کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-23 ساعت 01:44)محبت نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 01:23)cello86 نوشته:  سلام دوستان یه سوال

برای تقریبا شش روز چه مقدار پول کفایت می کنه ( حداقل)که با خودمون داشته باشیم؟مرسی
سلام
اصلا نمیشه تو این مورد قطعی نظر داد چون هتل و آپارتمان یا هاستل هر کدوم یه قیمت داره و نحوه خورد و خوراکتون و ذائقه و سلیقه تون و همینطور بقیه مسائل و به نحوه خرج کردنتون بستگی داره و فقط میشه در خصوص سفارت قطعی نظر داد و اونم 330 دلار هستش و تازه اونم اگه عکست رو گیر بده هزینه اونم هست و در خصوص مدیکال هم نمیشه قطعی گفت و بستگی به واکسیناسیون داره و در تمام موارد همه جور هزینه میشه پیش بینی کرد.

منظورم بغیر از پول هتل و بلیط و 330 دلار سفارت بود. من یک دوره از واکسن mmr و هپاتیت ام رو نرسیدم بزنم در ضمن. منظورتون از گیر دادن به عکس چیه؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: mohsenmb ، Shahabpk
سلام کسی می دونه فایل راهنمای مصاحبه در ایروان رو از کجا باید گرفت ( توی سایت مهاجرت آمریکا من اسم ایروان رو توی لیست ندیدم)؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2014-05-23 ساعت 11:56)cello86 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 01:44)محبت نوشته:  

برای تقریبا شش روز چه مقدار پول کفایت می کنه ( حداقل)که با خودمون داشته باشیم؟مرسی
سلام
اصلا نمیشه تو این مورد قطعی نظر داد چون هتل و آپارتمان یا هاستل هر کدوم یه قیمت داره و نحوه خورد و خوراکتون و ذائقه و سلیقه تون و همینطور بقیه مسائل و به نحوه خرج کردنتون بستگی داره و فقط میشه در خصوص سفارت قطعی نظر داد و اونم 330 دلار هستش و تازه اونم اگه عکست رو گیر بده هزینه اونم هست و در خصوص مدیکال هم نمیشه قطعی گفت و بستگی به واکسیناسیون داره و در تمام موارد همه جور هزینه میشه پیش بینی کرد.

منظورم بغیر از پول هتل و بلیط و 330 دلار سفارت بود. من یک دوره از واکسن mmr و هپاتیت ام رو نرسیدم بزنم در ضمن. منظورتون از گیر دادن به عکس چیه؟
سلام
برای یک نفر در این مدت داشتن 300دلار کفایت میکنه و در خصوص عکس در بعضی موارد عکس رو سفارت نمیپذیره و مجبور میشید دوباره عکس بگیرید و تحویل بدید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، romance33 ، cello86 ، zepehr ، kage.omid ، mehdi2014
(2014-05-23 ساعت 10:40)Beowulf II نوشته:  سلام. Smile
1- حداقل مایحتاج هزینه برای 2 نفر با سفر زمینی چقدره؟
2- کجا ویزا بگیریم ارزونتر در میاد؟
3- کجا می تونیم درام رو ارزونتر تهیه کنیم؟
4- راهکارهایی که کمک می کنه که هزینه ها کاهش پیدا کنه چی هستن؟

ممنون!
سلام
1- هزینه سفر با ماشین شخصی با اتوبوس متفاوته و اتوبوس به صرفه تر خواهد بود.
2- لب مرز در مرز نوردوز.
3- اینجا دلار بگیر و تو ارمنستان به درام تبدیل کنی مناسب تره. البته به اندازه لازم برای دریافت ویزا تو مرز درام لازم داری.
4- استفاده از هاستل و واکسیناسیون کامل و کم خوردن و استفاده از اتوبوس در اونجا و سوغاتی نخریدنWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، pari pariaaa ، romance33 ، Beowulf II ، a.rahaa ، shayesteh ، kage.omid ، mehdi2014
(2014-05-23 ساعت 13:24)smart3461 نوشته:  سلام کسی می دونه فایل راهنمای مصاحبه در ایروان رو از کجا باید گرفت ( توی سایت مهاجرت آمریکا من اسم ایروان رو توی لیست ندیدم)؟
به سفرنامه ها مراجعه کنید
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، mehdi2014

دوست عزیز. من و همسرم از 14 فروردین تا 24 فروردین و از طریق زمینی به ارمنستان رفتیم. دو روز که تو راه بودیم. دو روز اول را هم در هتل Town palace بودیم که هتل خیلی خوبی بود و بقیه را هم یک آپارتمان اجاره کردیم هر شب 40 دلار(البته 50 می گفت چونه زدیم) همه چیز هم همونجا خوردیم و یک مقدار هم سوغاتی و خرید کردیم در مجموع شد 1100 دلار.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: gema ، romance33 ، cello86 ، a.rahaa ، محبت ، zepehr ، alitab ، kage.omid ، mehdi2014

سلام دوست عزیز:
من از طریق هوائی رفتم. 4 شب هتل سیلاچی بودم که تقریبا مرکز شهر هست و بسیار راضی بودم. هتل تمیزی بود. برای 4 شب شد نفری 1360 تومان البته اطاق دو نفره. اونجا هم غیر از خرج سفارت و پزشکی هزینه خورد و خوراک و ماشین و یه گشت شد 100 دلار. 50 دلار هم سوغاتی شکلات خریدیم. برای ماشین هم کنار هتل سیلاچی ون 67 ،100 درام میگیره میبره بیمارستان و اونور خیابون با همین ون میبره سفارت پس لازم نشد تاکسی بگیریم. چون 4 بار مسیر رفت و برگشت برای سفارت و ازمایش دارید با ون به صرفه هست.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: romance33 ، cello86 ، a.rahaa ، محبت ، shahrzad001 ، gema ، shayesteh ، khder ، mehdi2014

ممنون!

دوست عزیز من و همسرم خیلی خیلی برامون ارزون در اومد
1- هزینه اتوبوس از ایران شد 150هزارتومان و از ارمنستان 25000درام که هر درام به پول ما 8 تومن است - هزینه منزل برای ما چون با یکی از بچه های مهاجر سرا با هم خونه گرفتیم یک خونه عالی برای کل خونه 45 دلار و برای هر خانواده 22.5 دلار شد از خانوم لی لی گرفتیم البته خونه 25 دلاری هم داشت 2 ما تهران ویزا گرفتیم 6 یورو توی مرز 10 دلار 3- یکم برای هزینه تاکسی توی مرز تبدیل کنید اما مابقی رو از توی خود شهر و فروشگاه های شهر تبدیل کنید مثل sas از تهران فقط دلار بخر 4- خودتون غذا بپزید که مواد اولیه مثل گوشت خیلی قیمتش خوبه ما اونجا چون خودمون خرید میکردیم و غذا می پختیم با این که خیلی خوب برای غذ ا خرید می کردیم و مواد عالی و همه پروتئین اما خیلی ارزون شد - ار تهران کنسرو ببرید - از اتوبوس و ون استفاده کنید - سر قیمت تاکسی چونه بزنید به هیچ وجه از 1000 درام بیشتر ندید پول تاکسی - از خود تهران سوغاتی بخرید اونجا خیلی گرون است - از فروشگاه های برند سوغاتی نخرید - سعی کنید شهر رو خوب بگردید- هزینه من و همسرم با پول خونه بدون هزینه حمل و نقل و سفارت 200 دلار شد - روزهای اول ما از sas خرید مر کردیم اما بعد یک فروشگاه پیدا کردیم که خیلی ارزون بود ، برید میدون جمهوری اون خیابونی که ساعت سرش هست مستقیم برید جلو سمت چپ یک فروشگاه بزرگ هستش قیمتش عالی
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: romance33 ، aghaghia ، کیارش ب. ، Beowulf II ، gema ، a.rahaa ، محبت ، zepehr ، shayesteh ، shadi79 ، EmJay ، Rasoul_j ، kage.omid ، khder ، mehdi2014
دوستان کسی جدیدا از سفارت وقت گرفته برای ویزای مهاجرتی میداند وقت های خالی اش برای june julyچه موقع است ممنون میشم کسانی که پول واریز کردن ومیتونند جدول را میبینند عکسش را اینجا بگذارند تا اگر وقت خالی ندارد برای دوبی اقدام کنیم
ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-05-23 ساعت 21:40)sina454 نوشته:  دوستان کسی جدیدا از سفارت وقت گرفته برای ویزای مهاجرتی میداند وقت های خالی اش برای june julyچه موقع است ممنون میشم کسانی که پول واریز کردن ومیتونند جدول را میبینند عکسش را اینجا بگذارند تا اگر وقت خالی ندارد برای دوبی اقدام کنیم
ممنون
دوست عزیزم لطفا سوالتون رو توی تاپیک ویزای غیر مهاجرتی مطرح کنید تا بتونن کمکتون کنن:
http://www.mohajersara.com/forum-26.html
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، mehdi2014
(2014-05-23 ساعت 15:45)محبت نوشته:  

ممنون!
سلام
2- لب مرز در مرز نوردوز.
3- اینجا دلار بگیر و تو ارمنستان به درام تبدیل کنی مناسب تره. البته به اندازه لازم برای دریافت ویزا تو مرز درام لازم داری.
4- استفاده از هاستل و واکسیناسیون کامل و کم خوردن و استفاده از اتوبوس در اونجا و سوغاتی نخریدنWink

ممنونم محبت جان! لطف کردی. Smile سوعاتی چیه باو؟ خودم سوغاتیم واسه همه! Big Grin
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: محبت ، zepehr ، mohsenmb ، H Pier ، Shahabpk ، a.rahaa ، mehdi2014
(2014-05-23 ساعت 21:57)Beowulf II نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 15:45)محبت نوشته:  

ممنون!
سلام
2- لب مرز در مرز نوردوز.

ممنونم محبت جان! لطف کردی. Smile سوعاتی چیه باو؟ خودم سوغاتیم واسه همه! Big Grin

سلام دوست عزیز:
sasبرای دلار از همه جا بهتر حساب می کرد حتی از دستگاه فرودگاه.
ولی قیمت جنسها یروان سیتی بهتر از sas بود.
هزینه سفر با اتوبوس ارزونتره ولی حساب کنید که چون ارز دولتی به هوائی تعلق میگیره انقدر ارزش داره که بیش از 20 ساعت تو راه باشید؟ ما حساب کردیم فرقش 200 هزار تومن بود.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: gema ، romance33 ، Beowulf II ، mahdii ، mehdi2014
من 1 جون ارمنستان هستم اگر کسی کاری داشت میتونه به من بگه
تشکر کنندگان: ah1004 ، کیارش ب. ، محبت ، a.rahaa ، pari1392 ، alitab ، kage.omid ، mohamad92 ، EmJay ، mehdi2014
سلام به همگی. کسی از دوستان ویزای چند بار ورود به ارمنستان رو گرفته یا نه ؟ برای زمانیکه بعد از کلیر شدن بشه با همون ویزای (چند بار ورود ) اولیه ارمنستان مجددا وارد ارمنستان بشیم ؟آیا هزینه اش فرق میکنه یا مدت طولانی تری میشه گرفت مثلا 5 ماهه یا خیر ؟ اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا راهنمایی کنه. مرسی
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: alitab
بهترین شرکت برای استفاده از اینترنت و تلفن شرکت Orange میباشد که برای یک هفته فقط 500 درام ( 4 هزار تومن ) برای اینترنت نامحدود پرداخت میکنید
فقط کافی 500 درام موبایلتان را شارژ کنید و کد زیر را شماره گیری کنید تا برای 7 روز اینترنت نامحدود داشته باشید

# 32 * 9 2 1 *

بعد از یک هفته هم خودش اتوماتیک یک هفته دیگه تمدید میشه اگه میخواهید بعد از پایان هفته دیگه تمدید نشه بعد از اینکه از هفته اول استفاده کردید در روز آخر کد زیر را بزنید

# 9 2 1 *

(2014-05-22 ساعت 22:45)Shahabpk نوشته:  فقط برای اطلاع رسانی
دوستانی که به ارمنستان سفر میکنند . اگر به اینترنت پر سرعت روی موبایل نیاز دارید کافیه به دفاتر شرکت های سرویس دهنده موبایل مثل beeline و vivacell مراجعه کنید و با پرداخت مبلغ کمی در روز به اینترنت پر سرعت نامحدود روی گوشی موبایلتون دسترسی پیدا کنید . این مبلغ برای beeline روزانه 200 درام هست .
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: gema ، Shahabpk ، aghaghia ، romance33 ، mohsenmb ، shayesteh ، a.rahaa ، H Pier ، محبت ، ماتیتی ، khder ، alitab ، kage.omid ، mohamad92 ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان