کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-09 ساعت 08:17)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 02:58)sadsadaf نوشته:  سلام من روز دوشنبه 9 صبح در ایروان مصاحبه دارم یک نفر هم هستم دکتر کریستین برای پنجشنبه 12.30 وقت برای مدیکال داده با توجه به پرواز اسمان که شنبه دوشنبه پنجشنبه هست من برای چه روزی بلیط بگیرم ؟؟با توجه به اینکه پنجشنبه صبح ممکنه پروازش تاخیر داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه می تونی با ایمیل وقتتو دیرتر بنداز
چون تو بیمارستان معطل هم می شی اگه پرواز ظهر پنج شنبه باشه که نمی رسی و مجبوری دوشنبه بری که نزدیک سه روز بیخودی معطلی پس بهتره فقط دکتر رو بندازی بعدازظهر آخرین وقت.
موفق باشی
شما اصلا بخ دکتر نگید یک وقت به من بدید ، تاریخی که میخوان برید رو بهش بگید ما خودمون سه شنبه که مصاحبه داریم ایمیل زدیم ازشون تقاضا کردیم برای دوشنبه وقت بدهند خوب دکتر کریس هم وقت مصاحبه را ازمون پرسید بعد که ما گفتیم سه شنبه ایشون دوشنبه ساعت 12 رو وقت داد
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، alitab ، pari pariaaa ، mehdi2014
(2014-04-09 ساعت 02:58)sadsadaf نوشته:  سلام من روز دوشنبه 9 صبح در ایروان مصاحبه دارم یک نفر هم هستم دکتر کریستین برای پنجشنبه 12.30 وقت برای مدیکال داده با توجه به پرواز اسمان که شنبه دوشنبه پنجشنبه هست من برای چه روزی بلیط بگیرم ؟؟با توجه به اینکه پنجشنبه صبح ممکنه پروازش تاخیر داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون تو بیمارستان معطل هم می شی اگه پرواز ظهر پنج شنبه باشه که نمی رسی و مجبوری دوشنبه بری که نزدیک سه روز بیخودی معطلی پس بهتره فقط دکتر رو بندازی بعدازظهر آخرین وقت.
موفق باشی

دكتر كريستين براي جمعه هم ميتونه براتون وقت بده دوست من.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: 5ina ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان کسی میدونه برای ویزا توی سفارت ارمنستان تهران میتونم دلار هم ببرم امروز رفتم یورو بخرم گفت 5 یورویی داریم و نمی تونیم 12 یورو بدیم حتما باید 15 یورو باشه خوب هر یورو هم 5 هزارتومن هستش 3 یورویی دیگه به درد من نمی خوره
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، pari pariaaa ، noobnoobi ، kage.omid
(2014-04-09 ساعت 13:33)zzarin نوشته:  دوستان کسی میدونه برای ویزا توی سفارت ارمنستان میتونم دلار هم ببرم امروز رفتم یورو بخرم گفت 5 یورویی داریم و نمی تونیم 12 یورو بدیم حتما باید 15 یورو باشه خوب هر یورو هم 5 هزارتومن هستش 3 یورویی دیگه به درد من نمی خوره

سفارت فقط دلار قبول میکنه و ارز دیگه ای رو قبول نمیکنه دوست عزیز.

راستی ما الان سفارت برگشتیم ،سروش عزیز کلیر خورد و با برگه آبی اومد بیرون
یک مشکلی هم واسه من که بیرون بودم و منتظر سروش بودم تا بیاد بیرون پیش اومد که فردا معلوم میشه تاثیری روی مراحل واسه من داره یا نه...
به امید اینکه فردا با ویزا یک ضرب بیام
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: aghaghia ، pari pariaaa ، sorooosh ، noobnoobi ، lida55 ، kage.omid ، azadeh2014 ، khder ، rainbow21 ، Rock ، mehdi2014
(2014-04-09 ساعت 13:43)demented نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 13:33)zzarin نوشته:  دوستان کسی میدونه برای ویزا توی سفارت ارمنستان میتونم دلار هم ببرم امروز رفتم یورو بخرم گفت 5 یورویی داریم و نمی تونیم 12 یورو بدیم حتما باید 15 یورو باشه خوب هر یورو هم 5 هزارتومن هستش 3 یورویی دیگه به درد من نمی خوره

سفارت فقط دلار قبول میکنه و ارز دیگه ای رو قبول نمیکنه دوست عزیز.

راستی ما الان سفارت برگشتیم ،سروش عزیز کلیر خورد و با برگه آبی اومد بیرون
یک مشکلی هم واسه من که بیرون بودم و منتظر سروش بودم تا بیاد بیرون پیش اومد که فردا معلوم میشه تاثیری روی مراحل واسه من داره یا نه...
به امید اینکه فردا با ویزا یک ضرب بیام

منظورشون سفارت ارمنستان در ایران هست نه سفارت آم ریکا در ایروان
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، alitab ، pari pariaaa ، noobnoobi ، kage.omid ، shahram a ، rainbow21 ، mehdi2014

ما شنبه وارد ایروان شدیم ،تاخیر هم نداشت ،کارهای مربوط به ویزا رو هم بر اساس تجربیات دوستان که در سفرنامه ها نوشتن حدودا ۱۰ دقیقه ای انجام دادیم و اومدیم بیرون
در نهایت ۱۱:۱۵ ما بیرون از فرودگاه بودیم.
در نهایت خودتون سبک سنگین کنین :دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، alitab ، pari pariaaa ، sorooosh ، noobnoobi ، Rock ، mehdi2014
سلاااااااااام
ساعت ۲ مصاحبه داشتم و چی بگم دیگه ، فقط اینکه اینقدر خوشحال بودم از سفارت تا اپرا ( خونه کنار اپرا هست ) پیاده اومدم .
یک ضررررررررررب گرفتتتتتتتتتتم :دی
شام همه مهمون من :دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
(2014-04-10 ساعت 20:03)demented نوشته:  سلاااااااااام
ساعت ۲ مصاحبه داشتم و چی بگم دیگه ، فقط اینکه اینقدر خوشحال بودم از سفارت تا اپرا ( خونه کنار اپرا هست ) پیاده اومدم .

مبارک باشه کدوم رستوران مهمونی گرفتینBig Grin
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، pari pariaaa ، demented ، rainbow21 ، mehdi2014

سلام تبریک میگم
انشالله همیشه شاد باشی
میگم شام کی و کجا میدید ما مریضم داریم مراعات مارم بکنید
Wink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، pari pariaaa ، mehdi2014

تبریک میگم ، یک سوال در مورد مسکن داشتم ، شما توی هتل اقامت دارید یا آپارتمان یا هاستل اگر لطف کنید مبلغی رو که برای هر شب پرداخت میکنید رو به ما هم بگید ممنون میشم ، در ضمن شما از سرویس دهی اونجا راضی بودید اشماره تلفن و یا آدرس سایت و نام هتل تون رو هم بگید چون ما 3 هفته دیگه مصاحبه داریم کمکی بزرگی میکیند توی چند تا سایت مکان هایی رو دیدم اما دوستان میگن زیاد اعتماد نکنم
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-09 ساعت 09:32)zzarin نوشته:  
موفق باشی
شما اصلا بخ دکتر نگید یک وقت به من بدید ، تاریخی که میخوان برید رو بهش بگید ما خودمون سه شنبه که مصاحبه داریم ایمیل زدیم ازشون تقاضا کردیم برای دوشنبه وقت بدهند خوب دکتر کریس هم وقت مصاحبه را ازمون پرسید بعد که ما گفتیم سه شنبه ایشون دوشنبه ساعت 12 رو وقت داد

بیمارستان شنبه و یکشنبه تعطیله با توجه به اینکه دوشنبه ساعت 9 صبح وقت دارین بهترین زمان رو دکتر بهتون داده چون پنجشنبه میرین معاینه و آزمایش جمعه ظهر ساعت 11 جواب اماده است میرین میگیرید !!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-10 ساعت 23:29)shaya نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 09:32)zzarin نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 08:17)خسته از وطن نوشته:  [quote='sadsadaf' pid='475891' dateline='1396996090']
سلام من روز دوشنبه 9 صبح در ایروان مصاحبه دارم یک نفر هم هستم دکتر کریستین برای پنجشنبه 12.30 وقت برای مدیکال داده با توجه به پرواز اسمان که شنبه دوشنبه پنجشنبه هست من برای چه روزی بلیط بگیرم ؟؟با توجه به اینکه پنجشنبه صبح ممکنه پروازش تاخیر داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشی

بیمارستان شنبه و یکشنبه تعطیله با توجه به اینکه دوشنبه ساعت 9 صبح وقت دارین بهترین زمان رو دکتر بهتون داده چون پنجشنبه میرین معاینه و آزمایش جمعه ظهر ساعت 11 جواب اماده است میرین میگیرید !!
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-10 ساعت 20:34)zzarin نوشته:  

تبریک میگم ، یک سوال در مورد مسکن داشتم ، شما توی هتل اقامت دارید یا آپارتمان یا هاستل اگر لطف کنید مبلغی رو که برای هر شب پرداخت میکنید رو به ما هم بگید ممنون میشم ، در ضمن شما از سرویس دهی اونجا راضی بودید اشماره تلفن و یا آدرس سایت و نام هتل تون رو هم بگید چون ما 3 هفته دیگه مصاحبه داریم کمکی بزرگی میکیند توی چند تا سایت مکان هایی رو دیدم اما دوستان میگن زیاد اعتماد نکنم
من theatre hostel بودم یه سوئیت کامل با آشزخونه و ماکروفر و چای درست کن و ظروف و... و حمام و دستشویی اختصاصی و تلویزیون و...شبی 15 هزار درام 3 تا هم تخت داشت Smile5 دقیقه پیاده روی تا میدان جمهوری و روبروی اون ایستگاه مترو تاکسی اتوبوس و انواع رستورانها بودSmile
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014

خیلی ممنون
عرض کنم که ما اینجا آپارتمان اجاره کردیم از یک دوستی که اینجا هست و ایرانی هست و خیلی پسر خوبی هست
خونش هم خداوکیلی خیلی خوب هست شبی ۴۵ دلار
برای تلفن و اینجور چیزها هم خصوصی پیام بدید در خدمت هستم
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
(2014-04-10 ساعت 23:52)demented نوشته:  

خیلی ممنون
عرض کنم که ما اینجا آپارتمان اجاره کردیم از یک دوستی که اینجا هست و ایرانی هست و خیلی پسر خوبی هست
خونش هم خداوکیلی خیلی خوب هست شبی ۴۵ دلار
برای تلفن و اینجور چیزها هم خصوصی پیام بدید در خدمت هستم
تبريك ميگم دوست عزيز فكر كنم مجرد بودي كه يك ضرب گرفتي موفق باشي
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: alitab ، sorooosh ، noobnoobi ، maryam.zahedi68 ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان