کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-11 ساعت 15:32)Azi2014 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 22:26)pari pariaaa نوشته:  بچه ها يه آمار بدين ببينيم اولين نفر كي تو ارمنستان مصاحبه داره؟تو تاپيكاي ديگه بعضي ها رفتن و اومدن و مصاحبه هم شدن و ويزا گرفتن اما هنوز چراغ تاپيك ما روشن نشده با مصاحبه شونده هاشSmile
با خودم شروع ميكنم :ما هفته ي ٣ اكتبر هستيم .

من هم هفته سوم هستم و دنبال همسفر Smile البته نوامبر

هفته دوم نوامبر! Big Grin
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، ali1220 ، محبت
دوستای عزیزم دوباره سلام

امروز کارهای مدیکال انجام شد. کاملا فرمالیته بود، اصلا خودتون رو نگران نکنید، همه چیز خوب و آروم پیش میره معاینهٔ ما چهارتا ۱۰ دقیقه هم طول نکشید واکسن ابله مرغانم نداشتن که به بچهها بزنن. بخش اصلی‌ معطلی واسه اینه که هرکدوم از کارا مثل آزمایش خون، عکس قفس سینه و تست سل بچه ها تو ساختمونای مختلف مجموعه انجام می‌شه و دیگه اینکه اول کار خودشون رو راه میندازن بعد ایرنیها رو اصلا هم انگلیسی‌ بلد نیستند باید کلی‌ پانتومیم بازی‌ کنید . فقط نمیدونم چرا تست سل از بچه ها میگیرن؟ میدونن که ما واکسن سل می‌زنیم و قطعا بدن بچه ها عکس‌العمل نشون میده، خلاصه کلا همه چیز فرملیته است و از اول فقط میخوان پول رو بگیرن. می‌شه گفت ما که اصلا معاینه هم نشدیم . پایان بخش دوم گزارش .

موفق باشید.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
(2013-10-11 ساعت 19:57)godot نوشته:  دوستای عزیزم دوباره سلام

امروز کارهای مدیکال انجام شد. کاملا فرمالیته بود، اصلا خودتون رو نگران نکنید، همه چیز خوب و آروم پیش میره معاینهٔ ما چهارتا ۱۰ دقیقه هم طول نکشید واکسن ابله مرغانم نداشتن که به بچهها بزنن. بخش اصلی‌ معطلی واسه اینه که هرکدوم از کارا مثل آزمایش خون، عکس قفس سینه و تست سل بچه ها تو ساختمونای مختلف مجموعه انجام می‌شه و دیگه اینکه اول کار خودشون رو راه میندازن بعد ایرنیها رو اصلا هم انگلیسی‌ بلد نیستند باید کلی‌ پانتومیم بازی‌ کنید . فقط نمیدونم چرا تست سل از بچه ها میگیرن؟ میدونن که ما واکسن سل می‌زنیم و قطعا بدن بچه ها عکس‌العمل نشون میده، خلاصه کلا همه چیز فرملیته است و از اول فقط میخوان پول رو بگیرن. می‌شه گفت ما که اصلا معاینه هم نشدیم . پایان بخش دوم گزارش .

موفق باشید.

سلام
خسته نباشید
آیا دکترهای ایروان، روزهای شنبه هم مدیکال انجام می دن؟
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: ali1220 ، pari pariaaa ، Mojtaba49
(2013-10-11 ساعت 20:31)نسرین ظ نوشته:  

امروز کارهای مدیکال انجام شد. کاملا فرمالیته بود، اصلا خودتون رو نگران نکنید

سلام
خسته نباشید

خیر. شنبه و یک شنبه روز های تعطیل ارمنستان هستند.
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، ali1220 ، H Pier ، pari pariaaa ، nasim ، محبت ، noobnoobi
سلام دوستان
من 24 اکتبر وقت دکتر و 28 اکتبر وقت سفارت دارم و امشب از اصفهان میرم تهران تا فردا برای 22 اکتبر بلیط اتوبوس بخرم ( از طریق اژانس مهر اندیش) و هتل رزرو کنم
کسی از دوستان در مورد هتل ماسیو که این اژانس رززو می کنه اطلاعاتی داره بدرد مسافرت میخوره یا نه
با تشکر
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، Mojtaba49 ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-10-11 ساعت 23:03)hometown نوشته:  سلام دوستان
من 24 اکتبر وقت دکتر و 28 اکتبر وقت سفارت دارم و امشب از اصفهان میرم تهران تا فردا برای 22 اکتبر بلیط اتوبوس بخرم ( از طریق اژانس مهر اندیش) و هتل رزرو کنم
کسی از دوستان در مورد هتل ماسیو که این اژانس رززو می کنه اطلاعاتی داره بدرد مسافرت میخوره یا نه
با تشکر

سلام همشهری منم یه هفته بعد از شما نوبت دارم میشه بگی آنفولانزارو کجا زدی؟ منم میخام با اتوبوس برم میشه لطف کنی روند کارتو بگی. منم هنوز بلیط و هتل نگرفتم. ممنونم
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، Mojtaba49 ، khalije fars ، noobnoobi
سلام دوست عزیز
اگر واکسن انفولانزا هنوز نزدی این واکسن را بهزیستی نزدیک مصلی میزنه
با تشکر
تشکر کنندگان: H Pier ، shandiz ، noobnoobi ، ali1220 ، Mojtaba49 ، reza_top60 ، محبت
(2013-10-11 ساعت 23:21)hamidrezapir1 نوشته:  
با تشکر

سلام همشهری منم یه هفته بعد از شما نوبت دارم میشه بگی آنفولانزارو کجا زدی؟ منم میخام با اتوبوس برم میشه لطف کنی روند کارتو بگی. منم هنوز بلیط و هتل نگرفتم. ممنونم
هلال احمر بالای میدون ونک هم داره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi ، ali1220 ، Mojtaba49 ، nasim ، محبت
با تشکر

دوست عزيز آژانس مهرانديش همون آژانس آقاي ملكوميانه و هتل ماسيو هم هتل آپارتمان خودشونه كه ما هم اونجا جا رزرو كرديم.ايشالا تو اين هفته عازمم.حتما برم اونجا بهتون ميگم كه به درد ميخوره يا نه Wink
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ali1220 ، Mojtaba49 ، saeedshafiee ، ghafari88 ، afshinghwink ، H Pier ، محبت ، amin arefi ، taleghani

موفق باشید.

سلام
خسته نباشید

دوست عزيزم من از دكتر كريستين پرسيدم و ايشون گفتن كه روزهاي شنبه نيمه وقت كار ميكنن،مثل پنجشنبه هاي ما.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ali1220 ، Mojtaba49 ، نسرین ظ ، afshinghwink ، H Pier ، محبت ، amin arefi ، taleghani
(2013-10-12 ساعت 02:14)pari pariaaa نوشته:  

موفق باشید.

سلام
خسته نباشید

دوست عزيزم من از دكتر كريستين پرسيدم و ايشون گفتن كه روزهاي شنبه نيمه وقت كار ميكنن،مثل پنجشنبه هاي ما.

دوستان من نظرم اینه که اگه میخواید وقت بگیرید شما تاریخ مصاحبتون رو برای دکتر با نفرات بفرستید و ازش بخواید اون بهتون وقت بده اینطور نیاز به این ندارید که از اطلاعات دقیق و روز و ساعت بودنش خبرداشته باشید ! من اینکارو کردم و یه بارم بهش زنگ زدم که سوال بپرسم البته اون تلفن فارسی مسئولش نبود و شانس اوردم که خانومه انگلیسی بلد بود چون میگن اونجا ارمنی و روسی بکارتون میاد نه انگلیس !
تاریخ مدیکالم نزدیک داده بود به مصاحبم 2 روز زودتر و براهمین خواستم مطمئن شم بهم گفت اگه یک نفر باشید فردای روز مدیکال بهتون جوابشو میدم ولی اگه بچه و.. باهاتون باشه 3-4 روز زودتر
پس بهتره بذارید خودش وقت بده تا مشکلی پیش نیاد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: godot ، nasim ، ali1220 ، نسرین ظ ، H Pier ، محبت ، pari pariaaa ، amin arefi ، noobnoobi
سلام دوستان
امروز آقای کاملی(وکیل مهاجرت) می گفت خیلی از سفارت خونه های آ م ر ی ک ا به دلیل تعطیلی بخشهایی از دولت، تعطیل یا نیمه تعطیل هستند. لطفا از دوستان 2014 که اخیرا تو ایروان مصاحبه داشتند اطلاع بدن که ما از نگرانی در بیاییم. آخه بلیطمون رو هم گرفتیم
تشکر کنندگان: afshinghwink ، ali1220 ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-12 ساعت 14:32)خسته از وطن نوشته:  سلام دوستان
امروز آقای کاملی(وکیل مهاجرت) می گفت خیلی از سفارت خونه های آ م ر ی ک ا به دلیل تعطیلی بخشهایی از دولت، تعطیل یا نیمه تعطیل هستند. لطفا از دوستان 2014 که اخیرا تو ایروان مصاحبه داشتند اطلاع بدن که ما از نگرانی در بیاییم. آخه بلیطمون رو هم گرفتیم
همون نیمه تعطیل بهتر هست.
اما بخش هایی که ما باهاشون کار داریم چون در آمدزا هستند تعطیل نیستند.
اگر نگران هستید می تونید باهاشون تماس بگیرید.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ali1220 ، H Pier ، محبت ، pari pariaaa ، ghasoo ، noobnoobi
دوستان عزیز ما همین شنبه نوزدهم داریم میریم !! دعا کنید یک ضرب بگیریم به همه شیرینی میدم Smile راستی هیشکی نمیااااااد؟؟؟؟
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
(2013-10-12 ساعت 16:53)amiekin نوشته:  دوستان عزیز ما همین شنبه نوزدهم داریم میریم !! دعا کنید یک ضرب بگیریم به همه شیرینی میدم Smile راستی هیشکی نمیااااااد؟؟؟؟

انشالله طبق برنامه پیش برید و همه چی بخوبی انجام بگیره

برای اقامت در ایروان چه کرده اید ؟

در ضمن شنبه بیستم هستش
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: aghaghia ، ali1220 ، H Pier ، محبت ، pari pariaaa ، رژین ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان