موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 01:44)محبت نوشته: (2014-05-23 ساعت 01:23)cello86 نوشته: سلام دوستان یه سوال
برای تقریبا شش روز چه مقدار پول کفایت می کنه ( حداقل)که با خودمون داشته باشیم؟مرسی
سلام
اصلا نمیشه تو این مورد قطعی نظر داد چون هتل و آپارتمان یا هاستل هر کدوم یه قیمت داره و نحوه خورد و خوراکتون و ذائقه و سلیقه تون و همینطور بقیه مسائل و به نحوه خرج کردنتون بستگی داره و فقط میشه در خصوص سفارت قطعی نظر داد و اونم 330 دلار هستش و تازه اونم اگه عکست رو گیر بده هزینه اونم هست و در خصوص مدیکال هم نمیشه قطعی گفت و بستگی به واکسیناسیون داره و در تمام موارد همه جور هزینه میشه پیش بینی کرد.
منظورم بغیر از پول هتل و بلیط و 330 دلار سفارت بود. من یک دوره از واکسن mmr و هپاتیت ام رو نرسیدم بزنم در ضمن. منظورتون از گیر دادن به عکس چیه؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی می دونه فایل راهنمای مصاحبه در ایروان رو از کجا باید گرفت ( توی سایت مهاجرت آمریکا من اسم ایروان رو توی لیست ندیدم)؟
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 11:56)cello86 نوشته: (2014-05-23 ساعت 01:44)محبت نوشته: (2014-05-23 ساعت 01:23)cello86 نوشته: سلام دوستان یه سوال
برای تقریبا شش روز چه مقدار پول کفایت می کنه ( حداقل)که با خودمون داشته باشیم؟مرسی
سلام
اصلا نمیشه تو این مورد قطعی نظر داد چون هتل و آپارتمان یا هاستل هر کدوم یه قیمت داره و نحوه خورد و خوراکتون و ذائقه و سلیقه تون و همینطور بقیه مسائل و به نحوه خرج کردنتون بستگی داره و فقط میشه در خصوص سفارت قطعی نظر داد و اونم 330 دلار هستش و تازه اونم اگه عکست رو گیر بده هزینه اونم هست و در خصوص مدیکال هم نمیشه قطعی گفت و بستگی به واکسیناسیون داره و در تمام موارد همه جور هزینه میشه پیش بینی کرد.
منظورم بغیر از پول هتل و بلیط و 330 دلار سفارت بود. من یک دوره از واکسن mmr و هپاتیت ام رو نرسیدم بزنم در ضمن. منظورتون از گیر دادن به عکس چیه؟
سلام
برای یک نفر در این مدت داشتن 300دلار کفایت میکنه و در خصوص عکس در بعضی موارد عکس رو سفارت نمیپذیره و مجبور میشید دوباره عکس بگیرید و تحویل بدید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 10:40)Beowulf II نوشته: سلام.
1- حداقل مایحتاج هزینه برای 2 نفر با سفر زمینی چقدره؟
2- کجا ویزا بگیریم ارزونتر در میاد؟
3- کجا می تونیم درام رو ارزونتر تهیه کنیم؟
4- راهکارهایی که کمک می کنه که هزینه ها کاهش پیدا کنه چی هستن؟
ممنون!
سلام
1- هزینه سفر با ماشین شخصی با اتوبوس متفاوته و اتوبوس به صرفه تر خواهد بود.
2- لب مرز در مرز نوردوز.
3- اینجا دلار بگیر و تو ارمنستان به درام تبدیل کنی مناسب تره. البته به اندازه لازم برای دریافت ویزا تو مرز درام لازم داری.
4- استفاده از هاستل و واکسیناسیون کامل و کم خوردن و استفاده از اتوبوس در اونجا و سوغاتی نخریدن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 01:23)cello86 نوشته: سلام دوستان یه سوال
دوست عزیز. من و همسرم از 14 فروردین تا 24 فروردین و از طریق زمینی به ارمنستان رفتیم. دو روز که تو راه بودیم. دو روز اول را هم در هتل Town palace بودیم که هتل خیلی خوبی بود و بقیه را هم یک آپارتمان اجاره کردیم هر شب 40 دلار(البته 50 می گفت چونه زدیم) همه چیز هم همونجا خوردیم و یک مقدار هم سوغاتی و خرید کردیم در مجموع شد 1100 دلار.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 01:23)cello86 نوشته: سلام دوستان یه سوال
سلام دوست عزیز:
من از طریق هوائی رفتم. 4 شب هتل سیلاچی بودم که تقریبا مرکز شهر هست و بسیار راضی بودم. هتل تمیزی بود. برای 4 شب شد نفری 1360 تومان البته اطاق دو نفره. اونجا هم غیر از خرج سفارت و پزشکی هزینه خورد و خوراک و ماشین و یه گشت شد 100 دلار. 50 دلار هم سوغاتی شکلات خریدیم. برای ماشین هم کنار هتل سیلاچی ون 67 ،100 درام میگیره میبره بیمارستان و اونور خیابون با همین ون میبره سفارت پس لازم نشد تاکسی بگیریم. چون 4 بار مسیر رفت و برگشت برای سفارت و ازمایش دارید با ون به صرفه هست.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی جدیدا از سفارت وقت گرفته برای ویزای مهاجرتی میداند وقت های خالی اش برای june julyچه موقع است ممنون میشم کسانی که پول واریز کردن ومیتونند جدول را میبینند عکسش را اینجا بگذارند تا اگر وقت خالی ندارد برای دوبی اقدام کنیم
ممنون
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 21:40)sina454 نوشته: دوستان کسی جدیدا از سفارت وقت گرفته برای ویزای مهاجرتی میداند وقت های خالی اش برای june julyچه موقع است ممنون میشم کسانی که پول واریز کردن ومیتونند جدول را میبینند عکسش را اینجا بگذارند تا اگر وقت خالی ندارد برای دوبی اقدام کنیم
ممنون
دوست عزیزم لطفا سوالتون رو توی تاپیک ویزای غیر مهاجرتی مطرح کنید تا بتونن کمکتون کنن:
http://www.mohajersara.com/forum-26.html
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من 1 جون ارمنستان هستم اگر کسی کاری داشت میتونه به من بگه
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی. کسی از دوستان ویزای چند بار ورود به ارمنستان رو گرفته یا نه ؟ برای زمانیکه بعد از کلیر شدن بشه با همون ویزای (چند بار ورود ) اولیه ارمنستان مجددا وارد ارمنستان بشیم ؟آیا هزینه اش فرق میکنه یا مدت طولانی تری میشه گرفت مثلا 5 ماهه یا خیر ؟ اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا راهنمایی کنه. مرسی
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...