کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-09-18 ساعت 17:23)kage.omid نوشته:  آقا چند وقت قبل مصاحبه بليط براي ارمنستان بايد رزرو كرد؟از همين حالا يا يه راست چند روز قبلش بريم ترمينال ميتونيم بليط بگيريم منظورم زميني هست گفتم اگر نيس همين حالا رزرو كنيم

زودتر این کارو انجام بدید که یه موقع با مشکل نبودن بلیط مواجه نشید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kage.omid ، EKAM ، H Pier ، HodHod Golestani ، godot
[font=Impact]
دوستانی عزیزی که جهت اجاره محل اقامت ( هتل - آپارتمان و ... ) و تهیه بلیط ( هوایی - زمینی ) و دیگر موارد جهت سفر به ایروان اقدام کردند لطف بفرمایید جهت راهنمایی و استفاده دیگر دوستان در این خصوص اطلاعات مورد لزوم رو در تاپیک به اشتراک بگذارید به امید اخذ ویزای یکضرب برا تمامی عزیزان با تشکر ...
[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تعدادی از کلمات مورد لزوم در مکالمات روز مره به زبان ارمنی :

سلام (Barev)
درود (Voghjooyn)
چطوری؟ (Inchbeses?)
حالت خوبه؟ (Kefed lava ؟ )
متشکرم (Shnorhagalem)
متاسفم (Tsavoomem)
ببخشید (Neroghoochoon)
صبح بخیر (Bari looys)
شب بخیر (Bari gisher)
خداحافظ (Tsdesoochoon که نوع عامیانه آنByebye است
سلام
Barev(بارو)
سه
Yerek
درود
Voghjooyn
چهار
Chors
نام
Anun
پنج
Hing
نام خانوادگی
Azganun
شش
Vets
چطوری؟
Voncess?
هفت
Yut
حالت خوبه؟
Kefed lava
هشت
Oot
ببخشید
Nerogh
نه
Ine
نه
Che
ده
Tas
بله
Ayo(آیو)
صد
Haryoor
صبح بخیر
Bariluys
هزار
Hazar
شب بخیر
Bari gisher
قیمت این جنس چقدره
Inch arzhi
متشکرم
Shnorhagalem
صبحانه
Nakhatchash
خداحافظ
Hajogh(هاجوق)
نهار
Tchash
دوست دارم
Siroomem
شام
Entrik
متاسفم
Neretsek
آب
Jur
من
Yes
نان
Hats
قیمت
Gin
ماهی
Dzook
استخر
loghavazan
برنج
Brindz
اتاق خواب
Nnjaran(ننجاران)
مرغ
Hav
آپارتمان
Bnakaran
کباب
Kyabab
خوش امدید
Bari galoost
گوسفند
Vochkhar
اسم من...
Im anoone
گوساله
Hort
یک
Mek
خوک
khoz
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، pv-n ، محبت ، EKAM ، SaraBanoo ، amin arefi ، kage.omid ، noobnoobi ، godot ، pari pariaaa ، ojee ، nimaaa
دیدنیهای ارمنستان

دریاچه سوان ارمنستان
هامالیر ارمنستان
جرموک ارمنستان
ساختمان اپرای آرم کاچاتوریان ارمنستان
بنای یادبود ارامنه ارمنستان
دره گل ارمنستان
کلیسای گغارت ارمنستان
میدان هانرابدوتیان هراپاراگ ارمنستان
معبد گارنی ارمنستان
گاسگاد ارمنستان
اجمیازین ارمنستان
هاختاناک پارک ارمنستان
کلیسای گریگورلوساوریچ ارمنستان
شهر شتاراک ارمنستان
کرافت موزه ارمنستان (ایروان)
گالری ملی ارمنستان (ایروان)
موزه هنرهای معاصر Cafesjianارمنستان (ایروان)
موزه خانه چارنتس ارمنستان (ایروان)
گالری هنری کودکان ارمنستان (ایروان)
موزه قلعه Erebuni ارمنستان(ایروان)
موزه نسل کشی ازمنستان (ایروان)
موزه زمین شناسی ارمنستان(ایروان)
موزه تاریخ ملی ارمنستان (ایروان)
خانه موزه ارمنستان (ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، kage.omid ، noobnoobi ، amin arefi ، godot ، SaraBanoo ، H Pier ، pari pariaaa ، ojee ، nimaaa
سلام دوستان۰ برا هفته دوم آبانماه کسی هست زمینی همسفر بشیم? ترجیحا متاهل۰
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-20 ساعت 21:30)hamidrezapir1 نوشته:  سلام دوستان۰ برا هفته دوم آبانماه کسی هست زمینی همسفر بشیم? ترجیحا متاهل۰
من هستم ولي ترجيحا مجردم
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: noobnoobi ، amin arefi ، ojee ، khalije fars
(2013-09-21 ساعت 13:29)kage.omid نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:30)hamidrezapir1 نوشته:  سلام دوستان۰ برا هفته دوم آبانماه کسی هست زمینی همسفر بشیم? ترجیحا متاهل۰
من هستم ولي ترجيحا مجردم

هفته آخر مهرماه نبود ؟ایروان
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-21 ساعت 13:29)kage.omid نوشته:  
من هستم ولي ترجيحا مجردم

هفته دوم آبانم ولی مجرد
دوستان اعلام آمادگی کنن برا همسفر شدن . من میخوام هوائی برم .
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee
من سفرنامه ام کامل نشده اما به زودی کاملش می کنم، خواستم یک چیز کلی و بگم که بچه ها قبل از سفر به ایروان در خصوص مکان استفاده کنند.
اگر چند نفر بشید و یک خونه بگیرید برای ایروان خیلی در هزینه هاتون صرفه جویی می کنید، حتی از هاستل هم ارزون تر و راحت تر خواهد بود، همچنین تمیزتر هم هست.
من خیلی از بچه ها رو هم تو ایروان دیدم از خونه گرفتن با هم راضی بودند، پس حتما به این موضوع فکر کنید. چون هتل خیلی گرونه، البته نه تو فصلی که خیلی سرد می شه.
به هیچ عنوان downtown hostel رو اگر دختر مجرد هستید انتخاب نکنید، چون واقعا عظیت می شید، برای من در سفر اولم خیلی سخت گذشت.
اگر سوای بود چه در اینجا و چه در پیام خصوصی در خدمتم. موفق باشید.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: H Pier ، امین 13 ، aghaghia ، Saeedv13 ، amin arefi ، godot ، noobnoobi ، SaraBanoo ، ojee ، من نسترن
سلام
من با دکتر مکاتبه کردم و دو روز قبل از تاریخ مصاحبه برا مدیکال بهم وقت داده حلا سوالم اینه که من باید با مدارک لازم برا ی همون روز اونجا باشم یا باید زودتر برم ؟ برای آزمایش ها و ... دیر نمیشه
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-09-23 ساعت 15:19)امین 13 نوشته:  سلام
من با دکتر مکاتبه کردم و دو روز قبل از تاریخ مصاحبه برا مدیکال بهم وقت داده حلا سوالم اینه که من باید با مدارک لازم برا ی همون روز اونجا باشم یا باید زودتر برم ؟ برای آزمایش ها و ... دیر نمیشه

در این تایپیک دنبال جوابتون باشید.... اما خوب طبیعتا روز قبل باید خودتون رو به محل مربوطه برسونید.

(2013-09-23 ساعت 15:10)Hedieh20 نوشته:  من سفرنامه ام کامل نشده اما به زودی کاملش می کنم، خواستم یک چیز کلی و بگم که بچه ها قبل از سفر به ایروان در خصوص مکان استفاده کنند.
اگر چند نفر بشید و یک خونه بگیرید برای ایروان خیلی در هزینه هاتون صرفه جویی می کنید، حتی از هاستل هم ارزون تر و راحت تر خواهد بود، همچنین تمیزتر هم هست.
من خیلی از بچه ها رو هم تو ایروان دیدم از خونه گرفتن با هم راضی بودند، پس حتما به این موضوع فکر کنید. چون هتل خیلی گرونه، البته نه تو فصلی که خیلی سرد می شه.
به هیچ عنوان downtown hostel رو اگر دختر مجرد هستید انتخاب نکنید، چون واقعا عظیت می شید، برای من در سفر اولم خیلی سخت گذشت.
اگر سوای بود چه در اینجا و چه در پیام خصوصی در خدمتم. موفق باشید.
بی صبرانه منتظر سفرنامه شما هستیم.... اما 1 سوال و اون اینکه...
در مورد سفر زمینی یا هوایی تجربه خاصی اگه هست ما رو راهنمایی کنین. ممنون میشیم Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، SaraBanoo ، NEURON ، noobnoobi

دوست عزیز بستگی به این داره که شما بخواین هوایی برید یا زمینی، هوایی که کلا 3 روز در هفته پرواز هست، و اگر زمینی می رید حتما حتما یک روز قبل از مدیکالتون ایروان باشید،چون واقعا خسته می شید و نیاز به استراحت دارید.

اون روزی که دکتر بهتون وقت داده همون روز آزمایشتون انجام می شه و کل زمانی که باید اونجا باشید اگر خیلی هم شلوغ باشه 3 ساعته، خودشون زمان مصاحبه شما رو می دونن و قبل از مصاحبتون حتما حتما نتایج آزمایشهاتون و به دستتون می رسونن.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، Saeedv13 ، pari pariaaa ، محبت ، EKAM ، noobnoobi ، ojee ، NEURON
(2013-09-23 ساعت 15:23)H Pier نوشته:  

در این تایپیک دنبال جوابتون باشید.... اما خوب طبیعتا روز قبل باید خودتون رو به محل مربوطه برسونید.

بی صبرانه منتظر سفرنامه شما هستیم.... اما 1 سوال و اون اینکه...
در مورد سفر زمینی یا هوایی تجربه خاصی اگه هست ما رو راهنمایی کنین. ممنون میشیم Smile

خوب من یک دختر مجرد بودم، و چون سر کار می رفتم ترجیح می دادم کمتر مرخصی بگیرم، برای همین هر دو بار و هوایی سفر کردم که خیلی خوب بود و اصلا اذیت نشدم، و به راحتی همه چیز برام پیش رفت.

اما با خیلی از بچه هایی هم که زمینی سفر کردن در تماس بودم، اکثرا راضی بودن، بعضی ها رانندشون خوب نبوده و مثلا 6 ساعت یک راه و اضافه تر از زمان معمولی رفته و خستشون کرده.

فکر می کنم بستگی به خودتون و شرایطتون داشته باشه این موضوع، هم از لحاظ زمانی هم مالی. موفق باشید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، godot ، pari pariaaa ، محبت ، noobnoobi ، ali1220 ، امین 13 ، ojee
سلام دوستان عزیز،
من امروز از یه آژانس تو خیابون ایرانشهر ۴ تا بلیط گرفتم به نظرام قیمتش بد نیست، ما دوتا بچهٔ ۳ و ۵ ساله داریم واسه اونا نفری ۵۵۰۰۰۰ و خودمون ۸۵۵۰۰۰ تومن. اگه از نظر مدیران عزیز اشکالی‌ نداشته باشه اسم و شمارهٔ آژانس رو میزارم واسه بقیه دوستان.
لطفا واسه ما دعا کنید ما گروه اولیه‌ها هستیم. ۱۰ اکتبر باید اونجا باشیم.
به امید موفقیت همهٔ دوستان
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، KIMIA2005 ، shadi79 ، ali1220 ، kage.omid ، Hedieh20 ، pari pariaaa ، amin arefi ، محبت ، EKAM ، noobnoobi ، Azi2014
(2013-09-23 ساعت 16:17)godot نوشته:  سلام دوستان عزیز،
من امروز از یه آژانس تو خیابون ایرانشهر ۴ تا بلیط گرفتم به نظرام قیمتش بد نیست، ما دوتا بچهٔ ۳ و ۵ ساله داریم واسه اونا نفری ۵۵۰۰۰۰ و خودمون ۸۵۵۰۰۰ تومن. اگه از نظر مدیران عزیز اشکالی‌ نداشته باشه اسم و شمارهٔ آژانس رو میزارم واسه بقیه دوستان.
لطفا واسه ما دعا کنید ما گروه اولیه‌ها هستیم. ۱۰ اکتبر باید اونجا باشیم.
به امید موفقیت همهٔ دوستان

این تخفیف بابت تعداد بلیط بوده یا مثلا اگه جای 4 تا 1 بلیط میگرفتید هزینه بلیط خودتون باز 855000 بود؟
بله حتما جای بلیطی که گرفتید رو عنوان کنین و اگر ایراد داره ممنون میشم به صورت پیام خصوصی بفرمایین.
در نهایت براتون آرزوی موفقیت دارم. و اینکه برامون 1 سفرنامه خوب سوغاتی بیارین.Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: godot ، pari pariaaa ، محبت ، ali1220 ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان