کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-19 ساعت 18:37)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها دو تا سوال
بلیط برای قبل سال نو هم همین قیمته ؟
کیف هایی رو که داخلشون فایل بندی هست رو میشه داخل سفارت برد ؟ کیف نیست در اصل ولی ظاهرش شبیه کیفه

سلام من هفته اول اسفند باید برم بلیط ماهان سیستمی کلاس اکونومی 700تومنه دوستانی که مصاحبه شون تو آوریل و می میفته قیمتا فوق العاده پایین میاد بخصوص هتلاSmile
سؤال دومتون سؤال خودمم هست نمی دونم.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، soli asali
(2014-01-19 ساعت 18:59)aaraam نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 18:37)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها دو تا سوال
بلیط برای قبل سال نو هم همین قیمته ؟
کیف هایی رو که داخلشون فایل بندی هست رو میشه داخل سفارت برد ؟ کیف نیست در اصل ولی ظاهرش شبیه کیفه

سلام من هفته اول اسفند باید برم بلیط ماهان سیستمی کلاس اکونومی 700تومنه دوستانی که مصاحبه شون تو آوریل و می میفته قیمتا فوق العاده پایین میاد بخصوص هتلاSmile
سؤال دومتون سؤال خودمم هست نمی دونم.

سلام
بله. می تونید کیف های پاپکو که داخلش فایل بندی شده هست رو داخل سفارت ببرید. ما بردیم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: philter ، mohammad19911991 ، aaraam ، soli asali ، قصه گو ، qeshmi ، pari pari
سلام
من این چندسالی که دارم میرم دبی،هرسال همراهم بود.پارسال تابستون هم که آخرین باری بود که رفتم و همراهم بود کسی گیر نداد.
ولی روی قرص های کدئین دارشنیدم که میگن خیلی حساسن.
(2014-01-19 ساعت 16:54)ehsan2012 نوشته:  سلام . کسی از دوستان میدونند که قرص ژلفن با نسخه پزشک ببریم مشکل نداره یا قرصهای دیگه ای که نسخه داشته باشیم؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: ehsan2012 ، soli asali ، amin arefi ، pari pari
(2014-01-19 ساعت 19:26)philter نوشته:  سلام
من این چندسالی که دارم میرم دبی،هرسال همراهم بود.پارسال تابستون هم که آخرین باری بود که رفتم و همراهم بود کسی گیر نداد.
(2014-01-19 ساعت 16:54)ehsan2012 نوشته:  سلام . کسی از دوستان میدونند که قرص ژلفن با نسخه پزشک ببریم مشکل نداره یا قرصهای دیگه ای که نسخه داشته باشیم؟

ما هم ندیدیم کسی به قرص گیر بده،فقط کدیین خطرناکه که جرم محسوب میشه.نسخه نمیخواد،این قرصهای مسکن اکثرا otcمحسوب میشن که حتی تو خود فری شاپ فرودگاه دوبی بدون نسخه از دراگ استور میشه تهیه کرد،کیفیتش هم خیلی بهتر از ایرانیاس.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: farshadm999 ، ehsan2012 ، soli asali ، pari pari
(2014-01-19 ساعت 19:52)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 19:26)philter نوشته:  سلام

ما هم ندیدیم کسی به قرص گیر بده،فقط کدیین خطرناکه که جرم محسوب میشه.نسخه نمیخواد،این قرصهای مسکن اکثرا otcمحسوب میشن که حتی تو خود فری شاپ فرودگاه دوبی بدون نسخه از دراگ استور میشه تهیه کرد،کیفیتش هم خیلی بهتر از ایرانیاس.

موافقم Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، soli asali

تا جاییکه من می دونم در خصوص ژلوفن ایراد جدی داره مگر اینکه نسخه شما ترجمه شده باشه. در مورد بقیه داروها هم اگر کدیین نداشته باشه بازم هم نسخه همراهتون باشه بهتره
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: ehsan2012 ، soli asali
(2014-01-19 ساعت 20:26)sksara نوشته:  

تا جاییکه من می دونم در خصوص ژلوفن ایراد جدی داره مگر اینکه نسخه شما ترجمه شده باشه. در مورد بقیه داروها هم اگر کدیین نداشته باشه بازم هم نسخه همراهتون باشه بهتره

ممنون، ولی دوست عزیز خود نسخه به زبان انگلیسیه ، چطور ترجمه کنم؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-19 ساعت 21:43)ehsan2012 نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 20:26)sksara نوشته:  

ممنون، ولی دوست عزیز خود نسخه به زبان انگلیسیه ، چطور ترجمه کنم؟

دوست عزیز هیچ ترجمه یا نسخه‌ای نمیخواد. کرهٔ مریخ تشریف نمیبرید که! لینک زیر رو مطالعه کنید لطفا.

http://en.wikipedia.org/wiki/Over-the-counter_drug

ژلوفن ، ایبروفن ،... همه از یک خانواده هستن و همه رو از فری شاپ فرودگاه میتونید بخرید به قول اون دوستمون حتی با کیفیت خیلی‌ بهتر.

آیتم‌هایی‌ که نمی‌تونید با خودتون ببرید اینجا لیست شده ، شما با یک سرچ خیلی‌ خیلی‌ ساده میتونید رفرنس معتبر پیدا کنید که همه چیز رو توضیح داده، دارو‌های OTC هیچ جای دنیا غیر قانونی‌ نیست مگر اینکه به جا دوبی‌ پروازتون یه سیاره دیگه فرود بیاد. من شخصاً هر دفعه با خودم ۱ بسته advil میبرم دوبی‌.

http://www.dubaifaqs.com/drugs-dubai.php
http://www.dubai.ae/en/Lists/HowToGuide/....aspx?ID=6

در ضمن یه چیزی بگم داشت یادم میرفت دارو هر چی‌ می‌برید حتا اگه شربت سینه نوزاد باشه باید کامل پلمپ و بسته بندی باشه، دارو باز هر چی‌ باشه پنالتی داره.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، soli asali ، amin arefi ، qeshmi ، pari pari ، exxedus
بلیطهای سایت چیپو ایر سیستتمی هست؟مطمئنید؟ کجا گفتن؟
(2014-01-19 ساعت 18:18)farshadm999 pیid='458380 نوشته:
(2014-01-19 ساعت 16:08)rahbar نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 15:53)atriana نوشته:  مصاحبه ما هفته آخر مارچه. از کی می تونیم ویزای امارت را بگیریم؟ از الان می شه اقدام کرد و در صورت اقدام از الان در پاسمون ویزا را میزنن یا نزدیک رفتن ویزا را میدن؟

سلام. من هم هفته آخرمارچم.
ویزای دبی ماکزیمم 10-15 روز طول میکشه و ازتاریخ صدوردوماه اعتبار داره. از روز ورود هم دو هفته اقامت دبی مجاز است. پس ازالان میشه . بعلاوه مهرتوپاس نمیخوره. فقط یک بارکد یا کاغذبهتون میدن.
اینم مرجع رسمی دولت اماراتAll visas are valid (60 days) before entering the country.
http://www.mofa.gov.ae/mofa_english/port...433a7.aspx
من نه شغل دولتی دارم نه هیچی ولی بااینحال یکضرب را نمیتونم پیش بینی کنم. بدترین هفته سال نوبت دادن..خیلی گران درمیاد هفته اول فروردین. آسمان که اصلا بازنشده شما چطور چک کردین؟ الان فقط سیستمی امارات-ایران ایر و ماهان هست برای اون مدت وهمگی بلیطهاشون نفری روی 1.800 حدودا... آسمان و تابان - قشم-کیش- زاگرس و ... که چارتر و ارزانترهستند هنوز بازنشده بودند تا دیروز. آیاشما خبر دیگری دارید؟ ممنون میشم شما هم نتیجه بررسی و پیداکردن بلیط و هتل اقتصادی را اطلاع بدین.

دوست عزیز بلیط رو از اینجا http://cheapoair.com چک کن من الان چک کردم از ایران تا دوبی با پرواز قطر ۳۸۰$ رفتو برگشت یعنی‌ حدود ۱ میلیون تومن. در ضمن دوست عزیز میدونی‌ اگه این لاتاری رو برنده نشده بودی برای گرفتن اقامت یه کشور نمیگم در حد آمریکا یه کشور خیلی‌ خیلی‌ معمولی‌ مثل مجارستان چقدر باید مصیبت میکشیدی ؟

اگه یه چند سال این سختی هارو میکشیدید نا شکری نمی کردید ، اقامت دائم بهتری کشور دنیارو دارن مفت بهتون میدان. نا شکر نباش دوست عزیز.
تشکر کنندگان: soli asali ، taleghani
(2014-01-19 ساعت 21:56)rahbar نوشته:  بلیطهای سایت چیپو ایر سیستتمی هست؟مطمئنید؟ کجا گفتن؟
(2014-01-19 ساعت 15:53)atriana نوشته:  مصاحبه ما هفته آخر مارچه. از کی می تونیم ویزای امارت را بگیریم؟ از الان می شه اقدام کرد و در صورت اقدام از الان در پاسمون ویزا را میزنن یا نزدیک رفتن ویزا را میدن؟

ویزای دبی ماکزیمم 10-15 روز طول میکشه و ازتاریخ صدوردوماه اعتبار داره. از روز ورود هم دو هفته اقامت دبی مجاز است. پس ازالان میشه . بعلاوه مهرتوپاس نمیخوره. فقط یک بارکد یا کاغذبهتون میدن.
اینم مرجع رسمی دولت اماراتAll visas are valid (60 days) before entering the country.
من نه شغل دولتی دارم نه هیچی ولی بااینحال یکضرب را نمیتونم پیش بینی کنم. بدترین هفته سال نوبت دادن..خیلی گران درمیاد هفته اول فروردین. آسمان که اصلا بازنشده شما چطور چک کردین؟ الان فقط سیستمی امارات-ایران ایر و ماهان هست برای اون مدت وهمگی بلیطهاشون نفری روی 1.800 حدودا... آسمان و تابان - قشم-کیش- زاگرس و ... که چارتر و ارزانترهستند هنوز بازنشده بودند تا دیروز. آیاشما خبر دیگری دارید؟ ممنون میشم شما هم نتیجه بررسی و پیداکردن بلیط و هتل اقتصادی را اطلاع بدین.

دوست عزیز بلیط رو از اینجا http://cheapoair.com چک کن من الان چک کردم از ایران تا دوبی با پرواز قطر ۳۸۰$ رفتو برگشت یعنی‌ حدود ۱ میلیون تومن. در ضمن دوست عزیز میدونی‌ اگه این لاتاری رو برنده نشده بودی برای گرفتن اقامت یه کشور نمیگم در حد آمریکا یه کشور خیلی‌ خیلی‌ معمولی‌ مثل مجارستان چقدر باید مصیبت میکشیدی ؟

اگه یه چند سال این سختی هارو میکشیدید نا شکری نمی کردید ، اقامت دائم بهتری کشور دنیارو دارن مفت بهتون میدان. نا شکر نباش دوست عزیز.

آقا من ۴ ساله دارم از cheapoair بلیط می‌خرم ، cheapoair ، skyscanner،... اینا از کل هواپیمایی ماهان و ایران ایر معتبر تر هستن و تقریبا ۹۹% ایرلاین‌های دنیارو دارن و همیشه به شما cheapest fair میدن. اگه بتونید کسیو پیدا کنید که از credit card استفاده کنید راحت نفری ۵۰۰،۰۰۰ تومن به نفعتون میشه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، yasejavan ، amin arefi
ممنون.میدونم معتبرند. سئوالم اینه آیا بلیطی که صادر میکنند فلکسیبل هست؟ بعدا میشه دوباره تغییر داد؟ باصطلاح سیستمی هست یا چارتری؟
(2014-01-19 ساعت 22:01)farshadm999 نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 21:56)rahbar نوشته:  بلیطهای سایت چیپو ایر سیستتمی هست؟مطمئنید؟ کجا گفتن؟

آقا من ۴ ساله دارم از cheapoair بلیط می‌خرم ، cheapoair ، skyscanner،... اینا از کل هواپیمایی ماهان و ایران ایر معتبر تر هستن و تقریبا ۹۹% ایرلاین‌های دنیارو دارن و همیشه به شما cheapest fair میدن. اگه بتونید کسیو پیدا کنید که از credit card استفاده کنید راحت نفری ۵۰۰،۰۰۰ تومن به نفعتون میشه.
(2014-01-19 ساعت 22:31)rahbar نوشته:  ممنون.میدونم معتبرند. سئوالم اینه آیا بلیطی که صادر میکنند فلکسیبل هست؟ بعدا میشه دوباره تغییر داد؟ باصطلاح سیستمی هست یا چارتری؟
(2014-01-19 ساعت 22:01)farshadm999 نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 16:08)rahbar نوشته:  سلام. من هم هفته آخرمارچم.

چارتر که مسلما نیست! اینا هیچ پروازیو چارتر نمیکنن ، ولی‌ برای اینکه تاریختون flexible باشه اضافه شارژ میشید ، من خودم flexible نگرفتم یه کلک ایرانی‌ میتونید بهشون بزنید، بلیط رو flexible نگیرید بد اگه تاریختون خواست تغییر کنه پروازتون رو کنسل می‌کنید یه پرواز دیگه می‌گیرید اینجوری فقط ۱۰% پنالتی میدید ولی‌ اگه بخواید flexible بگیرید فکر کنم بیشتر از ۱۰% شارژ بشید هرچند مطمئن نیستم چون من تا حالا flexible نگرفتم ، در ضمن بعضی‌ ایر لاین‌ها مثل امارات ، سویس ایرلاین ،... Free Cancellation دارن.

من الان بلیط خودمو گرفتم Pegasus Airlines رفت و برگشت 410$ شد اگه سقوط نکنه ابوظبی می بینمتون Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، rahbar ، amin arefi
سلام به همه اساتید ببخشید ممکنه سوال تکراری باشه
روز مصاحبه ام در روز چهار شنبه است اگه ویزا یک ضرب بهم بدهند چند شنبه به من ویزا را می دهند با توجه به اینکه تعطیلی پنج شنبه و جمعه رو پیش رو دارم؟
من هم هفته آخر مارس مصاحبه دارم کسی هست همسفر بشیم ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، حاجی واشنگتن
با سلام
از دوستان اگر کسی هفته اول مارس، سفارت ابوظبی مصاحبه داره لطفا پیغام خصوصی بذاره که همسفر بشیم.
مرسی
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان