کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
چهار ستاره
هتل الجوهارا گاردنز روبه روی سیتی سنتر شبی 400 درهم با ناهار و به ما وایرلس رایگان داد غذا کاملا عربی فاصله تا ایستگاه مترو دیره 3 دقیقه
هتل کپثورن شبی 500 درهم صبحانه و ناهار خوب اینترنت کابلی رایگان سرعت عالی تا ایستگاه مترو 5 دقیقه
اما دوستان تعریف ایبیس رقه رو تو صفحات قبلی کردن دیسکو ندارن و من دیدم یه شعبه هم دیره داره دو ستارس یه تحقیق بکنید به پست قبلی من همین تاپیک صفخه 78 هم نگاهی بیندازین
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، قصه گو
با سلام
از دوستان با تجربه یه سوال داشتم .

من روز 3 شنبه مصاحبه دارم. به نظر شما روز پروازم رو شنبه بگیرم یا جمعه ؟
با تشکر
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-17 ساعت 23:49)arash1392 نوشته:  با سلام

با تشکر

سلام اگه پرواز صبح شنبه بگيرى تا سه شنبه مديكال رو هم مى تونى انجام بدى
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-01-18 ساعت 00:38)Morteza1350 نوشته:  
(2014-01-17 ساعت 23:49)arash1392 نوشته:  با سلام

با تشکر

سلام اگه پرواز صبح شنبه بگيرى تا سه شنبه مديكال رو هم مى تونى انجام بدى

بله..ما دوشنبه مصاحبه داشتیم..جمعه ظهر رفتیم دبی..شنبه صبح اول وقت مدیکال و یکشنبه شب هم جواب آماده بود..
شما صبح یکشنبه 8 تو nmc باش و دوشنبه شب هم جوابت آماده است
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: philter ، قصه گو ، soli asali
دوستان عزیز سلام...
همین الان نامه دومم را گرفتم...سفارت ابوظبی
زمان مصاحبم روز یکشنبه است. با توجه به اینکه روز پنج شنبه و جمعه امارات تعطیل هست شما چه روزی رو به من پیشنهاد می کنید که برای مدیکال اونجا باشم.
ایا اگه پنج شنبه برای مدیکال برم جمعه به من جواب مدیکال را می دن؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: philter ، soli asali
سلام به همه دوستان
من هفته سوم فوریه تو ابوظبی مصاحبه دارم و حسابی در تکاپو.
یه چیز خوب پیدا کردم و خواستم به اشتراک بزارم.
تو گوگل مپ گشتم سفارت آ م ر ی ک ا رو پیدا کردم ، یه هتل خوب 3 ستاره (Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre Hotel) که رزروش واسه 5 شب و 6 روز و 2 نفر حدود 950000 تومان میشه هم تومنه نزدیک هست که بدون کردیت کارت هم رزرو میشه کرد (اینم تو booking.com پیدا کردم). بیمارستان زائد ( Zayed Military Hospital ) هم بسیار نزدیک !
گوگل مپ رو تنظیم کردم رو walking تا زمان برای قدم زدن بین مبدا و مقصد رو بده که خیلی جالب 16 دقیقه از هتل تا سفارت و 19 دقیقه تا بیمارستان رو داد . یعنی هزینه جابجایی نداریم . و همینطور استرس دیر و زود شدن .

[email]https://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=airport&daddr=24.420112,54.440656&hl=en&geocode=FS2_dAEdyfY-AyHF2YGJBW-SKCktRADhQ0JePjHF2YGJBW-SKA%3B&abauth=52d91973hTug-WCbUU4adLPws7k80NdJGDQ&aq=1&vps=10&jsv=473a&sll=24.429685,54.450345&sspn=0.028953,0.052314&vpsrc=6&mra=ls&num=10[/email]
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: mohamadir ، قصه گو ، soli asali ، amin arefi ، aaraam
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
دوستانی که اطلاعاتی در مورد محل اقامت ارزان قیمت در ابوظبی دارن لطفا ارایه بدن.
ممنون
سلام دوست عزیز
Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre Hotel
رو توی سایت booking.com همین الان 45% تخفیف گذاشته میتونی رزرو کنی .
137 دلار واسه 3 شب برای 2 نفر
تشکر کنندگان: mohamadir ، قصه گو ، soli asali
سلام من سفارت ابوظبی افتادم ...اوظبی با دوبی فرق داره؟
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: philter ، mahdibashoma ، قصه گو ، soli asali
بله.بیشتر دوستان محل اقامتشون رو دبی انتخاب میکنن که هتل های بهتری داره
و مدیکال هم راحت انجام میشه. مثل برخی دوستان شما میتونی ابوظبی رو هم برای اقامت هم انتخاب کنی.
فقط کنسولگری ابوظبی در امارات کارهای لاتاری رو انجام میده.

(2014-01-18 ساعت 12:08)nahiddee نوشته:  سلام من سفارت ابوظبی افتادم ...اوظبی با دوبی فرق داره؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-01-16 ساعت 18:29)pari pari نوشته:  
(2014-01-15 ساعت 21:02)hossien_501 نوشته:  درود دوستان
من که کاملا هنگ کردم واسه انتخاب هتل تو دبی,بیشتر هتل هایی که دوستان میگن از مترو فاصله داره.نیازمند راهنمایی سریع هستم؟

هتل رز ريحان تو شيخ زايد كاملا كنار ايستگاهه متروست.ما اونجا رفتيم خيلي راضي بوديم

رز ریحان هتل خیلی خوبیه فقط عیبش ایه که تو این فصل باید خیلی گرون باشه! هتل گلوریا هم درست کنار ایستگاه متروست ولی اونم ما تابستون رفتیم الان گرونه.شما مپ یکی از ایناروهم که سرچ کنی تو گوگل تمام هتلای اطرافش میاد که میتونی ببینی کدوم نزدیک متروست.ضمنا متروی دوبی هم زیاد ارزون نیست،بخصوص اگه خط عوض کنی گاهی مجبور میشی برای خروج از ایستگاه دوباره بلیط بخری،اگه زیاد میمونین که کارت باید بخرین.
تشکر کنندگان: ebi1344 ، pari pari ، soli asali
(2014-01-18 ساعت 12:08)nahiddee نوشته:  سلام من سفارت ابوظبی افتادم ...اوظبی با دوبی فرق داره؟

آره سفارت ابوظبي با دبي فرق داره
تشکر کنندگان: soli asali ، nahiddee
اگر بلیط وتورچارتری میگیریم چندروزه باشه؟ سه شنبه تو ایام عید مصاحبه است. 5 شب و 6 روز اوکیه؟ شنبه تا پنجشنبه؟

بله... تقریباً 1.5 ساعت رانندگی هست از دبی تا ابوظبی.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، soli asali ، nahiddee
دوستان کسی میدونه بیمارستان Zayed Military Hospital تو ابوظبی آزمایشات مربوط به لاتاری رو انجام میده یا نه؟ یا اینکه چطور میشه فهمید؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان