موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-09 ساعت 13:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-09 ساعت 15:45 توسط zzarin.)
دوستان کسی میدونه برای ویزا توی سفارت ارمنستان تهران میتونم دلار هم ببرم امروز رفتم یورو بخرم گفت 5 یورویی داریم و نمی تونیم 12 یورو بدیم حتما باید 15 یورو باشه خوب هر یورو هم 5 هزارتومن هستش 3 یورویی دیگه به درد من نمی خوره
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-09 ساعت 13:33)zzarin نوشته: دوستان کسی میدونه برای ویزا توی سفارت ارمنستان میتونم دلار هم ببرم امروز رفتم یورو بخرم گفت 5 یورویی داریم و نمی تونیم 12 یورو بدیم حتما باید 15 یورو باشه خوب هر یورو هم 5 هزارتومن هستش 3 یورویی دیگه به درد من نمی خوره
سفارت فقط دلار قبول میکنه و ارز دیگه ای رو قبول نمیکنه دوست عزیز.
راستی ما الان سفارت برگشتیم ،سروش عزیز کلیر خورد و با برگه آبی اومد بیرون
یک مشکلی هم واسه من که بیرون بودم و منتظر سروش بودم تا بیاد بیرون پیش اومد که فردا معلوم میشه تاثیری روی مراحل واسه من داره یا نه...
به امید اینکه فردا با ویزا یک ضرب بیام
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-09 ساعت 02:58)sadsadaf نوشته: سلام من روز دوشنبه 9 صبح در ایروان مصاحبه دارم یک نفر هم هستم دکتر کریستین برای پنجشنبه 12.30 وقت برای مدیکال داده با توجه به پرواز اسمان که شنبه دوشنبه پنجشنبه هست من برای چه روزی بلیط بگیرم ؟؟با توجه به اینکه پنجشنبه صبح ممکنه پروازش تاخیر داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما شنبه وارد ایروان شدیم ،تاخیر هم نداشت ،کارهای مربوط به ویزا رو هم بر اساس تجربیات دوستان که در سفرنامه ها نوشتن حدودا ۱۰ دقیقه ای انجام دادیم و اومدیم بیرون
در نهایت ۱۱:۱۵ ما بیرون از فرودگاه بودیم.
در نهایت خودتون سبک سنگین کنین :دی
F2A
ارسال مدارک Jan/30
...
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
سلاااااااااام
ساعت ۲ مصاحبه داشتم و چی بگم دیگه ، فقط اینکه اینقدر خوشحال بودم از سفارت تا اپرا ( خونه کنار اپرا هست ) پیاده اومدم .
یک ضررررررررررب گرفتتتتتتتتتتم :دی
شام همه مهمون من :دی
F2A
ارسال مدارک Jan/30
...
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 20:34)zzarin نوشته: (2014-04-10 ساعت 20:03)demented نوشته: سلاااااااااام
ساعت ۲ مصاحبه داشتم و چی بگم دیگه ، فقط اینکه اینقدر خوشحال بودم از سفارت تا اپرا ( خونه کنار اپرا هست ) پیاده اومدم .
تبریک میگم ، یک سوال در مورد مسکن داشتم ، شما توی هتل اقامت دارید یا آپارتمان یا هاستل اگر لطف کنید مبلغی رو که برای هر شب پرداخت میکنید رو به ما هم بگید ممنون میشم ، در ضمن شما از سرویس دهی اونجا راضی بودید اشماره تلفن و یا آدرس سایت و نام هتل تون رو هم بگید چون ما 3 هفته دیگه مصاحبه داریم کمکی بزرگی میکیند توی چند تا سایت مکان هایی رو دیدم اما دوستان میگن زیاد اعتماد نکنم
خیلی ممنون
عرض کنم که ما اینجا آپارتمان اجاره کردیم از یک دوستی که اینجا هست و ایرانی هست و خیلی پسر خوبی هست
خونش هم خداوکیلی خیلی خوب هست شبی ۴۵ دلار
برای تلفن و اینجور چیزها هم خصوصی پیام بدید در خدمت هستم
F2A
ارسال مدارک Jan/30
...
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 23:52)demented نوشته: (2014-04-10 ساعت 20:34)zzarin نوشته: (2014-04-10 ساعت 20:03)demented نوشته: سلاااااااااام
تبریک میگم ، یک سوال در مورد مسکن داشتم ، شما توی هتل اقامت دارید یا آپارتمان یا هاستل اگر لطف کنید مبلغی رو که برای هر شب پرداخت میکنید رو به ما هم بگید ممنون میشم ، در ضمن شما از سرویس دهی اونجا راضی بودید اشماره تلفن و یا آدرس سایت و نام هتل تون رو هم بگید چون ما 3 هفته دیگه مصاحبه داریم کمکی بزرگی میکیند توی چند تا سایت مکان هایی رو دیدم اما دوستان میگن زیاد اعتماد نکنم
خیلی ممنون
عرض کنم که ما اینجا آپارتمان اجاره کردیم از یک دوستی که اینجا هست و ایرانی هست و خیلی پسر خوبی هست
خونش هم خداوکیلی خیلی خوب هست شبی ۴۵ دلار
برای تلفن و اینجور چیزها هم خصوصی پیام بدید در خدمت هستم
تبريك ميگم دوست عزيز فكر كنم مجرد بودي كه يك ضرب گرفتي موفق باشي
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر