موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم دوباره سلام
امروز کارهای مدیکال انجام شد. کاملا فرمالیته بود، اصلا خودتون رو نگران نکنید، همه چیز خوب و آروم پیش میره معاینهٔ ما چهارتا ۱۰ دقیقه هم طول نکشید واکسن ابله مرغانم نداشتن که به بچهها بزنن. بخش اصلی معطلی واسه اینه که هرکدوم از کارا مثل آزمایش خون، عکس قفس سینه و تست سل بچه ها تو ساختمونای مختلف مجموعه انجام میشه و دیگه اینکه اول کار خودشون رو راه میندازن بعد ایرنیها رو اصلا هم انگلیسی بلد نیستند باید کلی پانتومیم بازی کنید . فقط نمیدونم چرا تست سل از بچه ها میگیرن؟ میدونن که ما واکسن سل میزنیم و قطعا بدن بچه ها عکسالعمل نشون میده، خلاصه کلا همه چیز فرملیته است و از اول فقط میخوان پول رو بگیرن. میشه گفت ما که اصلا معاینه هم نشدیم . پایان بخش دوم گزارش .
موفق باشید.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 24 اکتبر وقت دکتر و 28 اکتبر وقت سفارت دارم و امشب از اصفهان میرم تهران تا فردا برای 22 اکتبر بلیط اتوبوس بخرم ( از طریق اژانس مهر اندیش) و هتل رزرو کنم
کسی از دوستان در مورد هتل ماسیو که این اژانس رززو می کنه اطلاعاتی داره بدرد مسافرت میخوره یا نه
با تشکر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
اگر واکسن انفولانزا هنوز نزدی این واکسن را بهزیستی نزدیک مصلی میزنه
با تشکر
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 23:03)hometown نوشته: سلام دوستان
من 24 اکتبر وقت دکتر و 28 اکتبر وقت سفارت دارم و امشب از اصفهان میرم تهران تا فردا برای 22 اکتبر بلیط اتوبوس بخرم ( از طریق اژانس مهر اندیش) و هتل رزرو کنم
کسی از دوستان در مورد هتل ماسیو که این اژانس رززو می کنه اطلاعاتی داره بدرد مسافرت میخوره یا نه
با تشکر
دوست عزيز آژانس مهرانديش همون آژانس آقاي ملكوميانه و هتل ماسيو هم هتل آپارتمان خودشونه كه ما هم اونجا جا رزرو كرديم.ايشالا تو اين هفته عازمم.حتما برم اونجا بهتون ميگم كه به درد ميخوره يا نه
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 20:31)نسرین ظ نوشته: (2013-10-11 ساعت 19:57)godot نوشته: دوستای عزیزم دوباره سلام
امروز کارهای مدیکال انجام شد. کاملا فرمالیته بود، اصلا خودتون رو نگران نکنید، همه چیز خوب و آروم پیش میره معاینهٔ ما چهارتا ۱۰ دقیقه هم طول نکشید واکسن ابله مرغانم نداشتن که به بچهها بزنن. بخش اصلی معطلی واسه اینه که هرکدوم از کارا مثل آزمایش خون، عکس قفس سینه و تست سل بچه ها تو ساختمونای مختلف مجموعه انجام میشه و دیگه اینکه اول کار خودشون رو راه میندازن بعد ایرنیها رو اصلا هم انگلیسی بلد نیستند باید کلی پانتومیم بازی کنید . فقط نمیدونم چرا تست سل از بچه ها میگیرن؟ میدونن که ما واکسن سل میزنیم و قطعا بدن بچه ها عکسالعمل نشون میده، خلاصه کلا همه چیز فرملیته است و از اول فقط میخوان پول رو بگیرن. میشه گفت ما که اصلا معاینه هم نشدیم . پایان بخش دوم گزارش .
موفق باشید.
سلام
خسته نباشید
آیا دکترهای ایروان، روزهای شنبه هم مدیکال انجام می دن؟
دوست عزيزم من از دكتر كريستين پرسيدم و ايشون گفتن كه روزهاي شنبه نيمه وقت كار ميكنن،مثل پنجشنبه هاي ما.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز آقای کاملی(وکیل مهاجرت) می گفت خیلی از سفارت خونه های آ م ر ی ک ا به دلیل تعطیلی بخشهایی از دولت، تعطیل یا نیمه تعطیل هستند. لطفا از دوستان 2014 که اخیرا تو ایروان مصاحبه داشتند اطلاع بدن که ما از نگرانی در بیاییم. آخه بلیطمون رو هم گرفتیم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ما همین شنبه نوزدهم داریم میریم !! دعا کنید یک ضرب بگیریم به همه شیرینی میدم راستی هیشکی نمیااااااد؟؟؟؟
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر