کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به دوستای گل
دیروز من بلیط آسمان از آژانس رهاد گشت آریا گرفتم نفری 784000 و ماهان هم گویا پروازهش به ارمنستان انجام نخواهد شد.نا گفته نماند که با مسیح پرواز هم تماس گرفتم که قیمت را 910000 تومن داد و گفت تخفیف هم می دم و با شما 880000 تومان حساب می کنم که آژانس رهاد گشت منصف تر بود و من هم از اونجا گرفتم.
توصیه من به دوستان این هست که اگر تصمیم دارند هوایی تشریف برند سریعتر برای گرفتن بلیطشان اقدام کنند تا این کلاس پرواز ی پر نشده ، چون این نرخ به تعداد محدود موجود می باشد.Wink
به امید موفقیت درتمامی مراحل
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: ffrfar ، azadeh2014 ، aghaghia ، Rock ، pari pariaaa ، hamid_fs3 ، reza_top60 ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-05 ساعت 16:41)noobnoobi نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 13:59)demented نوشته:  با سلام و صلوات ما رسیدیم ، آپارتمان رو اکی کردیم روبه روی اپرا هست جای آروم و خوبی هستش ، پیاده تا میدون جمهوری ۵مین زمان میبره ، هوا خیلی عالی هست و جای همه خالی
توضیحات مفصل باشه واسه سفرنامه
فعلا

ممنون میشم اگه در مورد آپارتمانی که گرفتین و از کجا و چه قیمت توضیح بدین.

از طریق یکی از دوستان که بچه ها قبلا آشنا شده بودن و پسر واقعا منصفی هست آپارتمان دو خوابه با امکانات کامل به عبارت شبی ۴۵ دلار اجاره کردیم. تا اپرا ۲دقیقه پیاده راه هست و تا جمهوری ۸ دقیقه(دیشب زمان گرفتم :دی)
همین بنده خدا هرجا بخوایم ما رو میبره میگردونه یه جورایی در اختیار ما هست تازه دیشب اومد تخته زدیم کل کلی :دی
هرکی تمایل داشت پیام بده تا شمارش رو بدم.
توضیحات کامل و مفصل در سفرنامه انشالاه
:دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: kamalir36 ، vahidhm ، Rock ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، Sara_lphmkf ، sorooosh ، noobnoobi ، spider007 ، Shahabpk ، mehdi2014
سلام دوستان
کیا هفته آخر اردیبهشت مصاحبه دارن.
پیغام بدن با هم همسفر بشیم تنها نباشیم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-05 ساعت 13:26)mahdibashoma نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 11:28)behrang3001 نوشته:  دوستان کسی تازگی از سفارت ارمنستان ویزا گرفته؟ دقیقا چقدر میگیرن؟ جایی خوندم که ۶ یورو ولی الان پیداش نمیکنم.

بله...البته در فرودگاه راحت تر میتونید بگیرید.
برای افراد زیر هجده سال ده دلار میگیرند که گرفتن ویزا از سفارت وقت گیره بهتره در فرودگاه یا لب مرز بگیرید.دوستان خواهش میکنم سوالاتی که قبلا پاسخ داده شده نپرسید
تشکر کنندگان: Rock ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، mehdi2014
سلام دوستان من میخوام از سفارت در تهران ویزا بگیرم چون بعضی از دوستانم که عید رفته بودن ارمنستان لب مرز بهشون ویزا ندادن ، حالا یک سوال دارم آیا حتما وقتی که میخوام بریم سفارت باید هتل خودمون رو رزو کرده باشیم و یک آدرس در ارمنستان بدیم یا نیازی نیست میتونیم بعد از رسیدن به ارمنستان هتل یا محل اقامت بگیریم البته من زمینی میخوام برم خواهش میکنم کسی اگر از تهران اقدام کرده منو راهنمایی کنه ممنون
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، noobnoobi
(2014-04-05 ساعت 17:17)hossein2909 نوشته:  دوستان سلام
من 5شنبه با مکافاتی رسیدم تهران چون زمینی برگشتم برخلاف رفت که هوایی بود
چند توصیه به دوستان عزیزی که قصد رفتن دارند دارم و اگر سوالی هم بود در خدمت هستم
1. بلیط برگشت نه زمینی و نه هوایی گیرم نیومد و از دفتر رویال سفر ایرانیان واقع در میدان جمهوری تاکسی گرفتیم تا مرز.
دوستان گلم توصیه اکید دارم که به هیچ وجه از این دفتر استفاده نکنید چراکه بسیار بی مسئولیت هستن. ما 3 نفر ایرانی بدلیل ترس از شخصی ها از این دفتر تاکسی گرفتیم که ای کاش نمیگرفتیم. متاسفانه تا مرز سکته پیش رفتیم چراکه راننده ای که برای ما بود کلی برنامه سر ما در اورد و با وجود شکایت به همین دفتر ولی هیچ کاری برای ما نکردند. امیدوارم سر هیچکی نیاد
2. آپارتمان از شرکت hyur گرفتیم که بسیار حرفه ای و کار بلد هستند و قیمت های مناسب و گزینه های بسیار تمیز و خوب. توصیه میکنم از اونا استفاده کنید.
3. می باس شماره 67 هم به بیمارستان میره و هم به سفارت با قیمت نفری 100 درام و اصلا احتیاجی به گرفتن تاکسی با قیمت 1000 درام ندارید
در مورد قیمت برخی اجناس و سایر موارد هم در خدمت هستم
موفق باشید
ضمنا بدلیل اینکه همواره به سایت دسترسی ندارم و ممکن سوالی فوری داشته باشید می تونید میل بزنیدhossein2909@gmail.com

سلام لطف میکنید شماره تلفن یا آدرس این شرکتی که آپارتمان رو گرفتید به من هم بگید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-06 ساعت 18:14)zzarin نوشته:  سلام لطف میکنید شماره تلفن یا آدرس این شرکتی که آپارتمان رو گرفتید به من هم بگید

http://www.hyurservice.com/
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، azadeh2014 ، hossein2909 ، reza_top60 ، noobnoobi ، min@ ، mehdi2014
(2014-04-06 ساعت 18:10)zzarin نوشته:  سلام دوستان من میخوام از سفارت در تهران ویزا بگیرم چون بعضی از دوستانم که عید رفته بودن ارمنستان لب مرز بهشون ویزا ندادن ، حالا یک سوال دارم آیا حتما وقتی که میخوام بریم سفارت باید هتل خودمون رو رزو کرده باشیم و یک آدرس در ارمنستان بدیم یا نیازی نیست میتونیم بعد از رسیدن به ارمنستان هتل یا محل اقامت بگیریم البته من زمینی میخوام برم خواهش میکنم کسی اگر از تهران اقدام کرده منو راهنمایی کنه ممنون

سلام دوست عزيز. لازم نيست قبل از گرفتن ويزا هتلتان را رزرو كرده باشيد. من در قسمت مربوط به محل اقامت در ايروان نوشتم هتل آرارات و ويزا هم گرفتم درحاليكه آپارتمان اجاره كردم. ولي حتما ٦ يورو پول خرد باخودتان ببريد تا معطل نشويد. براي هر ويزا ٦ يورو ميگرند به غير از بچه ها. موفق باشيد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، zzarin ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، amohammadi348 ، mehdi2014
(2014-04-05 ساعت 21:51)mahdibashoma نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 21:15)masoud92 نوشته:  سلام دوستان. من و خانمم تو ایام عید ایروان مصاحبه داشتیم. برنده اصلی خانمم بود که ویزا یکضرب گرفت. خودم مثل دیگر آقایون سربازی رفته که واسه لاتاری اومده بودن کلیرنس خوردم پس آمادگیشو داشته باشین. آفیسر گفت می تونیم صبر کنیم تا با هم ویزا بگیریم یا اینکه خانمم الان بگیره و خودم صبر کنم تامراحل اداری طی بشه که مسلما پیشنهاد دومشو قبول کردیم. چند تا نکته بگم شاید مفید باشه.
اول اینکه در مورد لباستون فقط کافیه مرتب باشه و اصلا اهمیتی نداره که چقد.....................

تبریک
لطفا سفرنامه رو فراموش نکنید..البته بعد از در کردن خستگی سفر Smile

سفرنامه ها را می توان از کجا گرفت؟ چون من اصلا نمیدونم چه سوالاتی ممکن هست که بپرسند یا به چه زبانی؟
(2014-04-05 ساعت 11:45)zzarin نوشته:  دوستان من هفته دوم اردیبهشت میرم ارمنستان کسی اونجا اتاق ارزون یا آپارتمان ارزون سراغ نداره

سلام دوست عزیز
من ارمنستان مقیمم و چندتا آپارتمان ارزون سراغ دارم اگه مایلید میتونم کمکتون کنم. Smile
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi ، spider007 ، mehdi2014
(2014-04-06 ساعت 19:40)arhamkhash نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 21:51)mahdibashoma نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 21:15)masoud92 نوشته:  سلام دوستان. من و خانمم تو ایام عید ایروان مصاحبه داشتیم. برنده اصلی خانمم بود که ویزا یکضرب گرفت. خودم مثل دیگر آقایون سربازی رفته که واسه لاتاری اومده بودن کلیرنس خوردم پس آمادگیشو داشته باشین. آفیسر گفت می تونیم صبر کنیم تا با هم ویزا بگیریم یا اینکه خانمم الان بگیره و خودم صبر کنم تامراحل اداری طی بشه که مسلما پیشنهاد دومشو قبول کردیم. چند تا نکته بگم شاید مفید باشه.
اول اینکه در مورد لباستون فقط کافیه مرتب باشه و اصلا اهمیتی نداره که چقد.....................

تبریک
لطفا سفرنامه رو فراموش نکنید..البته بعد از در کردن خستگی سفر Smile

سفرنامه ها را می توان از کجا گرفت؟ چون من اصلا نمیدونم چه سوالاتی ممکن هست که بپرسند یا به چه زبانی؟
دوست عزیز منظورشون اینه که نکات و تجربیاتی که داشتید در سفر برای استفاده بقیه عزیزان که هنوز مصاحبه نرفتند دراینجابه اشتراک بگذارید...موفق باشید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: mahdibashoma ، Rock ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان آیا در مورد مدارک نظام قدیم نیازی به گرفتن گواهی و یا مدرک معادلی هست؟ مدرک ورد نظر من دیپلم بازرگانی نظام قدیم هست البته خیلی قدیم!
البته عذر می خوام اگه جای نامناسبی سوالم رو مطرح کردم
(2014-04-07 ساعت 00:12)siolishe نوشته:  دوستان آیا در مورد مدارک نظام قدیم نیازی به گرفتن گواهی و یا مدرک معادلی هست؟ مدرک ورد نظر من دیپلم بازرگانی نظام قدیم هست البته خیلی قدیم!

دوست عزيز اگر ديپلم شما ١٢ساله هست. نيازي نيست. يعني ٥ سال ابتدايي ٣ سال راهنمايي ٤ سال دبيرستان. يا دو تا شش سال.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: siolishe ، noobnoobi ، ماتیتی ، mehdi2014
دوستان به دکتر ایمیل زدید چقدر زمان برد تا جواب بده!؟ من چند روزه زدم اما خبری نیست!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
(2014-04-07 ساعت 00:20)mohsenmb نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 00:12)siolishe نوشته:  دوستان آیا در مورد مدارک نظام قدیم نیازی به گرفتن گواهی و یا مدرک معادلی هست؟ مدرک ورد نظر من دیپلم بازرگانی نظام قدیم هست البته خیلی قدیم!

دوست عزيز اگر ديپلم شما ١٢ساله هست. نيازي نيست. يعني ٥ سال ابتدايي ٣ سال راهنمايي ٤ سال دبيرستان. يا دو تا شش سال.

مدرک 12 ساله هست ولی توی خود مدرک چیزی از تعداد سالها نوشته نشده
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان