موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
فردا سفارت تعطیله؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
هتل سه ستاره YORK INTERNATIONAL هم برای 7 شب 1750 درهم برای دو نفر می گیره و نزدیک مترو هم هست ولی اینترنتش پولی است. به نظر خوب میاد. با توجه به تعطیلات نوروز پیدا کردن هتل و بلیط مناسب خیلی سخته . ما که هنوز بلیط مناسب پیدا نکردیم. همش نزدیک به 3 میلیون تومان است برای دو نفر
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا برای ایام عید اگر تور مناسب سراغ داشتید اینجا اعلام کنید.تازه هزینه های جانبی هم داره... بنظرم دیرتر اقدام کنیم برای خرید پکیج تور ارزانتر میشه. اینطور نیست؟ آخه الان خیلی پروازهای چارتری هنوز باز نشدند.
='atriana' pid='458210' dateline='1390060043']
هتل سه ستاره YORK INTERNATIONAL هم برای 7 شب 1750 درهم برای دو نفر می گیره و نزدیک مترو هم هست ولی اینترنتش پولی است به نظر خوب میاد. با توجه به تعطیلات نوروز پیدا کردن هتل و بلیط مناسب خیلی سخته . ما که هنوز بلیط مناسب پیدا نکردیم. همش نزدیک به 3 میلیون تومان است برای دو نفر
[/quote]
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-19 ساعت 12:43)rahbar نوشته: لطفا برای ایام عید اگر تور مناسب سراغ داشتید اینجا اعلام کنید.تازه هزینه های جانبی هم داره... بنظرم دیرتر اقدام کنیم برای خرید پکیج تور ارزانتر میشه. اینطور نیست؟ آخه الان خیلی پروازهای چارتری هنوز باز نشدند.
='atriana' pid='458210' dateline='1390060043']
هتل سه ستاره YORK INTERNATIONAL هم برای 7 شب 1750 درهم برای دو نفر می گیره و نزدیک مترو هم هست ولی اینترنتش پولی است به نظر خوب میاد. با توجه به تعطیلات نوروز پیدا کردن هتل و بلیط مناسب خیلی سخته . ما که هنوز بلیط مناسب پیدا نکردیم. همش نزدیک به 3 میلیون تومان است برای دو نفر
[/quote]
با توجه به احتمال یک ضرب گرفتن ما مجبوریم بلیط سیستمی بگیریم نه چارتر. جالب اینجاست که پروازهای آسمان که خیلی ازش تعریف نمی کنند از سیستمی ماهان و حتی امارات هم بیشتره
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-19 ساعت 11:50)قصه گو نوشته: (2013-11-18 ساعت 19:32)amir-fazli نوشته: سلام به همه دوستان
ما امروز یکضرب گرفتیم
و 5 شنبه می ریم واسه گرفتن پاس ها
برگردیم تو اولین فرصت سفرنامه رو آماده می کنم
از کلیه مدیران محترم و اعضا عزیز بابت اطلاعات خوبشون تشکر و قدردانی می کنم
من طی کردن این پروسه و اطلاعاتم رو مدیون سایت مهاجر سرا هستم
تبریک میگم دوست عزیز.منهم با خانواده ام اونجا بودم و کلیرنس خوردیم.بلیط ما تا پنج شنبه است...آخه فکر می کردم یه ضرب بگیرم!! برای سه روز بعدی اقامت در دوبی رو انتخاب کردم. واقعا" سه روز اول که در ابوظبی اقامت داشتیم خیلی خوب بود .مدیکال ابوظبی رفتیم.
اگه ممکنه میگین چرا فکر می کردین یکضرب می گیرین و به نظرتون چرا کلیرنس خودرین؟
*** Seize the day ***
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
مصاحبه ما هفته آخر مارچه. از کی می تونیم ویزای امارت را بگیریم؟ از الان می شه اقدام کرد و در صورت اقدام از الان در پاسمون ویزا را میزنن یا نزدیک رفتن ویزا را میدن؟
*** Seize the day ***
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-19 ساعت 16:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-19 ساعت 16:29 توسط atriana.)
(2014-01-19 ساعت 16:08)rahbar نوشته: سلام. من هم هفته آخرمارچم.
ویزای دبی ماکزیمم 10-15 روز طول میکشه و ازتاریخ صدوردوماه اعتبار داره. از روز ورود هم دو هفته اقامت دبی مجاز است. پس ازالان میشه . بعلاوه مهرتوپاس نمیخوره. فقط یک بارکد یا کاغذبهتون میدن.
اینم مرجع رسمی دولت اماراتAll visas are valid (60 days) before entering the country.
http://www.mofa.gov.ae/mofa_english/port...433a7.aspx
من نه شغل دولتی دارم نه هیچی ولی بااینحال یکضرب را نمیتونم پیش بینی کنم. بدترین هفته سال نوبت دادن..خیلی گران درمیاد هفته اول فروردین. آسمان که اصلا بازنشده شما چطور چک کردین؟ الان فقط سیستمی امارات-ایران ایر و ماهان هست برای اون مدت وهمگی بلیطهاشون نفری روی 1.800 حدودا... آسمان و تابان - قشم-کیش- زاگرس و ... که چارتر و ارزانترهستند هنوز بازنشده بودند تا دیروز. آیاشما خبر دیگری دارید؟ ممنون میشم شما هم نتیجه بررسی و پیداکردن بلیط و هتل اقتصادی را اطلاع بدین.
هم امارات و هم ماهان را برای سیستمی از طریق اینترنت چک کردم برای دو نفر در تاریخ مد نظر ما تقریبا 2.950 در می یاد. قیمت اسمان هم دو تا آژانس مختلف بهم دادن. ما ترجیح می دیم چارتری نگیریم. حالا که مصاحبه تو این وقت گرونی افتاده دیگه استرس عدم تغییر زمان بلیط چارتری را نمی خواهیم تحمل کنیم. فکر نکنم از این ارزانتر پیدا کنیم. باز خوبه تور نمی خواهیم بگیریم. چون قیمت تور یم هفته ای را هتل رویال گاردن 2* نفری 3.5 به ما دادن.
*** Seize the day ***
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-19 ساعت 16:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-19 ساعت 18:30 توسط ehsan2012.)
سلام . کسی از دوستان میدونند که قرص ژلفن با نسخه پزشک ببریم مشکل نداره یا قرصهای دیگه ای که نسخه داشته باشیم؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-19 ساعت 16:08)rahbar نوشته: (2014-01-19 ساعت 15:53)atriana نوشته: مصاحبه ما هفته آخر مارچه. از کی می تونیم ویزای امارت را بگیریم؟ از الان می شه اقدام کرد و در صورت اقدام از الان در پاسمون ویزا را میزنن یا نزدیک رفتن ویزا را میدن؟
سلام. من هم هفته آخرمارچم.
ویزای دبی ماکزیمم 10-15 روز طول میکشه و ازتاریخ صدوردوماه اعتبار داره. از روز ورود هم دو هفته اقامت دبی مجاز است. پس ازالان میشه . بعلاوه مهرتوپاس نمیخوره. فقط یک بارکد یا کاغذبهتون میدن.
اینم مرجع رسمی دولت اماراتAll visas are valid (60 days) before entering the country.
http://www.mofa.gov.ae/mofa_english/port...433a7.aspx
من نه شغل دولتی دارم نه هیچی ولی بااینحال یکضرب را نمیتونم پیش بینی کنم. بدترین هفته سال نوبت دادن..خیلی گران درمیاد هفته اول فروردین. آسمان که اصلا بازنشده شما چطور چک کردین؟ الان فقط سیستمی امارات-ایران ایر و ماهان هست برای اون مدت وهمگی بلیطهاشون نفری روی 1.800 حدودا... آسمان و تابان - قشم-کیش- زاگرس و ... که چارتر و ارزانترهستند هنوز بازنشده بودند تا دیروز. آیاشما خبر دیگری دارید؟ ممنون میشم شما هم نتیجه بررسی و پیداکردن بلیط و هتل اقتصادی را اطلاع بدین.
ناشکری نکن دوست من فکر اونایی باش که نامه دومشون نیومده و یا اصلا لاتاری قبول نشدن اینو به فال نیک بگیر واسه گردش و تفریح تو ایام عید در دبی
کاش مصاحبه من تو ایام عید بود که با یک تیر دو هدف میزدم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دو تا سوال
بلیط برای قبل سال نو هم همین قیمته ؟
کیف هایی رو که داخلشون فایل بندی هست رو میشه داخل سفارت برد ؟ کیف نیست در اصل ولی ظاهرش شبیه کیفه
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck