موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-04 ساعت 22:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-04 ساعت 22:10 توسط siolishe.)
سلام
دوستان یه سوال
من موقع ثبت نام همه موارد رو درست نوشتم و مدارکی هم که فرستادم بعد از قبولی بدون مشکل بود اما هم تو نامه قبولی اول و هم تو نامه زمان مصاحبه اسم منو اشتباه نوشتن البته فقط یه حرف رو کم نوشتن حالا به نظرتون نیازی هست که با kcc یا سفارت در این مورد مکاتبه کنم یا روز مصاحبه فقط به آفیسر بگم؟
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
خب من و سروش که تو همین تاپیک آشنا شدیم الان تو فرودگاه هستیم و آماده برای تیک آف
ایروان آماده باش
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی تازگی از سفارت ارمنستان ویزا گرفته؟ دقیقا چقدر میگیرن؟ جایی خوندم که ۶ یورو ولی الان پیداش نمیکنم.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هفته دوم اردیبهشت میرم ارمنستان کسی اونجا اتاق ارزون یا آپارتمان ارزون سراغ نداره
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام و صلوات ما رسیدیم ، آپارتمان رو اکی کردیم روبه روی اپرا هست جای آروم و خوبی هستش ، پیاده تا میدون جمهوری ۵مین زمان میبره ، هوا خیلی عالی هست و جای همه خالی
توضیحات مفصل باشه واسه سفرنامه
فعلا
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-05 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-05 ساعت 17:26 توسط hossein2909.)
دوستان سلام
من 5شنبه با مکافاتی رسیدم تهران چون زمینی برگشتم برخلاف رفت که هوایی بود
چند توصیه به دوستان عزیزی که قصد رفتن دارند دارم و اگر سوالی هم بود در خدمت هستم
1. بلیط برگشت نه زمینی و نه هوایی گیرم نیومد و از دفتر رویال سفر ایرانیان واقع در میدان جمهوری تاکسی گرفتیم تا مرز.
دوستان گلم توصیه اکید دارم که به هیچ وجه از این دفتر استفاده نکنید چراکه بسیار بی مسئولیت هستن. ما 3 نفر ایرانی بدلیل ترس از شخصی ها از این دفتر تاکسی گرفتیم که ای کاش نمیگرفتیم. متاسفانه تا مرز سکته پیش رفتیم چراکه راننده ای که برای ما بود کلی برنامه سر ما در اورد و با وجود شکایت به همین دفتر ولی هیچ کاری برای ما نکردند. امیدوارم سر هیچکی نیاد
2. آپارتمان از شرکت hyur گرفتیم که بسیار حرفه ای و کار بلد هستند و قیمت های مناسب و گزینه های بسیار تمیز و خوب. توصیه میکنم از اونا استفاده کنید.
3. می باس شماره 67 هم به بیمارستان میره و هم به سفارت با قیمت نفری 100 درام و اصلا احتیاجی به گرفتن تاکسی با قیمت 1000 درام ندارید
در مورد قیمت برخی اجناس و سایر موارد هم در خدمت هستم
موفق باشید
ضمنا بدلیل اینکه همواره به سایت دسترسی ندارم و ممکن سوالی فوری داشته باشید می تونید میل بزنیدhossein2909@gmail.com
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 09:11)demented نوشته: خب من و سروش که تو همین تاپیک آشنا شدیم الان تو فرودگاه هستیم و آماده برای تیک آف
ایروان آماده باش
تا اینجاش باید به صورت ویژه از همه مهاجرسرایی ها تشکر کنم که اینقدر سفر رو آسون کردن برامون
امیدوارم همه پیروز و پایدار باشن
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-06 ساعت 00:16)hamid_fs3 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز بجه هایی که تازه تشریف بردید مصاحبه برای یه خانواده 3 نفره تمکن مالی جقد تهیه کنیم بهتره ؟ ایا لازمه بغیر از نفر برنده تمکن مالی برای همسر و فرزند هم تهیه کنیم؟ ممنون میشم اگر زودتر راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز جای این سوال شما اینجا نیست... به پست نداشتن اسپانسر و راه حل های آن رجوع کنید
تمکن مالی رو برای خانواده میگیرید یعنی یک نامه تمکن به اندازه تعداد نفرات خانواده از روی جدول تو این لینک .
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر