موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان۰ برا هفته دوم آبانماه کسی هست زمینی همسفر بشیم? ترجیحا متاهل۰
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
من سفرنامه ام کامل نشده اما به زودی کاملش می کنم، خواستم یک چیز کلی و بگم که بچه ها قبل از سفر به ایروان در خصوص مکان استفاده کنند.
اگر چند نفر بشید و یک خونه بگیرید برای ایروان خیلی در هزینه هاتون صرفه جویی می کنید، حتی از هاستل هم ارزون تر و راحت تر خواهد بود، همچنین تمیزتر هم هست.
من خیلی از بچه ها رو هم تو ایروان دیدم از خونه گرفتن با هم راضی بودند، پس حتما به این موضوع فکر کنید. چون هتل خیلی گرونه، البته نه تو فصلی که خیلی سرد می شه.
به هیچ عنوان downtown hostel رو اگر دختر مجرد هستید انتخاب نکنید، چون واقعا عظیت می شید، برای من در سفر اولم خیلی سخت گذشت.
اگر سوای بود چه در اینجا و چه در پیام خصوصی در خدمتم. موفق باشید.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من با دکتر مکاتبه کردم و دو روز قبل از تاریخ مصاحبه برا مدیکال بهم وقت داده حلا سوالم اینه که من باید با مدارک لازم برا ی همون روز اونجا باشم یا باید زودتر برم ؟ برای آزمایش ها و ... دیر نمیشه
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 15:19)امین 13 نوشته: سلام
من با دکتر مکاتبه کردم و دو روز قبل از تاریخ مصاحبه برا مدیکال بهم وقت داده حلا سوالم اینه که من باید با مدارک لازم برا ی همون روز اونجا باشم یا باید زودتر برم ؟ برای آزمایش ها و ... دیر نمیشه
دوست عزیز بستگی به این داره که شما بخواین هوایی برید یا زمینی، هوایی که کلا 3 روز در هفته پرواز هست، و اگر زمینی می رید حتما حتما یک روز قبل از مدیکالتون ایروان باشید،چون واقعا خسته می شید و نیاز به استراحت دارید.
اون روزی که دکتر بهتون وقت داده همون روز آزمایشتون انجام می شه و کل زمانی که باید اونجا باشید اگر خیلی هم شلوغ باشه 3 ساعته، خودشون زمان مصاحبه شما رو می دونن و قبل از مصاحبتون حتما حتما نتایج آزمایشهاتون و به دستتون می رسونن.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-23 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-28 ساعت 11:51 توسط Hedieh20.)
(2013-09-23 ساعت 15:23)H Pier نوشته: (2013-09-23 ساعت 15:19)امین 13 نوشته: سلام
در این تایپیک دنبال جوابتون باشید.... اما خوب طبیعتا روز قبل باید خودتون رو به محل مربوطه برسونید.
بی صبرانه منتظر سفرنامه شما هستیم.... اما 1 سوال و اون اینکه...
در مورد سفر زمینی یا هوایی تجربه خاصی اگه هست ما رو راهنمایی کنین. ممنون میشیم
خوب من یک دختر مجرد بودم، و چون سر کار می رفتم ترجیح می دادم کمتر مرخصی بگیرم، برای همین هر دو بار و هوایی سفر کردم که خیلی خوب بود و اصلا اذیت نشدم، و به راحتی همه چیز برام پیش رفت.
اما با خیلی از بچه هایی هم که زمینی سفر کردن در تماس بودم، اکثرا راضی بودن، بعضی ها رانندشون خوب نبوده و مثلا 6 ساعت یک راه و اضافه تر از زمان معمولی رفته و خستشون کرده.
فکر می کنم بستگی به خودتون و شرایطتون داشته باشه این موضوع، هم از لحاظ زمانی هم مالی. موفق باشید.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،
من امروز از یه آژانس تو خیابون ایرانشهر ۴ تا بلیط گرفتم به نظرام قیمتش بد نیست، ما دوتا بچهٔ ۳ و ۵ ساله داریم واسه اونا نفری ۵۵۰۰۰۰ و خودمون ۸۵۵۰۰۰ تومن. اگه از نظر مدیران عزیز اشکالی نداشته باشه اسم و شمارهٔ آژانس رو میزارم واسه بقیه دوستان.
لطفا واسه ما دعا کنید ما گروه اولیهها هستیم. ۱۰ اکتبر باید اونجا باشیم.
به امید موفقیت همهٔ دوستان
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |