کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-09-26 ساعت 12:07)abloom_ma نوشته:  سلام بر همه دوستان خوبم

از آنجائی که از برندگان 2013 هستم و خودم را به مهاجر سرا مدیون میدانم و در این اینجا دوستان زیادی پیدا کردم وظیفه خودم میدونم که به دوستان 2014 کمک کرده و بتونم تجربیات هر چند ناچیز خود را در اختیار شما عزیزان قرار بدهم اگرچه مدیران محترم و دلسوز همیشه در این امر کنار شما خواهند بود...جهت اطلاع دوستانی که ارمنستان قرار هست بروند فکر کنم بتونم بیشتر در خدمتشون باشم و رو کمک من حساب باز کنند از هر جهت ... موفق باشید

سلام دوست عزیز
لطف کنید و سفر نامه تونا برامون بزارید .و اگه اطلاعی در مورد بحث مکان دارید برامون بذارید .
استفاده میکنیم بازم ممنون
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، محبت ، ali1220
دوستان اگه کسی از سالهای قبل تجربه ایروانا داره ( از اصفهان ) ممنمون میشم کمکم کنه . هر اطلاعی ...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220
http://www.armeniainfo.am/

http://www.realakcern.am/en/realty/category/rent/1.html
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghaghia ، noobnoobi ، vistac ، محبت ، godot ، H Pier ، ali1220 ، reza_top60 ، amin arefi ، Azi2014
دوستان دوهزار و چهاردهی عزیز
شاید در جریان باشید که پارسال اولین نامه های مصاحبه خیلی دیر اومد و برای اولین بار بود که تعدادی از مصاحبه ها به ایروان منتقل شده بود. من از جمله افرادی بودم که برای اولین بار به ایروان می رفتم. دقیقا کی سی سی بدون هماهنگی مصاحبه من رو به ایروان منتقل کرده بود و این در حالی بود که تا زمان مصاحبه زمان زیادی نبود. متاسفانه در اون زمان هیچ اطلاعات مناسبی در مورد جزییات مصاحبه در ایروان وجود نداشت و عملا اولین تجربیات سفر به ایروان برای مصاحبه لاتاری در سال پیش به تاپیک ها اضافه شد.

کاملا روشنه که اطلاعات زیادی هست که شما می تونید ازش ایده بگیرید (تاپیک سفرنامه های ایروان در فروم برنده های ۲۰۱۳) حتی مطمئن هستم من که نزدیک به یک سال قبل به ایروان رفتم اطلاعاتم در مورد اون از شما به دلیل مطالعه تجربه های به روز تر دوستان کمتره اما می خواستم چند مورد کلی رو در باره این سفر بگم شاید کمی مسیرتون رو روشن تر کنه:

۱. شما خیلی خوش شانس هستید که در ایروان به مصاحبه می رید. دلایل زیادی برای این حرفم دارم. به عنوان مثال مراحل تست پزشکی ایروان خیلی ساده تر از آنکاراست و پزشکان مهربان تر و آسان گیر تری شما رو معاینه می کنند. یا مثل امارات لازم نیست که در دبی ساکن بشید و برای مصاحبه به شهر دیگه ای برید. همه این ها برای افرادی که فرزندانی هم همراهشون هست امتیاز به حساب میاد.

۲. ایروان و به خصوص مرکز شهر که اغلب با اون سر و کار دارید اصلا بزرگ نیست و به راحتی می تونید پیاده و حتی با هزینه کم در اون تردد کنید.

۳. به میزان قابل قبولی محل برای اسکان در این شهر وجود داره و اگر در مرکزشهر ساکن بشید به راحتی به سفارت و بیمارستان محل معاینه ها دسترسی دارید. از جهت امنیت عمومی هم به عقیده من ایروان شهر امن و آرامی هست.

البته قطعا شما خودتون موارد بالا را از من هم بهتر می دونید ولی جهت تاکید همون طور که همیشه به دوستان ۲۰۱۳ ی هم گفته بودم باید بدونید ایروان شهر به شدت ساده ایه. مهم نیست از تهران پیچیده به ایروان می رید یا از یک شهر کوچک اما مطمئن هستم بعد از سفر با من هم عقیده خواهید بود که ایروان شهر سرراست و آسونیه. اطمینان داشته باشید به هیچ مشکلی برنخواهید خورد و مصاحبه و اقامتتون ساده تر و کم دردسر تر از چیزی خواهد بود که حتی تصورش رو هم بکنید.

امیدوارم داشتن استرس رو با کلی احساس خوب جایگزین کنید و به سلامت سفر پیش رو پشت سر بگذارید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
آخرین خبر : امروز صبح همسرم با یه آژانس تماس گرفت .ما احتمالا زمینی میریم با تور .هزینه هامون خیلی بهتر درمیاد اینجوری .جزئیاتشو وقتی که قرارداد بستم بهتون میگم چون اول باید از تمیز بودن سوئیت هاش مطمئن بشم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ghasoo ، pv-n ، H Pier ، noobnoobi ، ali1220 ، storagemeter ، KIMIA2005 ، محبت ، reza_top60
(2013-09-28 ساعت 10:45)pari pariaaa نوشته:  آخرین خبر : امروز صبح همسرم با یه آژانس تماس گرفت .ما احتمالا زمینی میریم با تور .هزینه هامون خیلی بهتر درمیاد اینجوری .جزئیاتشو وقتی که قرارداد بستم بهتون میگم چون اول باید از تمیز بودن سوئیت هاش مطمئن بشم .

با سلام به شما دوست عزیز لطفاً بعد از اخذ تور تمامی جزئیات از نظر هزینه ها، نوع محل اسکان، امکانات رفاهی و غیره را مرقوم بفرمائید Big GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-09-28 ساعت 13:09)ali1220 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 10:45)pari pariaaa نوشته:  آخرین خبر : امروز صبح همسرم با یه آژانس تماس گرفت .ما احتمالا زمینی میریم با تور .هزینه هامون خیلی بهتر درمیاد اینجوری .جزئیاتشو وقتی که قرارداد بستم بهتون میگم چون اول باید از تمیز بودن سوئیت هاش مطمئن بشم .

با سلام به شما دوست عزیز لطفاً بعد از اخذ تور تمامی جزئیات از نظر هزینه ها، نوع محل اسکان، امکانات رفاهی و غیره را مرقوم بفرمائید Big GrinBig Grin

%100 اطلاع میدم بهتون .تا 2-1 ساعت دیگه دارم خودم شخصا میرم دفترشون جهت تحقیقاتSmile
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
تشکر کنندگان: H Pier ، نسرین ظ ، soheil_zk ، noobnoobi ، godot ، KIMIA2005 ، محبت ، ali1220
سفرنامه قسمت 2013 واقعا اطلاعات فوق العاده اي داره. ولي دوستاني که امسال زحمت ميکشن و اطلاعات ميذارن هم واقعا جاي تقدير داره چون طبيعتا به روزتره
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi ، ffrfar ، KIMIA2005 ، محبت ، ali1220
خب ما بعد از كلي تحقيق و زنگ زدن به اين آژانس و اون آژانس،در اقدامي ناباورانه بليط اتوبوس گرفتيم امروز!!!(آخه من زميني دوست نداشتم و هيچ جوره راضي نميشدم اما قسمت اين بود انگار....)
تور زميني رو با آژانس ملكوميان فيكس كرديم با اتوبوسي كه ميگفتن CIP و ٢٥ نفره است و قابليت تخت خواب شويي داره و قيمتش ١٥٥ هزار تومانه.VIP رو هم گفتن ٣٢ نفره است و قيمتش ١٣٥ هزار تومان اگه اشتباه نكنم .مدتي كه تو راه هستيم ٢٢ ساعته .براي برگشت هم اتوبوس CIP قيمتش ٦٥$ و VIP برابر ٥٥$ هست كه از ايروان برامون رزرو ميكنن.
اين آقاي ملكوميان خودش ارمنيه و مجري مستقيم تور ارمنستان و گرجستانه .چندين ساله كه كارش اينه و تو ايروان خودش يه هتل آپارتمان تر و تميز داره و سوئيت هاش رو به قيمت هاي بسيار مناسب اجاره ميده و كلي هم تخفيف ميده خودش.يكي از دوستام ٢-١ سال پيش رفته اونجا و تعريف ميكرد ميگفت راضي بوده .
سوئيت هاش يخچال داره و تلويزيون و تخت و مبل و كف سنگ و حموم و دستشويي سراميك شده. آشپزخونه مشتركه و ٢-١ سوئيت داره كه آشپزخونه كوچيك دارن و ما از همين آشپزخونه دارا گرفتيم .ظاهر هتل آپارتمانشم خيلي ساده و قديمي بود اونطور كه تو عكسا ديدم.مكانش هم ٦ كيلومتري شهره و گفتن ١٥ دقيقه تا مركز شهر با ماشينه .خودشون اونجا ٤تا تاكسي دارن كه كار انتقال توريست هارو تسهيل كنن و با قيمت مناسب ميتونن ببرن و بيارنتون.اونجا تور ليدر فارسي زبون هست و ميتونه هر وقت اراده كردين كمكتون كنه.همچنين يه كارگزار براي امور سفارت دارن كه ميتونه كمكتون كنه اگه يه وقتي خواستين !٢-١تا گشت رايگان دارن رو تورشون.صبحانه هم ميدن كه براي ما با همين امكانات در اومد شبي ٣٠$ كه چونه زديم و شبي ٢٥$ داد براي هر دونفرمون.سوئيت هايي كه آشپزخانه نداشت رو هم شبي ٢٠-١٥$ /نفري ميداد .
ما درخواست ترانسفر كرديم كه ٥٠ هزار تومان اومد رو هزينه ها و همچنين بيمه سامان گرفتيم براي سفرمون كه نفري ٢٥ هزار تومان شد..
كلي هم آقاي ملكوميان دلمونو قرص كرد كه اتوبوس خوبه و خيالتون راحت باشه .لب مرز هم بايد خودمون ويزا بگيريم .
با هتل هاي مركز شهر هم قرارداد دارن كه اونم با پائين ترين نرخ ميتونن رزرو كنن براتون به گفته خودشون .
ما همه ي هزينه ها رو به نرخ دلار امروز ٢٩٦٠ حساب كرديم و اينجا پرداخت كرديم و فردا هم قراره بليط رفتمون رو تحويل بگيرم .
اين بود گزارش امروز منSmile سوالي بود در خدمتم .
(2013-09-29 ساعت 01:00)pari pariaaa نوشته:  خب ما بعد از كلي تحقيق و زنگ زدن به اين آژانس و اون آژانس،در اقدامي ناباورانه بليط اتوبوس گرفتيم امروز!!!(آخه من زميني دوست نداشتم و هيچ جوره راضي نميشدم اما قسمت اين بود انگار....)

عالی بود مرسی... نگران نباشین دوستانی هم که پارسال زمینی رفته بودند راضی بودند و مسیر قشنگی داره...
منتظر سفرنامه تون هم هستیم....
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، محبت ، ali1220
(2013-09-29 ساعت 01:09)H Pier نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 01:00)pari pariaaa نوشته:  خب ما بعد از كلي تحقيق و زنگ زدن به اين آژانس و اون آژانس،در اقدامي ناباورانه بليط اتوبوس گرفتيم امروز!!!(آخه من زميني دوست نداشتم و هيچ جوره راضي نميشدم اما قسمت اين بود انگار....)

عالی بود مرسی... نگران نباشین دوستانی هم که پارسال زمینی رفته بودند راضی بودند و مسیر قشنگی داره...

خواهش ميكنم دوست عزيزم،خيلي هزينه ها پايين مياد اينجوري،مجبور شديم ديگه .چشم،يه سفرنامه توپ عكسدار حتما ميذارم وقتيكه برم و برگردم Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi ، ffrfar ، vistac ، godot ، raihaneh.az90 ، aghaghia ، محبت ، ali1220 ، soheil_zk ، بازگشت
(2013-09-29 ساعت 01:19)pari pariaaa نوشته:  

خواهش ميكنم دوست عزيزم،خيلي هزينه ها پايين مياد اينجوري،مجبور شديم ديگه .چشم،يه سفرنامه توپ عكسدار حتما ميذارم وقتيكه برم و برگردم Big Grin
انشاالله با یه ضرب برگردینBig Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، محبت ، taleghani ، pari pariaaa ، ali1220
(2013-09-29 ساعت 01:19)pari pariaaa نوشته:  

سلام
پریا خانم ممنون بابت اطلاعاتتون اما بی زحمت آدرس و شماره تلفن آقای ملکومیان رو برای بچه ها بذارید تا بتونن استفاده کنن البته از جاهای دیگه هم قطعا استعلام بگیرید تا چندین آدرس و تلفن در دست باشه، بازم ممنونم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، ali1220 ، noobnoobi
pari pariaaa بنظر من که زیاد ایروان رفتم محل اسکان تون رو عوض کنید چون ایروان کوچیک و بیرون شهرش خیلی پرته.هر چی شما به مرکز شهر که میدان جمهوری هست آپارتمان بگیرید راحت هستید.شبی وقتی حوصلتون سر رفت دو قدم میرید تا میدون میشینید قهوه ای میخورید شارژ میشید اما این جایی که شما میگید دیگه شب از آپارتمان تون نمیتونید بیرون بیایید.بهترین خیابون ایروان که نزدیک هراپارک(میدان جمهوری) هست Northern Ave می باشد و سر دیگر این خیابون میدان اپرا هست که عالیه و اگر اپرا بود برید داخل که عالیه. سوپر مارکت 24 ساعته و خیلی چیزهای دیگه دم دستتونه و محله اعیان نشین هست.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: H Pier ، hamidrezapir1 ، godot ، KIMIA2005 ، ali1220 ، محبت ، noobnoobi
(2013-09-29 ساعت 23:31)reza_top60 نوشته:  pari pariaaa بنظر من که زیاد ایروان رفتم محل اسکان تون رو عوض کنید چون ایروان کوچیک و بیرون شهرش خیلی پرته.هر چی شما به مرکز شهر که میدان جمهوری هست آپارتمان بگیرید راحت هستید.شبی وقتی حوصلتون سر رفت دو قدم میرید تا میدون میشینید قهوه ای میخورید شارژ میشید اما این جایی که شما میگید دیگه شب از آپارتمان تون نمیتونید بیرون بیایید.بهترین خیابون ایروان که نزدیک هراپارک(میدان جمهوری) هست Northern Ave می باشد و سر دیگر این خیابون میدان اپرا هست که عالیه و اگر اپرا بود برید داخل که عالیه. سوپر مارکت 24 ساعته و خیلی چیزهای دیگه دم دستتونه و محله اعیان نشین هست.

این چیزایی که میگید رو میدونم دوستم و بازم پرسیدم که اگه شب بخوام برم بیرون چی میشه که گفتن سر خیابونی که اینا هتل آپارتمان دارن ایستگاه ون وجود داره و 100 درام میگیرن تو روز که تا مرکز شهر ببرن و شب ساعت 1-12 هم 200 درام میگیرن که برگردونن.به هر حال ما که قرارداد رو بستیم و تموم شد و نمیتونیم کنسل کنیم .بچه های دیگه که میرید اگه خواستید مرکز شهر بگیرین.

اینم شمارشون : 4-88140062-021 ملکومیان
تشکر کنندگان: godot ، ali1220 ، H Pier ، KIMIA2005 ، reza_top60 ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان