بوديم و از جمعه تا دوشنبه ظهر كه مصاحبه تمام شد آنجا بوديم حتي به مديكال ابوظبي و نزد دكتر شتي رفتيم نفري ٣٧٥ درهم كه از دوبي ارزونتره و صبح مصاحبه ساعت هفت و بيست از هتل با تاكسي رفتيم و هفت و نيم سفارت بوديم با ٢٠درهم.دغدغه ي ساعت چهار صبح بيدار شدن و مسائل مربوط به آن هم نداشتيم.بعد از مصاحبه هم اينقدر وقت داشتيم كه برگرديم هتل و توي سايت اسممونو چك كنيم بعد بيام مهاجرسرا اطلاع بديم و يه چرت از فرط ناراحتي بزنيم و دوش بگيريم و تازه ساعت بشه ١٢ظهر و اتاقو تحويل بديم.با تاكسي رفتيم ايستگاه اتوبوس وبرگشتيم به دوبي و باز هم پرينت هتل گراند لندمارك رو نشون راننده تاكسي داديم و رفتيم هتل تا پنجشنبه ظهر كه اتاقو تحويل داديم اما وسايل به امانت همانجا ماند و ما رفتيم گشتيم(زير بارانBig Grin) تا هفت بعد از ظهر كه برگشتيم وسايل رو برديم و با مترو رفتيم فرودگاه.دليل اينكه رفتيم ابوظبي اين بود كه معمولاً تورهاي مسافرتي به دوبي هستش و شايد اين تنها فرصت براي ديدن ابوظبي باشهBig Grin و اما چرا تا پنجشنبه مانديم...چون خيلي خوش خيال تشريف داشتيم و گفتيم بذار ويزاهامونم بگيريم حالا كه تا اينجا اومديمTongue و هنوز منتظريم ولي سفر بسيار خوبي بود.هتل ها اينترنت پر سرعت رايگان داشتند و هم چنين اتوبوسهاي بين شهريRolleyesراستي نووتل ابوظبي ارزانتر از گراند لند مارك دوبي بودWink
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: arashS ، amin arefi ، soli asali ، sasa6557
(2014-01-11 ساعت 11:34)قصه گو نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 10:55)farzadsmile نوشته:  دوستان سلام
ما كه از فرودگاه با تاكسي (با مترو ارزانتره و راحتتر) رفتيم ايستگاه الغبيبه و از آنجا با اتوبوس رفتيم ابوظبي.به راننده ي تاكسي پرينت نقشه ي هتل نووتل را نشان داديم كه از سايت بوكينگ با آفر رزرو كرده بوديم و از جمعه تا دوشنبه ظهر كه مصاحبه تمام شد آنجا بوديم حتي به مديكال ابوظبي و نزد دكتر شتي رفتيم نفري ٣٧٥ درهم كه از دوبي ارزونتره و صبح مصاحبه ساعت هفت و بيست از هتل با تاكسي رفتيم و هفت و نيم سفارت بوديم با ٢٠درهم.دغدغه ي ساعت چهار صبح بيدار شدن و مسائل مربوط به آن هم نداشتيم.بعد از مصاحبه هم اينقدر وقت داشتيم كه برگرديم هتل و توي سايت اسممونو چك كنيم بعد بيام مهاجرسرا اطلاع بديم و يه چرت از فرط ناراحتي بزنيم و دوش بگيريم و تازه ساعت بشه ١٢ظهر و اتاقو تحويل بديم.با تاكسي رفتيم ايستگاه اتوبوس وبرگشتيم به دوبي و باز هم پرينت هتل گراند لندمارك رو نشون راننده تاكسي داديم و رفتيم هتل تا پنجشنبه ظهر كه اتاقو تحويل داديم اما وسايل به امانت همانجا ماند و ما رفتيم گشتيم(زير بارانBig Grin) تا هفت بعد از ظهر كه برگشتيم وسايل رو برديم و با مترو رفتيم فرودگاه.دليل اينكه رفتيم ابوظبي اين بود كه معمولاً تورهاي مسافرتي به دوبي هستش و شايد اين تنها فرصت براي ديدن ابوظبي باشهBig Grin و اما چرا تا پنجشنبه مانديم...چون خيلي خوش خيال تشريف داشتيم و گفتيم بذار ويزاهامونم بگيريم حالا كه تا اينجا اومديمTongue و هنوز منتظريم ولي سفر بسيار خوبي بود.هتل ها اينترنت پر سرعت رايگان داشتند و هم چنين اتوبوسهاي بين شهريRolleyesراستي نووتل ابوظبي ارزانتر از گراند لند مارك دوبي بودWink

بعد از تشکر از قصه‌گوی عزیز، می‌تونم خواهش کنم توضیح بدید که چطور از طریق سایت بوکینگ هتل روزرو کردین؟ منظورم پرداخت هزینه رزور هست؟
پرداخت از چه طریقی میشه کرد؟
آیا همه پو رو یکجا باید بدیم یا درصدی از کل پول برای رزرو کفایت می‌کنه؟
ممنون‌ می‌شم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: قصه گو ، ffrfar ، soli asali ، farzadsmile
خواهش کنم توضیح بدید که چطور از طریق سایت بوکینگ هتل روزرو کردین؟ منظورم پرداخت هزینه رزور هست؟
[/quote]

والله همينطور كه تو سايت هاي مختلف مي گشتيم واسه كريديت كارد، گذرمون افتاد به سايت بازار گردي و آقاي عالميان كه در ازاي چهل تومن به اسم خودمون ووچر از هر هتلي كه مي خواستيم مي گرفت (از طريق ايميل در تماس بوديم)و خدا ميدونه تا چند شب قبل از پرواز چند بار نظرمون عوض شد با همون چهل تومن اوليهBig Grin .دو جور پرداخت داره pay later & pay now كه براي دو هتل دو مدل مختلف رو امتحان كرديمWink اما اگر بخواهيد pay now انجام بديد بايد با آقاي عالميان معادل دلار به ريالشو با هفت درصد كارمزد حساب كرده و كارت به كارت كنيد.به نظرم قيمت تمام شده ميارزه.هرچند همسرم اعتقاد داره از آژانس ها هر هتلي كه بخواهيد ميتوانيد بگيريد و راحتتره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ffrfar ، arashS ، amin arefi ، soli asali ، sasa6557
(2014-01-11 ساعت 12:36)قصه گو نوشته:  خواهش کنم توضیح بدید که چطور از طریق سایت بوکینگ هتل روزرو کردین؟ منظورم پرداخت هزینه رزور هست؟

والله همينطور كه تو سايت هاي مختلف مي گشتيم واسه كريديت كارد، گذرمون افتاد به سايت بازار گردي و آقاي عالميان كه در ازاي چهل تومن به اسم خودمون ووچر از هر هتلي كه مي خواستيم مي گرفت (از طريق ايميل در تماس بوديم)و خدا ميدونه تا چند شب قبل از پرواز چند بار نظرمون عوض شد با همون چهل تومن اوليهBig Grin .دو جور پرداخت داره.pay letter &pay now .كه براي دو هتل دو مدل مختلف رو امتحان كرديمWink اما اگر بخواهيد pay now انجام بديد بايد با آقاي عالميان معادل دلار به ريالشو با هفت درصد كارمزد حساب كرده و كارت به كارت كنيد.به نظرم قيمت تمام شده ميارزه.هرچند همسرم اعتقاد داره از آژانس ها هر هتلي كه بخواهيد ميتوانيد بگيريد و راحتتره.
[/quote]

دوست عزیز اصلا نیازی به هیچ شخصی نیست شما میتونید با کارت شتاب از هر بانک ایرانی از این سه سایتی که مینویسم هتل رو به صورت آنلاین رزرو کنید و هیچ کارمزدی هم ندین
http://www.hotelbama.com
http://zoraq.com
http://www.berimsafar.com
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان: ffrfar ، arashS ، amin arefi ، قصه گو ، soli asali
(2014-01-11 ساعت 12:36)قصه گو نوشته:  خواهش کنم توضیح بدید که چطور از طریق سایت بوکینگ هتل روزرو کردین؟ منظورم پرداخت هزینه رزور هست؟

والله همينطور كه تو سايت هاي مختلف مي گشتيم واسه كريديت كارد، گذرمون افتاد به سايت بازار گردي و آقاي عالميان كه در ازاي چهل تومن به اسم خودمون ووچر از هر هتلي كه مي خواستيم مي گرفت (از طريق ايميل در تماس بوديم)و خدا ميدونه تا چند شب قبل از پرواز چند بار نظرمون عوض شد با همون چهل تومن اوليهBig Grin .دو جور پرداخت داره.pay letter &pay now .كه براي دو هتل دو مدل مختلف رو امتحان كرديمWink اما اگر بخواهيد pay now انجام بديد بايد با آقاي عالميان معادل دلار به ريالشو با هفت درصد كارمزد حساب كرده و كارت به كارت كنيد.به نظرم قيمت تمام شده ميارزه.هرچند همسرم اعتقاد داره از آژانس ها هر هتلي كه بخواهيد ميتوانيد بگيريد و راحتتره.
[/quote]

این سایت قصه‌گو عزیز؟
http://www.bazargardi.com/
تشکر کنندگان: amin arefi ، قصه گو ، soli asali
سلام اگر امکان استفاده از کردیت کارت رو دارید یک سری هم به http://www.expedia.com/بزنید قیمت هتل ها و افرهاش گاهی از booking بهترن
تشکر کنندگان: arashS ، amin arefi ، قصه گو ، soli asali
(2014-01-11 ساعت 12:51)arashS نوشته:  

والله همينطور كه تو سايت هاي مختلف مي گشتيم واسه كريديت كارد، گذرمون افتاد به سايت بازار گردي و آقاي عالميان كه در ازاي چهل تومن به اسم خودمون ووچر از هر هتلي كه مي خواستيم مي گرفت (از طريق ايميل در تماس بوديم)و خدا ميدونه تا چند شب قبل از پرواز چند بار نظرمون عوض شد با همون چهل تومن اوليهBig Grin .دو جور پرداخت داره.pay later &pay now .كه براي دو هتل دو مدل مختلف رو امتحان كرديمWink اما اگر بخواهيد pay now انجام بديد بايد با آقاي عالميان معادل دلار به ريالشو با هفت درصد كارمزد حساب كرده و كارت به كارت كنيد.به نظرم قيمت تمام شده ميارزه.هرچند همسرم اعتقاد داره از آژانس ها هر هتلي كه بخواهيد ميتوانيد بگيريد و راحتتره.

این سایت قصه‌گو عزیز؟
[/quote]
بله، درسته.يكي از دوستان گفتند با كارت شتاب ميشه،من اطلاعي ندارم و نميدونم باز آفر دارن يا خير.امتحان كنيد و اطلاع رساني را فراموش نكنيدBig Grin
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali
سلام دوست عزیز، میشه بگی چرا خودتون بوک کردین و از طریق تور نگرفتین؟ باتور ارزونتر در نمیاد؟ چون من در مورد ترکیه که حساب کردم دیدم خیلی ارزونتر د رمیاد وقتی از آژانسهای مسافرتی می گیریم. در مورد دبی تجربه اولمه و داشتم تحقیق می کردم که کدوم تور مناسبه که باکامنت شما برخورد کردم

(2014-01-11 ساعت 12:51)arashS نوشته:  

این سایت قصه‌گو عزیز؟
[/quote]

بچه ها تور با قیمت مناسب که راضی بودین می شناسین برای دبی؟ من سه هفته دیگه دارم میرم. ممنون میشم معرفی کنید از کدوم آژانس بگیرم
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-11 ساعت 15:14)elilucky نوشته:  سلام دوست عزیز، میشه بگی چرا خودتون بوک کردین و از طریق تور نگرفتین؟ باتور ارزونتر در نمیاد؟ چون من در مورد ترکیه که حساب کردم دیدم خیلی ارزونتر د رمیاد وقتی از آژانسهای مسافرتی می گیریم. در مورد دبی تجربه اولمه و داشتم تحقیق می کردم که کدوم تور مناسبه که باکامنت شما برخورد کردم

(2014-01-11 ساعت 12:51)arashS نوشته:  [quote='قصه گو' pid='456361' dateline='1389427595']

این سایت قصه‌گو عزیز؟

بچه ها تور با قیمت مناسب که راضی بودین می شناسین برای دبی؟ من سه هفته دیگه دارم میرم. ممنون میشم معرفی کنید از کدوم آژانس بگیرم
آژانسها تعداد محدودي هتل معرفي مي كردند كه مورد پسندمون نبودBig Grin به همين خاطر تو سايتهاي مختلف رفتيم و قيمتهارو با هم مقايسه كرديم و نتيجه همان شد كه نوشتم.يعني با همون قيمت كه به آژانس ميديد به جاي سه ستاره ميتونيد چهار ستاره بگيريد.آفرهاي خوبي ميتونيد پيدا كنيد.
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان