موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-09 ساعت 22:51)saeed.zangiabadi نوشته: سلام دوستان
سوال اول: من کیس هستم و کارت معافی سربازی دارم شغل دولتی هم نداشتم و ندارم. تحصیلاتم لیسانسه. خانومم دکتر دامپزشک هست و در اداره دامپزشکی شهرمون کار میکنه اما نیروی طرح است و استخدام نیست. ما در فرما شغل خانومم رو veterinary departement officer قید کردیم. آیا به نظرتون ما میتونیم یک ضرب ویزا بگیریم یا نه؟ اگر براشون توضیح بدیم که نیروی طرح بوده و استخدام نیست فایده داره؟
سوال دوم: من میخواستم از کسانی که تجربه اجاره ماشین در دبی رو دارن بپرسم که آیا اجاره ماشین گزینه خوبی برای انتخاب هست؟ آیا از نظر هزینه ای مقرون به صرفه هست؟ آیا با توجه به رفت و آمد به ابوظبی داشتن ماشین راحتر است یا خیر؟ رانندگی در شهر دبی آسان است؟
با تشکر
به قول دوستان ویزای یک ضرب قابل پیش بینی نیست، ولی شما احتمال بیشتر رو (حداقل برای اقامت در دبی) برای یک ضرب بده.
و من خودم در دبی ماشین اجاره نکردم، اگر برای تفریح بود حتما این کارو انجام میدادم ولی این احتمال رو بدین که اگر صبح قبل از مصاحبه پلیس جلوتون رو بگیره یا خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که وقتتونو بگیره چه استرسی ایجاد میکنه؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما تا یکی دو هفته دیگه ابوظبی مصاحبه داریم. به نظر شما اگر دبی اقامت کنیم بهتره یا خود ابوظبی؟ از نظر هزینه ها کدوم مقرون به صرفه تره؟
من تو سایت برای رزرو هتل که نگاه می کردم هتل های دبی از ابوظبی ارزان تر بود.
دوستانی که تجربه مصاحبه در ابوظبی رو دارند لطفاً راهنمایی کنند.
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-01-11 ساعت 12:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-11 ساعت 16:23 توسط قصه گو.)
خواهش کنم توضیح بدید که چطور از طریق سایت بوکینگ هتل روزرو کردین؟ منظورم پرداخت هزینه رزور هست؟
پرداخت از چه طریقی میشه کرد؟
آیا همه پو رو یکجا باید بدیم یا درصدی از کل پول برای رزرو کفایت میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[/quote]
والله همينطور كه تو سايت هاي مختلف مي گشتيم واسه كريديت كارد، گذرمون افتاد به سايت بازار گردي و آقاي عالميان كه در ازاي چهل تومن به اسم خودمون ووچر از هر هتلي كه مي خواستيم مي گرفت (از طريق ايميل در تماس بوديم)و خدا ميدونه تا چند شب قبل از پرواز چند بار نظرمون عوض شد با همون چهل تومن اوليه .دو جور پرداخت داره pay later & pay now كه براي دو هتل دو مدل مختلف رو امتحان كرديم اما اگر بخواهيد pay now انجام بديد بايد با آقاي عالميان معادل دلار به ريالشو با هفت درصد كارمزد حساب كرده و كارت به كارت كنيد.به نظرم قيمت تمام شده ميارزه.هرچند همسرم اعتقاد داره از آژانس ها هر هتلي كه بخواهيد ميتوانيد بگيريد و راحتتره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-01-11 ساعت 14:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-11 ساعت 16:25 توسط قصه گو.)
(2014-01-11 ساعت 12:51)arashS نوشته: (2014-01-11 ساعت 12:36)قصه گو نوشته: خواهش کنم توضیح بدید که چطور از طریق سایت بوکینگ هتل روزرو کردین؟ منظورم پرداخت هزینه رزور هست؟
والله همينطور كه تو سايت هاي مختلف مي گشتيم واسه كريديت كارد، گذرمون افتاد به سايت بازار گردي و آقاي عالميان كه در ازاي چهل تومن به اسم خودمون ووچر از هر هتلي كه مي خواستيم مي گرفت (از طريق ايميل در تماس بوديم)و خدا ميدونه تا چند شب قبل از پرواز چند بار نظرمون عوض شد با همون چهل تومن اوليه .دو جور پرداخت داره.pay later &pay now .كه براي دو هتل دو مدل مختلف رو امتحان كرديم اما اگر بخواهيد pay now انجام بديد بايد با آقاي عالميان معادل دلار به ريالشو با هفت درصد كارمزد حساب كرده و كارت به كارت كنيد.به نظرم قيمت تمام شده ميارزه.هرچند همسرم اعتقاد داره از آژانس ها هر هتلي كه بخواهيد ميتوانيد بگيريد و راحتتره.
این سایت قصهگو عزیز؟
http://www.bazargardi.com/
[/quote]
بله، درسته.يكي از دوستان گفتند با كارت شتاب ميشه،من اطلاعي ندارم و نميدونم باز آفر دارن يا خير.امتحان كنيد و اطلاع رساني را فراموش نكنيد
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-11 ساعت 15:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-11 ساعت 15:15 توسط elilucky.)
سلام دوست عزیز، میشه بگی چرا خودتون بوک کردین و از طریق تور نگرفتین؟ باتور ارزونتر در نمیاد؟ چون من در مورد ترکیه که حساب کردم دیدم خیلی ارزونتر د رمیاد وقتی از آژانسهای مسافرتی می گیریم. در مورد دبی تجربه اولمه و داشتم تحقیق می کردم که کدوم تور مناسبه که باکامنت شما برخورد کردم
(2014-01-11 ساعت 12:51)arashS نوشته: (2014-01-11 ساعت 12:36)قصه گو نوشته: خواهش کنم توضیح بدید که چطور از طریق سایت بوکینگ هتل روزرو کردین؟ منظورم پرداخت هزینه رزور هست؟
والله همينطور كه تو سايت هاي مختلف مي گشتيم واسه كريديت كارد، گذرمون افتاد به سايت بازار گردي و آقاي عالميان كه در ازاي چهل تومن به اسم خودمون ووچر از هر هتلي كه مي خواستيم مي گرفت (از طريق ايميل در تماس بوديم)و خدا ميدونه تا چند شب قبل از پرواز چند بار نظرمون عوض شد با همون چهل تومن اوليه .دو جور پرداخت داره.pay letter &pay now .كه براي دو هتل دو مدل مختلف رو امتحان كرديم اما اگر بخواهيد pay now انجام بديد بايد با آقاي عالميان معادل دلار به ريالشو با هفت درصد كارمزد حساب كرده و كارت به كارت كنيد.به نظرم قيمت تمام شده ميارزه.هرچند همسرم اعتقاد داره از آژانس ها هر هتلي كه بخواهيد ميتوانيد بگيريد و راحتتره.
این سایت قصهگو عزیز؟
[/quote]
بچه ها تور با قیمت مناسب که راضی بودین می شناسین برای دبی؟ من سه هفته دیگه دارم میرم. ممنون میشم معرفی کنید از کدوم آژانس بگیرم
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-01-11 ساعت 15:14)elilucky نوشته: سلام دوست عزیز، میشه بگی چرا خودتون بوک کردین و از طریق تور نگرفتین؟ باتور ارزونتر در نمیاد؟ چون من در مورد ترکیه که حساب کردم دیدم خیلی ارزونتر د رمیاد وقتی از آژانسهای مسافرتی می گیریم. در مورد دبی تجربه اولمه و داشتم تحقیق می کردم که کدوم تور مناسبه که باکامنت شما برخورد کردم
(2014-01-11 ساعت 12:51)arashS نوشته: [quote='قصه گو' pid='456361' dateline='1389427595']
این سایت قصهگو عزیز؟
بچه ها تور با قیمت مناسب که راضی بودین می شناسین برای دبی؟ من سه هفته دیگه دارم میرم. ممنون میشم معرفی کنید از کدوم آژانس بگیرم
آژانسها تعداد محدودي هتل معرفي مي كردند كه مورد پسندمون نبود به همين خاطر تو سايتهاي مختلف رفتيم و قيمتهارو با هم مقايسه كرديم و نتيجه همان شد كه نوشتم.يعني با همون قيمت كه به آژانس ميديد به جاي سه ستاره ميتونيد چهار ستاره بگيريد.آفرهاي خوبي ميتونيد پيدا كنيد.