کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-09-23 ساعت 16:17)godot نوشته:  سلام دوستان عزیز،
من امروز از یه آژانس تو خیابون ایرانشهر ۴ تا بلیط گرفتم به نظرام قیمتش بد نیست، ما دوتا بچهٔ ۳ و ۵ ساله داریم واسه اونا نفری ۵۵۰۰۰۰ و خودمون ۸۵۵۰۰۰ تومن. اگه از نظر مدیران عزیز اشکالی‌ نداشته باشه اسم و شمارهٔ آژانس رو میزارم واسه بقیه دوستان.
لطفا واسه ما دعا کنید ما گروه اولیه‌ها هستیم. ۱۰ اکتبر باید اونجا باشیم.
به امید موفقیت همهٔ دوستان

دوست عزیزفکر میکنم شما اولین نفراز دوستانی هستید که در ایروان مصاحبه دارند اگه اشتباه نکنم انشالله بسلامتی برید و با دست پر برگردید ما منتظر سفرنامه پر و پیمون شما خواهیم بود در
ضمن واسه اجاره محل اقامت چه اقدامی کردید ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: godot ، H Pier ، محبت ، reza_top60 ، noobnoobi ، ali1220 ، ojee
(2013-09-23 ساعت 18:48)KIMIA2005 نوشته:  
من امروز از یه آژانس تو خیابون ایرانشهر ۴ تا بلیط گرفتم به نظرام قیمتش بد نیست، ما دوتا بچهٔ ۳ و ۵ ساله داریم واسه اونا نفری ۵۵۰۰۰۰ و خودمون ۸۵۵۰۰۰ تومن. اگه از نظر مدیران عزیز اشکالی‌ نداشته باشه اسم و شمارهٔ آژانس رو میزارم واسه بقیه دوستان.

دوست عزیزفکر میکنم شما اولین نفراز دوستانی هستید که در ایروان مصاحبه دارند اگه اشتباه نکنم انشالله بسلامتی برید و با دست پر برگردید ما منتظر سفرنامه پر و پیمون شما خواهیم بود در

سلام دوست عزیز،

بله من خیلی‌ زود باید برم مصاحبه واسه همین یه کم مضطربم دعا کنید،

راستش اولش می‌خواستم از سایت که شما گذشته بودید آپارتمان رزرو کنم ، ولی‌ همسرم چند تا دوست داره تو ارمنستان قراره با اونا هماهنگ کنیم واسمون آپارتمان بگیرن.

موفق باشید.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، pari pariaaa ، محبت ، reza_top60 ، ojee ، NEURON
(2013-09-23 ساعت 19:02)godot نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:48)KIMIA2005 نوشته:  [

سلام دوست عزیز،

بله من خیلی‌ زود باید برم مصاحبه واسه همین یه کم مضطربم دعا کنید،

راستش اولش می‌خواستم از سایت که شما گذشته بودید آپارتمان رزرو کنم ، ولی‌ همسرم چند تا دوست داره تو ارمنستان قراره با اونا هماهنگ کنیم واسمون آپارتمان بگیرن.

موفق باشید.

دوست عزیز اضطراب واسه چی ؟ اخه دلیلی واسه اضطراب نیستش مدارکتون که تکمیل هستش هیچ مشکلی هم نیست میرید بسلامتی و برمیگردید ما هم از تجربیاتتون استفاده میکنیم
تشکر کنندگان: ali1220 ، godot ، ffrfar ، pari pariaaa ، محبت ، reza_top60 ، pv-n ، noobnoobi ، ojee

دوست عزيز منم بايد حدود ١٧-١٥ اكتبر ايروان باشم .اگه ميشه اطلاعات آژانسي كه بليط گرفتين رو برام خصوصي بذاريد يا اگه مديرا اجازه ميدن اينجا بذارين تا استفاده كنيم همه .ممنونم ازتونCool به اميد موفقيتShy
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: محبت ، godot ، ojee
فکر نمی کنم در زمینه دادن اطلاعات آژانس مسافرتی مشکلی باشه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، محبت ، godot ، H Pier ، EKAM ، ojee ، noobnoobi
(2013-09-23 ساعت 23:10)aghaghia نوشته:  فکر نمی کنم در زمینه دادن اطلاعات آژانس مسافرتی مشکلی باشه!

سلام دوستان عزیزم،

آژانس رستاک، شمارهٔ ۸۸۸۴۱۸۰۸ خانوم بیدار مغز.

ایرانشهر جنوبی،بین سمیه و طالقانی،پلاک۱۲۳،واحد۵.

موفق باشید.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، محبت ، ali1220 ، noobnoobi ، amin arefi
بچه ها همسرم با آژانس رستاک تماس گرفت الان ، گفتن کلاس پروازی که قیمتش 855000 تومان بوده جا نداره فعلا برای اون موقعی که ما میخوایم بریم (17-15 اکتبر) و همون 1میلیون الان موجوده .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، ali1220 ، ojee ، H Pier
دوستان این تاپیک خیلی سوت و کور هستش از دوستان خواهشمندم هر کسی اطلاعاتی در خصوص سفر به ایروان کسب میکنه ویا واسه بلیط هواپیما و اجاره محل اقامت و... اقدام کرده حتما اینجا به اشتراک بذاره تا دیگر دوستان نیز استفاده کنند با تشکر
تشکر کنندگان: godot ، aghaghia ، kage.omid ، محبت ، H Pier ، ojee ، noobnoobi ، ali1220 ، pari pariaaa ، amin arefi ، saeedshafiee ، xxi_1363
(2013-09-25 ساعت 19:02)KIMIA2005 نوشته:  دوستان این تاپیک خیلی سوت و کور هستش از دوستان خواهشمندم هر کسی اطلاعاتی در خصوص سفر به ایروان کسب میکنه ویا واسه بلیط هواپیما و اجاره محل اقامت و... اقدام کرده حتما اینجا به اشتراک بذاره تا دیگر دوستان نیز استفاده کنند با تشکر

شاید دلیل بر اینه که کسی هنوز مصاحبه نرفته...Cool
از دوستانی هم که به مصاحبه میروند و برمیگردند خواستارم از نوشتن اطلاعات مفید سفرشون دریغ نکنند... Shy
موفق باشه هر کی عازمه. (سفرنامه یادتون نره)Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، ojee ، hamedmas ، noobnoobi ، godot ، pv-n ، ali1220 ، pari pariaaa ، EKAM ، afshinghwink ، mahshid_jacobi
سلام به همه برنده ها و تبریک Smile می خواستم بگم من ارمنستان زندگی میکنم اگه سوالی داشتین راجع به اینجا یا آپارتمانی جایی خواستین بگیرین من در خدمتم.ما که خودمون برنده نمیشیم لااقل به شما یه کمکی بکنیم شما برین Wink
تشکر کنندگان: pv-n ، KIMIA2005 ، H Pier ، ali1220 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، SaraBanoo ، ماتیتی ، taleghani ، amin arefi ، lottery_23 ، NEURON ، sorooosh
(2013-09-25 ساعت 23:56)sobi_spider نوشته:  سلام به همه برنده ها و تبریک Smile می خواستم بگم من ارمنستان زندگی میکنم اگه سوالی داشتین راجع به اینجا یا آپارتمانی جایی خواستین بگیرین من در خدمتم.ما که خودمون برنده نمیشیم لااقل به شما یه کمکی بکنیم شما برین Wink

دوست عزیز تعدادی از دوستان که از اکتبر به بعد ایروان مصاحبه دارند همچنین خود بنده بدنبال اجاره اپارتمان تمیز و مرتب با امکانات کامل و قیمت مناسب در مرکز شهر ایروان هستند که اگر لطف بفرمایید در این خصوص اطلاعاتی و در صورت امکان عکسهایی رو در اختیار دوستان قرار دهید و راهنمایی بفرمایید ممنون خواهیم شد
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، pari pariaaa ، EKAM ، noobnoobi ، SaraBanoo ، ماتیتی ، amin arefi
دوستان بنده طی گفتگوهایی که با تور لیدرها و دوستان ارمنی خود داشتم به من پیشنهاد دادن کسانی که به زبان ارمنی تسلط ندارند ترجیحا از خدمات هتل یا هاستل استفاده بکنند بهتره چون ظاهرا روی زبان انگلیسی دوستان ارامنه خیلی نمیشه حساب کرد طی استعلامهای زیادی هم که خود من تلفنی گرفتم قیمت هتل ها با آپارتمان خیلی تفاوت زیادی نداره چون دیگه فصل مسافرت داره تموم میشه فقط جهت رزرو هتل یه مقدار بیشتر پرس و جو کنید قیمت بهتری گیرتون میاد امیدوارم همه موفق باشین
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، H Pier ، امین 13 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، ali1220 ، Azi2014 ، amin arefi
سلام بر همه دوستان خوبم

از آنجائی که از برندگان 2013 هستم و خودم را به مهاجر سرا مدیون میدانم و در این اینجا دوستان زیادی پیدا کردم وظیفه خودم میدونم که به دوستان 2014 کمک کرده و بتونم تجربیات هر چند ناچیز خود را در اختیار شما عزیزان قرار بدهم اگرچه مدیران محترم و دلسوز همیشه در این امر کنار شما خواهند بود...جهت اطلاع دوستانی که ارمنستان قرار هست بروند فکر کنم بتونم بیشتر در خدمتشون باشم و رو کمک من حساب باز کنند از هر جهت ... موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-09-26 ساعت 12:07)abloom_ma نوشته:  سلام بر همه دوستان خوبم

از آنجائی که از برندگان 2013 هستم و خودم را به مهاجر سرا مدیون میدانم و در این اینجا دوستان زیادی پیدا کردم وظیفه خودم میدونم که به دوستان 2014 کمک کرده و بتونم تجربیات هر چند ناچیز خود را در اختیار شما عزیزان قرار بدهم اگرچه مدیران محترم و دلسوز همیشه در این امر کنار شما خواهند بود...جهت اطلاع دوستانی که ارمنستان قرار هست بروند فکر کنم بتونم بیشتر در خدمتشون باشم و رو کمک من حساب باز کنند از هر جهت ... موفق باشید

از بزرگواری شما ممنونم...Smile
ممکن است خیلیها بخواهند از طریق پبام خصوصی از تجربیات شما استفاده کنند... کار قشنگیه اما خواهش من اینه شما به تایپیک و کلبه فقیرانه ما سر بزن و مارو از تجربیات سفر و مراحلش در این تاپیک بی بهره نزار.Big Grin
پاینده باشی دوست مهاجرسرایی.Wink
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، امین 13 ، pari pariaaa ، ali1220 ، amin arefi ، khalije fars
(2013-09-26 ساعت 10:49)amiekin نوشته:  دوستان بنده طی گفتگوهایی که با تور لیدرها و دوستان ارمنی خود داشتم به من پیشنهاد دادن کسانی که به زبان ارمنی تسلط ندارند ترجیحا از خدمات هتل یا هاستل استفاده بکنند بهتره چون ظاهرا روی زبان انگلیسی دوستان ارامنه خیلی نمیشه حساب کرد طی استعلامهای زیادی هم که خود من تلفنی گرفتم قیمت هتل ها با آپارتمان خیلی تفاوت زیادی نداره چون دیگه فصل مسافرت داره تموم میشه فقط جهت رزرو هتل یه مقدار بیشتر پرس و جو کنید قیمت بهتری گیرتون میاد امیدوارم همه موفق باشین
سلام
بله کاملا درست هست این مطلب البته نباید این نکته رو فراموش کرد که تا دلتون میخواد دلالهای فارسی زبون هست که با 5دقیقه موندن در میدان جمهوری یا هاراپراگ دوره ت میکنن و فقط بر اساس حس انسان شناسیت باید یکی رو انتخاب کنی البته چانه زنی فراموش نشه چون اولش قیمتهای پرتی میدن و بازم بهتره دوستان که شماره دارن ازشون الان اعلام کنن و بچه هائی که میرن هم شماره های ادمای مطمئن رو که باهاشون برخورد میکنن رو بیان بعد سفرشون برای بقیه بچه ها اعلام کنن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، امین 13 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، EKAM ، amin arefi ، taleghani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان