کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-21 ساعت 22:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-21 ساعت 21:58)alialialialiali نوشته:  سلام
ضمن تبریک سال جدید به همه دوستان ،من یه سوالی دارم...برای روز مصاحبه باید هزینه ای داد؟ و اگه باید هزینه ای داد چقدره ؟
کلا به غیر از مدیکال چه هزینه ای باید پرداخت کرد؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدیدن ..

330دلار به ازا هر نفر واسه مصاحبه

مرسی از جوابتون،من باید کی و کجا این مبلغ پرداخت کنم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-21 ساعت 23:25)alialialialiali نوشته:  
(2014-03-21 ساعت 22:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-21 ساعت 21:58)alialialialiali نوشته:  سلام
ضمن تبریک سال جدید به همه دوستان ،من یه سوالی دارم...برای روز مصاحبه باید هزینه ای داد؟ و اگه باید هزینه ای داد چقدره ؟
کلا به غیر از مدیکال چه هزینه ای باید پرداخت کرد؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدیدن ..

330دلار به ازا هر نفر واسه مصاحبه

مرسی از جوابتون،من باید کی و کجا این مبلغ پرداخت کنم؟
تو سفارت. نقداً
تشکر کنندگان: alialialialiali ، ماتیتی ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-19 ساعت 13:13)azadeh2014 نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 12:37)saeid1988 نوشته:  سلام.من میخواستم بدونم چطور میشه تاریخ مصاحبمو عقب بندازم چون توی امتحانات عملی دانشگاهم می افته؟ الان زمان مصاحبمو 24 اردیبهشت دادن. یه مشکل دیگه دارم اینه که موقع ثبت نام تاریخ تولدمو اشتباه زدم. امکان عقب انداختن مصاحبه هست با این شرایط ؟ مرسی Smile
لطفآ اینجا را مطالعه فرمائید.

دوست عزیز میتونید به سایت سفارت قسمت non immigrantبرید شماره تماس نوشته باهاشون با شماره ای که اولش 170هست تماس گرفته شماره 3 فارسی هست شماره 2 غیرمهاجرتی وبعد شماره 5 اطلاعات در مورد نحوه مصاحبه و ...با اپراتور صحبت کنید شماره پاسپورتتون رو میگیره به راحتی عوضش میکند و همان لحظه یک ایمیل به شما میزند که زمان دقیق در ان هست.
تشکر کنندگان: min@ ، vahidhm ، ماتیتی ، rezahoorjandi ، mohsenmb ، noobnoobi ، mehdi2014
سلام.دوستان میشه ایمیل و ادرس سفارت تو ارمنستانو برای تغییر وقت مصاحبه رو بهم بین؟ خیلی عجله ایه.راستی برای تغییر وقت مصاحبه نیاز به تکمیل فرم خاصی هست؟ مرسی اگه زود جوابمو بدین.
تشکر کنندگان: min@ ، noobnoobi
(2014-03-19 ساعت 15:40)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 13:43)min@ نوشته:  دوست عزیز اگه خودتون نمیرفتید وا پاس و میدادید کس دیگه میبرد هم قبول میکردند؟
ببخشيد كه من بجاي دوستمون جوابتون رو ميدم.خير براي ايروان فقط بايد شخص متقاضي بره يا اگه خانواده باشن كه يكي از اعضاي كيس.
یر
دوست عزیز نوع ویزای ما غیر مهاجرتی هست بله در برگه ای که به ما دادند نوشته شده که میشه شخصی غیر خودت بره و ویزا رو بگیره.و اینکه میتونید توی سایت هم خودتون بخونید این اطلاعاتو:armenia.usembassy.gov/niv casenumbers
تشکر کنندگان: min@ ، alitab ، araaaash ، ماتیتی ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان عزیز خواهش میکنم تمامی صفحات تاپیک رو با حوصله بخونند.چون اکثر سوالاتی که شما دارید می پرسید در صفحات نخست توسط دوستان در سالهای گذشته پاسخ داده شده است . و میتونید با گزینه جستجو پیداش کنید.
تشکر کنندگان: alitab ، vahidhm ، aghaghia ، ماتیتی ، kage.omid ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-22 ساعت 01:36)saeid1988 نوشته:  سلام.دوستان میشه ایمیل و ادرس سفارت تو ارمنستانو برای تغییر وقت مصاحبه رو بهم بین؟ خیلی عجله ایه.راستی برای تغییر وقت مصاحبه نیاز به تکمیل فرم خاصی هست؟ مرسی اگه زود جوابمو بدین.

سلام پست اول همین تاپیک و تاپیک تغییر زمان و مکان مصاحبه رو مطالعه کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: alitab ، خسته از وطن ، ماتیتی ، mohsenmb ، Shahabpk ، noobnoobi ، mehdi2014
سلام به دوستای گلم و تبریک سال نو با آرزوی بهترینها برای تک تک شما
ما هفته دوم می مصاحبمونه ،اگر دوستان دیگری هم هفته دوم تشریف می برند اگر دوست داشتند پیغام بدند Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، alitab ، ماتیتی ، noobnoobi ، Sara_lphmkf
سلام و تبریک سال نو به همه همراهان و همسفران.
با تشکر از لطف و زحمات هم کسانیکه جواب سوالات را میدهند و همچنین مدیر دلسوز سایت سه چهار تا سوال دارم که در تاپیک گرفتن وقت از دکتر هم مطرح کردم. اگر کسی نظری داره لطفا جواب بده؟
1. ایا میتوان جواب ازمایش مدیکال را بعد از مصاحبه مثلا روز بعد به سفارت تحویل داد؟
2. اگر کسی یکضرب ویزا بگیره ایا باید خودش تا صدور ویزا در محل بمونه یا کسه دیگری میتونه بجاش نتیجه را بگیره و بفرسته؟ اگر میشه پس پاسپورت تکلیفش چیه؟Cool
3. بر اساس تجربه ایروان رفته ها برای مصاحبه دوشنبه چه روزی رسیدن به ایروان بهترینه؟ ایا شنبه هم کار مدیکال انجام میشه؟ShySmile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، alitab
(2014-03-24 ساعت 09:34)ماتیتی نوشته:  سلام و تبریک سال نو به همه همراهان و همسفران.
با تشکر از لطف و زحمات هم کسانیکه جواب سوالات را میدهند و همچنین مدیر دلسوز سایت سه چهار تا سوال دارم که در تاپیک گرفتن وقت از دکتر هم مطرح کردم. اگر کسی نظری داره لطفا جواب بده؟
1. ایا میتوان جواب ازمایش مدیکال را بعد از مصاحبه مثلا روز بعد به سفارت تحویل داد؟
2. اگر کسی یکضرب ویزا بگیره ایا باید خودش تا صدور ویزا در محل بمونه یا کسه دیگری میتونه بجاش نتیجه را بگیره و بفرسته؟ اگر میشه پس پاسپورت تکلیفش چیه؟Cool
3. بر اساس تجربه ایروان رفته ها برای مصاحبه دوشنبه چه روزی رسیدن به ایروان بهترینه؟ ایا شنبه هم کار مدیکال انجام میشه؟ShySmile

پست موقت

سلام و تبریک به مناسبت سال نو
1- این مورد واسه خودم اتفاق افتاد و یک روز بعد از مصاحبه مدیکال فرزندم را که اماده نبود تحویل سفارت دادم البته مدیکال خودم و خانمم همون روز مصاحبه تحویل داده شد .
2- فقط بایستی خود شخص واسه گرفتن ویزا اقدام کنه یا یکی از اعضا کیس و اگر یکضرب بگیره که بایستی تا صدورویزا بمونه تا ویزا توی پاس بخوره
3- جمعه مدیکال ( البته اگر بچه نداشته باشید ) و دوشنبه مصاحبه .. حالا دیگه روز رسیدنتون رو خودتون برنامه ریزی کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: alitab ، shadi79 ، reza_top60 ، ffrfar ، aghaghia ، خسته از وطن ، ماتیتی ، kage.omid ، noobnoobi
(2014-03-24 ساعت 09:34)ماتیتی نوشته:  سلام و تبریک سال نو به همه همراهان و همسفران.

ضمن عرض سلام و تبریک خدمت شما دوست عزیز.
جساراتن میخواستم عرض کنم خدمتتون که این چه کاریه؟ این همه هزینه و زحمت و استرس کشیدید خب چند روزی زودتر تشریف ببریدو چند روزی هم دیرتر برگردید و خودتون کاراتون و انجام بدید تا خدایی نکدده مشکلی براتون پیش نیاد. موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: alitab ، aghaghia ، خسته از وطن ، ماتیتی ، demented ، Shahabpk ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-24 ساعت 10:56)hamid_fs3 نوشته:  

ضمن عرض سلام و تبریک خدمت شما دوست عزیز.
جساراتن میخواستم عرض کنم خدمتتون که این چه کاریه؟ این همه هزینه و زحمت و استرس کشیدید خب چند روزی زودتر تشریف ببریدو چند روزی هم دیرتر برگردید و خودتون کاراتون و انجام بدید تا خدایی نکدده مشکلی براتون پیش نیاد. موفق باشید.

سلام
ممنون از لطف همگی ، خصوصا آقا حمید و کیمیا و علی عزیز
حق با شماست باید کمتر ریسک کرد و در اینمورد محافظه کار بود ولی مشکلم در مورد تاریخ پروازهاست که برای این مسئله جور نمیشه. متاسفانه فعلا پرواز آسمان پنجشنبه اول می هم میگن جا نمیده!! Sad نکته دیگه هم نمیدونم بلیط را برای برگشت رو چه تاریخی ببندم. نگرانم مجبور بموندم بشم ولی نتونم تاریخ را عوض کنم یا برعکس بلیط دیرتر بگیرم ولی نیاز بموندن نشه.
تشکر کنندگان: alitab ، hamid_fs3 ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، mehdi2014
سلام.تورو خدا بگید واسه تغییر زمان مصاحبه باید فرم پر کنم؟ ایمیل سفارت ارمنستانو هم میخوام. فقط زود بچه ها.وقتم زیاد نیست. مرسی
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-24 ساعت 19:54)saeid1988 نوشته:  سلام.تورو خدا بگید واسه تغییر زمان مصاحبه باید فرم پر کنم؟ ایمیل سفارت ارمنستانو هم میخوام. فقط زود بچه ها.وقتم زیاد نیست. مرسی

سلام
دوست عزیز ایمیل سفارت ارمنستانو میخواهید یا آ م ری کا؟
اینهم ایمیل سفارت در ایروان برای مهاجرتیها
IranIVyerevan@state.gov
یا
IranIVYerevan@state.gov
تو سایتش هر دو آدرس هست!!
سایتش هم
http://armenia.usembassy.gov/iranian_applicants.html

ایمیل سفارتم اینو دارم اگه درست باشه!؟
ایمیل سفارت ارمنستان در تهران : emarteh@yahoo.com
Shy
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان ما فردا پرواز داریم ؟ کسی از دوستان الان ارمنستان نیست ؟ می خوام ببینم هوا چجوریاست؟

تشکر کنندگان: alitab ، ماتیتی ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان