موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز داشتم قیمت ارز رو نگاه می کردم دلار :2975 و درهم امارات: 805 تومن این یعنی نرخ چنج: 69/3 پس اگه از همینجا درهم ببریم بهتره. البته تو هزار دلار 20 درهم میشه که چندان قابل توجه نیست ولی حداقل اونجا درگیر تبدیلش نمیشیم، درسته؟
(دوستان 2013 توصیه کرده بودن از اینجا دلار ببریم)
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-13 ساعت 15:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-13 ساعت 16:58 توسط ali99sh.)
(2014-01-12 ساعت 16:59)arashS نوشته: (2014-01-12 ساعت 16:54)ali99sh نوشته: (2014-01-12 ساعت 16:38)arashS نوشته: دوستان این نامه که راهنمای مصاحبه دوستانی است که میخواهند در ابوظبی مصاحبه شوند.
در روز مصاحبه یک کپی از این نامه را باید به مسئول پذیرش ارائه دهید.
درون خود نامه نوشته.
اگر اشتباه میکنم منو تصحیح کنید.
برای دانلود نامه برروی لینک زیر کلیک کنید.
http://travel.state.gov/content/dam/visa...0Dhabi.pdf
ما همچین چیزیو ندادیما!!!
بعا از تبریک به دلیل گرفتن ویزای یک ضر یه سئوالی داشتم علی جان شما عکسی که شما دادید 5*5 بود و تمام رخ یا 3.4*4 و سهچهارم رخ ؟
چون تو همین نامه گفته 3.5*4 و سهچهارم رخ و فرقی هم برا مدیکال و مصاحبه نذاشته.
اگه لینک و بزنید و نامه رو مشاهده کنید میبینید آخرش نوشته
Upon arrival at this office on your appointment date, please present this letter to the receptionist
مرسی آرش جان...
ما همون عکس 5*5 معمول رو هم به مدیکال دادیم و هم قبلاً برای سفارت پست کردیم که از همونا استفاده کرد. حتی روی برگه مدیکال هم همون 5*5 عادی رو چسبوند و مشکلی هم خدارو شکر پیش نیومد.
و فقط موقع ورود به سفارت نامه دوم رو ازمون خواستن و یکبار هم همون نامه دوم رو که به نام دعوتنامه میشناختن موقع تحویل مدارک ازمون گرفت. بغیر از این هیچ فرم یا نامه اضافه ای از ما نخواستن.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-13 ساعت 17:25)arashS نوشته: (2014-01-13 ساعت 15:40)ali99sh نوشته: (2014-01-12 ساعت 16:59)arashS نوشته: (2014-01-12 ساعت 16:54)ali99sh نوشته: (2014-01-12 ساعت 16:38)arashS نوشته: دوستان این نامه که راهنمای مصاحبه دوستانی است که میخواهند در ابوظبی مصاحبه شوند.
در روز مصاحبه یک کپی از این نامه را باید به مسئول پذیرش ارائه دهید.
درون خود نامه نوشته.
اگر اشتباه میکنم منو تصحیح کنید.
برای دانلود نامه برروی لینک زیر کلیک کنید.
http://travel.state.gov/content/dam/visa...0Dhabi.pdf
ما همچین چیزیو ندادیما!!!
بعا از تبریک به دلیل گرفتن ویزای یک ضر یه سئوالی داشتم علی جان شما عکسی که شما دادید 5*5 بود و تمام رخ یا 3.4*4 و سهچهارم رخ ؟
Upon arrival at this office on your appointment date, please present this letter to the receptionist
مرسی آرش جان...
ما همون عکس 5*5 معمول رو هم به مدیکال دادیم و هم قبلاً برای سفارت پست کردیم که از همونا استفاده کرد. حتی روی برگه مدیکال هم همون 5*5 عادی رو چسبوند و مشکلی هم خدارو شکر پیش نیومد.
و فقط موقع ورود به سفارت نامه دوم رو ازمون خواستن و یکبار هم همون نامه دوم رو که به نام دعوتنامه میشناختن موقع تحویل مدارک ازمون گرفت. بغیر از این هیچ فرم یا نامه اضافه ای از ما نخواستن.
با تشکر مجدد علی جان،من یه سئوال برام پیش اومد که اگه لطف کنی پاسخ بدی ممنونت میشم. شما گفتید که عکسها رو پست کردید؟
من فکر میکردم که باید روز مصاحبه مدارک رو بعلاوه عکسها ببریم. نکنه باید کار دیگه میکردیم و من نمیدونم چون من بعداز نامه دوم هیچ مکاتبهای با سفارت نداشتم فقط مدارکو آماده کردم که روز مصاحبه با خودم ببرم. اگه اشتباهی کردم لطفا منو راهنمایی کنید متشکرم
ببخشید شاید من خوب توضیح ندادم.
ما مدارک اولیه رو (D230) با پست فرستاده بودیم KCC که بعضی از دوستان ای میل کرده بودن. همون موقع 3 قطعه عکس 5*5 هم با فرما فرستادیم که بعداً نامه دوم ما اومد. منظورم این بود که عکسهای ما همون هایی بود که با فرمهای اولیه ارسال شده بود و ما هم هیچ مکاتبه ای با سفارت نداشتیم.
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-13 ساعت 17:54)arashS نوشته: (2014-01-13 ساعت 17:44)ali99sh نوشته: (2014-01-13 ساعت 17:25)arashS نوشته: (2014-01-13 ساعت 15:40)ali99sh نوشته: (2014-01-12 ساعت 16:59)arashS نوشته: بعا از تبریک به دلیل گرفتن ویزای یک ضر یه سئوالی داشتم علی جان شما عکسی که شما دادید 5*5 بود و تمام رخ یا 3.4*4 و سهچهارم رخ ؟
مرسی آرش جان...
با تشکر مجدد علی جان،من یه سئوال برام پیش اومد که اگه لطف کنی پاسخ بدی ممنونت میشم. شما گفتید که عکسها رو پست کردید؟
من فکر میکردم که باید روز مصاحبه مدارک رو بعلاوه عکسها ببریم. نکنه باید کار دیگه میکردیم و من نمیدونم چون من بعداز نامه دوم هیچ مکاتبهای با سفارت نداشتم فقط مدارکو آماده کردم که روز مصاحبه با خودم ببرم. اگه اشتباهی کردم لطفا منو راهنمایی کنید متشکرم
ببخشید شاید من خوب توضیح ندادم.
ما مدارک اولیه رو (D230) با پست فرستاده بودیم KCC که بعضی از دوستان ای میل کرده بودن. همون موقع 3 قطعه عکس 5*5 هم با فرما فرستادیم که بعداً نامه دوم ما اومد. منظورم این بود که عکسهای ما همون هایی بود که با فرمهای اولیه ارسال شده بود و ما هم هیچ مکاتبه ای با سفارت نداشتیم.
مرسی علی جون اینا خیلی باحالن تو دستورالعملشون گفتن عکسا باید مال یک ماه قبل باشه
آره... دروغ چرا، من هم از این مورد تو شک بودم. چون معمولاً عکس بیشتر از 6 ما رو قبول نمی کنن، ولی عکسای ما رو ایراد نگرفت و من ندیدم از کسی عکس جدید یا بغیر از 5*5 بخوان.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان ما آخرش باید عکس جدید 5*5 برای روز مصاحبه بگیریم یا اینکه همون عکس هایی که با فرم ها فرستادیم خوبه؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-13 ساعت 21:16)arashS نوشته: (2014-01-13 ساعت 20:38)farzadsmile نوشته: با سلام
دوستان ما آخرش باید عکس جدید 5*5 برای روز مصاحبه بگیریم یا اینکه همون عکس هایی که با فرم ها فرستادیم خوبه؟
فرزاد عزیز در فایل پیدیاف دستورالعمل سفارت ابوظبی عکس 3.5*4 سهچهارم رخ خواسته که مشخصات کامل آن در لینک زیر است کلیک کنید.
http://mohajersara.com/thread-6800-post-...#pid456252
به نظر من رسیک نکنیم هردو مورد روببریم.
دوست عزيز منظور من اينه که ما الان دوباره بريم عکاسي عکس جديد بگيريم يا نه؟ همون عکس هايي که فرستاديم kcc رو مي تونيم سفارت هم بديم.؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی چی؟ یعنی عکسی که هنگام پر کردن فرم ها فرستادیم نمیشه؟؟ من همچین چیزی نشنیده بودم!
در ضمن اینکه گوش سمت راست معلوم باشه برای محجبه ها یه بار قبلا بحث شد که نیازی به همچین چیزی نیست
[/quote]
تو دستورالعمل نوشته که عکسها باید قدیمیتر از یک ماه نباشند. و تازه فرمتشون با فرمت 5*5 های قدیمی تفاوت داره البته من در تعجبم چرا کسی این پیدیاف رو مطالعه نکرده و اطلاعرسانی نمیشه؟
[/quote]
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از این دو سه صفحه ای که راجع به مشخصات عکس صحبت شد ممنونم، مصاحبه که 5*5 میخاد و مدیکال هم فرقی نداره ...
اما آخر معلوم نشد که عکس باید سه رخ باشه یا نه ؟ دوستان که مصاحبه تشریف بردن تمام رخ دادن آیا ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck