کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
من بلیط گرفتم واسه ابوظبی
هم هتل هاش کیفیتش بهتره هم دردسر انتقال نداره
فعلا پیشنهاد میشود ابوظبی تا برویم ببینیم بازهم پیشنهاد میشود یا خیر
(بلیط هواپیما هم القطریه )
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: قصه گو ، philter ، azadeh2014 ، amin arefi ، EKAM ، soli asali
(2014-01-14 ساعت 01:06)farshadm999 نوشته:  
(2014-01-13 ساعت 23:29)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها از این دو سه صفحه ای که راجع به مشخصات عکس صحبت شد ممنونم، مصاحبه که 5*5 میخاد و مدیکال هم فرقی نداره ...
اما آخر معلوم نشد که عکس باید سه رخ باشه یا نه ؟ دوستان که مصاحبه تشریف بردن تمام رخ دادن آیا ؟

آقا من یه دفعه این سوالو کردم هیچ کس جواب نداد، اصلا از کجا شما پیدا کردی عکس ۳ رخ می‌خواد ؟! اصلا عکس ۳ رخ چه جوریه؟ یعنی‌ چی‌ آخه؟ آقا اگه صورتتو کج کنی‌ می‌شه نیم رخ ، اگه صورتت به دوربین باشه میشه تمام رخ !! ۳ رخ دیگه چیه؟! یعنی‌ مثلا ۳ نفری عکس بگیریم می‌شه ۳ تا تمام رخ ۳ رخ؟

نه اون که شما میگی 3تا باهم عکس بگیریم واسه کیس های سه نفرس، چه کاریه آخه جدا جدا! 3نفر باهم میان تو کادر 3تا تمام رخ میشه 3 رخ، خیلی هم عالی قشنگ تر هم هست تازه
اما اون زاویه که شما میگی نمیدونی چیه حالا نمیدونم چطور توضیح بدم واست، اما تا حالا صورت رو کج کردی بگی بیا بخابون تو گوشم ، اونم فکر کنم همونه زاویس
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: aaraam ، soli asali ، hossien_501
(2014-01-14 ساعت 05:55)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-01-13 ساعت 23:29)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها از این دو سه صفحه ای که راجع به مشخصات عکس صحبت شد ممنونم، مصاحبه که 5*5 میخاد و مدیکال هم فرقی نداره ...
اما آخر معلوم نشد که عکس باید سه رخ باشه یا نه ؟ دوستان که مصاحبه تشریف بردن تمام رخ دادن آیا ؟

آقا من یه دفعه این سوالو کردم هیچ کس جواب نداد، اصلا از کجا شما پیدا کردی عکس ۳ رخ می‌خواد ؟! اصلا عکس ۳ رخ چه جوریه؟ یعنی‌ چی‌ آخه؟ آقا اگه صورتتو کج کنی‌ می‌شه نیم رخ ، اگه صورتت به دوربین باشه میشه تمام رخ !! ۳ رخ دیگه چیه؟! یعنی‌ مثلا ۳ نفری عکس بگیریم می‌شه ۳ تا تمام رخ ۳ رخ؟

نه اون که شما میگی 3تا باهم عکس بگیریم واسه کیس های سه نفرس، چه کاریه آخه جدا جدا! 3نفر باهم میان تو کادر 3تا تمام رخ میشه 3 رخ، خیلی هم عالی قشنگ تر هم هست تازه
اما اون زاویه که شما میگی نمیدونی چیه حالا نمیدونم چطور توضیح بدم واست، اما تا حالا صورت رو کج کردی بگی بیا بخابون تو گوشم ، اونم فکر کنم همونه زاویس

ببینید دوستان خیلی ساده است.
در نامه دوم این لینک زیر رو برای مطالعه به ما پیشنهاد دادند شما برروی آن کلیک می‌کنید که step4 رو مطالعه کنید.
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4761.html
وقتی وارد صفحه مربوطه شدید، در بخش "تدارک مصاحبه"یا (Interview Preparation) لینک آبی رنگ Interview Preparation – Embassy Guidelines را کلیک می‌کنید. که شما رو وارد صفحه جدیدی می‌کنه که اگه بخواید رفتن به این صفحه می‌تونید لینک زیر رو کلیک کنید.
http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._3742.html
در این صفحه یک لیست باز شونده می‌بینید که درونش نوشته -Select Embassy- این لیست رو باز می‌کنید و از توی این لیست گزینه اول یعنی ABD-Abu Dahbi رو انتخاب کرده و برروی دکمه زیر آن یعنی US Embassy/Consulate Information را کلیک می‌کنید. از پنجره جدیدی که باز می‌شود دکمه open را کلیک می‌کنید. در این لحظه فایل پی‌دی‌اف باز می‌شود که تمام توضیحات رو درمورد عکس داده اون‌و مطالعه می‌فرمایید عکس سه رخ هم اونجا توضیح داده و نمونه عکس‌شو انداخته. آخر این پی‌دی‌اف هم گفته یه پرینت از آن را (از خود پی‌دی‌اف) به مسئول پذیرش در روز مصاحبه تحویل دهید.
بازم اگه خواستید ترجمه نکات مربوط به عکس رو ببینید روی لینک زیر کلیک کیند که دراونجا آدرس عکاسی که این کارو انجام می‌ده و می‌دونه باید چکار کنه آمده.
http://mohajersara.com/thread-6800-post-...#pid456252
تشکر کنندگان: soli asali
من قبلا این سوال رو پرسیدم و اینجوری جواب گرفتم !!
اکثر دوستانی که رفتن میگن ازشون عکس تمام رخ گرفتن و حرفی‌ در مورد عکس ۳ رخ نیست ، اما با این وجود پس دلیل وجود این پی‌دی‌اف چی‌ هست !؟ نمیدونم !!

(2013-12-21 ساعت 15:46)Aliraza us نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 09:34)EKAM نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 05:37)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

در سایت، در رابطه با ابوظبی و ایروان نوشته که باید ۳ تا عکس ۳ رخ، که بیشتر از ۳۰ روز ازشون نگذشته باشه قبل از مدیکال و ۲ تا زمان مصاحبه همراهمون باشه !! شما چنین چیزی داشتین ؟ عکس ۳ رخ باید بگیریم ؟ که روتوش نشده هم باشه ؟

[عکس: 82643822941788078900.jpg]

در مورد این مساله آدرس سایت این هست

وقتی‌ وارد شدید در قسمت مشخص شده ابوظبی یا ایروان رو انتخاب کنید!!

و همین طور در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران به ۱ جمله برخوردم که خطاب به برندگان لاتاری بود که میگفت زمانی‌ کنسولگری اعلام کرد باید فرمی رو پر کنید و به همراه دیگر موارد ذکر شده با خود به سفارت ببریم ، این فور چه فرمی هست ، آیا شما چنین چیزی داشتید ؟

سایت این قسمت هم این هست

http://persian.iran.usembassy.gov/entran...check.html

پایین پایین در قسمتی‌ که با تیتر "مورد توجه همه شرکت کنندگان موفق در قرعه کشی:" شروع میشود

البته در مورد این فرم که صحبت کرده فکر می‌کنم منظور همان فرم‌های ۱۲۲ و ۲۳۰ هست که در ابتدا پر می‌کنیم ، ولی‌ گفتم باز سوال کنم که شکی نداشته باشم

ممنون میشم اگر من رو راهنمایی‌ کنید ، مرسی‌

دوست عزيز فقط 2 تا عكس 5 در 5 ميدين كه فرمتشو هر عكاسي ميدونه اصلا 3 رخ نيست البته اگه قبلا با مداركتون پست كردين كه ديگه ازتون نميگيرن.
هيچ فرم ديگه اي از ما نخواستن پر كنيم.

سفارت ابوظبي عكس تمام رخ مي خواد مال من و با فورمت بالا قبول نكرد به جاش عكسيو كه قبلا براشون فرستاده بودم كذاشت
تشکر کنندگان: sksara ، soli asali ، arashS

من که همون عکسایی که موقع ارسال مدارک فرستاده بودم رو بردم که اصلا نخواستند. ولی در کل عکس تمام رخ دقیقا عین همونیکه موقع ثبت نام لاتاری تهیه کرده بودید. برای مدیکال و مصاحبه خوبه.
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: derakht01 ، soli asali ، arashS ، قصه گو ، ali99sh
(2014-01-14 ساعت 13:35)OXyGeNziX نوشته:  من قبلا این سوال رو پرسیدم و اینجوری جواب گرفتم !!
اکثر دوستانی که رفتن میگن ازشون عکس تمام رخ گرفتن و حرفی‌ در مورد عکس ۳ رخ نیست ، اما با این وجود پس دلیل وجود این پی‌دی‌اف چی‌ هست !؟ نمیدونم !!

(2013-12-21 ساعت 15:46)Aliraza us نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 09:34)EKAM نوشته:  
(2013-12-19 ساعت 05:37)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

در سایت، در رابطه با ابوظبی و ایروان نوشته که باید ۳ تا عکس ۳ رخ، که بیشتر از ۳۰ روز ازشون نگذشته باشه قبل از مدیکال و ۲ تا زمان مصاحبه همراهمون باشه !! شما چنین چیزی داشتین ؟ عکس ۳ رخ باید بگیریم ؟ که روتوش نشده هم باشه ؟

[عکس: 82643822941788078900.jpg]

در مورد این مساله آدرس سایت این هست

وقتی‌ وارد شدید در قسمت مشخص شده ابوظبی یا ایروان رو انتخاب کنید!!

و همین طور در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران به ۱ جمله برخوردم که خطاب به برندگان لاتاری بود که میگفت زمانی‌ کنسولگری اعلام کرد باید فرمی رو پر کنید و به همراه دیگر موارد ذکر شده با خود به سفارت ببریم ، این فور چه فرمی هست ، آیا شما چنین چیزی داشتید ؟

سایت این قسمت هم این هست

http://persian.iran.usembassy.gov/entran...check.html

پایین پایین در قسمتی‌ که با تیتر "مورد توجه همه شرکت کنندگان موفق در قرعه کشی:" شروع میشود

البته در مورد این فرم که صحبت کرده فکر می‌کنم منظور همان فرم‌های ۱۲۲ و ۲۳۰ هست که در ابتدا پر می‌کنیم ، ولی‌ گفتم باز سوال کنم که شکی نداشته باشم

ممنون میشم اگر من رو راهنمایی‌ کنید ، مرسی‌

دوست عزيز فقط 2 تا عكس 5 در 5 ميدين كه فرمتشو هر عكاسي ميدونه اصلا 3 رخ نيست البته اگه قبلا با مداركتون پست كردين كه ديگه ازتون نميگيرن.
هيچ فرم ديگه اي از ما نخواستن پر كنيم.

سفارت ابوظبي عكس تمام رخ مي خواد مال من و با فورمت بالا قبول نكرد به جاش عكسيو كه قبلا براشون فرستاده بودم كذاشت
من هم مصاحبه ام ابوظبی بود عکس تمام رخ میخواستند . برای مدیکال هم همون رو قبول کردند.
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، soli asali ، arashS ، pari pari ، Morteza1350 ، قصه گو ، hossien_501
سلام
دوستان می خوام وقت مدیکال ابوظبی بگیرم. ایمیل دکتر و متن ایمیل اگر کسی داره بذاره خیلی خیلی ممنون می شم.
با تشکر
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
http://mohajersara.com/thread-6803-post-...#pid399172

(2014-01-15 ساعت 12:23)farzadsmile نوشته:  سلام
دوستان می خوام وقت مدیکال ابوظبی بگیرم. ایمیل دکتر و متن ایمیل اگر کسی داره بذاره خیلی خیلی ممنون می شم.
با تشکر
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: soli asali ، farzadsmile
(2014-01-15 ساعت 12:58)derakht01 نوشته:  http://mohajersara.com/thread-6803-post-...#pid399172

با تشکر
آدرس مدیکال ابوظبی رو هم اگه بتونید بذارید خیلی ممنون می شم.
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
(2014-01-15 ساعت 13:11)farzadsmile نوشته:  
(2014-01-15 ساعت 12:58)derakht01 نوشته:  http://mohajersara.com/thread-6803-post-...#pid399172

با تشکر
آدرس مدیکال ابوظبی رو هم اگه بتونید بذارید خیلی ممنون می شم.

New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai
PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE
Tel: +971-4-2689800/ 2339900
Appointments: +971-4-2339966/67
Fax : +971-4-2682353/ 2698997
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Web : www.nmchealthcare.com

اونجا همه ایستگاه "ابوهیل" رو میشناسن. روبروی همون ایستگاه. کروکی هم تو سایتش هست.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، amin arefi ، pari pari
سلام اگر در خود ابوظبی میخواهید برید مدیکال واسه قصه گو پیام خصوصی بدین تا جایی که یادمه ایشون اینکار رو کردن
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi
(2014-01-15 ساعت 15:10)lida55 نوشته:  سلام اگر در خود ابوظبی میخواهید برید مدیکال واسه قصه گو پیام خصوصی بدین تا جایی که یادمه ایشون اینکار رو کردن

من در خدمتمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، philter
دوستان عزيز يه پيشنهاد كارساز: آدرس تمام مكان هاي مورد نظرتونو اعم از هتل ها، ان ام سي و حتي سفارت را دانلود كرده و پرينت بگيريد.ما با همين روش كمك شاياني به راننده هاي تاكسي نموديم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، ali99sh ، amin arefi
درود دوستان
من که کاملا هنگ کردم واسه انتخاب هتل تو دبی,بیشتر هتل هایی که دوستان میگن از مترو فاصله داره.نیازمند راهنمایی سریع هستم؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
دوستانی که تجربه خرید بلیط واسه دبی دارند از سایت مستقیم خریداری کردند و یا از آژانس؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان