کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-16 ساعت 08:40)alirangh نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 22:29)noobnoobi نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 22:04)alirangh نوشته:  سلام
دوستان می گن برای اجاره ی سوئیت و یا هتل پاسپورتو ازمون می گیرن. اگه اینطوره واسه رفتن به سفارت باید چی کار کرد؟
خیر کپی از صفحه اول پاسپورت چند عدد داشته باشین هر جا لازم شد کپی رو بدین کافیه.

معمولا هتل یه مدرک شناسایی می خواد. کپی رو قبول می کنه؟؟؟؟؟

بله کپی را قبول میکنه. لازم نیست و نباید که اصل پاسپورت را بدید. اصل پاسپورت را فقط به آفیسر میدی اونم در صورتیکه انشالله یه ضرب بگیرید ویزاتونو.
موفق باشید
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: ماتیتی ، Shahabpk ، pari pariaaa ، noobnoobi ، محبت ، shayesteh ، mehdi2014
من هم دیروز بلیط هامون را اوکی کردم
نفری 956000 تومان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، ماتیتی ، محبت ، mehdi2014
(2014-04-15 ساعت 12:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 11:36)hs6467 نوشته:  سلام به همه دوستان
عزیزی هست که به ترتیب(کل هزینه های مصاحبه رو مثل پزشکی،سفارت،بلیط هوایی و...) به ازای هر نفر (مثلا من و خانومم و بچه یکماهمون)بنویسه تاما تازه واردها که گیج نشیم؟ یک دنیا منون میشم عزیزان...

دوست عزیز اگر سفرنامه های دوستان رو مطالعه کنی مطمئنا به جواب میرسیدی ولی برا اینکه سوالت بی جواب نمونه و حدود هزینه ها واسه 3 نفر دستت بیاد برات می نویسم باز هم میگم حدود قیمت اونوقت کسی شاکی نشه که کم یا زیاده Big Grin
مدیکال حدود 300 دلار
سفارت 990 دلار
بلیط هواپیما رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون
اجاره اپارتمان یک هفته تقریبا 300 دلار
عوارض خروج و هزینه ویزا و هزینه ایاب و ذهاب و خورد و خوراک و متفرقه تقریبا یک میلیون تومان
البته اگر بتونی مواد غذایی رو از اینجا ببری در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد
دوست عزیز در ضمن امضاتو کامل کن تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان یاداوری کنند تا به این عزیز کمک شده باشه

یا خدا..........................!!!!!!!! یعنی تقریبا 9 میلیون تومان....!!! با این 20 میلیونی که من دارم فکر کنم اگه قبول هم بشم بهتر هست که توهمین ایران بمونم....نصفش رو بدم اینجا پس مابقی ماجرا ... بلیط آمریکا،هزینه مثلا دوماه زندگی در دالاس یا وگاس یا سیاتل و نفری 165 دلار هزینه صدور گرین کارت چی...... ؟؟!!خدایا خودت کمکم کن....
تشکر کنندگان: mohsenmb ، noobnoobi ، hamid_fs3 ، محبت ، khder ، Sara_lphmkf
(2014-04-17 ساعت 12:05)hs6467 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 12:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 11:36)hs6467 نوشته:  سلام به همه دوستان
عزیزی هست که به ترتیب(کل هزینه های مصاحبه رو مثل پزشکی،سفارت،بلیط هوایی و...) به ازای هر نفر (مثلا من و خانومم و بچه یکماهمون)بنویسه تاما تازه واردها که گیج نشیم؟ یک دنیا منون میشم عزیزان...

دوست عزیز اگر سفرنامه های دوستان رو مطالعه کنی مطمئنا به جواب میرسیدی ولی برا اینکه سوالت بی جواب نمونه و حدود هزینه ها واسه 3 نفر دستت بیاد برات می نویسم باز هم میگم حدود قیمت اونوقت کسی شاکی نشه که کم یا زیاده Big Grin
مدیکال حدود 300 دلار
سفارت 990 دلار
بلیط هواپیما رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون
اجاره اپارتمان یک هفته تقریبا 300 دلار
عوارض خروج و هزینه ویزا و هزینه ایاب و ذهاب و خورد و خوراک و متفرقه تقریبا یک میلیون تومان
البته اگر بتونی مواد غذایی رو از اینجا ببری در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد
دوست عزیز در ضمن امضاتو کامل کن تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان یاداوری کنند تا به این عزیز کمک شده باشه

یا خدا..........................!!!!!!!! یعنی تقریبا 9 میلیون تومان....!!! با این 20 میلیونی که من دارم فکر کنم اگه قبول هم بشم بهتر هست که توهمین ایران بمونم....نصفش رو بدم اینجا پس مابقی ماجرا ... بلیط آمریکا،هزینه مثلا دوماه زندگی در دالاس یا وگاس یا سیاتل و نفری 165 دلار هزینه صدور گرین کارت چی...... ؟؟!!خدایا خودت کمکم کن....
دوست عزیز قابل ذکر هست که پروسه لاتاری از کم هزینه ترین روش ها برای مهاجرت هست و با توجه به کاهش روز افزون ارزش ریال این هزینه ها در حال افزایش هست.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: alitab ، hamid_fs3 ، ماتیتی ، pari pariaaa ، محبت ، KIMIA2005 ، mehdi2014
(2014-04-17 ساعت 11:54)m_nikparvaz نوشته:  من هم دیروز بلیط هامون را اوکی کردم
نفری 956000 تومان
تاريخ مصاحبه ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ماتیتی
سلام.همسفر ارمنستان هفته اول جون جهت هماهنگی پیغام خصوصی بدید لطفا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ماتیتی ، masoud z
سلام
ایا تو ایروان فروشگاه و رستوران با خوراک حلال هم پیدا میشه؟Tongue
2014AS<4K, یک نفر از عزیزانم، ایروان اردیبهشت، در انتظار کلیر، اگر ویزا قسمت شد احتمالا NY، بدون اسپانسر،
یا رب ز کرم دری برویم بگشا <> راهی که درو نجات باشد بنما
مستغنیم از هر دو جهان کن به کرم<> جز یاد تو هر چه هست بر از دل ما
پاینده ایران
تشکر کنندگان: noobnoobi ، demented
سلام دوستان خوب مهاجرسرا
ما هم به امید خدا هفته اول JUN برای مصاحبه در ایروان خواهیم بود. نمیدونم بلیط برگشت رو دو روز بعد مصاحبه بگیریم خوبه یا نه؟ آخه به تعطیلات نیمه خرداد هم داریم میخوریم. اگه دوستان برای گرفتن بلیط راهنمایی کنند ممنون میشم.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: demented ، noobnoobi
(2014-04-18 ساعت 17:59)ماتیتی نوشته:  سلام
ایا تو ایروان فروشگاه و رستوران با خوراک حلال هم پیدا میشه؟Tongue

سلام دوست عزیز
نه پیدا نمیشه مجبورین از غذاهای حرام استفاده کنینBig GrinBig GrinBig Grin
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Shahabpk ، ماتیتی ، mehdi2014
(2014-04-18 ساعت 21:40)nimaaa نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرسرا
ما هم به امید خدا هفته اول JUN برای مصاحبه در ایروان خواهیم بود. نمیدونم بلیط برگشت رو دو روز بعد مصاحبه بگیریم خوبه یا نه؟ آخه به تعطیلات نیمه خرداد هم داریم میخوریم. اگه دوستان برای گرفتن بلیط راهنمایی کنند ممنون میشم.

سلام
ایشالا به سلامتی برین و دست پر برگردین
برای بلیط همین 2روز بعد از مصاحبه خوبه که اگر ایشالا آفیسر پاستون رو نگه داشت تا ویزا رو بچسبونن داخلش میتونین برین نمایندگی آسمان و بلیط رو جابه جا کنید .
من خودم دقیقا همین شرایط رو داشتم Big Grin
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: ffrfar ، nimaaa ، noobnoobi ، pari pariaaa ، ماتیتی ، mehdi2014
یه تعدادی همسفر هفته سوم می نیازمندیم Smile
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014
(2013-09-15 ساعت 12:41)KIMIA2005 نوشته:  site for rent apartment in yerevan
http://www.yerevanapartment.net

http://www.estate.am/en

http://www.rentapartment.am/en

شما می توانید از مجله Free TourInfo Magazine که در فرودگاه ارمنستان غرفه هم دارند کلیه اطلاعات خود را دریافت کنید.

www.ati.am
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، min@ ، noobnoobi ، ماتیتی ، mehdi2014
سلام دوستان
اول بلیط بگیریم یا از وقت مدیکال مطمئن بشیم بعدش اقدام کنیم؟ امروز و فردا آخه تعطیله برای هماهنگی مدیکال و از طرفی مصاحبه حول و حوشه تعطیلات خرداده نگرانم بلیط پیدا نکنم!
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، ماتیتی
دوستای گلم اگر کسی هفته دوم june مصاحبه داره پیغام خصوصی بده لطفا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014
دوستان ما هم هفته اول may راهی هستیم (زمینی) خوشحال میشیم با عزیزای مهاجرسرایی همسفر باشیم
تشکر کنندگان: noobnoobi ، masoud z ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان