کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان یه سوال:
ترمینال ایروان کجای ایروانه؟!
یعنی منی که زمینی میرم کجا پیاده میشم!
ShyShy[/php]
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-06-16 ساعت 00:47)khder نوشته:  دوستان یه سوال:
ترمینال ایروان کجای ایروانه؟!
یعنی منی که زمینی میرم کجا پیاده میشم!
ShyShy[/php]

برین انجمن خصوصی سفر نامه های ایروان رو بخونین
تشکر کنندگان: pari pariaaa
سلام به دوستان
ما ارمنستان هستیم هوا خوبه،مدیکال رو انجام دادیم پاس ها رو دادیم سفارت منتظر دریافت ویزا هستیم،
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: shadi79 ، mahdii ، pari pariaaa ، reza_norouzi ، zepehr
دوستانی که برای گرفتن ویزا وتمدید مدیکال تشریف بردید ارمنستان چند روز بعد از اینکه مدارکتون رو تحویل داید ویزا گرفتید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Prometheus
سلام دوستان. من هفته آخر جولای برای مدیکال و مصاحبه میرم ایروان. هوایی هم میخوام برم. به احتمال زیاد تنها هستم. اگه کسی اون زمان میره پیام خصوصی بده که همسفر بشیم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان:
(2014-06-18 ساعت 21:45)shadi79 نوشته:  دوستانی که برای گرفتن ویزا وتمدید مدیکال تشریف بردید ارمنستان چند روز بعد از اینکه مدارکتون رو تحویل داید ویزا گرفتید
من كه سه شنبه مديكال دادم چهارشنبه جواب مديكال و پاس و عكس جديد رو دادم سفارت و روز جمعه هم ساعت 2 ويزا تو دستم بودم يكي ديگه از دوستان هم يه روز ديرتر از من اومد كه يعني پاسش رو پنج شنبه داد به سفارت ولي هر دو باهم و در يك ساعت ويزارو تحويل گرفتيم
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: shadi79 ، خسته از وطن ، gema
دوستان ما 30-Jul تا 5-AUG ايروان خواهيم بود براي دريافت ويزا.
اگر قراره تمام ويزاها جمعه داده بشه ما هم بگذاريم با پرواز چهارشنبه بريم و مديکال پنج‌شنبه و جمعه هم ويزا بگيريم.
بلاخره با مشغله کاري که داريم و دردسر مرخصي و ... دو روز هم کمتر ارمنستان باشيم بهتره. همه‌ي جاهاي ديدنيش رو هم که ديديم. درست نمي‌گم؟! يا اينکه به نظر اساتيد ريسک کار مي‌ره بالا اينطوري؟ Rolleyes
ضمناً با مشکلي که براي آقا سعيد پيش اومده صلاح هست به سفارت ايميل بزنيم و استعلام کنيم تمام اعضاي کيس کلير شدن يا نه؟ يا اينکه بريم، يا شانس و يا اقبال!!! Smile
پاينده باشيد و اميدوار
]]]]]
تشکر کنندگان: romance33
سلام به همه
من از اصفهان با اتوبوس های رویال سفر به ارمنستان می رم چندتا سوال داشتم:
1. ارز مسافرتی به ما هم تعلق می گیره؟ اگه می گیره کجا و کی باید بگیرم؟(الان فقط بلیط اتوبوس تنها سند منه و نمی تونم برم تهران واسه گرفتن ویزا از سفارت)
2. میدان جمهوری=republic square=میدان اصلی=هاراپراک اسکور=kentron ، همه این اسامی مربوط به یک مکانه، درسته؟
3. الان من فقط دلار دارم آیا لازمه از صرافی درام تهیه کنم یا توی مرز امکان exchange هست؟
4. آیا اسامی خیابان ها به انگلیسی هم نوشته شده روی ورودیها یا فقط ارمنیه
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2014-06-19 ساعت 08:57)smart3461 نوشته:  سلام به همه
من از اصفهان با اتوبوس های رویال سفر به ارمنستان می رم چندتا سوال داشتم:
1. ارز مسافرتی به ما هم تعلق می گیره؟ اگه می گیره کجا و کی باید بگیرم؟(الان فقط بلیط اتوبوس تنها سند منه و نمی تونم برم تهران واسه گرفتن ویزا از سفارت)
2. میدان جمهوری=republic square=میدان اصلی=هاراپراک اسکور=kentron ، همه این اسامی مربوط به یک مکانه، درسته؟
3. الان من فقط دلار دارم آیا لازمه از صرافی درام تهیه کنم یا توی مرز امکان exchange هست؟
4. آیا اسامی خیابان ها به انگلیسی هم نوشته شده روی ورودیها یا فقط ارمنیه
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
سلام دوست عزیز
1.خیر
2.بله. ولی همه به اسم "کنترون" می شناسنش
3.ما توی مرز چنج کردیم. از ایران دلار بیارید به صرفه تره
4. وروذیها که به ارمنی نوشته و اسم خیابونا ارمنی و ارمنی با حروف انگلیسی نوشته شده که google map خیلی به کارتون میاد
موفق باشین
تشکر کنندگان: shekari ، kage.omid ، smart3461
سلام دوستان عزیز،
کسایی که برای ارمنستان بلیط هواپیما گرفتند،برای گرفتن ارز مسافرتی چه مدارکی لازم هست که به بانک ملت ببریم تا حواله ارز 300 دلار رو بگیریم؟آیا برای دریافت حواله ارزی از بانک بایستی ویزای ارمنستان رو از سفارت ارمنستان در تهران بگیریم و به بانک نشون بدیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
تشکر کنندگان:
(2014-06-19 ساعت 10:03)shekari نوشته:  سلام دوستان عزیز،
کسایی که برای ارمنستان بلیط هواپیما گرفتند،برای گرفتن ارز مسافرتی چه مدارکی لازم هست که به بانک ملت ببریم تا حواله ارز 300 دلار رو بگیریم؟آیا برای دریافت حواله ارزی از بانک بایستی ویزای ارمنستان رو از سفارت ارمنستان در تهران بگیریم و به بانک نشون بدیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

بانک ملت بلیط هواپیما - پاسپورت - عوارض خروج از کشور بانک ملی - کپی کارت ملی
برای ارمنستان ویزا نمیخواد + نفری حود 800 هزار تومن پول
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: gema ، shekari ، pari pariaaa
دکتر انوش به من 5 روز قبل از مصاحبه وقت داده. حالا چیکار کنم. دکتر کریستین هم که مرخصیه Sad گیر بدم قبول می کنه وقت زودتر بده؟؟؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: shadi79
(2014-06-19 ساعت 10:28)negarin60 نوشته:  دکتر انوش به من 5 روز قبل از مصاحبه وقت داده. حالا چیکار کنم. دکتر کریستین هم که مرخصیه Sad گیر بدم قبول می کنه وقت زودتر بده؟؟؟

سلام دوست گلم
شما گیر بدین شاید راضی شد.
یکم عجز و لابه کنین که نمی تونین زیاد بمونین و کار و زندگی دارین و ... خلاصه ازین حرفا.
امیدوارم کاراتون مطابق خواسته هاتون پیش بره فقط امید یادتون نره.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، negarin60 ، shadi79
دوستان اگر در ایروان دنبال جا هستین من کسی رو میشناسم که میتونه براتون جای عالی با قیمت بسیار مناسب و پایین تر از بقیه پیدا کنه و از هتل سه ستاره بسیار ارزونتر در میاد همه مخارجش. خواستین تو پیغام خصوصی شماره شون رو بهتون بدم
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، behi.v ، خسته از وطن ، pari1392 ، k1_m_1358
دوستان بلیط اتوبوس برگشت از ایروان به تهران رو الان از چه طریقی می تونیم بخریم یا رزرو کنیم؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان