موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من الان ایروان هستم مثل ايرانه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
از دوستانی که اخیرا به ارمنستان رفتند و آپارتمان گرفتند اگر کسی از آپارتمانی که گرفته راضی بوده خواهش می کنم اطلاعاتش رو به بنده بدید چون کار من خیلی ساده تر میشه. راستی یه سوال دیگه، امنیت آپارتمانها خوب هست؟
خیلی ممنون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-31 ساعت 01:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-31 ساعت 01:26 توسط نام کاربری somi.)
ایمیل بزنید،میگه 65$،تا55$ راه میاد ولی ما چون زیاد وایمیستادیم 45$داد.همه چیزش خوبه،بخصوص موقعیتش،ضمنا 2تادسشویی داره (؛
ببخشیدمن چون پاسخام ارسال نمیشه فقط از پاسخ سریع میتونم استفاده کنم فعلا،نمیدونم شاید عیب از تبلتمه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این دو سه روز هوا به شدت سرد شده . حتما قبل از اینکه بیاید پیش بینی هوا رو چک کنید
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به این خبر و موارد اینچنینی هم دقت کنید:
هتلدار ارمنستانی ۵۰ ایرانی را گرو نگه داشت
به گزارش بولتن نیوز،پس از ماجرای کلاهبرداری یک آژانس گردشگری و آوارگی ۱۷۰ ایرانی در ترکیه، این بار یک هتلدار در ارمنستان ۵۰ نفر ایرانی را به دلیل عدم تسویه حساب آژانس گردشگری، گرو نگه داشت.
به گزارش فارس، پیش از نوروز امسال بمباران تبلیغات آژانسهای گردشگری برای سفرهای خارجی، عدهای از مردم را برای سفر به کشورهای حاشیه ایران ترغیب کرد سفر به ترکیه، ارمنستان، امارات و ...
اما ظاهراً تفاوت قیمت نه چندان زیاد این تورهای خارجی با تورهای داخلی بی علت نبوده، چنانکه از ابتدای امسال، طبق اخباری که به دست آمده است اوضاع ایرانیها در این تورهای خارجی با توجه به خدماتی که دریافت میکنند، تأسف آور و قابل تأمل است.
در هفته نخست تعطیلات نوروزی امسال 170 ایرانی به دلیل عدم انجام تعهدات آژانس گردشگری در آنتالیا آواره شدند و برای بازگشت به ایران به مشکلاتی برخوردند که در نهایت نیز با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با دادستان تهران، شعبه کشیک دادسرای عمومی و انقلاب تهران و رئیس کل دادگستری استان تهران مکاتباتی برای ممانعت از خروج مدیر عامل و اعضای هیات مدیره آژانس متخلف الیزه پرواز از کشور و مسدود کردن حساب بانکی شرکت و اعضای هیئت مدیره انجام شد.
این بار نیز 50 نفر از مسافران مشهد که برای تور ارمنستان ثبت نام کرده بودند نیمه نخست تعطیلات نوروز به ارمنستان سفر میکنند اما زمان پایان سفر و هنگام خروج از هتل توسط هتلدار ارمنستانی گرو نگه داشته میشوند تا آژانس گردشگری، هزینه هتل را به طور کامل پرداخت کند.
طبق اطلاعات به دست آمده ظاهراً آژانس گردشگری ایرانی با نفر سومی در ارمنستان قرارداد بسته بوده تا مبلغ هتل را واریز کند که این اقدام انجام نشده بوده و مسافران ایرانی دچار مشکل میشوند.
سفر این 50 نفر هموطن مشهدی به ارمنستان بیست و نهم اسفندماه انجام شد که ناهماهنگیها و قراردادهای آژانس گردشگری با افراد فاقد صلاحیت، مانع از به جا ماندن خاطره خوشی برای آنها شد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سال نو مبارک
امیدوارم امسال همه ویزاشونو بگیرن
کسی میدونه یورو تو ارمنستان ارزشش بیشتره یا دلار؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-01 ساعت 19:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-01 ساعت 19:32 توسط Sara_lphmkf.)
سلام دوستان خوبم،
من يك مشكلي دارم و مجبورم تنهايي به ارمنستان سفر كنم ، مي خوام يكمي دوستان راهنمايي كنند كه آيا تنهايي رفتن مشكلي نداره؟! البته به لطف اطلاعات دقيقي كه از مطالب دوستان اينجا پيدا كردم براي مراحل دريافت ويزا و مديكال مشكلي ندارم ولي خوب مي خوام بدونم تنهايي رفتن اونجا برام مشكلي به وجود نمياره منظورم از نظر امنيته، البته خوشحال ميشم با دوستاني از مهاجرسرا كه هفته سوم مي توي ايروان مصاحبه دارند همسفر بشم، اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
ضمنا نمي دونم تبليغ ميشه يا نه ولي خوشحال ميشم اگر كسي پيشنهاد خوبي براي آژانس هواپيمايي براي رزرو هتل و خريد بليط داره بهم بگه، يك دنيا ممنون
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 19:29)Sara_lphmkf نوشته: سلام دوستان خوبم،
من يك مشكلي دارم و مجبورم تنهايي به ارمنستان سفر كنم ، مي خوام يكمي دوستان راهنمايي كنند كه آيا تنهايي رفتن مشكلي نداره؟! البته به لطف اطلاعات دقيقي كه از مطالب دوستان اينجا پيدا كردم براي مراحل دريافت ويزا و مديكال مشكلي ندارم ولي خوب مي خوام بدونم تنهايي رفتن اونجا برام مشكلي به وجود نمياره منظورم از نظر امنيته، البته خوشحال ميشم با دوستاني از مهاجرسرا كه هفته سوم مي توي ايروان مصاحبه دارند همسفر بشم، اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
ضمنا نمي دونم تبليغ ميشه يا نه ولي خوشحال ميشم اگر كسي پيشنهاد خوبي براي آژانس هواپيمايي براي رزرو هتل و خريد بليط داره بهم بگه، يك دنيا ممنون
سارا جان :من پیشنهاد میکنم اگر تنهائی به ارمنستان مسافرت میکنی حتما در انتخاب هتل و تاکسی دقت کنی چون خیلی از امنیت خوبی برخوردار نیست. چند سال پیش یکی از دوستانم که تنها اونجا رفته بود موقع برگشت از یکی از کنسرتها تاکسیی که سوار شد مست بود و داشت میدزدیدش. تمام دلار هائی که داشت رو ازش گرفت و شانسی که دوستم آورد این بود که کنار یکی از چراغ قرمز ها راننده مجبور شد نگه داره و ماشین کناریش یه ایرانی بود و نجاتش داده بود.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
یه سوالی داشتم ازتون
ایمیل دکتر کریستین عوض شده؟ چون من هرچی میفرستم دلیور نمیشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait