کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بالاخره رسیدیم ایروان و امروز مدیکال رو هم خدمت لوسی و کریستین انجام دادیم ......
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، gema ، shadi79 ، Mirhosseini ، reza_top60
(2014-06-19 ساعت 17:41)smart3461 نوشته:  دوستان بلیط اتوبوس برگشت از ایروان به تهران رو الان از چه طریقی می تونیم بخریم یا رزرو کنیم؟

با سلام
از ترمینال غرب میشه خرید
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: shadi79 ، smart3461
(2014-06-19 ساعت 10:12)rayan.rahpou نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 10:03)shekari نوشته:  سلام دوستان عزیز،
کسایی که برای ارمنستان بلیط هواپیما گرفتند،برای گرفتن ارز مسافرتی چه مدارکی لازم هست که به بانک ملت ببریم تا حواله ارز 300 دلار رو بگیریم؟آیا برای دریافت حواله ارزی از بانک بایستی ویزای ارمنستان رو از سفارت ارمنستان در تهران بگیریم و به بانک نشون بدیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

بانک ملت بلیط هواپیما - پاسپورت - عوارض خروج از کشور بانک ملی - کپی کارت ملی
برای ارمنستان ویزا نمیخواد + نفری حود 800 هزار تومن پول

سلام دوست عزیز
من با همین مدارک رفتم بانک ملت شعبه میدان کاج روی شیشه بانک زده بود ارمنستان و گرجستان ویزا هم میخواهد
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، gema ، shadi79
(2014-06-18 ساعت 21:45)shadi79 نوشته:  دوستانی که برای گرفتن ویزا وتمدید مدیکال تشریف بردید ارمنستان چند روز بعد از اینکه مدارکتون رو تحویل داید ویزا گرفتید

سلام
من چهارشنب رسیدم و هون روز با چمدانها رفتم بیمارستان پنجشنبه هم جواب و رو گرفتم ودادم به سفارت و جمعه ساعت 4 ویزارو گرفتم Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، pari pariaaa ، reza_norouzi ، shadi79 ، armina-2014 ، Mirhosseini
(2014-06-20 ساعت 16:19)mahdii نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 21:45)shadi79 نوشته:  دوستانی که برای گرفتن ویزا وتمدید مدیکال تشریف بردید ارمنستان چند روز بعد از اینکه مدارکتون رو تحویل داید ویزا گرفتید

سلام
من چهارشنب رسیدم و هون روز با چمدانها رفتم بیمارستان پنجشنبه هم جواب و رو گرفتم ودادم به سفارت و جمعه ساعت 4 ویزارو گرفتم Big Grin

سلام
من دوشنبه رفتم مدیکال و سه شنبه جوابشو گرفتم و با مدارک دیگه به سفارت دادم و امروز (جمعه) ویزامو گرفتم.
شاد باشین مثل شکوفه ها.
تشکر کنندگان: shadi79 ، shahrzad001 ، armina-2014 ، Mirhosseini ، taleghani ، shekari
دوستانی که ویزا گرفتید مبارکتون باشه در ضمن بانک ملت با ویزا ارمنستان فقط دلار میده
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: reza_norouzi ، gema ، armina-2014 ، Prometheus ، jojo_hami ، Mirhosseini
(2014-06-20 ساعت 18:24)reza_norouzi نوشته:  

سلام

سلام
من دوشنبه رفتم مدیکال و سه شنبه جوابشو گرفتم و با مدارک دیگه به سفارت دادم و امروز (جمعه) ویزامو گرفتم.
شاد باشین مثل شکوفه ها.
آقا خیلی مبارکه. انشالله خیرشو ببینید.
برای ما هم دعا کنیدSad
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: Mirhosseini
(2014-06-20 ساعت 20:58)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-20 ساعت 18:24)reza_norouzi نوشته:  

سلام

سلام
شاد باشین مثل شکوفه ها.
آقا خیلی مبارکه. انشالله خیرشو ببینید.
برای ما هم دعا کنیدSad

خیلی ممنون دوست من
این به لطف خدای بزرگ و بچه های گل مهاجرسرا بود.
واقعاً ممنونم از همه تون.
براتون دعا می کنم که هر جه زودتر کلیر بشین و ویزاتونو بگیرین.
شاد باشین مثل شکوفه ها.
تشکر کنندگان: Mirhosseini ، taleghani

سلام

آقا تبريک عرض مي‌کنم. من هم ابتدا همين قصد رو داشتم اما يکمي ترسيدم که تايم خيلي لب به لب باشه. خلاصه شما ريسک رو کردي و سودشم بردي! WinkCool

برات آرزوي موفقيت مي‌کنم. شاد باشي و اميدوار. Smile
]]]]]
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_norouzi
سلام دوستان
میشه لطفا یه راهنمایی کنین؟کسی از بین دوستان هست که جواب کلیرنسش بعد از 11 یا 12 ماه اومده باشه ؟ و آیا سفارت ارمنستان بعد از گذشت 1 سال دوباره مصاحبه جدید انجام میده ؟
Smile
تشکر کنندگان:
(2014-06-20 ساعت 22:27)fa79iran نوشته:  سلام دوستان
میشه لطفا یه راهنمایی کنین؟کسی از بین دوستان هست که جواب کلیرنسش بعد از 11 یا 12 ماه اومده باشه ؟ و آیا سفارت ارمنستان بعد از گذشت 1 سال دوباره مصاحبه جدید انجام میده ؟

سلام دوست من
منظورتون از 1 سال چیه؟
تشکر کنندگان:
(2014-06-20 ساعت 22:27)fa79iran نوشته:  سلام دوستان

دوست من سوالتون خیلی واضح نیست. پروسه ی لاتاری یک deadlineداره که اون هم تا آخر Septemberهستش. یعنی تا آخر Septemberامید به کلیر شدن و گرفتن ویزا هست. اما اگه این تاریخ رد بشه متاسفانه دیگه کاری نمیشه کرد. طول مدت کلیرنس هرشخص هم متفاوته و به شرایط کیس بستگی داره.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: fa79iran ، Shahabpk ، zepehr
امشب هم در جوار دوستان گل مهاجر سرایی اقایان سعید شفیعی و محبت عزیز و خانواده در میدان جمهوری شاهد برنامه رقص فواره ها و موزیک بودیم کلی خوش گذشت جای همتون خالی ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-06-19 ساعت 17:41)smart3461 نوشته:  دوستان بلیط اتوبوس برگشت از ایروان به تهران رو الان از چه طریقی می تونیم بخریم یا رزرو کنیم؟

هیچ طریق فقط باید توی ارمنستان بری بخری راه دیگه ای نیست
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: smart3461
(2014-06-16 ساعت 00:47)khder نوشته:  دوستان یه سوال:
ترمینال ایروان کجای ایروانه؟!
یعنی منی که زمینی میرم کجا پیاده میشم!
ShyShy[/php]

ترمینال نزدیک سفارت هستش اونجا هم پر تاکسی فقط اول قیمت را باهاش طی کن بیشتر از 1000 درام نده

(2014-06-18 ساعت 16:55)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام به دوستان
ما ارمنستان هستیم هوا خوبه،مدیکال رو انجام دادیم پاس ها رو دادیم سفارت منتظر دریافت ویزا هستیم،

لطف میکنید از سفارت یک سوال بپرسید این که ما می تونیم ویزا را پیکاپ کنیم یا نه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان